Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustav Norlin

Gustav Norlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Boholmen 215, Karlholm, Tierps kommun

Boholmen 215

Fritidshus
Karlholm, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 225 000 kr
53 + 15 m²
2 rum
1 537 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fritidsbostad idylliska Boholmen. Här finns allt du behöver för att njuta av lugnet och närheten till naturen. Med en båtplats bara en kort promenad bort kan du enkelt ge dig ut på sjön för avkopplande fisketurer. Gäststugan ger dig möjligheten att välkomna vänner och familj för sköna weekendvistelser i det lantliga läget. Detta hem erbjuder fina ytor för umgänge. Den mysiga eldstaden skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för kalla kvällar. Med 1537 kvadratmeter tomt har du gott om utrymme att skapa ditt eget lilla paradis utomhus. Området Boholmen bjuder på vacker natur med närhet till skog och vatten. En plats där du verkligen kan koppla av och bara vara. Tillsammans med den härliga känslan av gemenskap och närhet till naturen är detta en fritidsbostad som erbjuder dig möjligheten att skapa minnen för livet. Välkommen hem! Fiber finns utanför fastighetsgräns. Denna fastighet har ej fiber beställt eller anslutet.

  • Uteplats
Nybogatan 16, Älvkarleby, Älvkarleby kommun

Nybogatan 16

Villa
Älvkarleby, Älvkarleby kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 695 000 kr
102 + 50 m²
3 rum
2 303 m² tomt

Sökandet är över - ditt drömhem har äntligen kommit ut på marknaden! Välkommen till Nybogatan 16 i vackra Älvkarleby, där en smakfullt renoverad villa väntar på dig och din familj. Här är en exklusiv möjlighet att äga ett hem som andas elegans och komfort, med moderna bekvämligheter och en omsorgsfullt uppdaterad interiör. Genomgående renoverat: Denna villa har undergått omfattande renoveringar med kvalitetsmaterial och hantverk. Här kan du flytta in direkt utan behov av ytterligare arbete. Ny panel och fönster: Den vackra fasaden har fått ny panel, tre av fyra sidor är även tilläggsisolerade och flera nya fönster som ger huset en modern känsla samtidigt som dess charm bevaras. Nytt uppvärmningssystem: Ny luft/vatten värmepump är installerad 2022. Ett nytt kök: Köket är hjärtat av hemmet, och här har du ett sprillans nytt kök som erbjuder en perfekt plats för matlagning och umgänge och köket är även utrustat med vedspis som är installerade under nuvarande ägares ägandetid. Invändigt: Interiören har uppdaterats med stilrena detaljer och smakfulla färgval som ger en enhetlig och harmonisk atmosfär. Stor trädgård: Tomten är rymlig och erbjuder gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling. Perfekt för både barn och trädgårdsentusiaster. Nära bekvämligheter: Läget är bekvämt med närhet till skolor, affärer och natursköna områden, vilket gör detta till en idealisk plats för att leva och växa. Detta är en möjlighet att äga ett hus som kombinerar modern komfort med klassisk charm. Här finns utrymme för hela familjen och möjligheter att skapa minnen som varar livet ut. Låt detta vara din chans att kalla Nybogatan 16 ditt nya hem.

Skämstavägen 5, Tierp, Tierps kommun

Skämstavägen 5

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
2 795 000 kr
139 m²
7 rum
1 487 m² tomt

Varmt välkomna till Skämstavägen 5 där ni finner ett hus som passar perfekt för familjen. Beläget nära naturen med fina promenadstråk men samtidigt 5 minuters cykelfärd till centrala Tierp med förskola, skola, centrum samt tåg och busstation. Husets alla rum är renoverade mellan 2017 till 2023 och dessa är utförda i ett smakfullt manér. Både luft/luftvärmepumpen och täljstenskaminen är installerade 2023. Utöver bostadsbyggnad finns även garage med förrådsdel som är isolerad. Fiber är indraget. Yttertaket är bytt för ca 15 år sedan. Med bil tar det ca 30 minuter till Gävle, ca 35 minuter till Uppsala samt ca 1 h och 15 min till Stockholm.

Västra Tämnarvägen 9E vån 2/2, Tierp, Tierps kommun

Västra Tämnarvägen 9E vån 2/2

Lägenhet
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
900 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 015 kr/mån
13 534 kr/m²

Välkomna till denna fina 3:a som ligger i ett lugnt och trevligt område. Genomgående smakfullt renoverad lägenhet med Bra pendlingsläge med endast 1 km till stationen där du kan åka med upptåget eller buss. Även närhet till vårdcentral. Bostaden har fått en uppdaterad uteplats i form av altan/trall belägen mot grönområde.

  • Balkong
  • Uteplats
Skyttevägen 10, Tierp, Tierps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skyttevägen 10

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 595 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
1 211 m² tomt

Skyttevägen 10 är en villa i ett bra och familjevänligt område. Huset har 2020 fått nya fönster och nytt yttertak 2021. Husets eldstäder är sotade och godkända. Fiber är installerat. Utöver 3 rum, matplats, kök och badrum i entréplan finns även två inredda rum i källarplan, tillsammans med kaklad tvättstuga, pannrum och förvaringsutrymmen. På promenadavstånd finner vi förskolor, grundskolor och gymnasium, tåg och busstation för den som pendlar och Vegavallen med ishockeyhall, fotbollsplaner, friidrottsanläggning, utegym, motionsspår och skidspår. Hör gärna av er för mer information och eller komma på visning!

Untra 405, Untra, Tierps kommun

Untra 405

Villa
Untra, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
6 000 000 kr
564 m²
2 953 m² tomt

OBS: Video på bostaden finns i annonsen på mäklarens hemsida! Välkomna till Nordupplands Narnia med adress Untra 405. Går du i tankar att driva verksamhet eller skaffa en helt unik bostad? I den idylliska kraftverksbyn Untra omgiven av Dalälven hittar ni ett stor och extraordinär byggnad som tidigare genomgått en mer eller mindre totalrenovering och stora ombyggnationer senaste åren. Är du den framtida ägaren av denna fantastiska fastighet? Hör av dig för att komma på visning! Bad med sandstrand för de boende i området finns på promenadavstånd!

Västra Vad 307, Tierp, Tierps kommun

Västra Vad 307

Gård/Skog
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
5 300 000 kr
210 + 42 m²
5 rum
40,4 ha tomt

Västra Vad 307 är gård strax norr om Tierp med fina möjligheter! Bostadsbyggnaden om totalt ca 250 kvm har fått nytt yttertak och huset värms upp via bergvärme. Bostaden omsluter dig i en hemtrevlig känsla med stort lantkök, täljstenskamin, rejält uterum och genomgående tilltalande ytskikt. Utöver den fina bostadsbyggnaden finner vi lada med ladugårdsdel och verkstad om ca 600 kvm med plåttak. Uthus intill bostadsbyggnad som omfattar enkelgarage, gäststuga, växthus, jordkällare och grillhus. Bostaden omges av en fantastisk trädgård som har skapats över tid. Fiber är installerat. Fastigheten består av ca 40 ha vara ca 9 ha är skog, ca 29 ha är åkermark och ca 2 ha betesmark. Fastigheten är fördelad på två skiften. Det ena skiftet är en "vanlig" trädgårdstomt runt bostadsbyggnad och garage och på det andra skiftet finner vi all åkermark, skogsmark och betesmark i samma skifte. Det är även på detta skifte som den stora ladan finns. Med bil ligger fastigheten ligger ca 30 min från Gävle, ca 40 min från Uppsala och ca 1 h 20 min från Stockholm. Busshållplatser finns ca 450 meter från huset.

Pilvägen 4, Lantligt Söder Om Tierp, Tierps kommun

Pilvägen 4

Villa
Lantligt Söder Om Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
1 695 000 kr
70 + 70 m²
2 rum
976 m² tomt

Varmt välkomna till Pilvägen 4 med lekpark som närmsta granne i lugna kyrkbyn. Huset erbjuder bland annat ett fantastiskt kök och uppdaterad uppvärmningskälla i form av luft/vatten-värmepump. Utöver kök och uppvärmning erbjuder huset ett genomgående smakfullt intryck med nya ytskikt. Förutom rummen i övre plan så finns det även inredda rum i källaren som kan nyttjas som sovrum. Utöver bostadsbyggnad finns även carport med isolerat förråd, lekstuga samt vedbod. Varmt välkomna på visning!

Hornkroken 8, Örbyhus, Tierps kommun

Hornkroken 8

Villa
Örbyhus, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
Pris saknas
60 + 60 m²
3 rum
1 220 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus med 3 rum och kök i entréplan samt allrum och ytterligare sovrum / hobbyrum i källare. Bostaden har genomgått en omfattande renovering och nu erbjuder en elegant och modern bostadsmiljö. Hela huset har genomgått en genomgripande renovering i en ljus och fräsch stil, vilket ger en behaglig och inbjudande atmosfär i varje rum. De nya ytskikten ger en känsla av modernitet och tidlös elegans. Utöver det estetiska ingreppen är yttertaket behandlat och rostmålat, fasaden ommålad, treglasfönster (del av fönster är bytt sen tidigare). Invändigt har bostaden bland annat ett helt nytt badrum och ett delvis nytt badrum, nytt kök, nya element, ny luftvatten värmepump och mycket mer. Varmt välkomna och se om detta kan vara huset för er! Strax över kilometern bort så finns tågstations, skola, mataffär samt pizzeria. För den idrottsintresserade ligger Örbyhus idrottsplats ca 100 meter från huset. Fiber är indraget i huset. Leverantör av fiber behöver kontaktas för att koppla in fiberdosan.

  • Balkong
  • Uteplats
Lövåsvägen 6, Tierp, Tierps kommun

Lövåsvägen 6

Villa
Tierp, Tierps kommun
Fastighetsbyrån Tierp
3 900 000 kr
182 + 98 m²
7 rum
1 476 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en fantastisk villa centralt i Tierp med två separata lägenheter! Huset är beläget på en rymlig tomt och har potential att byggas ut med ytterligare 310 kvm enligt gällande detaljplan. Perfekt för den stora familjen eller som investeringsobjekt. Entréplan erbjuder en stor och ljus trea med kök och härliga sociala ytor. Övre plan rymmer en generös fyra med kök som ger plats för familjen. Tomten är stor nog för att skapa en trivsam utemiljö med plats för lek, avkoppling och trädgårdsodling. Fastigheten är centralt belägen med promenadavstånd till förskola, skola, mataffärer, tåg och busstation samt all önskvärd service. Kontakta oss för mer information och boka in en visning av denna unika fastighet! Annonsen kommer kompletteras med bilder på lägenheten som ligger på övre plan. Några av de stora renoveringarna som är genomförda är följande. 2009: Nytt yttertak. 2014: Dränering. Isolering av grund. 2018: Nya fönster

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 10