Mäklare Emma Borgström

Emma Borgström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 17:15
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Kullagatan 6, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Kullagatan 6

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4
4 921 kr/mån
34 455 kr/m²

Här välkomnas du in i en tvårummare på Kullagatan 6 där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Lägenhetens yta ger goda förutsättningar för dig som vill ha nära till allt att verkligen trivas.  Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk och funktionell hall med skjutdörrsgarderober och gott om plats för kläder och skor. Vidare finns ett kök, vardagsrum, duschrum och sovrum. Det fräscha och nyrenoverade köket från 2023 är utrustat med bra förvaring, diskmaskin och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet med stora fönster bjuder på härliga umgängesytor och plats för soffgrupp samt matbord. I det helkaklade duschrummet som renoverades av föreningen i samband med ett stambyte finns kommod, dusch, golvvärme, toalett, förvaringsskåp. Brf Dalkullan är en stabil bostadsrättsförening med låga avgifter och en sund ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. Det finns gemensam tvättstuga i källaren samt lägenhetsförråd på vinden och cykelförråd. Detta hem erbjuder ett utmärkt cityläge med närhet till vårt gedigna utbud vad gäller restauranger, caféer och shopping. Bostaden ligger endast ett stenkast från vårt vackra promenadstråk runt  Stångån och endast några minuter från lägenheten ligger mysiga Åbacka café, Stångs Magasin, och Resecentrum. Här bor ni bekvämt, nära till allt man önska sig. Föreningen har gemensamma garage- samt parkeringsplatser. Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Hannes Alfvéns gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Hannes Alfvéns gata 5

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
74 m²
2 rum
vån 0
5 410 kr/mån
28 311 kr/m²

Välkommen till denna öppna etagelägenhet vars stilrena design gör att lägenheten sticker ut från mängden. Här erbjuds en boyta om 74 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök i två plan. Denna bostad på markplan bjuder bland annat på gott om fönster, hög materiell standard, stort öppet kök i genomgående ljusa färger, gott om förvaring och vackert ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och praktisk hall med stilren parkettgolv och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ettt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Köket är socialt, modernt och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för stort matbord och stolar. Det öppna allrummet på övervåningen bjuder på generös takhöjd, härliga umgängesytor och plats för soffa. Sovrummet är stort och har garderober och plats för dubbelsäng. Via duschrummet finns toalett, dusch, badrumsskåp, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående detaljer i lägenheten i form av parkettgolv, ljusa väggfärger och högt i tak. För föreningens medlemmar finns cykelförvaring, barnvagnsförråd, vindsförråd. Felleshuset som finns i närheten är ett växthus som nyttjas via grannföreningen utrustat med övernattningslägenhet och lokal. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik AutoMat där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, café, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Djurgårdsgatan 19A, Centralt, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 19A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
76,5 m²
2.5 rum
vån 2
4 084 kr/mån
39 150 kr/m²

Välkommen till denna tvåa tillhörande en trevlig och stabil förening med en härlig gemenskap och centralt läge i ett av Linköpings mest centrala kvarter. Här kombineras klassiska originaldetaljer med moderna inslag, vilket skapar en varm och helt unik atmosfär. Lägenheten är tidlös och ljus med djupa fönsternischer, vackra trägolv, gedigen takhöjd och spröjsade fönster. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och inbjudande hall med gediget trägolv, målade vita väggar med gråa lister och goda avhängningsmöjligheter i form av separat garderob. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett rogivande sovrum. Köket är stilrent ljust med gott om förvaring, vita skåpluckor, rostfria vitvaror, mörk stenskiva, vitt kakel som stänkskydd och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp från flertalet fönster, trägolv, härliga umgängesytor, fungerande kakelugn, generös takhöjd. Härifrån når man bostadens väl tilltagna sovrum där man finner en hel vägg med platsbyggd förvaring. I det helkaklade duschrummet finns smakfulla detaljer som skåp med spegel, förvaringsskåp, dusch, kommod och toalett. Stabil och populär HSB förening med god gemenskap. I föreningen finns tillgång till den vackra Gula Paviljongen som nås via innergården, utrustad med festlokal och övernattningsmöjligheter. Föreningen tillhandahåller även en gemensam tvättstuga. I dessa delar av Linköping är det lätt att trivas, och läget på Djurgårdsgatan är perfekt för den som vill bo centralt men med ett lugnt läge. Stadskärnan med dess rikliga utbud av shopping och aktiviteter når ni utanför bostaden. Resecentrum samt fjärrbussterminalen ligger inom kort gångavstånd till bostaden och har goda pendlingsmöjligheter för den som önskar. Universitetssjukhuset ligger inom en kortare promenad från bostaden. Precis utanför bostaden finner ni grönskande och lummiga Trädgårdsföreningen samt Stångån lite längre bort, med dess vackra promenadstråk. Goda kommunikationer från bostaden via buss, gång eller cykel till övriga delar av staden. Här har du nära till allt vardagen kräver. Denna bostad måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Tuvgatan 3, Vidingsjö, Linköpings kommun

Tuvgatan 3

Lägenhet
Vidingsjö, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
65 m²
2 rum
3 726 kr/mån
23 000 kr/m²

Vi kan nu stolt presentera den här förtjusande markplanstvåan. Bostaden återfinns på omtyckta Tuvgatan i Vidingsjö där nyckelkomponenterna i boendet utgörs av bekvämlighet, familjevänlighet och trygghet. I en mycket välskött förening som betraktas som en av de bästa i Linköping bor ni här bekymmerslöst med en stabil tillvaro. Lägenheten ligger på markplan i tilltalande läge och med insynsskyddande läge, vilket innebär att ni kan njuta av solens strålar på den tillhörande altanen större delen av dagen. Bostaden inrymmer ett vardagsrum, ett rymligt sovrum, ett kök med matplats, en öppen och ljus hall, duschrum med tvättmaskin samt en praktisk klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden genomsyras av ett påtagligt ljus. I Brf Vidingsjö 2 kan man som boende dra nytta av flertalet fördelar. Föreningen bildades i slutet på 70-talet och har mycket god ekonomi till följd av dess låga belåning och väl underhållna fastigheter. Föreningen har investerat i ett stort solcellsprojekt som gett god avkastning. För 3 726 kr i månaden ingår värme, vatten, tv, bredband och el. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en gemensam tvättstuga, biltvätthall, snickarbod, målarbod, boulebana och odlingslotter. Parkeringsplats går att hyra för 100 kr i månaden och garage (med viss kötid) går att hyra för 300 kr i månaden. Här bor man nära naturen samtidigt som avståndet till staden är bekvämt med goda kommunikationer. På nära avstånd finns flera förskolor och skolor. För den träningsintresserade återfinns motionsspår, fotbollsplaner och utegym i den intilliggande Vidingsjöskogen! För Er som söker en lägenhet men samtidigt inte vill förlora radhuskänslan är detta ett givet alternativ. Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
Ånestad Nydala 1, Vårdsberg, Linköpings kommun

Ånestad Nydala 1

Villa
Vårdsberg, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
4 995 000 kr
140 + 100 m²
6 rum
2 490 m² tomt

Med dess attraktiva tomtläge i utkanten av Vårdsberg hittar vi denna förtjusande fastighet beståendes av en boyta om 160 kvadratmeter. Här presenteras en sagolik fastighet som endast ligger några kilometer från Linköping. Fastigheten ligger inbäddad i en fantastisk natur med utsikt över betes- och åkermarker i en magisk miljö. Dessutom har huset stora genomgående ljusinsläpp, eldstäder, pool med tillhörande poolhus, flertalet uthus, generös takhöjd, vackra trägolv samt stor lummig parkliknande tomt. Hela huset är omfamnat av en genuin hemkänsla och har genomgående trivsamma utrymmen. Huset disponeras om ett rymligt och öppet kök i social och bra planlösning med generösa arbetsytor, stort skafferi, fönster ut mot trädgården samt plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är med genomgående stora ljusinsläpp, högt i tak, sociala sällskapsytor med gott om plats för soffa samt Keddy-kamin. På entréplan finns även ett arbetsrum/sovrum, entré med gott om förvaring samt badrum utrustad med toalett, badkar, golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Övervåningen utgörs av totalt tre rymliga sovrum med gott om förvaring. Här finner du även ett helkaklat duschrum med toalett, dusch och handfat. Totalt finns det tre eldstäder som alla är fungerande. Huset utmärks av praktiska och bra planlösningar. Huset med dess fantastiska läge står på en härlig trädgårdstomt om 2 490 kvadratmeter. Tomten utgörs av större gräsytor och många soltimmar. Här finns även flertalet uthus med plats för trädgårdens alla redskap, två garage, spaavdelning med tillhörande bastu, vinterbonat gästrum med sovloft och förvaringsutrymmen. På tomten finns bigarrå, klarbär, äpple samt två olika sorters päronträd samt bärbuskar. Här kan du njuta av lummiga grönområden, svampplockning och vackra landskap. Goda kommunikationer in till Linköping via bil, buss eller cykelväg. I Linghem finns välsorterad matbutik, bad, förskola och skola samt magiska grönområden. Från bostaden har du även närhet till golfspelande på Vårdsbergs Golfbana. Detta är en chans som sällan kommer- varmt välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Ekholmsvägen 81, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 81

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 895 000 kr
94,5 m²
4 rum
5 238 kr/mån
20 053 kr/m²

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad och trivsam bostadsrätt med hörnläge om fyra rum fördelade på 94,5 kvm. Bostaden ligger på markplan och har två uteplatser att nyttja. Hela lägenheten inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor. Rummen disponeras enligt ett stort duschrum med toalett samt handfat, ett ljust och funktionellt kök, tre sovrum, allrum med stora sociala ytor, klädkammare, uteplats med gräsmatta. Tillhörande trädgårdsförråd på tomten. Här får du en trivsam trädgård som vätter ut mot solsäkert läge samt en till uteplats som går att rusta upp och nyttja vid bostadens framsida. Brf Nedre Aspnäset är en stabil förening med strukturerade framtidsplaner och låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, gästparkering, parkeringsplats och garage. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd samt ett garage. Lägenheten är attraktivt belägen i Ekholmen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker kombinationen av en lägenhet som inger huskänsla samtidigt som en oslagbar boendemiljö! Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matbutiker. Utmärkta kommunikationer finns som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter. Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Bataljonsgatan 25, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Bataljonsgatan 25

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 595 000 kr
67 m²
3 rum
vån 4/5
4 747 kr/mån
38 731 kr/m²

Nu behöver ni inte leta längre! Högt upp i en uppförd fastighet från 2017 erbjuds här den ultimata hörntrean på attraktiv adress i omtyckta Södra Ekkällan. Här bor man bekvämt och kompromisslöst på fjärde våningen i hus med hiss och garage i källarplan. Bostaden genomsyras av ljusa, fräscha materialval och härliga ljusflöden med fönster i två väderstreck. Listan med fördelar blir lång. Optimal planlösning där de generösa ytorna talar för sig. Innanför entrédörren möts man av en tambur med förvaring i en stor garderob samt praktiskt klinkergolv i grått. Intill entrén ligger det helkaklade duschrummet med toalett och tvättavdelning. Längre in möts man av vardagsrummet som ligger i halvöppen planlösning mot det smakfulla köket med vita skåpsluckor och full maskinpark. Det luftiga vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och utgång till en härlig inglasad balkong. Matplats intill balkongen. Det finns två sovrum varav ett större och ett mindre. I det stora sovrummet finns gott om förvaring i form av en hel garderobsvägg. Brf Arenan 2 är en välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Här finns tillgång för de boende att nyttja en fantastisk takterass med tillhörande gemensamhetslokal samt en fantastiskt fin innergård med sittplatser och utegym. Södra Ekkällan är ett område med många fördelar. Här bor man i ett område beläget mitt emellan City och Eklandskapet med första parkett intill Universitetssjukhuset och Garnisonen. I närheten av lägenheten finns välsorterad matbutik, skolor och förskolor och två bra gym (Friskis och Svettis och Nordic Wellness). Trevliga promenadstråk intill närliggande Tinnerbäcken. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Ett boende som passar såväl den äldre som den yngre målgruppen. Varmt välkommen att bekanta er med er nästa drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Våreldsvägen 5D, Sturefors, Linköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 12:45

Våreldsvägen 5D

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
4 633 kr/mån
24 630 kr/m²

Välkommen till Sturefors och denna fyrarummare om 81 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet, som är i absolut toppskick, är fräsch och stilren och erbjuder bland annat fönster i flera väderstreck, fina ytskikt och smarta förvaringslösningar. Här finner man ett harmoniskt boende med vackert ljusinsläpp, lättmöblerade rum och bra utsikt. Till favoritrummen hör ett yteffektivt, fräscht och härligt kök med arbetsytor, höga skåp, gott om plats för matbord och stolar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är smakfullt och rymligt och har toalett, dusch, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Vardagsrummet är öppet och socialt och rymmer plats för många. Den yteffektiva balkongen ligger i ett solsäkert läge och i direkt anslutning från vardagsrummet. Vidare finns tre välplanerade sovrum samt förvaring i form av en klädkammare. Markiser tillhörande bostaden varav en elektrisk som täcker hela balkongen, och två mindre för fönstren i söderläge. Husen i Brf Boklok Linhagen är miljöklassade i sitt bygge för att vara kvadratsmarta, välisolerade och energisnåla. Föreningen är välskött och stabil med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder och tillhandahåller sina medlemmar bland annat soprum, parkeringsplats och gästparkering. I Sturefors bor du med närhet till Sturefors badplats som Sturefors slott och naturreservat samt Landeryds Golfbana. Goda kommunikationer in till Linköping via bil, buss eller cykel. I närområdet finns matbutik, restaurang, förskola som skola, fina promenadstråk och grönområden. Detta boende måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Musikgränd 3C, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Musikgränd 3C, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Musikgränd 3C, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Musikgränd 3C

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 295 000 kr
20 m²
1 rum
vån 3/4
1 820 kr/mån
64 750 kr/m²

Högt upp i huset med ogenerat och soligt balkongläge erbjuds äntligen möjlighet att hitta hem till den idealiskt planerade bostaden i miniformat. Som klippt och skuren för dig som studerar eller ska köpa din första egna lägenhet! Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på kort cykelavstånd når ni Linköping Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometers radie erbjuds ni ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym. Dessutom har bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap. På våning 3 av 4 finner ni denna ytterst väldisponerade bostad i miniformat. På våning 4 i huset finns endast förråd och vinterträdgård, vilket i praktiken innebär att man bor högst upp utan några boende ovanför sig. Detta kombinerat med det insynsskyddade och härliga västläget på balkongen som bjuder på magisk eftermiddags- och kvällssol gör bostadens läge i huset till det allra bästa! Lägenheten består av 20 generöst tilltagna kvadratmeter och interiören håller en genomgående hög materiell standard med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här möts du av en smidig entré med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Här kliver ni direkt in i hemmets hjärta beståendes av ett rymligt, ljust och lättmöblerat rum med utrymme för matplats och med ett smart soffskåp som ingår i köpet och som ger er möjligheten att slippa välja mellan säng eller soffa på den lilla ytan. Det ljusa och ytoptimerade köket är smakfullt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Innanför köket ligger den inre hallen som erbjuder plats för skrivbord. Här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober. I anslutning till hallen når du det rymliga och helkaklade badrummet utrustat med bland annat golvvärme samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Brf Paviljongen är en stor och stabil förening som erbjuder sina medlemmar en gemensam vinterträdgård belägen högst upp i ett av husen samt en takterrass som delas med övriga i föreningen. I vinterträdgården är det fritt fram att få sköta sin egen grönsaksodling. På innergården finns en uteplats med grill. Som boende i föreningen har ni även tillgång till ett Felleshus som inrymmer en stor gemensamhetslokal med övernattningslägenhet och pentry. Sammantaget är detta en bekymmerslös bostad i ett område med en unik identitet. Här är det bara att flytta in och trivas till en mycket förmånlig månadsavgift och med idealiska förutsättningar för en hög livskvalitet. Tillträde är flexibelt. Varmt välkomna att hitta hem till er nya drömlägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Djurgårdsgatan 30A, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Djurgårdsgatan 30A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 750 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 188 kr/mån
36 458 kr/m²

När du kliver över tröskeln och in denna lägenhet möts du av en luftig vindslägenhet på 48 kvadratmeter vars känsla är helt unik. De effektivt utnyttjade kvadratmeterna gör att denna lägenheten utnyttjar boytan på ett mycket effektivt sätt. Tack vare det rika ljusinsläppet suddas gränsen mellan ute och inne ut. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett harmonisk och ljus sovalkov med fint ljusinsläpp och plats för säng. Köket är fräscht och underbart med generösa arbetsytor, vita skåpluckor, diskmaskin och plats för matbord och stolar. Det mysiga och härliga vardagsrummet bjuder på härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns dusch, toalett och badkar. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda, perfekt för dig som söker ett boende i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till exempelvis kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Universitetet når du via 15 minuter med cykel. Brf Eldaren 7 är en centralt belägen lägenhet belägen på attraktiv adress. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en härlig och lummig innergård, parkeringsplats att hyra, grillmöjligheter, tvättstuga samt källarförråd. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Torparegatan 76, Lambohov, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Torparegatan 76, Lambohov, Linköpings kommun, bild 2
Torparegatan 76, Lambohov, Linköpings kommun, bild 3

Torparegatan 76

Radhus
Lambohov, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 995 000 kr
150 m²
5 rum
286 m² tomt

Eminent tillfälle att ta vara på. Nu har Ni chansen att förverkliga radhusdrömmen tack vare denna tilltalande hörnfastighet som vi har nöjet att saluföra. Här välkomnas Ni till ett rymligt, familjevänligt hus om 150 kvadratmeter med ett genomgående bra skick. På entréplanet finner ni ett fräscht kök i social planlösning med köksö, vita köksluckor, svart kakel som stänkskydd och integrerade vitvaror. Vardagsrummet bjuder på stora ytor samt utgång till inglasat och vinterbonat uterum om 27 kvadratmeter med tillhörande trädäckad altan och spabad. Det helkaklade och påkostade duschrummet är utrustat med golvvärme, handdukstork samt kommod. Separat praktisk tvättstuga. En trappa upp möts ni av ett fyra stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett exklusivt badrum med badkar och toalett. Sammantaget ett boende som lämpar sig såväl för den lilla som den stora familjen. Huset har ett riktigt toppenläge med hörntomt i ett mycket lugnt och barnvänligt område. Omgivningarna präglas av grönområden, idylliska miljöer och promenadstråk som tillför en rogivande atmosfär. Husets baksida utgörs av en gräsmatta samt större altan på trätrall. Baksidan bjuder på morgon samt förmiddagssol och via den takbelagda framsidan kan ni njuta av eftermiddag samt kvällssol. Till huset hör även ett garage i länga som ligger i direkt närhet till huset. Lambohov är ett idylliskt samhälle som blivit omåttligt populärt tack vare det bekväma avståndet in till Linköping. Det tar ca 10 minuter med bil och 20 minuter med buss in till city. Dessutom finns det cykelväg hela vägen in till stan. Bussförbindelserna är goda med täta avgångar. I samhället finns flertalet grundskolor, lekplatser och förskolor. Det finns även en större välsorterad matbutik vid Djurgården, systembolag samt apotek. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Vallgatan 6, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Vallgatan 6

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 2
2 423 kr/mån
41 597 kr/m²

Här kommer du in i en exklusiv och luftig lägenhet där takhöjden skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Bostaden, som är om 72 välplanerade kvadratmeter, har ljusinsläpp från två väderstreck och stora sociala ytor. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Bostadens stora fönster inger ett härligt ljusinsläpp. Det första som möter oss i denna lägenhet är en välplanerad och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum, toalett samt ett stort rogivande sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt ett lite mindre sovrum med plats för säng. Köket är härligt med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det härliga och trevliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fiskbensparkett, härliga umgängesytor och generös takhöjd. I duschrummet finns duschvägg, handfat. Intill finns en separat toalett utrustad med handfat samt golvvärme. Här bor du i en mycket engagerad förening med närhet till såväl city som resecentrum samt endast ett stenkast från bostaden finns välsorterad matbutik, flertalet restauranger, caféer, gym med mera. Föreningen har under de senaste åren utfört omfattande renoveringar på fastigheten. Man har bland annat gjort stamrenovering, fönsterbyte samt fasad- och takbyte. Härlig innergård med gemensam uteplats utrustad med sittplatser samt grill. I fastigheten finns gemensam balkong att nyttja, tvättstuga, torkrum samt övernattningslägenhet. Lägenheten är lugnt belägen och tyst tack vare nyare ljudisolerande fönster. Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Varmt välkommen!

  • Premium
Skvadronsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Skvadronsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Skvadronsgatan 14, Södra Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Skvadronsgatan 14

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 3/5
7 588 kr/mån
28 255 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Skvadronsgatan 14 i en nyproducerad fastighet finner du denna trivsamma fyrarummare om 106 kvadratmeter med en stor balkong, moderna ytskikt, sociala ytor samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp samt högt i tak som skapar en härlig rymd. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök från Marbodal med köksluckor i vitt, laminatbänkskiva som delvis även fungerar som stänkskydd, bra arbetsytor samt rymlig del för matplats. Vitvaror från Electrolux. Totalt tre harmoniska sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för säng. Socialt vardagsrum som rymmer plats för soffgrupp samt separat del för matbord. Tillhörande finner ni även ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med dusch, toalett, torkställning samt tvätt och torktumlare med arbetsbänk och separata väggskåp. Separat gästtoalett med dusch. Väl tilltagen hall med förvaringsmöjligheter. Tillhörande bostaden finns en härlig balkong som nås via vardagsrummet. Brf Gläntan 1 är en mycket populär och nybildad förening med goda ekonomiska förutsättningar. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser som de boende kan hyra. I föreningen finns även flera cykelförråd, källarförråd, barnvagnsförråd och en härlig innergård. Södra Ekkällan är ett eftertraktat område som stoltserar med ett attraktivt läge. Här bor ni mitt emellan stadspulsen och naturen, med 5 minuters cykelavstånd till till city och det vidsträckta naturreservatet Tinnerö Eklandskap alldeles intill. På några minuters promenad från porten når ni en välsorterad matbutik, förskola, restauranger samt gym. Bara ett stenkast bort ligger Universitetssjukhuset, Hälsouniversitetet samt Garnisonsområdet och inom cirka 10 minuters cykelavstånd når ni Campus Valla, Linköping Science Park och SAAB. Området erbjuder goda busskommunikationer som tar er till Resecentrum samt till Norrköping för den som pendlar. Inflyttning sker enligt överenskommelse och kan ske i direkt. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åbylundsgatan 72, Åbylund, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 16:45

Åbylundsgatan 72

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
2 977 kr/mån
33 250 kr/m²

Denna väldisponerade tvårummare bjuder bland annat på generös takhöjd, stora fönster och mycket dagsljus. En lyxig och stilren bostad i fint skick som passar utmärkt för dig som vill ha nära till allt eller dig som söker ditt första boende. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell, välplanerad och inbjudande hall med förvaringsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt, mysigt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng samt separat stor klädkammare med flertalet hyllplan. Köket är stilrent, fräscht och modernt med påkostade material, generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk i sten och ljusa stilrena skåpluckor. Det rymliga, trevliga och charmiga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, harmoniska färgval och plats för soffa och matgrupp. I det helkaklade duschrummet finns toalett, handfat, golvvärme, handdukstork, förvaringsskåp och dusch. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten och fint renoverade ytskikt. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens underbara och takbeklädda balkong med sol från sen förmiddag, eftermiddag och kvällen och som bjuder på plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av gemensamma aktiviteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum. I månadsavgiften om 2 706 kronor ingår, tv, vatten, värme, källarförråd samt förråd. Garage och parkeringsplats finns att hyra mot avgift. Tvättstuga finns i samma trappuppgång. Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutik med postombud, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt. Tillträde kan ske i sommar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Skogslyckegatan 26, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 26

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
3 866 kr/mån
22 160 kr/m²

Låt oss få presentera en totalrenoverad, ljus och exklusiv trerumslägenhet med ett underbart läge i omtyckta Johannelund. Bostaden är inbäddad i en lummig miljö omgiven av skogsdungar och en rogivande atmosfär. Här är det inte svårt att känna sig som hemma! Vi befinner oss på våning två, en och en halv trappa upp i huset. Den här fina trean på 81 kvadratmeter är disponerad på ett optimalt sätt. Här möts du av en inbjudande hall med stilrent klinkergolv och hatthylla. Ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong i västerläge mot lugn innergård. Socialt renoverat kök med gråa köksluckor, rostfria vitvaror och vitt kakel som stänkskydd, med en matplats intill fönsterpartiet. Två harmoniska sovrum på generös yta med fönster i österläge varav ett med en större välplanerad klädkammare. Helkaklat stort duschrum med kaklade väggar och golv, takdusch, golvvärme, tvättmaskin och förvaringsskåp. Lägenheten präglas av genomgående renoverade ytskikt och vackra vitlaserade golv. Mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 866 kr (+ tillägg för bredband på 125 kr/mån). Föreningen består av 242 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsorteringsrum, bastu, övernattningslägenhet och gym. Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner. Sammantaget en väldigt bra lägenhet som bäddar för ett ett riktigt hemtrevligt boende för den nye ägaren. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Gamla Tanneforsvägen 84E, Tannefors, Linköpings kommun

Gamla Tanneforsvägen 84E

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 195 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 418 kr/mån
31 583 kr/m²

Det är få förunnat att stöta på lägenheter som denna. Rikta era blickar mot citynära Tannefors och denna fantastiskt trivsamma trerummare på Gamla Tanneforsvägen 84E. Här presenterar vi stolt en oerhört tilltalande bostad med fantastiskt fin interiör och ett lugnt, avskärmat läge högst upp i huset med fönster i två väderstreck. Lägenheten är i otroligt bra skick och bjuder på smakfulla färg- och materialval samt generösa ytor för social samvaro. Redan när du öppnar dörren och kliver in möts du av bostadens påtagliga öppenhet med en rymlig entréhall och härliga ljusflöden. Planlösningen är smart utformad med vardagsrum och kök, ett lyxigt stort badrum samt två rymliga sovrum. Från vardagsrummet når man en mysig balkong i söderläge. Lägenheten har ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin, stor kommod, integrerad spegel och dubbelhandfat. Hela lägenheten har under de senaste åren renoverats vilket gör att den är i genomgående bra skick och bostadens höga, fria läget i huset bidrar till begränsad insyn och en privat, avskild känsla. Stabil förening med låg belåning och välunderhållna fastigheter vilket återspeglas i den låga månadsavgiften. Som boende i föreningen kan man nyttja faciliteter såsom gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet, gym och samlingslokal. Sammantaget är detta ett mycket bekvämt och tryggt boende. Här kan man njuta av det korta gångavståndet till Linköpings innerstad, närheten till Stångåns underbara promenadstråk och även Tannefors generösa serviceutbud på butiker och restauranger. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning.

Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun
  • Idag
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun, bild 2
Ridderstads gata 42, Berga, Linköpings kommun, bild 3

Ridderstads gata 42

Radhus
Berga, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 295 000 kr
118 m²
4 rum
4 600 kr/mån
27 924 kr/m²

Detta bostadsrättsradhus med hörnläge erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö i det populära området Berga. Med en yta på 118 kvadratmeter och fyra rum är detta radhus perfekt för en familj eller för den som söker extra utrymme. Radhuset ligger på en hörntomt och har en stor gräsmatta med odlingsmöjligheter samt ett praktiskt uteförråd. På entréplanet möts du av en social och välkomnande atmosfär. Det väldisponerade köket är öppet och integrerat i en luftig planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro. Köket är modernt utrustat med alla nödvändiga apparater och stilrena ytor som underlättar vardagens rutiner. I vardagsrummet finner du en elegant braskamin, vilket skapar en mysig och varm atmosfär under kyliga kvällar. På entréplanet finns även en separat tvättavdelning, vilket gör det enkelt att utföra tvättuppgifter utan att behöva transportera kläder till andra våningen. Detta ger extra bekvämlighet och praktiska lösningar för en effektiv vardag. På övervåningen finns tre sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller för att använda ett av rummen som arbetsplats eller hobbyrum. De ljusa och rymliga sovrummen ger möjlighet till avkoppling och god nattsömn. Dessutom finns ett smakfullt badrum på övervåningen, utrustat med moderna bekvämligheter. Radhusets design och praktiska lösningar skapar en idealisk miljö för en modern och aktiv familj. Berga Kulle är en trevlig och välskött förening med en härlig gemenskap. Ridderstads Gata är belägen i ett populärt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer, grönområden såsom skulpturparken med anrik miljö och promenadstråk. Området är barnvänligt med gångavstånd till såväl förskola som skola. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån Berga Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat vårdcentral och barnavårdscentral samt folktandvård. Här bor man även med närhet till ett helt nytt bibliotek beläget i Berga Slott. I centrum finns välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria och sushi. Endast en kort promenad bort finns Tinnerbäcken med dess trevlig promenadstråk. Även Vidingsjös motionscentrum ligger nära till hands där finns bra motionsspår, lekplats samt minigolf. På endast 10 min via cykel når man Universitetssjukhuset, 20 minuter med cykel till Mjärdevi och cirka 7 min cykelväg till Saab. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Söderleden 4, Vimanshäll, Linköpings kommun

Söderleden 4

Lägenhet
Vimanshäll, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
895 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 3/3
8 872 kr/mån
12 345 kr/m²

Det finns många fördelar med att bo på Söderleden 4. Det optimala läget med gångavstånd till city samtidigt som Stångån med dess härliga promenadstråk återfinns enbart ett stenkast bort. Högst upp i huset med egen ingång bor man här trivsamt och bekymmersfritt. Denna bostads planlösning är välplanerad där lägenhetens 72,5 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. Stilrent ljust kök med vita köksluckor med attribut som spotlights, diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter, luftigt vardagsrum med plats för soffa och matbord med härligt ljusinsläpp, rymligt och harmoniskt sovrum med gott om förvaring och ett helkaklat duschrum med toalett, handdukstork och handfat. Enhetliga färg- och materialval som skapar en trivsam och behaglig atmosfär. Här bor man i en trivsam och trevlig förening. I månadsavgiften ingår el, värme och vatten. Här finns förråd tillhörande bostaden, cykelförråd samt gemensam tvättstuga. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som söker en väldisponerad bostad med ett citynära läge med goda busskommunikationer och cykelförbindelser. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Till Universitetet tar det cirka 20 minuter med cykel och Hälsouniversitetet nås via cykel på 5 minuter. Tillträde är flexibelt och sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Johannes Magnus väg 42, Vallastaden, Linköpings kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Johannes Magnus väg 42, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Johannes Magnus väg 42, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Johannes Magnus väg 42

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 950 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2
4 551 kr/mån
31 967 kr/m²

Välkommen till denna öppna lägenhet på första våningen vars stilrena design gör att lägenheten sticker ut från mängden. Här erbjuds en boyta om 61 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Bostaden bjuder bland annat på generös takhöjd, hög materiell standard, insynsskyddat läge, större öppet kök mot vardagsrummet, gott om förvaring, härlig balkong samt fina ljusninsläpp. En lägenhet i toppklass med en välplanerad planlösning samt härlig balkong i bra solläge. Fint fullutrustat kök i ljusa toner med praktisk diskmaskin i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Harmoniskt sovrum med plats för en stor dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Mycket fint helklaklat duschrum med egen tvättavdelning utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Ta chansen att förvärva detta boende i en av Linköpings häftigaste stadsdelar. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Selma Lagerlöfs gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun
Selma Lagerlöfs gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 5, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 5

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/6
3 258 kr/mån
34 917 kr/m²

Här välkomnas du in i en modern och harmonisk tvåa högt upp i huset på femte våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor, mysig och takbeklädd balkong med lättmöblerade ytor, kvällssol och plats för ett mindre bord och stolar. Lägenhetens yta om 60 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo nära naturen eller dig som söker ett bekymmersfritt boende att verkligen trivas i. Lägenheten består av en stor, funktionell och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett duschrum och sovrum. I det sociala och öppna vardagsrummet finns mycket dagsljus, stora fönster och generösa sällskapsytor. Köket är socialt, fräscht och stilrent med generösa arbetsytor, bänkskiva i sten, vita släta luckor, höga skåp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är stort, smakfullt och funktionellt med toalett, dusch, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare och spotlights. Det stora och inbjudande sovrummet har vita väggar och vackert trägolv och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, gott om garderober och plats för dubbelsäng. Från sovrummet kan du kliva ut på den stora, mysiga och takbeklädda balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds lättmöblerade ytor, kvällssol och plats för ett mindre bord. Via bostadens entré finns också loftgången där man kan njuta av morgon samt förmiddagssol. BRF Integralen består utav fem huskroppar med 105 lägenheter ritat av en av Sveriges mest kända arkitekter, Thomas Sandell. Arkitekturen är innovativ och oväntad vilket går väl i samklang med Vallastadens ursprungsidé där visionen har varit mångfald, variation och möten i kombination med nytänkande och hållbarhet. I föreningen finns bland annat en gemensam takterrass med vinterträdgård och som medlem i föreningen har man även tillgång till ett felleshus med övernattningslägenhet och festlokal. Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på kort cykelavstånd når ni Linköping Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometers radie erbjuds ni ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym. Dessutom bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Väverigatan 1, T1/ Valla, Linköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 17:15

Väverigatan 1

Lägenhet
T1/ Valla, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
6 505 kr/mån
35 235 kr/m²

Med ett attraktivt läge på Väverigatan finner du denna stilrena och tidlösa trerummare om 85 kvadratmeter med en stor balkong, moderna ytskikt såväl som en välplanerad och öppen planlösning. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på tredje våningen i ett hus med hiss. Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i vitt och grått som erbjuder bra arbetsytor samt rymlig del för matplats. Två väl tilltagna sovrum med plats för säng samt goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har plats för soffa samt matbord och stolar. Separat klädkammare. Tillhörande finner ni ett helkaklat och modernt duschrum utrustat med toalett, handduksvärmare, handfat samt en gästtoalett med handfat. Bostaden tillhör föreningen Brf Lugnet 1 som bildades 2019 och består idag av totalt 55 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Via källaren finns även cykeldusch samt hunddusch. Föreningen disponerar över garage i samma hus som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg. I området Valla finner ni natursköna omgivningar så som Vallaskogen och vackra promenadstråk. Alldeles i närheten finns matbutik, restauranger, djursjukhus samt apotek. Bara ett stenkast bort ligger Gamla Linköping samt att man med en kort cykeltur når Universitetet. Stadskärnan med dess rikliga utbud av restauranger och shopping når ni med cirka 15 minuters promenadavstånd. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval. Varmt välkommen på visning! Tillträde sker enligt överenskommelse.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Soldanevägen 38B, Ekängen, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Soldanevägen 38B, Ekängen, Linköpings kommun, bild 2
Soldanevägen 38B, Ekängen, Linköpings kommun, bild 3

Soldanevägen 38B

Radhus
Ekängen, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
3 350 000 kr
119,3 m²
5 rum
7 045 kr/mån
28 080 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett av de eftertraktade parhusen i omtyckta Ekängen. Här flyttar ni i in i ett nyare byggt, bekymmersfritt boende där villakänslan gör sig ordentligt påmind. Här erbjuds ett radhus med hörnläge och stor tomt fördelat på två plan med fyra rymliga sovrum, två duschrum varav båda utrustat med golvvärme, gott om förvaringsmöjligheter, tre franska balkonger, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt fullutrustad tvättstuga. Invändigt bjuder den här bostaden på moderna ytskikt med enhetligt målade väggytor och ekparkettgolv. Stora fönsterpartier ger härliga ljusflöden och skapar en hög trivselkänsla. I båda riktningar vetter radhuset mot trevliga vyer. Husets framsida har en ogenerad vy ut över det intilliggande landskapet. I den här bostaden finns en insynsskyddad och lummig uteplats med bra läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder större trätrall, sol från lunch till kväll och lättmöblerade ytor. Härlig gräsmatta som omger huset på långsidan och baksidan av bostaden. På baksidan finns även ett uteförråd. För den som söker ett attraktivt, vackert och familjevänligt läge är populära, omtyckta och idylliska Ekängen ett perfekt område för alla. Enbart några hundra meter från bostaden finns badsjön Roxen, lummiga grönområden, vackra promenadstråk, matbutik och förskola. Här finns flera förskolor samt skolor i form av Bärstadsskolan årskurs F-1 och Ekängsskolan årskurs 2-6. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter. Området är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle. Tillträde sker under överenskommelse. Detta är ett boende som måste upplevas på plats.

  • Premium
  • Uteplats
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Selma Lagerlöfs gata 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 292 kr/mån
42 714 kr/m²

Välkommen till denna sociala lägenhet där du bor helt unikt med en bra läge i lugna Vallastaden. Här erbjuds en boyta om 35 välplanerade kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök med eget loft. Denna bostad bjuder bland annat på en generös takhöjd, hög materiell standard samt vackert ljusinsläpp. Den välplanerade och inbjudande hallen med goda förvaringsmöjligheter, trapp upp till övervåningen och säkerhetsdörr ger ett gott första intryck av denna bostad. Därefter hittar vi ett socialt, stilrent och modernt kök från Ballingslöv med vitvaror från Cylinda samt ett ljust och lättmöblerat allrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och vacker utsikt. Duschummet är påkostat och smakfullt och har bekvämligheter som dusch och spotlights. I allrummet hittar vi utgången till bostadens uteplats med plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Som medlem i föreningen har du tillgång till två stora takterrasser med utsikt över Vallastaden och med sol hela dagen. På den övre terrassen, som är förberedd för takodling, finns även tillhörande bord och stolar för användning samt ett litet glashus som du kan använda när det är kyligt eller regnigt. På den lägre terrassen finns en öppen spis som alla medlemmar kan använda. Föreningens medlemmar kan även nyttja ett felleshus i närheten av bostaden med övernattningsrum samt gemensamma ytor. Gemensam tvättstuga finns och nås via innergården. Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. I närheten finns underbara naturparken Paradiset där de boende kan odla via egna odlingslotter. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror, restaurang Bestia, vinbaren Meetly, lekpark samt förskola. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig. Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske omgående. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brandmannagatan 7A, Centralt/Tannefors, Linköpings kommun

Brandmannagatan 7A

Lägenhet
Centralt/Tannefors, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 8/8
3 754 kr/mån
50 918 kr/m²

Unik tvårummare belägen på våning 8/8 i attraktiva Brandstationen 1. Här finner du en välplanerad bostad fördelad på 49 kvadratmeter, stor balkong med morgonsol, moderna materialval samt öppna sociala ytor. Här finner du allt man kan önska sig! Bostaden är disponerad enligt ett kök från Marbodal med gråa köksluckor, bardisk, grå bänkskiva i laminat samt vitt stänkskydd. Allrum med plats för både soffa samt matbord och stolar. Från allrummen når man bostadens härliga balkong som bjuder på storslagna vyer över takåsarna. Harmoniskt sovrum i ljusa toner med goda förvaringsmöjligheter samt plats för dubbelsäng. Helkaklat duschrum i vitt och grått, utrustat med dusch, toalett, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat samt förvaringsskåp. Genomgående vitlaserade golv i ask samt vitmålade väggar. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder stora lättmöblerade ytor samt morgon och förmiddagssol. Bostaden tillhör föreningen Brf Brandstationen 1 som bildades 2017 och består idag av totalt 62 st lägenheter. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bl.a. en vacker innergård med tillhörande grönområde. Ett källarförråd följer med denna lägenhet. Föreningen disponerar över både garageplatser som de boende kan hyra. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv, ip-telefoni samt bredband. I området Tannefors finner ni natursköna omgivningar så som vackra promenadstråk längsmed Stångån. Alldeles i närheten finns välsorterad matbutik, butiker, restauranger, Östgöta Kök, takbar, Ronaldos Bageri i huset bredvid, gym, sushirestaurang, fiskaffär och apotek. Bara ett stenkast bort ligger stadskärnan med alla dess utbud av shopping samt att man med en kort cykeltur når Resecentrum. Goda kommunikationer via buss, cykel eller gångväg. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nytorpsvägen 51B, Ljungsbro, Linköpings kommun

Nytorpsvägen 51B

Lägenhet
Ljungsbro, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 750 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/2
4 855 kr/mån
19 663 kr/m²

Välkommen till en modern och luftig lägenhet i fint skick. Planeringen av den här lägenheten har gjorts med säker hand, här har varje yta sitt självklara användningsområde. Denna trerummare belägen på attraktiv adress i Ljungsbro i två plan erbjuder ett vackert ljusinsläpp, sociala ytor och härlig atmosfär.  Här finns allt man kan önska sig! Lägenheten består av en stor och inbjudande hall belägen på entréplan med goda förvaringsmöjligheter, ett kök, två väl tilltagna sovrum, ett duschrum samt ett mysigt och charmigt vardagsrum med generösa sällskapsytor och plats för soffa. Köket är utrustat med mörka köksluckor, vitt kakel som stänkskydd samt med plats för matbord och stolar. Det ena sovrummet är stort och mysigt med vacker utsikt, plats för garderob och dubbelsäng. Det andra sovrummet fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Duschrummet har duschkabin, toalett, tvättmaskin samt torktumlare. I den här lägenheten finns två mysiga och underbara uteplatser som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Bostadens ena uteplats har stenmur runtomkring sig och nås via entréplan. Här kan man njuta av solen under morgon samt förmiddag. Den andra uteplatsen är i form av en mysig balkong med eftermiddag samt kvällssol, som nås via vardagsrummet på övre plan. Ljungsbro är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplaner, simhall, ishall, förskola samt gångavstånd till välsorterad matbutik. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. Med några minuters resa når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. Här har ni även nära till bra bussförbindelser. I närheten av bostaden ligger Bergs Slussar som är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket på grund av den underbara naturen längs de sju slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa. På vinterns kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov. Området är helt enkelt en idyll för både vuxna och barn. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 37