Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Claes-Johan Olsson

Claes-Johan Olsson

Om mig

Jag har arbetat inom fastighetsbranschen i 13 år varav snart 9 år som mäklare i Kungälv. Jag har erfarenhet av flera hundra bostadsförsäljningar. Hur jag gör affärer: Jag gör allt med fast beslutsamhet, visar målmedvetenhet och ihärdighet. Jag låter inte tillfälliga motgångar bli permanenta ursäkter och till sist använder jag misstag och problem som möjligheter att bli bättre och inte som skäl till att sluta. Väljer ni att sälja med mig så kommer ni att vara nöjda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tvetgatan 233, Tveten, Kungälvs kommun

Tvetgatan 233

Lägenhet
Tveten, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 695 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 4/5
5 780 kr/mån
24 388 kr/m²

Väldisponerad tvåa om 69,5 kvm i populära Tveten. Detta mysiga hem erbjuder snyggt kök, fräscht badrum, stor balkong i bra solläge, klädkammare, kontor och stort sovrum. I anslutning till Tveten ligger naturområdet Fontins välbesökta och fina motionsslingor, utegym, temalekplats och nybyggda "Kotten" som erbjuder bastu, omklädningsrum samt café. Gym, föreningslokal samt bastu finns även att tillgå i föreningen och i husen intill lägenheten. Några minuter bort ligger välsorterade närbutiken ICA Skafferiet och centrala Kungälv nås på ett skönt promenadavstånd. Vid Kongahällatomten har ett helt nytt resecentrum precis slagit upp dörrarna, som en ny samlad knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Intill detta finns även köpcentrum "Kongahälla Shopping" som kommer att ge staden ett riktigt fint lyft i i form av affärsutbud, restauranger och service.

  • Balkong
  • Hiss
Olles gata 10, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles gata 10

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 4/4
7 105 kr/mån
40 679 kr/m²

En toppmodern fyra i Ytterbys nya heta expansiva bostadsområde. Nästintill nyproducerad bostad med soligt läge, fri utsikt, högst upp i huset. Stor takterrass, halv öppen planlösning, ljusinsläpp från två väderstreck, påkostade material och väl valda ytskikt. Här bor ni nära komunikation & natur med ett härligt urbant liv mellan husen och närhet till mycket. Bostaden har en trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum, fint ljusinsläpp ifrån två håll, stort påkostat badrum med tvättmaskin och torktumlare och tre sovrum. Invändigt är standarden hög. Klinker och kakel i badrum och ekparkett är några av alla fina materialval tillsammans med påkostande vitvaror. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Brynjegatan 18, Centralt, Kungälvs kommun

Brynjegatan 18

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 195 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/4
6 667 kr/mån
25 523 kr/m²

Här kikar ni på en välplanerad bostad i fyra rum och kök. Ni erbjuds ett påkostat badrum med klinker och kakel i neutrala färger, inglasad balkong med fri utsikt mot villa- och grönområde, ny renoverat kök och fina ytskikt. Planlösningen ger ett genomgående ljusinsläpp och rummen är i väl tilltagen storlek. Här bor ni i en stabil och välmående förening med fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet och föreningslokal. Lummiga bilfria gårdar med lekplatser, fina grönytor och grillplatser. Ett klockrent boende precis intill Kungälvs nya stadskärna som växer fram med stormsteg på Kongahällatomten. "Kongahälla shopping" är ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan. Sveriges just nu största köpcentrums-projekt. Bredvid detta finns även stadens nya resecentrum, för dig som pendlar finns direktbuss till Göteborg! Väster ut promenerar ni i natur, längs älven och landsbygden, helt klart beläget med varierande miljö! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. En riktig trevlig investeringsmöjlighet för framtiden!

  • Balkong
Ingegatan 4S, Komarken, Kungälvs kommun

Ingegatan 4S

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
5 508 kr/mån
28 141 kr/m²

Här kikar ni på en välplanerad bostad i tre rum och kök. Här erbjuds ni fräscha ytskikt praktiskt kök med trivsamt fönster mot innergård samt plats för matgrupp om ca fyra personer. I både kök och vardagsrum är takhöjden som högst 3,04 cm vilket ger en härlig rymd! Vardagsrummet har en vacker original parkett i fiskbensmönster, här finns plats för både soffa och matsalsbord. Skönt läge, helt utan insyn. Vid entrén finns möjlighet att ha egna utemöbler och från vardagsrummet når du en solig balkong! Här bor ni i en stabil och välmående förening med fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet och föreningslokal. Lummiga bilfria gårdar med lekplatser, fina grönytor och grillplatser. Ett klockrent boende precis intill Kungälvs nya stadskärna som växer fram med stormsteg på Kongahällatomten. "Kongahälla shopping" är ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan. Sveriges just nu största köpcentrums-projekt. Bredvid detta finns även stadens nya resecentrum, för dig som pendlar finns direktbuss till Göteborg! Väster ut promenerar ni i natur, längs älven och landsbygden, helt klart beläget med varierande miljö! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. En riktig trevlig investeringsmöjlighet för framtiden!

  • Balkong
Hagenvägen 25, Kareby, Kungälvs kommun

Hagenvägen 25

Lägenhet
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 695 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/1
5 700 kr/mån
22 303 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera detta fantastiskt fina parhus som förutom att det har två stora och härliga uteplatser inkluderar även carport i avgiften. klädkammare som kan fungera som extra sovrum om behov finns samt två uteplatser. I den välmående föreningen Brf Lyckan bor man på bilfria gårdar i en välskött omgivning och fina lekplatser. Den varierande omgivningen bjuder även på mycket natur, fina promenadsträckor och varierad bebyggelse av villor, radhus och lägenheter. Ett familjärt område med närhet till de mesta. Välkomna till området och dess charmiga idyll. Brf Hagen är en stabil förening som vänder sig till dig som är 50+. Föreningen genomsyras av stabil ekonomi och god gemenskap med grannarna. Kareby är en tätort i cirka fem kilometer norr om Kungälv, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Matbutik, pizzeria, skola, förskola samt bilverkstad/ bilförsäljning finns samlade kring Kareby korsväg. Härifrån tar du dig västerut mot Rörtången vid havet med härliga bad, österut mot Kringledammen, en handgrävd sjö c:a 3 km öster om Kareby korsväg, och Romelanda/Diseröd och norrut mot Kode samt söderut mot Kungälv/Göteborg. Cykelväg finns hela vägen från Kungälvs centrum till Kareby.

  • Uteplats
Envägen 2, Diseröd, Kungälvs kommun

Envägen 2

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 6/6
6 556 kr/mån
37 581 kr/m²

Här stiger du in i en inbjudande och praktisk hall med stor klädkammare samt förvaring med skåp , och vidare in till ett rymligt och socialt vardagsrum. Köket är stilrent, välplanerat och praktiskt och lägenhetens badrum är helkaklat och fräscht. Boendet erbjuder två sovrum & stor inglasad balkong med utsikt & dubbla badrum med golvärme. Här bor ni i ett mysigt familjärt område med bland annat närhet till naturen, förskolor-/skola åk 1-6, affär, golfbana och bra bussförbindelser till Kungälv C. Diseröd centrum växer mycket inom de närmsta åren vilket medför ett fint investeringsläge för framtiden, såväl Kungälvs växande stadskärna som bidrar till en spännande stad under utveckling.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6