Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Fredrik Illner

Fredrik Illner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blockstensgatan 31, Vilbergen, Norrköpings kommun

Blockstensgatan 31

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 918 kr/mån
20 231 kr/m²

Upptäck den perfekta harmonin mellan modern komfort och praktisk boende i denna genomgångslägenhet i Vilbergen. Belägen med högt läge med fin utsikt mot grönområde och Vilbergen centrum, välkomnar denna smakfulla lägenhet dig med ett modernt kök och två fina kaklade badrum. Lägenheten har har två separata ingångar ifall man vill nyttja en delen som uthyrningsdel. Njut av avkoppling på balkongen i västerläge och bli en del av en välskött Riksbyggen förening. I avgiften ingår bredband. Modern och välskött förening där bl.a en stor solcellsanläggning finns på de nyrenoverade taken samt tillgång till fint gym. Upplev det bästa av både stad och natur i denna underbara bostad!

  • Balkong
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Köpmangatan 12A

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 000 000 kr
362 m²
1 566 m² tomt

Anrik fastighet från förra sekelskiftet på bästa adressen i Vingåker. Fastigheten består av 3 hus - huvudbyggnad, 12 A, gårdshus, 12 B samt sidobyggnad, 12 C, totalt om ca. 670 kvm. Huvudbyggnaden inrymmer 2 större lägenheter samt 2 butikslokaler som idag är öppnad till en större butikslokal om totalt 187 kvm. Denna lokal är idag uthyrd till en antikhandel. Gårdshuset inrymmer en lägenhet om 4 rok på ca 120 kvm i två plan plus källare. I sidobyggnaden finns en butikslokal i två plan som är uthyrd till en lokal organisation samt ett 2 bils garage, därtill finns i samma byggnad en oinredd utvecklingsbar yta om ca 200kvm i 2 plan med arkitektritat förslag för 2-3 lägenheter (inget bygglov är sökt för detta). På tomten finns vinbärsbuskar och fläderträd med riklig skörd för hyresgäster och fastighetsägare. Denna fastighet säljs som en del av ett bestånd om totalt 3 fastigheter i Vingåker.

  • Premium
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Bondegatan 30

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
8 300 000 kr
595 m²
1 803 m² tomt

I ett mycket trevligt och centralt läge mitt emot Sävstaholms slott finner du denna välbevarade hyresfastighet med anor från 1800-talet. För länge sedan utgjorde fastigheten en del av parkanläggningen och det gamla orangeriet som hörde till Sävstaholms slott. Fastigheten har en bostadsyta på 595 kvm i 3 plan om 8 lägenheter, alltifrån 1,5 rok till 5 rok i etage. I källaren finns de ursprungliga valven från 1800-talet kvar med 4 st förråd, en stor tvättstuga, separat torkrum med mangel. Fastigheten är omgiven av vackra gräsmattor med buskar, planteringar och flera äppelträd. Innergården pryds även av statyn Vingåkersäpplet, formgiven av konstnären Anders Årfelt. På innergården finns en garagelänga med 5 platser tillgängliga att hyra för hyresgästerna för 350 kr/månad. Här finns även ett cykelförråd med tak. Den nuvarande ägaren har 2015 investerat i en omfattande solcellsanläggning om 130 solceller placerade på baksidan av husets tak, samt på både garagetaket och cykelförrrådstaket. Denna anläggning tillsammans med de båda bergvärmepumparna ger en effektiv och ekonomisk energiförsörjning.

  • Premium
Strandhuggsvägen 18, Eksund, Norrköpings kommun

Strandhuggsvägen 18

Villa
Eksund, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
7 500 000 kr
207 + 49 m²
6 rum
1 796 m² tomt

Välkommen till en bostad utöver det vanliga i Eksund, ett lantligt läge men ändå nära stan. Här möts du av ett förstklassigt och smakfullt boende med kvalitéer och idéer som man inspireras av. Stor och vacker trädgård om totalt 2800 kvm och består av två fastigheter ( 1769 kvm+1004 kvm) varav ena kan bebyggas med ny villa om man önskar alternativt avyttra tomten. I köpet ingår även en mindre fastighet med strandremsa med möjlighet att bygga brygga. Huset är byggt med omtanke och högkvalitativa lösningar och materialval. Här är det upp till 5,9 meter takhöjd i vardagsrum, fina trägolv, platsbyggt kök från Falerum med vedspis och granitskivor, både kamin och kakelugn, vattenburen golvvärme via bergvärme och FTX-ventilation med frikyla, intelligent hem där du kan styra och övervaka ditt hems temperatur och belysning. Utvändigt strålar det av snickarglädje och fina fönsterpartier och omringas av vacker stensättning av smågatsten. Härlig altan med utgång från rymlig matplats i anslutning till köket. Som om inte detta vore nog så finns ett stort garage om ca 72 kvm med bra takhöjd och med inredd övervåning. Garaget har vatten och avlopp, toalett och duschplats samt värms upp via bergvärme med kulvert från huset. Det finns även ett mindre garage och ett antal uthusbyggnader. Laddstolpe för elbil finns installerad. Visning sker efter överenskommelse.

  • Energieffektiv
Wadströmsgatan 18B, Söder, Norrköpings kommun

Wadströmsgatan 18B

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
2 920 kr/mån
33 654 kr/m²

Upptäck ditt drömboende i Vasaparken! Smakfullt renoverad genomgångslägenhet med balkong i söderläge erbjuder det bästa av både läge och komfort. Belägen på söder med en fem minuters avstånd till stadskärnan, är denna pärla ett perfekt hem för den som söker både närhet till stadsliv och lugn oas. Med charmiga original detaljer så som trägolv, parkettgolv, fönsterbänkar i kolmårdsmarmor, 2,70 m i takhöjd ger denna lägenhet en varm och inbjudande atmosfär. Det smakfulla köket renoverades 2019 och det kaklade duschrummet, utrustat med tvättmaskin, är helt nytt från slutet av 2022. I den låga avgiften om 2920 kr ingår både bredband och el i sin helhet. Med en förening som sköter sig själv och en stabil ekonomi är detta inte bara ett hem utan en investering i framtiden. Missa inte chansen att kalla denna underbara lägenhet ditt nya hem. Välkommen på visning!

  • Balkong
Linköpingsvägen 94, null, Finspångs kommun

Linköpingsvägen 94

Villa
Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
4 950 000 kr
154 + 90 m²
7 rum
4 079 m² tomt

Med ett bra läge i Falla bara några kilometer från Finspångs citykärna finns denna fina fastighet där du kan kombinera egen verksamhet med eget boende. Här finns vackert och smakfullt hus i mycket fint skick som bjuder på fina kvalitéer som påkostat Myresjökök med granitskivor, 4 sovrum, 3 samvarorum, kaklat duschrum, öppen spis, balkonger, inglasad uterum, bergvärme och mycket mera. Härligt trädgård som är inhägnad och hela tomtytan är 4079 kvm. Välhållen och fin verkstads och garage byggnad om totalt ca 300 kvm med både varma och kalla ytor. Motor styrda portar och oljeavskiljare. Stor asfalterat yta på framsida med gott om p-platser. Byggnaden har många olika användningsområden för olika typer av verksamheter och företagande eller bara till för den som älskar att ha ett hobbygarage i världsklass.

Wadströmsgatan 16, Söder, Norrköpings kommun

Wadströmsgatan 16

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
2 920 kr/mån
33 654 kr/m²

Välkommen till denna fina genomgångslägenhet med en underbar balkong som vetter mot den vackra Vasaparken. Här kan du njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har bekvämligheten av att bo mitt i stan. Lägenheten är smakfullt inredd med vitt modernt kök och ett vackert parkettgolv som ger en varm och inbjudande atmosfär. Dessutom finns det ett kaklat duschrum med en praktisk tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu mer bekväm. Föreningen är välskött och ser till att du kan leva bekymmersfritt. I den låga avgiften om 2920 kr ingår både el och bredband. Missa inte chansen att bo i denna drömliknande lägenhet med en fantastisk utsikt och alla bekvämligheter du kan önska dig. Kontakta oss idag för att boka en framtida visning och upptäck själv allt som denna bostad har att erbjuda.

  • Balkong
Gårdeby Skola 1, Gårdeby, Söderköpings kommun

Gårdeby Skola 1

Övrigt
Gårdeby, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 000 000 kr
1,4 ha tomt

Vid Gårdeby kyrka finns denna fastighet som tidigare använts för skolverksamhet. Totalt ca 480 kvm lokalyta som är fördelat på ett stort antal klassrum, skolkök, personalutrymmen, förråd, toaletter och duschar m.m. Ny bergvärmeanläggning installerad hösten 2023. Tomtareal om 13 963 kvm. Fastigheten är tomställd och fritt för nya köpare att ta över. Någon detaljplan för fastigheten finns inte. Fastigheten skulle kunna nyttjas som den är alternativt byggas om och användas för andra ändamål. Försäljning sker på uppdrag av Söderköpings kommun. Visning sker söndag 14 januari efter överenskommelse.

Garvaregatan 4B, null, Norrköpings kommun

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
2 500 000 kr
70 m²
2 rum
vån 6/17
5 845 kr/mån
35 714 kr/m²

Denna nyproducerade pärla belägen i hjärtat av Norrköpings gamla industrikvarter erbjuder ett centralt läge som är svårt att slå. Med Motala ström porlande som granne, kan du njuta av ett avkopplande och modernt boende med viss vattenutsikt och utsikt mot Louis De Geer. Denna bostad har utformats med smakfulla och påkostade materialval, vilket skapar en känsla av elegans och komfort. Här finns öppen planlösning med fina kvartskompositskivor i kök, 1-stav ekparkettgolv och stort och smakfullt duschrum. Slå upp de franska balkongdörrarna som är helglasade och låt det naturliga ljuset strömma in, samtidigt som du njuter av en kopp kaffe. Detta är en möjlighet att äga en bostad som ger dig både en känsla av modernitet och stillhet i en industriell omgivning. Kom och upplev det själv!

  • Hiss
Morängatan 19, Vilbergen, Norrköpings kommun

Morängatan 19

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 650 000 kr
86,5 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 387 kr/mån
19 075 kr/m²

Denna trevliga genomgångslägenhet om 3,5 rok finns i omtyckta och trygga Vilbergen. Med en balkong i söderläge kan du njuta av solen. Det ljusa och moderna köket ger dig utrymme att laga dina favoriträtter, och det kaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Detta är en välskött och modern bostadsrättsförening som ligger i framkant med det mesta, tex finns en jättestor anläggning av solceller på byggnadernas tak, vilket ger dig trygghet och en skön boendemiljö. Dessutom har du nära till busskommunikationer och Vilbergen centrum, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Välkommen till er nya hemtrevliga oas i Vilbergen!

  • Balkong
Nils Åbergs gata 15B, null, Norrköpings kommun

Nils Åbergs gata 15B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
1 575 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 124 kr/mån
27 876 kr/m²

I det nybyggda området Sandtorp finns denna fina lägenhet byggd 2016. Belägen i Brf Symfonin med uteplats. Genomgående fina ytskikt och kaklat duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. I avgiften ingår bredband. Sandtorp är ett nybyggt område med bra cykelvägar ner till stan, spårvagnen utanför knuten, nära till Himmelstalundsområdet och tillgång till superfin ICA Kvantum butik.

Björnviken Ekenhov 1, null, Norrköpings kommun

Björnviken Ekenhov 1

Gård/Skog
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
14 000 000 kr
279 m²
10 rum
3 ha tomt

Sällsynt vackra byggnader med fint läge strax utanför Norrköping. Fastigheten är på ca 3 ha och med sjöutsikt. Perfekt boende att kombinera med egen verksamhet. På fastigheten finns vacker huvudbyggnad med gamla anor. Huset har en boyta om 279 kvm med tilltalande utvändig snickarglädje. Genomgripande renovering har skett både in och utvändigt med varsam hand. Allt i genomgående kvalitativa och smakfulla materialval som kalksandsten, kakelugnar, vattenburen golvvärme i hela entréplan, ny ventilation, vedspis i kök m.m. Exklusivt poolhus om ca 46 kvm byggt 2010 med både dusch, bastu, kök och hängdel med skjutpartier ut till trädäck med poolen. Från altandäck och pool har man sjöutsikt. Till bostadshuset finns garage med förråd från 2009. På fastigheten finns en bra industribyggnad från 1999 om ca 1690 kvm som nyligen har renoverats invändigt. Här finns superfina kontorslokaler om ca 100 kvm samt gym del om ca 100 kvm och resterande är 2 hallar om ca 745 kvm styck. Bedömda intäkter på industri byggnaden är ca 570 000 kr vilket motsvarar 300 kr per kvm på hallarna och 600 kr på kontorsdelen med tillhörande yta. Ett perfekt alternativ för sitt egna företaget att hyra eller att hyra ut till andra och få god avkastning på industribyggnaden. Solcellsanläggning är precis installerade och beräknas ge ca 24 000 kwh per år.

Riddartorp 1, null, Norrköpings kommun

Riddartorp 1

Övrigt
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Pris saknas
6 020 m² tomt

UTVECKLINGSFASTIGHET FÖR BOENDE, INDUSTRI, KONTOR OCH LAGER Flexibel fastighet med lantligt läge om ca 1100 kvm lokalyta. Idag bedrivs lättare tillverkningsindustri av elektronik. Ytorna är fördelade på ca 500 kvm verkstad, 500 kvm kontor eller bostadsdel samt ca 100 kvm kontor. Det finns stor parkering för bilar och bl.a. ett separat garage. Unika möjligheter för din egen kreativitet och verksamhet. Tomten är 6020 kvm. Fastigheten ligger på 40 minuter körväg från Norrköping, 5 minuter ner till Marviken och 15 min till Arkösund. Fastigheten kommer att bli ledig för kommande köpare. Fastigheten försäljes i bolagsform via ett nybildat AB

Visar alla 13