Mäklare Daniel Löfberg

Daniel Löfberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 35 A, Centralt, Svedala kommun

Kyrkogatan 35 A

Lägenhet
Centralt, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
5 799 kr/mån
15 288 kr/m²

På första våningen i centrala Svedala finns nu denna ljusa och trivsamma 2:a. Välplanerad och genomgående lägenhet om ca 52 m². Inrymmer vardagsrum med ekparkett, nytt kök och helkaklat badrum. Balkong i härligt västerläge. Avg. 5 799 kr/mån. P-plats ingår. Närhet till buss/tåg, butiker och service.

  • Balkong
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 2
INDUSTRIGATAN 32, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 3

INDUSTRIGATAN 32

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
750 000 kr
104 m²
1 rum
5 462 kr/mån
7 212 kr/m²

FRI MÅNADSAVGIFT TILL OCH MED JUNI 2025! För dig som är på jakt efter en flexibel lokal med ett bra läge så kan vi erbjuda nyproducerade lokaler på det växande Östra industriområdet i Svedala tätort. Läget är mycket strategiskt med goda bil- och busskommunikationer där man på väg E65 och 108 på några minuter tar sig till Malmö, Trelleborg, Sturup Airport, mm. På ett mycket fördelaktigt och enkelt vis ordnar man lokaler till sin verksamhet då de upplåts med bostadsrätt, och man blir i praktiken sin egen hyresvärd med låga kostnader. Lokalerna har en area om ca 104 kvm, och med en ordentligt tilltagen invändig höjd skapas rejal rymd och bra förutsättningar att anpassa dem för att passa den egna verksamheten. Vatten och möjlighet till anslutning till avlopp finns i varje lokal, och de lämpar sig mer än väl för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom, och om man behöver ännu mer yta så går det att köpa fler än en lokal för att slå ihop. Självklart är det även möjligt att köpa som en investering för uthyrning! God säkerhet erbjuds genom att området är välupplyst när mörkret lagt sig. Dessutom är det inhägnat och med en automatiserad skjutgrind som enkelt öppnas med en mobiltelefon när man vill köra in. För köpare erbjuds nu fri avgift fram till och med juni 2025!

  • Premium
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 2
INDUSTRIGATAN 30, Östra Industriområdet, Svedala kommun, bild 3

INDUSTRIGATAN 30

Lägenhet
Östra Industriområdet, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 250 000 kr
125 m²
1 rum
3 664 kr/mån
10 000 kr/m²

Vi kan nu erbjuda denna nybyggda, flexibla lokal på Östra industriområdet i Svedala tätort. Lokalen är upplåten med bostadsrätt vilket är ett mycket fördelaktigt sätt att skaffa lokal till er verksamhet. Bli din egen hyresvärd! Lokalen har en area om 125 kvm med rejäl port och rymd. Den moderna lokalen lämpar sig för flera olika typer av verksamheter som t.ex. verkstad, hantverkare, tillverkning, försäljning, kontor, lager och showroom. Eller varför inte köpa som investering för uthyrning. Läget är mycket strategiskt med goda kommunikationer via väg E65 & 108, tåg & buss och även Sturup flygplats.

  • Premium
VITVINGEGATAN 10, Tofta, Svedala kommun

VITVINGEGATAN 10

Lägenhet
Tofta, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 375 000 kr
76 m²
2 rum
vån 2/2
4 893 kr/mån
18 092 kr/m²

Mycket välskött och trivsam gavellägenhet på fina Toftaområdet i Svedala. Boytan om hela 76 kvm fördelar sig på trevligt kök med maplats, helkaklat badrum, rymligt sovrum, ljust vardagsrum med gavelfönster och praktisk tvättstuga. Här bor vi på ett lugnt och tryggt område med fina grönytor, mysig ankdamm & lekplatser. Skola, aktiviteter & badplats finns på gångavstånd. Härlig balkong mot grönområde. Bekvämligheter som carport och förråd ingår. Goda förbindelser, fina omgivningar och nära centrum.

  • Balkong
ANNEDALSGATAN 7, Sockerbruket, Svedala kommun
  • Budgivning pågår

ANNEDALSGATAN 7

Villa
Sockerbruket, Svedala kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
3 195 000 kr
128 m²
6 rum
219 m² tomt

På barnvänliga och omtyckta Sockerbruket finner vi detta mycket fina boende. Bostadens interiör präglas av ljus, trivsam planlösning, fina färger och material. Bostaden består av två hela plan med en boarea på 128 m². Välplanerade ytor fördelade på 6 rum, snyggt kök med matplats, 2 fräscha kaklade badrum och praktisk tvättstuga. Insynsskyddad och lättskött trädgård med trivsamma uteplatser på både entrésida och baksida. Praktiskt garage och uppställningsplats på tomten. Här bor vi på ett lugnt och tryggt område i centrala Svedala med gångavstånd till skola, lekplats och busstation. Mycket nära Svedala centrum med butiker, restauranger, service, tågstation mm. Perfekt för barnfamiljen och pendlaren.

TRULSTORPS NORREGÅRD, TRULSTORPSVÄGEN 195-39, null, Staffanstorps kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

TRULSTORPS NORREGÅRD, TRULSTORPSVÄGEN 195-39

Gård/Skog
Staffanstorps kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
7 500 000 kr
306 + 418 m²
8 rum
10 200 m² tomt

Vi presenterar här med stor glädje Trulstorps Norregård till försäljning. En mycket vacker kringbyggd gård med fyra vitputsade längor. Underbart naturnära läge strax utanför Staffanstorp. Här är vi omgivna av öppna landskap med milsvid utsikt . Bostadens 306 kvm fördelar sig på 8 rum såsom en stor sal, vardagsrum, glasvaranda och bibliotek med platsbyggda bokhyllor och öppen kamin i marmor. Idag finns 4 sovrum som kan bli fler om behovet finns. Här finns även ett trevligt lantkök, 2 badrum, wc, grovkök, gott om förvaringsytor mm. Tomten om 10 200 kvm bjuder på en fantastisk trädgård med parkkänsla och orangeri. Flera trivsamma uteplatser med fina vyer och härlig grönska. Uthusen har en sammanlagd yta på 418 kvm. Här finns fint garage & verkstad, växtvårdsrum mm. De stora biytorna har stor potential och kan lämpa sig för egen verksamhet eller liknande. Här bor vi med det bästa av två världar. Lantliga omgivningar och ostört läge. Samtidigt nås tätorten Staffanstorp med skolor, butiker och service på några minuter. Lund nås på 13 min, Malmö och Sturups flygplats ligger 20 min bort.

  • Plus
TOFTÄNGSGATAN 5 B, Husie, Malmö kommun

TOFTÄNGSGATAN 5 B

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Boutrednings- & Mäklarfirma HILDING OTTOSSON AB
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
3 363 kr/mån
32 705 kr/m²

Välkommen till Toftängsgatan 5 B. Ett fint och mycket bekvämt boende med utmärkt läge. Här bor man i markplan med härlig stensatt uteplats i väster. Bostaden är välplanerad och inrymmer kök med matplats, helkaklat badrum med dusch, rymligt sovrum och trivsamt vardagsrum med trädgårdsaccess. Marklägenheten ligger ostört och gränsar till grönområde, nära garage och lekplats.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7