Mäklare Anna Fernandez

Anna Fernandez

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trångsundstorget 1, Trångsund, Huddinge kommun

Trångsundstorget 1

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
1 575 000 kr
44 m²
1 rum
vån 9/13
3 407 kr/mån
35 795 kr/m²

Välkomna på förhandsvisning på söndag - anmälan görs via hemsidan! Äntligen till salu en av de eftertraktade 1:orna med högt och fritt läge på 9:e våningen med milsvid utsikt över sjön Magelungen. Populär förening med centralt läge mitt på Trångsundstorg med affärer och kommunikationer utanför porten. Bostadens centrala plats är det väl tilltagna vardagsrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp från större fönsterpartier. Öppen och social planlösning mot köket och utgång till den generösa inglasade balkongen som blir ett extra rum under större delen av året. Köket är välplanerat och har plats för matplatsdel. Rummet är avdelat med plats för sovalkov. Badrummet är helkaklat med plats för separat tvättdel och dusch. Bra med plats för förvaring i klädkammare/förråd som finns inne i lägenheten. Brf Husbonden är en bra och stabil HSB förening där förbättringar görs löpande och det finns en långsiktig underhållsplan. Trångsund är ett naturnära område och det är nära till både sjön Magelungen och Fållan samt flera fina badplatser kring Drevviken och Naturreservatet.

  • Hiss
Vitnäsvägen 39, Skogås, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr

Vitnäsvägen 39

Villa
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
6 000 000 kr
80 + 64 m²
5 rum
843 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa med ett högt och privat läge med sjöutsikt! Ett enastående sjö och naturnära boende. Bostadens centrala plats är det öppna och inbjudande köket med utsikt och härligt ljusinsläpp från större fönsterparti. Öppet mot det inbjudande sällskapsrummet och den gediget murade öppna spisen som ger ett ståtligt blickfång i rummet. På entréplanet finns två sovrum samt ett helkaklat badduschrum. Trappan ner till souterrängvåningen leder via en hall vidare till ytterligare ett sovrum samt ett allrum med fint ljusinsläpp från sidofönster och en mysig kamin för värmande stunder. I separat del med egen ingång på nedre souterrängplan finns ett extra rum som är inrett som kontor. Intill finns en större tvättstuga, med duschdel samt en separat gästwc intill. Perfekt som generationsboende eller för egenföretagaren. Här finns också ett större förrådsutrymme. Tomten är en ljuvlig och uppvuxen trädgårdstomt med flera uteplatser och en grönskande oas sommartid. Omsorgsfullt planerad och omhändertagen av fastighetens ägare, som är trädgårdsmästare. En aktuell trädgårdsritning kommer att finnas till köparen, med en växtförteckning av alla träd, buskar och planteringar med perenner, som finns i trädgården. På fastigheten finns ett större förråd/friggebod samt en lekstuga. Vid infarten finns ett större garage med elbilsladdare och plats för flera bilar utanför. Intill fastigheten ligger Drevvikens naturreservat som bjuder på fina naturupplevelser och motionsspår som går längs vattnet. Via kanot kan du färdas ända bort till Kalvfjärden i Östersjön. Vintertid är sjön upplogad för långfärdskridskor och promenader över isen, många prövar även fiskelyckan genom att pimpla. Från huset är det kortare än 500 meter till till både Mörtviksbadet på ena sidan likväl till Badudden med både sandstrand och klippbad. Inom 600 meter finns närmaste busshållplats. Ett unikt och naturnära boende endast 20 min från city - måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Uteplats
Etydgränd 59, Trångsund, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr

Etydgränd 59

Radhus
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
5 475 000 kr
106 m²
4 rum
211,9 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva ett av de populära parhusen mitt i villaidyllen, ett stenkast från populära Edboskolan och Nytorps Mosse med motionsspår, utegym och fina naturstråk kring Drevviken. Huset har en attraktiv planlösning med genomgående fina ytskikt. Här är det bara att flytta in och njuta av detta trivsamma parhus! Entrévåningen välkomnar in i en öppen och inbjudande hall med förvaring i garderober längs vägg. Golvet är belagt med ett praktiskt klinkergolv som övergår till ett parkettgolv. Intill ligger köket som är välplanerat med flera skåp av ek och rostfria vitvaror. Trivsam matplatsdel med utsikt över husets framsida. I anslutning till köket ligger tvättstugan med tvättmaskin och torkskåp samt tvättho. Praktiskt med groventré längs husets gavel med utgång till tomten och förrådet. På samma våningsplan finns ett helkaklat duschrum. Längre in i huset möts man av en härlig atmosfär av det mysiga sällskapsrummet med utgång till husets baksida som leder vidare ut till den generösa altanen som sträcker sig längs huset baksida. Här finns plats för flera möblemang med både loungedel, solsängar och skyddad matplats under pergola. Här får ni sol under större delen av dagen till senare kväll. Övre plan erbjuder tre rymliga och rogivande sovrum. På övre plan finns även ett större badrum med badkar och fint ljusinsläpp via gavelfönster. Härifrån nås uppgång till rymlig vind för förvaring. På tomten finns även ett större isolerat förråd med fönster. Ett stenkast från huset ligger garage med plats för en bil och flera gästparkeringar med möjlighet till parkering för extra bil för den som önskar. Huset ligger i ett mysigt och uppvuxet parhusområde med flera innergårdar med lekplatser. Kort promenadavstånd till pendeltåg eller buss som går till Farsta. Edboskolan och flera förskolor finns inom kort promenadavstånd utan att behöva korsa en enda trafikerad väg. Närhet till Trångsundsnaturreservat med flera badplatser kring Drevviken med både sandstrand och brygga. Vintertid erbjuder Drevviken plogade banor för långfärdsskridsko. Varmt välkomna att anmäla ert intresse så bjuder vi in till förhandsvisning!

  • Plus

Visar alla 3