Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jakob Gustafsson

Jakob Gustafsson

Om mig

Jakobs ambition är att din resa till eller från en ny bostad ska bli en trygg upplevelse hela vägen. Vid en försäljning betyder det att ni kommer överens om vad en lyckad bostadsaffär innebär för just dig och ser till att nå de mål som ni sätter upp tillsammans. Du som kund, ska alltid känna ett stöd hos Jakob som mäklare genom hela din bostadsaffär. Välkommen att kontakta Jakob om du vill vara en del av hans nätverk och på ett proffsigt sätt genomföra din nästa bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hällestadsvägen 10, Dalby, Lunds kommun

Hällestadsvägen 10

Lägenhet
Dalby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 895 000 kr
120 m²
3 rum
vån 2/3
4 835 kr/mån
24 125 kr/m²

Denna ljusa och hemtrevliga sekelskiftestrea är i mycket fint skick och ligger på populära, omtyckta och trivsamma Hällestadsvägen. Till höjdpunkterna hör den mysiga balkongen med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp. Under kalla vintermånader värmer golvvärmen upp på ett mycket behagligt sätt i hela bostaden! Strax utanför fastigheten ligger busshållplatsen där bussen går regelbundet och tar dig hela vägen till Lund på ca 15-20 minuter. Här vill man bo!

  • Plus
  • Balkong
Tärnvägen 9, Väster, Lunds kommun
  • Idag kl 17:00
Tärnvägen 9, Väster, Lunds kommun, bild 2
Tärnvägen 9, Väster, Lunds kommun, bild 3

Tärnvägen 9

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 345 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
4 276 kr/mån
43 426 kr/m²

Välkommen till denna moderna och charmiga tvåa i populära Brf Lunds Gröna Trio i Lund. På andra våningen finner du denna lägenhet med öppen planlösning och en härlig balkong där du kan njuta av frukost i solen eller koppla av med en kaffe på eftermiddagen. Med två rum ger denna bostad en intim och trivsam atmosfär, perfekt för den som söker ett lugnt och harmoniskt boende. Här kan du skapa ditt eget lilla paradis att komma hem till varje dag. Området runt Brf Lunds Gröna Trio präglas av en trivsam atmosfär med närhet till grönområden och promenadvänliga miljöer. Här finns också bra kommunikationer och bekvämligheter som matvarubutiker och restauranger inom räckhåll. Ta chansen att förvärva denna underbara bostadsrätt och skapa ditt eget drömboende nära naturen! Vi ser fram emot att tillsammans visa dig denna pärla. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Soluppgången 22, Brunnshög, Lunds kommun

Soluppgången 22

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/8
4 396 kr/mån
43 039 kr/m²

Denna underbara 2 rok-lägenhet är det perfekta hemmet för dig som söker både komfort och naturskönhet. Med en balkong som vetter mot Gryningsparken, kan du njuta av lugna morgnar och avkopplande kvällar medan du blickar ut över den mysiga parken. Lägenheten imponerar med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum, skapande av en social atmosfär som gör det enkelt att umgås med vänner och familj medan du förbereder goda måltider. Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa apparater och stilrena ytor. Det stora sovrummet är en verklig oas för avkoppling och återhämtning. Här finns gott om utrymme och platsbyggda garderober som ger dig gott om förvaring för dina kläder och tillhörigheter. Stort badrum med tillhörande tvättmöjligheter i form av effektiv kombimaskin! Detta är en unik möjlighet att äga en lägenhet som erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Välkommen hem! Viktig information angående avgift: Avgiften kommer vara rabatterad första året då Peab har kompenserat föreningen för de ökade drift och räntekostnaderna. Avgiften det första året kommer ligga på 4 396 kr. Avgiften kommer sedan justeras till 4 781 kr/mån om ränte&drift-nivåerna ligger på nuvarande nivå.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Trollebergsvägen 30A, Väster, Lunds kommun

Trollebergsvägen 30A

Övrigt
Väster, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 200 000 kr
115 m²
4 rum
8 990 kr/mån

Nu har du möjlighet att bli ägare av denna bostadsrättslokal om totalt 115 kvm på bra läge med skyltfönster ut mot en infartsled till Lunds stadskärna. Idag används lokalen som livsbutik med yta på entréplan, pentry och utrymme en halv trappa upp och just nu outnyttjad yta på källarplan. Möjlighet att renovera och använda som exempelvis kontor, föreningslokal eller butik.

Scheelevägen 2B, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2B

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 150 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/7
3 025 kr/mån
47 778 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet i hjärtat av staden! Denna fantastiska 2:a om 45 kvm är den perfekta kombinationen av yteffektivitet och smart planering, vilket skapar ett hem som du kommer att älska att bo i. Kök i vinkel: Det första som slår dig när du kliver in i denna lägenhet är det härligt öppna och lätta köket i vinkel. Det är smakfullt utformat med moderna materialval och högkvalitativa vitvaror. Här kan du enkelt skapa trevliga måltider med vänner och familj samtidigt som du har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Det öppnar upp sig till resten av bostaden och skapar en inbjudande atmosfär. Rymligt vardagsrum: Från köket leder en naturlig ström av ljus och energi in i det rymliga vardagsrummet. Här kan du inreda och skapa ditt eget personliga utrymme precis som du vill ha det. Vardagsrummet är stort nog för att rymma både soffgrupp och matbord, perfekt för middagar med vänner eller en avkopplande kväll framför TV:n. Dessutom ger den generösa öppningen till den upphöjda balkongen en känsla av att inomhus och utomhus smälter samman. Mysigt sovrum: Intill vardagsrummet finner du det mysiga sovrummet. Här kan du dra dig tillbaka och njuta av lugnet efter en hektisk dag. Det finns gott om plats för en stor säng och förvaringslösningar för dina kläder och personliga tillhörigheter. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Denna lägenhet erbjuder den perfekta kombinationen av modern design, funktionalitet och bekvämlighet. Med närhet till stadens puls, shopping, restauranger och kommunikation är detta ditt idealiska hem i stadens centrum! Peab har gett föreningen ett erbjudande om att under perioden juli 2024 till juli 2025 ersätta föreningen för en del av föreningens budgeterade driftkostnader, vilket föreningen tackat ja till och som dom i sin tur kommer att använda till att sänka avgifterna. Enligt ekonomisk plan är avgiften för lgh B1004, 4 364 kr (baserat på 4,47 % i ränta) och uppskattad avgift efter ersättningen är 3 882 kr. Efter sista tillträdet slut placerar föreningen sina lån och samband med detta beslutar styrelsen också om avgiften. Fram till Juli 2024 är det den nuvarande avgiften 3 025 kr som gäller. Från juli 2024 till juli 2025 är avgiften budgeterad till 3 882 kr. I det fall föreningen binder sina lån på snittränta 4.47% kommer avgiften att höjas till 4 364 kr under juli 2025.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/7
2 240 kr/mån
58 448 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Scheelevägen 2A! Denna lägenhet är mer än bara en bostad - det är en livsstilsupplevelse som kombinerar det bästa av två världar: närheten till Lunds universitet och den pulserande stadskärnan, samt den fridfulla närvaron av grönska och naturliv. Läget är perfekt för den som uppskattar bekvämligheten av att kunna promenera till universitetet och samtidigt ha kort cykelavstånd till stadens hjärta. Scheelevägen 2A ger dig friheten att välja mellan det hektiska stadslivet och avkopplande naturutflykter, allt inom räckhåll. Lägenheten i sig är en fröjd för ögat och sinnet. Den genomgående planlösningen skapar en öppen och luftig atmosfär, med moderna materialval som ger en elegant touch. Här finns utrymme för både avkoppling och inspiration. För den praktiskt lagda erbjuder lägenheten goda tvättfaciliteter och optimal förvaring med extra förråd inomhus. Detta ger dig möjlighet att hålla ordning och samtidigt njuta av en minimalistisk estetik. När du kliver utanför dörren möts du av en härlig omgivning där grönska och natur är nära till hands. Ta en lugn promenad i det omgivande området eller hoppa på cykeln för en snabb tur in till stadens centrum. Sammanfattningsvis är Scheelevägen 2A mer än bara en adress - det är en möjlighet att leva det bästa av två världar. Ett hem som erbjuder en balans mellan det urbana och det naturliga, där varje dag blir en upplevelse. Välkommen till din nya livsstil! Vänligen notera att avgiften kommer justeras till 2 878 kr den 1/6-2024. Avgiften kommer justeras till 3 234 kr den 1/6-2025 i det fall räntenivån ligger kvar på nuvarande nivå (baserat på 4,47%).

  • Nyproduktion
  • Hiss
Näbben 10, Stångby, Lunds kommun

Näbben 10

Radhus
Stångby, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
3 495 000 kr
126 m²
5 rum
7 161 kr/mån
27 738 kr/m²

Välkommen till detta ljusa och moderna radhus om 126 kvadratmeter med fina tillval! Bostaden består av 5 rum och kök med entré ut mot de vackra skånska landskapen. P-plats tillhör bostaden! Till denna fastighet finns trevlig altan med tillhörande grästäpp med många soltimmar. Varmt välkomna på visning! Viktig information angående avgift: Bostadens avgift är 6959 kr /mån efter räntegaranti från OBOS till och med 2025-06-30. Avgiften innan ränteavdrag är 8 416 kr/mån.

  • Balkong
  • Uteplats
Scheelevägen 2C, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2C

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
2 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/7
3 165 kr/mån
46 837 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2 RoK-lägenhet belägen på våning 4 i det eftertraktade området Scheelevägen i Lund. Denna bostad är en oas av bekvämlighet och skönhet. Här är några av de framträdande egenskaperna som gör denna lägenhet till ditt nästa drömhem Stig in i denna lägenhet och låt dig omfamnas av ett behagligt ljusinsläpp som strömmar genom varje vrå. Fönsterna skapar en ljus och öppen atmosfär i hela bostaden. Det genomgående ljusinsläppet ger dig en känsla av rymd och frihet. Njut av de fridfulla kvällarna på din egen 5 kvm stora balkong. Detta är platsen där du kan koppla av och bjuda in vänner och familj för härliga stunder utomhus. Lägenheten har en välplanerad planlösning som gör bästa möjliga användning av varje kvadratmeter. Det öppna vardagsrummet är en perfekt plats för social samvaro, och köket är inrett med stilrena och moderna materialval. Materialvalen i denna lägenhet är noggrant utvalda för att erbjuda en känsla av stil och hållbarhet. Här har varje detalj fått omsorgsfull uppmärksamhet. Lägenheten är utrustad med en praktisk kombinerad tvätt- och torkmaskin, vilket gör din vardag mer smidig och bekväm. Bostaden är belägen på populära Scheelevägen, här har du nära till Lunds stadskärna, bara 5 minuters cykeltur bort. Universitetet ligger också inom bekvämt avstånd, endast 2 minuters cykeltur. Du har allt du behöver inom räckhåll! För dig som äger en bil är det extra fördelaktigt att veta att det finns en garageplats precis intill lägenhetshuset. Det ger dig bekvämlighet och säkerhet i din vardag. Denna lägenhet är en pärla som erbjuder allt du kan önska dig - modern komfort, stil och närhet till allt Lund har att erbjuda. Missa inte möjligheten att äga denna fantastiska bostad! VISNING: VISNING KOMMER VARA MÖJLIGT PÅ PLATS DEN 22/10 KL 12:00-13:30. ENDAST BOKAD VISNING! Vänligen notera att avgiften kommer justeras till 4 065 kr den 1/6-2024. Avgiften kommer justeras till 4 569 kr den 1/6-2025 i det fall räntenivån ligger kvar på nuvarande nivå.

  • Balkong
  • Hiss
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
1 895 000 kr
27 m²
1 rum
vån 7/7
2 169 kr/mån
70 185 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska etta högst upp i en elegant byggnad i centrala Lund. Denna unika lägenhet erbjuder en oöverträffad livsstil med en yteffektiv boarea på 27 kvadratmeter och en fransk balkong som ger dig en hisnande utsikt över hela staden. Lägg här till attraktiva tillval och närheten till universitet! När du kliver in i lägenheten möts du av en öppen och luftig atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig möjlighet att njuta av panoramautsikten över Lund från din egen lilla oas högt över marken. Här kan du följa stadens pulserande liv från morgon till kväll och se soluppgången och solnedgången måla himlen i vackra färger. Den moderna designen och de smarta utrymmesbesparingarna i lägenheten gör den mycket funktionell. Köket är fullt utrustat med högkvalitativa apparater och har en minimalistisk design som kompletterar den eleganta känslan. Allrummet är perfekt för avkoppling och underhållning, med plats för att umgås med vänner eller bara njuta av tystnaden. Det som verkligen gör denna lägenhet speciell är den spanska balkongen med den fantastiska utsikten. Här kan du sitta med en kopp kaffe på morgonen eller ett glas vin på kvällen och låta dig förföras av den enastående utsikten. Det är en plats där drömmar blir verklighet och där du kan uppleva Lund på ett helt nytt sätt. Denna etta högst upp i huset med milsvid utsikt över Lund är inte bara en bostad, det är en livsstil. Här kan du leva ett bekvämt och exklusivt liv mitt i stadens hjärta samtidigt som du omges av skönheten i Lund från ovan. Missa inte chansen att göra den här unika lägenheten till ditt nya hem. VISNING: VISNING KOMMER VARA MÖJLIGT PÅ PLATS DEN 22/10 KL 12:00-13:30. ENDAST BOKAD VISNING! Vänligen notera att avgiften kommer justeras till 2 786 kr den 1/6-2024. Avgiften kommer justeras till 3 131 kr den 1/6-2025 i det fall räntenivån ligger kvar på nuvarande nivå.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Bredgatan 23, Centrum, Lunds kommun

Bredgatan 23

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Fastighetsbyrån Lund
5 595 000 kr
114 m²
4 rum
vån 2/4
9 567 kr/mån
49 079 kr/m²

Denna charmiga 4-rumslägenhet erbjuder den perfekta kombinationen av tidlös elegans och modern komfort. Med sina 114 kvadratmeter rymmer den gott om plats för familjeliv och sociala tillställningar. Belägen i ett eftertraktat område, lockar den med närhet till både bekvämligheter, grönområden och utmärkt kollektivtrafikförbindelser. Detta är en av få lägenheter där man ser både Domkyrkan (i syd) och Allhelgonakyrkan (nordväst), otroligt ljusskådespel från att solen upp till att den går ner, den generösa takhöjden. Lägg där till att det finns möjlighet att göra det stora sovrummet till 2 sovrum (ca 9kvm st), massvis med naturlig förvaring vilket gör den lättmöblerad, tangerinfärgat kök som för tankarna till Sicilien, stora fönster, två stora förråd, tillgång till stor och lugn innergård. Denna unika bostad präglas av tidsenliga attribut med originaldetaljer såsom pardörrar, fiskbensparkett och stuckatur som bevarats väl. Här bor ni endast ett stenkast ifrån skolor, universitetet, Domkyrkan, Lundagård och Centralstationen. Välkommen att uppleva en bostad med magisk känsla, på stans bästa läge!

  • Plus

Visar alla 10