Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Helena Backén

Helena Backén

Om mig

Jag är stolt och tacksam över alla mina fina rekommendationer från nöjda säljare och köpare. Jag är expert på ditt område och tillsammans ser vi till att din bostadsaffär blir trygg, smidig och framgångsrik.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skutvägen 8, Ornäs, Borlänge kommun

Skutvägen 8

Villa
Ornäs, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
2 400 000 kr
96 m²
4 rum
574 m² tomt

Med familjevänligt läge i populära Ornäs finns denna bekväma och rymliga enplansvilla, här bor du med cykelavstånd till omtyckt skola, barnomsorg, matbutik, fina promenadstråk och Ornäs båthamn. Detta trivsamma hem erbjuder en bra planlösning med fyra sovrum, trevligt kök med matplats och vardagsrum med utgång till solig altan. Praktisk tvättstuga. Badrum med badkar (renoverat 90-tal) i hallen. Lekvänlig och solig trädgårdstomt. Villan är besiktigad, kontakta oss för protokoll! Välkommen med din visningsanmälan!

Betesgatan 21A, Bullermyren, Borlänge kommun

Betesgatan 21A

Lägenhet
Bullermyren, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
900 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
3 960 kr/mån
13 846 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga bostadsrätt om 2 rok på omtyckta Musikanten! Välkomnande ljus och fin hall med gott om förvaring genom en stor walkincloset/förrådsdel, här ryms ytterkläder, skor och annan förvaring. Trivsamt arbetskök med bra arbetsytor i anslutning till matplats. Vardagsrummet är generöst och har härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Planlösningen är öppen mellan matplats och vardagsrummet så bostadsrätten upplevs både ljus och rymlig. Här finns även utgång till bostadens balkong med fint gavelläge som ger vy över området och sportfältet. Sovrummet ligger insynsskyddat med fönster mot sportfältet. Badrum med badkar, handfat, toalett och fönster. Omtyckt föreningen med gym/föreningslokal att tillgå. Tagg/portkod med mobilöppning, säkerhetsdörrar utan brevinkast. Renoverat trapphus och yttertak. Fin separat tvättstuga med gott om bokningsbara tider. I månadsavgiften ingår bredband från Tele2. Här bor du i ett lugnt området med några få minuters promenad till Sportfältet och fina grönområden, närmaste matvarubutik ett par minuters promenad bort samt goda busskommunikationer. - Varmt välkommen med din visningsbokning! -

  • Balkong
Lindåkersvägen 5B, Örjansgården, Borlänge kommun

Lindåkersvägen 5B

Lägenhet
Örjansgården, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
1 275 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 036 kr/mån
16 139 kr/m²

Nu finns denna bostadsrätt om 3 rok till salu i den populära föreningen Brf Örjansgården. Här bor du i fina och rogivande omgivningar som har gott om gräsytor och planteringar. Lägenheten är hemtrevlig med gott om förvaring tack vare flertalet garderober. Nuvarande ägare har renoverat samtliga rum med trevliga ytskikt samt nytt kylskåp och tvättmaskin. Vardagsrummet är mycket rymligt och ger plats både för soffhörna samt matbord. Härifrån nås den trivsamma balkongen som är inglasad. Planlösningen inrymmer både badrum och separat WC, perfekt för er som är fler i familjen. Som boende på Örjansgården bor du i en mycket populär bostadsrättsförening. Här finns möjlighet att nyttja tvättstugan som ligger i husets källarvåning, lekplats, gästparkering och flera trevliga och välskötta innergårdar. Föreningen har installerat laddstolpar för elbil. Förening har god ekonomi, låga avgifter samt stora renoveringar utförda. Ett lugnt och trivsamt område omgivet av grönska, samtidigt som du bor nära Borlänges centrala delar som du når på cykelavstånd. Det finns även busskommunikation och matbutik när tillhands. - Varmt välkommen med din visningsbokning! -

  • Balkong
Malmgatan 11, Åselby, Borlänge kommun

Malmgatan 11

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
1 850 000 kr
65 + 65 m²
3 rum
900 m² tomt

Varmt välkommen till Malmgatan 11! På entréplan finns en praktisk hall med utrymme för avhängning av ytterkläder. Vidare finns det mysiga köket med plats för matbord. Det fina vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp fönster i vinkel samt utgång till altan. Entréplan erbjuder vidare två sovrum och ett badrum med dusch. På nedre plan finns gott om bra förvaringsmöjligheter, tvättstuga och matkällare. Här finns även en gillstuga med öppen spis och fina glaspartier som ger mycket ljusinsläpp. Här finns även ett extra sovrum. Huset är fint beläget på hörntomt med promenadavstånd till omtyckta Gylleskolan och mataffär. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Varmt välkommen på visning! Åselby är ett populärt och omtyckt område. Här bor ni med gångavstånd till mataffär, Gylle skola, Borlänge ishall samt det natursköna området Smäcken. Med cykelavstånd/promenadavstånd, kollektivtrafik eller bil bor ni också i närheten av Borlänge centrum, Norra Backas Handelsområde och Kupolen.

Storhagavägen 18, Gustafs, Säters kommun

Storhagavägen 18

Villa
Gustafs, Säters kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
3 200 000 kr
140 + 30 m²
5 rum
1 742 m² tomt

Välkommen till detta fina hem i härlig lantlig bymiljö i populära Gustafs. Interiören är trivsam och ljus med genomgående smakfull färgsättning. Välkomnande ljus hall med i praktisk anslutning till renoverad tvättstuga och elegant badrum med härligt hörnbadkar och separat dusch. Det stilrena köket har köksö och matplats för familjen och många middagsgäster. Från köket nås det generösa uterummet med flera fönster mot trädgården. Mysigt vardagsrum med värmande och stämningsgivande kamin. Trappa leder till det övre planets möblerbara hall som har öppen spis och är ett perfekt extra vardagsrum. Tre bra och rymliga sovrum varav master har utgång till balkong. Vidare finns på det övre planet badrum med dusch. I källaren finns bra förrådsutrymmen och pannrum. Lekvänlig trädgårdstomt med uthuslänga med gästhus (i behov av renovering, vatten och avlopp finns indraget men är ej påkopplat) och uppfarten har plats för flera bilar. Drömmer du om livet på landet men också nära alla bekvämligheter så är detta fastigheten för dig. Varmt välkommen med din visningsanmälan! Villan är besiktad och säljarna tecknar vår trygga dolda-fel försäkring.

Blåbärsstigen 5, Medväga, Borlänge kommun

Blåbärsstigen 5

Radhus
Medväga, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
1 780 000 kr
122 m²
5 rum
216 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga radhus i Medväga. Här finns naturen nära med skid- och löpspår som börjar alldeles runt husknuten och den populära Älvrundan som ligger nära tillhands. Denna bostad har en mycket trevlig planlösning med de sociala ytorna på nedre plan och den 4 sovrummen på övre plan. På nedre plan finns kök och vardagsrum i öppen planlösning, fräscht badrum och tvättstuga. Från vardagsrummet nås husets trevliga uteplats med tak och med naturen som blickfång. Mycket fin och privat trädgård med flertalet perenner. Övre plan inrymmer 4 st mysiga sovrum, badrum samt 2st klädkammare. Hela huset har gott om förvaring med förråd och klädkammare och precis vid husets entré finns ytterligare förråd. Till bostaden ingår en garageplats. Medväga är ett omtyckt bostadsområde lite utanför Borlänge som har boende för alla generationer. Här samsas bostadsrätter, radhus och fristående villor, alla med naturen runt knuten. På området finns Medväga förskola och endast några kilometer bort ligger Domnarvets skola åk F-9. I Domnarvets centrum finns mataffär, salong, pizzerior mm. Detta är ett bostadsområde för dig som önskar en lugn tillvaro i ett naturnära läge. Radhuset är besiktigat och säljaren tecknar vår trygga dolda-fel försäkring. Nytt tak är beställt och betalt och kommer att vara klart i april/maj.

Brask Jans väg 16, Skräddarbacken, Borlänge kommun
  • Budgivning pågår

Brask Jans väg 16

Villa
Skräddarbacken, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
3 650 000 kr
143 m²
5 rum
990 m² tomt

Välkommen med din anmälan till visning av denna fantastiskt fina och rymliga familjevilla i en-plan. Underbart belägen med tomtgräns mot naturområde. Den vackra villan från Brahus är uppförd 2016 och rymmer stora familjen med dess fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Den välkomnande hallen är ljus och rymlig med magnifik takhöjd och vy mot det mysiga vardagsrummet med dess stora fönsterpartier mot naturen, den härliga rymden och eldstaden ger underbar karaktär till vardagsrummet. Stort och fint kök med matplats för många gäster ligger i anslutning till tvättstuga med separat entré. Två stilfulla badrum varav det ena har härligt bubbelbad och dusch och det andra har dusch. Tre sovrum ligger praktiskt i anslutning till varandra i husets ena del och det fjärde sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och kan även nyttjas som matsal. På den underbara tomten finns stort garage och det härliga läget mot naturområdet ger en fin känsla. Ett hem att trivas i! Välkommen till Skräddarbacken i Borlänge, ett populärt och lugnt bostadsområde med skola/förskola och vacker natur i omgivningen. Här bor du tryggt och lugnt med närhet till Borlänge centrum och alla bekvämligheter. Villan är besiktigad och säljaren tecknar vår trygga dolda-fel försäkring.

  • Plus
Järpbo 65, null, Borlänge kommun

Järpbo 65

Villa
Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
3 100 000 kr
170 + 7 m²
5 rum
1 453 m² tomt

Välkommen till detta ljuvliga hem med ett attraktivt läge på välskött och lekvänlig trädgårdstomt. Trädgården är väl genomtänkt med vackra planteringar och ett nybyggt underbart orangeri Orangeri med gjutjärnskamin och indragen el! En varm och mysig känsla upplevs direkt du kliver in i huset, hallen som har bra med plats för förvaring leder in till det smakfullt renoverade köket. Det generösa och fina köket inbjuder till matlagning och har ger plats för den stora familjen och vänner. Mycket trivsamt vardagsrum med harmonisk färgsättning och utgång till den fina uteplatsen. På entréplan finns två fina och rymliga sovrum med utsikt över ängarna, här finns även badrum med dusch samt tvättstuga och förråd. Det övre planet rymmer ytterligare 2 bra sovrum och en fin wc med toalett och handfat. Nybyggt garage om 88 kvm med hög mycket standard. Slingor finns fördraget i golvet och värmekälla väljer man själv. Perfekt för dig som vill driva verksamhet. På övre plan finns i dagsläget en oinredd del som går att göra i ordning till exempelvis en lägenhet. Den härliga trädgården har ett underbart ekträd, plommonträd, äppelträd och jordgubbar. Detta mysiga hem är beläget i populära Järpbo som är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till alla aktiviteter man kan önska. Skolbussen går precis utanför huset. Mysigt bad i ån med brygga och stege finns ca 500 meter från huset. Alla bekvämligheter i Borlänge centrum når du via en cykeltur eller 5 minuters bilfärd till kupolen. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Hällsjövägen 7, Hagalund, Borlänge kommun

Hällsjövägen 7

Villa
Hagalund, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
2 500 000 kr
104 + 47 m²
4 rum
843 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla med lugnt fint läge på Hagalund. Villan erbjuder ett bekvämt och praktiskt boende på fin gaveltomt. Trevlig entré via altan under tak. Den ljusa och välkomnande hallen öppnar upp mot rymligt vardagsrum. Trivsamt kök med matplats vid fönster och ingång till praktisk tvättstuga med dusch samt groventré. Två bra sovrum varav ett med med utgång till uteplats under tak. Vidare finns kontorsrum med garderober. Badrum med dusch och fönster. Plan fin trädgårdstomt med goda odlingsmöjligheter och bärbuskar och äppelträd. Garage och carport med plats för husbil. Lugnt och idylliskt läge i villaområde på Hagalund, här har du närhet till matbutik, Kupolen, omtyckta skolor/förskola, Maserhallen samt centrum med dess fina utbud av restauranger. Villan är besiktigad och säljarna tecknar vår trygga dolda-fel försäkring.

Gästgivargatan 1, Bro, Borlänge kommun

Gästgivargatan 1

Villa
Bro, Borlänge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
5 500 000 kr
191 m²
5 rum
1 014 m² tomt

Välkommen med din intresseanmälan till detta magnifika boende i attraktiva Bro. Arkitekturen är en Fiskarhedenvilla som har skräddarsytts av säljarna för att skapa ett optimalt hem med det lilla extra för stora familjen. Välkomnande entré leder till den öppna ljusa hallen med gott om plats för avhängning. Det trivsamma köket har öppen planlösning till vardagsrummet och inbjuder verkligen till matlagning och middagsgäster vid det generösa matbordet. Samla familjen vid den centralt placerade köksön för mysig måltider och njut av den stämningsgivande och värmande kaminen. Från vardagsrumsdelen nås den underbara inglasade altanen som i sin tur öppnar upp mot det härliga trädäcket som följsamt löper runt hörnet av huset. Vidare finns på entréplan ett bra sovrum/kontor som har utsikt över trädgården. Praktiskt och stor tvättstuga med groventré. Stilrent kaklat badrum med dusch. Från hallen nås trappa till det övre planet som erbjuder tre rogivande sovrum, varav alla har egen klädkammare. Det stora sällskapsrummet är perfekt för barnfamiljen och härifrån finns utgång till solig balkong med vy över det lugna grannskapet. Elegant och lyxigt badrum med his and hers handfat, stort bubbelbad samt dusch. Den lekvänliga trädgården är tryggt omgiven av tujahäck och plank mot vägen. Stort dubbelgarage och bekväm uppvärmning genom bergvärme. Ett ljuvligt hem utöver det vanliga i omtyckta Bro! Villan ska besiktigas och säljarna tecknar vår trygga dolda-fel försäkring. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Visar alla 10