Mäklare Carolina Sohlberg

Carolina Sohlberg

Om mig

Att byta bostad är en av livets största affärer, min uppgift är att göra den till ditt livs bästa! Jag förväntar mig att ni ställer höga krav på mig som mäklare, för jag ställer höga krav på mig själv. Om ni har minsta fundering på att flytta, eller bara är nyfikna på vad er bostad kan vara värd i dagsläget, slå en signal så bokar vi in ett möte! Carolina Sohlberg - Mäklaren genom livet

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 2
Vasagatan 1A, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 3

Vasagatan 1A

Lägenhet
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 200 000 kr
35 m²
1 rum
vån 6/7
2 929 kr/mån
91 429 kr/m²

* Fast pris - Först till kvarn! * Kontakta ansvarig mäklare för att boka in tid för visning. Möjlighet för juridisk person att köpa! - I Uppsalas vackraste byggnad finns nu möjlighet för dig som köpare med högt ställda krav att köpa en exklusiv och välplanerad 1:a i Vasahusets vindsvåningar! Med sin himmelsblå färg är det också ett av de mest igenkända husen i staden. Arkitekten Erik Hahr ritade Vasahuset i den för tiden mest trendiga stilen med pampiga portar och vackra trapphus. Lägenheten håller en genomgående hög standard med påkostade och smakfulla materialval, såsom Carrara marmor i kök och badrum, integrerade högtalare i taket, takfönster där mörkläggning och vädring styrs via fjärrkontroll, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt belysning i form av infällda spotlights med dimmerfunktion som förhöjer boendekvalitén. Fastigheten är uppförd 1907 och under 2016-2017 genomgick fastigheten en omfattande ombyggnation till att innehålla 29 st vindslägenheter som stod klara för inflytt under mars 2017. De välplanerade 35 kvadratmetrarna utgörs av hall med bra förvaring, ett unikt allrum med charmig vindskaraktär och takfönster som ger vy mot Domkyrkan och Uppsala innerstads takåsar där det finns plats för stor säng, soffa samt skrivbord. I köket från Ballingslöv med nordisk design och på vitvaror från Miele finns plats för matbord intill under de fina takfönstren som ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Även badrummet genererar en exklusiv känsla tack vare de lyxiga materialvalen. Ett boende för den som önskar det där lilla extra och lite där till! Främre Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden med flertalet grönområden och med Vasaparken som närmsta granne, blandad bebyggelse och vackra hus i klassisk stil. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. I närområdet finns välsorterad ICA-butik, restauranger, café, apotek och butiker. Som studerande bor du med närhet till flera av universitetets institutioner, med Ekonomikum som den närmaste endast ett par hundra meter från husets port. Uppsalas rika nationsliv ligger i direkt närhet eller på kort gångavstånd. Goda kommunikationer för dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att du cyklar till Uppsalas centralstation på ca 10 minuter. Gillar du att motionera och promenera, eller åka längdskidor finns den uppskattade Stabbyskogen i närheten - Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i Främre Luthagen!

  • Premium
  • Hiss
Fjällbo Selknä 155, MARIELUND, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Fjällbo Selknä 155, MARIELUND, Uppsala kommun, bild 2
Fjällbo Selknä 155, MARIELUND, Uppsala kommun, bild 3

Fjällbo Selknä 155

Villa
MARIELUND, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 985 000 kr
244 m²
10 rum
1 663 m² tomt

Med perfekt läge, med del i badbrygga/båtplats i idylliska Fjällbo, finner ni detta rymliga tvåplanshus med dubbel-varmgarage där det under -22 installerades 28 solpaneler på taket, energiklass B. Under 2014 byggdes huvudbyggnaden ihop med den intilliggande sommarstugan vilket resulterade i ett rum med stora fönsterpartier mellan de två byggnaderna som ger vy direkt mot skogen helt utan insyn - Här är det enkelt att föreställa sig vilka trevliga sammankomster som kan komma att utspelas med familj, släkt och goda vänner. Här kan du ta dig ut med båten på sjön Trehörningen samt njuta av Selknäviken från badbryggan. Den trevliga planlösningen fördelar sig på entréplan med hall, bibliotek med täljstenskamin, kök, vardagsrum med stora fönsterpartier mot skogen, fem sovrum, allrum, förvaringsutrymme, tvättstuga samt ett badrum med badkar och dusch. På övre plan finns ett sovrum, duschrum samt ett stort allrum där hela familjen får plats. Här finns utgång till balkongen i väst som vetter mot trädgården. Det finns också två skilda uteplatser. En större sådan i "vecket" av huset där man innesluts av huset och blombuskar, perfekt för utemåltider och umgänge, en annan som vetter mot skogen. Trädgården är fri från insyn och erbjuder ett växthus, ett större rabattområde, samt två områden med pallkragar för odling. Det finns även ett äppelträd med 4 äppelsorter, vinranka med vindruvor, körsbärsträd (med ätkörsbär), fläder (en sort som är ätbar), röda och svarta vinbär, krusbär, slånbär, och hallon (blåbär och svamp finns i skogen bakom). Förutom det så finns flertalet blombuskar som t.ex. syrén och schersmin. Denna trädgårdstomt är verkligen en riktig sommardröm! Till huset hör ett dubbel-varmgarage med plats för två bilar samt plats för ytterligare 3+ bilar på husets uppfart. Det finns också en större bod med 3 rum där man kan ställa cyklar, stapla ved etc. Fjällbo är en naturskön och lugn plats med trevliga grannar där du med bil tar dig in till Uppsala på 20 minuter och pendlar du vidare via E4:an når du den södra påfarten på 15 minuter. Bussarna som du når via en kvarts promenad går en gång i halvtimmen och om du sommartid vill göra något extra kan du ta Lennakatten in till stan från Selknäviken. För den friluftsintresserade kan här njutas härliga av naturupplevelser året om och du bor nära intill ett av Uppsalas mest omtyckta friluftsområden Fjällnora. Ta en rogivande promenad i naturen längs Upplandsleden, plocka svamp, eller ta med en fikakorg till den närliggande bryggan och njut av vattnet. På vintern plogas fina banor upp för långfärdsskridskor och längdskidåkning. Skola FK till åk 3 finns vid Funbo kyrka och det finns flera förskolor i närområdet, bland annat i Gunsta. Inom cykelavstånd ligger Länna Bruks bryggeri och restaurang. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kungsgatan 7A, CENTRUM, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Kungsgatan 7A, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 7A, CENTRUM, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 7A

Lägenhet
CENTRUM, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 895 000 kr
86 m²
3.5 rum
vån 1/5
5 655 kr/mån
33 663 kr/m²

Rymlig, ljus och modern - Detta är några av ledorden som beskriver denna trivsamma 3:5a om 86 kvm ett stenkast från Uppsalas stadskärna. Här är det inrett med genomgående ljusa kulörer, ekparkettgolv och helkaklat badrum - allt av bra standard och stilrena materialval. Planlösningen erbjuder ett fullt utrustat kök med matplats invid fönsterparti. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i väst med vy mot den trivsamma innergården. Från vardagsrummet nås lägenhetens halvrum som idag nyttjas som matplats – Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kommer att utspelas i goda vänners lag. Utöver det erbjuder lägenheten två bra sovrum varav det ena har ingång till egen klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Kungsgatan är en av Uppsalas mest populära adresser. Här bor du med ett centralt läge där du på några minuter når du allt som Uppsala city har att erbjuda, allt ifrån nöjesliv och shopping till sköna promenader längs Fyrisån. I närheten finns flera trevliga restauranger med uteserveringar, fina parker och service med välsorterade Luthagens Livs och Apotek. Linnéträdgården nås enkelt och här kan du njuta av landets äldsta botaniska trädgård.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosendalsvägen 12, ROSENDAL, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00

Rosendalsvägen 12

Lägenhet
ROSENDAL, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 695 000 kr
27 + 12 m²
1 rum
vån 1/5
1 611 kr/mån
62 778 kr/m²

Compact living i bästa utförande med stora fönsterpartier, gedigen takhöjd och kvalitativa materialval. Optimalt disponerad bostad med yteffektiva lösningar för ett trivsamt och funktionellt boende i expansiva och ständigt växande Rosendal! En lägenhet om 27 kvm plus loft om 12 kvm som är något utöver det vanliga med en fantastisk takhöjd på ca 3,7 m som ger rymd och charm till bostaden. Lägenheten är genomgående ljus med vitmålade väggar och en vacker ekparkett på golv. Här ges ett kök med plats för matbord intill och ett vardagsrum i öppen planlösning med köket som har utgång till lägenhetens stora uteplats som vetter mot sydväst belägen mot föreningens trivsamma innergård. Vidare erbjuds ett rymligt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett separat sovrum på övre plan som även har plats för skrivbord samt förvaring. Som en del av Brf Inspiration Rosendal är du medlem i en äkta bostadsrättsförening innehållandes 347 lägenheter i varierande storlekar och utformningar. Den populära föreningen erbjuder medlemmarna löpning på takets löparbana, solning och aktivitet i form av t.ex. en streetbasketplan på fastighetens tak och en härlig takterrass. Dessutom hittar du bland annat gym och en välsorterad ICA butik i föreningens hus. Det finns 96 st parkeringsplatser i husets garage som för närvarande har lediga platser. Här bor du alldeles intill Stadsskogen, njut av gröna promenader eller löpturer på cykelvägar längs med Fyrisån. I närheten finns även vackra Hågadalen där det ges möjlighet till svamp- och bärplockning, längdskidåkning samt motionsspår. Granne med fastigheten ligger SEB USIF Arena som erbjuder aktiviteter som tennis, squash, padeltennis, basket och gym. Här finns även en park för utomhusaktiviteter med bland annat beachvolleyplan och utomhusgym. Rosendal är ett ständigt växande område med fullt av energi! Här finns Ica och Hemköp, gym, restauranger, apotek, bank m.m. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Inom bekvämt avstånd finns även närhet till förskolor, grundskolor och gymnasium. Du som pendlar tar dig till E4:ans påfart inom 5 minuter. Rosendal är helt enkelt ett område att trivas i – år efter år!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Svartbäcksgatan 42E, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Svartbäcksgatan 42E, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 2
Svartbäcksgatan 42E, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun, bild 3

Svartbäcksgatan 42E

Lägenhet
SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
4 890 000 kr
96 m²
4 rum
vån 4/4
6 158 kr/mån
50 938 kr/m²

Fantastisk takvåning om 96 kvm på en attraktiv adress i Uppsalas centrala delar som är belägen på fjärde och högsta våningen i huset. Lägenheten har stora fönsterpartier som släpper in ljuset och det är ren njutning att blicka ut mot Fyrisån från rymliga inglasade balkongen. Boarean fördelar sig på en hall med klinkergolv, ljust och luftigt vardagsrum som rymmer plats för stor soffgrupp. I öppen planlösning finner vi köket som med matplats invid fönsterparti. Från kök/vardagsrum finns utgången till den härliga balkong i väster som har ett mycket bra läge - fritt från insyn! Vidare erbjuder lägenheten 3 sovrum i varierande storlekar och två helkaklade duschrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Här möts du av en tidlös design med kvalité och färgval i neutrala toner och genomgående vitpigmenterat parkettgolv. Brf Metropolen erbjuder inte bara exklusiva lägenheter utan här bor du med faciliteter för att göra livet så enkelt som möjligt för de boende såsom garage i källarplan där du kan ta hissen direkt upp till ditt våningsplan. Grönskande innergård med lekytor och grillplats. Här bor du med ett centralt läge där du på några minuter når du allt som Uppsala city har att erbjuda, allt ifrån nöjesliv och shopping till sköna promenader längs Fyrisån. I närheten finns flera mysiga restauranger med uteserveringar, fina parker och service med välsorterade Luthagens Livs och Apotek. I närområdet finns också flertalet skolor och förskolor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 89, ROSENDAL, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Torgny Segerstedts allé 89

Lägenhet
ROSENDAL, Uppsala kommun
Riksmäklaren
3 295 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/7
4 808 kr/mån
43 933 kr/m²

En tilltalande 3:a med hög standard och fina materialval i varma toner, endast ett stenkast från Stadsskogen. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt två balkonger på varsin sida av lägenheten som erbjuder både morgon- och kvällssol. Fastigheten har en unik design som helt är byggd av trä och år 2020 tilldelades dessutom Brf Botanikern Uppsala kommuns arkitekturpris! Boarean om 75 kvm fördelar sig på en hall med plats för avhängning av ytterkläder, helkaklat badrum i varma toner med tvättmaskin och torktumlare. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till lägenhetens ena balkong med fri vy utan insyn i västläge med eftermiddags och kvällssol. I vardagsrummet finns även en fransk balkong. Vidare erbjuds två sovrum där båda har utgång till lägenhetens andra balkong i östläge, perfekt för morgonkaffet! God förvaring via flertalet platsbyggda garderober i passage in till sovrummen. Hela lägenheten har genomgående vackert trägolv i ask. I föreningen finns garage, cykelförråd och barnvagnsförråd. Till detta tillkommer en fantastisk gemensam takterrass med tillhörande kök ovanpå huset som får nyttjas av de boende med en fantastisk utsikt över slottet och domkyrkan från våning 6. Till lägenheten hör ett separat källarförråd. Besök gärna föreningens hemsida www.botanikern.se Rosendal är ett växande område med naturen inpå knuten. Här finns gym, tennisbanor, padeltennis, basket och restauranger. Endast ett stenkast bort ligger också Stadsskogen med sina härliga motionsspår samt Kronparken som ligger i nära anslutning så här finns natur både till väst och öst. Dessutom finns nya Siegbahnparken med lekplats för både stora och små som ligger i början av gatan. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar, buss eller en halvtimmes promenad. BMC, Akademiska, Uppsala universitet, SLU, Ångströmslaboratoriet och Ultuna ligger på ett bekvämt promenad- eller cykelavstånd.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Murargatan 7, SALABACKE, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Murargatan 7

Lägenhet
SALABACKE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 052 kr/mån
30 320 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa Salabacke, ett lugnt och attraktivt område, i en stambytt fastighet. Välskött förening med låg skuldsättningsgrad. Här bor du högt upp i huset med balkong som erbjuder en härlig eftermiddags- och kvällssol! Bostaden erbjuder hall med gott om förvaringsutrymme, välutrustat kök med plats för matbord, mysigt sovrum med praktisk klädkammare, stamrenoverat badrum med tvättmaskin samt ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Med cykel tar du dig bekvämt till city på fina cykelvägar på ca 5 min och busshållplats finns ett stenkast bort. Den bilburne är snabbt ute på E4:an för vidare transport. I kvarteret finns bl.a. närlivs och restaurang och det är gångavstånd till Willys samt ICA Brantings torg. Ytterligare en bit bort, vid populära och ständigt expanderande Gränby köpstad, finns ett mycket stort utbud av service och nöjen.

  • Plus
  • Balkong
Sysslomansgatan 16, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
  • Idag kl 15:00
Sysslomansgatan 16, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 16, FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 16

Lägenhet
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren
7 995 000 kr
171,5 m²
6 rum
vån 6/6
8 556 kr/mån
46 618 kr/m²

Här presenteras en tidlöst vacker våning högst upp i huset om 171,5 kvm belägen med ett fint läge i Främre Luthagen - Tre balkonger och fönster i fyra väderstreck som ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningen erbjuder en bostad som har en separat sovrumsdel med tre sovrum samt en social del med ett stort vardagsrum med matsal och bibliotek i fil. Dessa rum har slående utsikt direkt mot Alvar Aalto huset och bakomliggande finns flera av Uppsalas landmärken, bl a Domkyrkan i all sin prakt, Gustavianum och Uppsala slott. Vidare finns ett helkaklat duschrum, gäst-wc samt klädkammare och en yttre del som varit hobbyrum/verkstad och som är förberett för tvättmaskin och funktion som tvättstuga. Ett stenkast från lägenheten har du den grönskande Vasaparken med plats för både avkoppling på parkbänkarna och lek i den nyrenoverade lekplatsen. Brf Börje är en välmående förening med god ekonomi och trevliga grannar. På taket finns en vädringsbalkong för mattor och föreningen erbjuder ett gästrum för de boende att hyra. I huset finns tvättstugor med torkrum, gym samt garage i källaren för 800 kr/mån där det finns lediga platser. Det finns även ett praktiskt däckförråd om man önskar nyttja det och till lägenheten hör två förråd, ett i källaren och ett på vinden. I Främre Luthagen bor du i en av Uppsalas mest populära stadsdelar. Här är lugnt och trivsamt att bo samtidigt som du har närhet till stadspulsen och allt vad Uppsala City har att erbjuda. Med bara några minuters promenad når du Årummet och vidare till gågatan med shopping. Mat handlar du på populära Luthagens Livs och där finns även Apotek. Vill du ta en fika, luncha eller äta middag med vänner så finns det många mysiga caféer och restauranger praktiskt taget utanför porten. Du bor nära Stabbyskogen, där finns bland annat härliga promenadstråk, löparspår med elljus och ett utegym. Lägenheten har ett väldigt bra läge för den som pendlar från Resecentrum och där är det enkelt att pendla mot Arlanda och vidare till Stockholm. Lätt att ta sig till Resecentrum via bra gång- och cykelvägar samt stadsbuss nr 9. Med bil når du enkelt E4:an via bland annat Bärbyleden för vidare pendling mot Stockholm eller Gävle.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrislundsgatan 23C, SALABACKE, Uppsala kommun
Fyrislundsgatan 23C, SALABACKE, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 23C, SALABACKE, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 23C

Lägenhet
SALABACKE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/5
6 179 kr/mån
30 561 kr/m²

En gyllene chans att förvärva en drömfyra med allt som behöver finnas i ett modernt hem! Lägenheten som är belägen på våning 3 har en smart planlösning och håller en genomgående hög standard. Här bor du med behagligt avstånd till stan i ett bekymmersfritt boende för den moderna och bekväma människan! Boarean om 98 kvm fördelas på en hall med goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare, ett stilrent kök som tack vare sina fina och tidlösa materialval genererar en lyxig känsla. I lagom öppen planlösning med köket finner ni det luftiga vardagsrummet som har utgång till den inglasade och möblerbara balkongen som vetter mot föreningens innergård där solen kan avnjutas större delen av dagen. Utplacerade i olika delar av lägenheten finns tre sovrum i bra storlekar. Vidare erbjuds två fräscha badrum varav det ena med tvättsektion. Brf Mandelpilen är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar så som ett gym, en cykeltvätt där cykeln kan spolas av samt ett utrymme som kan nyttjas för att tex snickra. Till detta tillkommer en gemensam bilpool som får nyttjas av de boende. Här bor du bekvämt med allt som nyare hus har att erbjuda med bland annat hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht. Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4ans påfart lättillgänglig.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenbrohultsvägen 109, SÄVJA, Uppsala kommun

Stenbrohultsvägen 109

Lägenhet
SÄVJA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 250 000 kr
90,4 m²
4 rum
vån 1/5
8 076 kr/mån
13 827 kr/m²

Brf Skogsblomman är en trivsam och stabil seniorförening med gemenskap och bekvämlighet i fokus som riktar sig till dig som är 55+. Här bor du på markplan i en välplanerad och rymlig hörnlägenhet om 4 rok som har en fin inglasad balkong i söderläge med lugn och fin vy mot skogsparti. Boarean om 90,4 kvm fördelar sig på en rymlig hall, kök med plats för matbord, ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp, inglasad balkong, två sovrum och ett tredje sovrum/matrum, rymligt duschrum med tvättmaskin, separat gäst-wc samt en praktisk klädkammare. Att bo i brf Skogsblomman är att ha sin lägenhet och rå sig själv - och dessutom ha tillgång till en rik social miljö. I matsalen serveras god middag varje dag. Städning av lägenheten får du varannan vecka och fönsterputsning 2 gånger om året. Dessutom finns det lokaler för olika aktiviteter som gymnastik, line-dance, bordtennis, bibliotek, bastu, bridge, sällskapsspel, vävning, sömnad, snickeri m.m. I föreningen finns det även frisör och fotvård, mycket populärt och bekvämt! Föreningen har en härlig utemiljö med flera sittplatser med möjlighet att grilla, fika och umgås. För den som gillar skog och natur finns Lunsens naturreservat precis runt knuten. På gångavstånd når du vårdcentral, apotek och närlivsbutik. Välsorterad Ica butik och pizzeria finns i Vilan. Skulle man ledsna på lugnet finns busshållplats i absolut närhet med täta turer in till city! Detta är en kommande försäljning - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Holmbro 1:42, Vänge, Uppsala kommun

Holmbro 1:42

Tomt
Vänge, Uppsala kommun
Riksmäklaren
895 000 kr
2 694 m² tomt

Förverkliga drömmen om ett nybyggt hus i vackra lantliga omgivningar i trivsamma Holmskog. Tomten är belägen i en härlig miljö med rogivande vyer över åkrar, ängar och skog samtidigt som det är ett behagligt avstånd till staden, endast 8 minuter från Vänge och 19 km till centrala Uppsala! Tomten är inte knuten till någon husleverantör så här finns möjlighet att välja fritt bland leverantörerna på marknaden. Vänge som har såväl förskola och daghem som skola med låg- och mellanstadium. I samhället finns bibliotek, restaurang, distriktsköterskemottagning, ålderdomshem och ett församlingshem. Hagunda Idrottsförening har en bred ungdomsverksamhet med fotboll, pingis, skidor, innebandy och friidrott. I Vänge finns även tennisbana och flera motionsspår. I Läby ett par km in mot Uppsala ligger Uppsala Golfklubb. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Kastanjegatan 3, SALABACKE, Uppsala kommun

Kastanjegatan 3

Lägenhet
SALABACKE, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 395 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 281 kr/mån
45 738 kr/m²

På Kastanjegatan 3 finner ni denna optimalt planerade 1:a i välskött förening där flera utav de större renoveringarna är gjorda. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp från stort fönsterparti mot den lugna innergården. Vardagsrummet är lättmöblerat och smart placerad sovalkov finns i hörnet. Vidare erbjuds ett kök, en hall med plats för avhängning av ytterkläder, rymlig klädkammare och ett stamrenoverat badrum med golvvärme. Som boende i Brf Kastanjen ges tillgång till tvättstugor, tork- och mangelrum, cykel- och barnvagnsförråd och inte minst den stora gården där du kan njuta av varma sommarkvällar med familj och vänner. Föreningen har installerat bergvärme och solcellsanläggningar samt tecknat ett gemensamt elavtal där du som bostadsrättsinnehavare faktureras efter faktisk förbrukning. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, TV och bredband (100/100 Mbit/s). Tack vare bostadens utmärkta placering i Salabacke ges här möjligheten att njuta av områdets alla trevliga parker och promenadstråk samtidigt som du med cykel tar dig till både Gränbystaden och Uppsalas stadskärna på ca fem minuter. I närheten finns Ica-butik, Willys, apotek, bibliotek, restauranger m.m. Konditori Brantingstorg vilken finns med i "white guide" ligger några minuters promenad från bostaden.

Visar alla 12