Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin

Om mig

Jimmy, en prisbelönad, tävlingsinriktad och engagerad mäklare med målet att göra den absolut bästa affären för kunden. Tillsammans med kunden sätter han alltid upp ett gemensamt mål, för att nå bästa resultat. Jimmy har en otrolig kunskap om Hässelby/Vällingby/Spånga inte minst med tanke på att han är uppvuxen här. Att vara informativ, engagerad och visa lika stort intresse för både säljare och köpare, uppskattas av kunderna. Något som verkligen gäller för Jimmy.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunnar Strängs väg 38, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:45
Gunnar Strängs väg 38, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Gunnar Strängs väg 38, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Gunnar Strängs väg 38

Radhus
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
5 695 000 kr
140 m²
6 rum
276 m² tomt

Ultimata boendet i detta moderna, energisnåla och renoverade kedjehus från 2012 med optimalt gavelläge i ett mycket eftertraktat och barnvänligt område. Här möts du av en ljus och fräsch atmosfär med generösa sociala ytor. Det rymliga vardagsrummet harmoniserar med det halvöppna och nyrenoverade köket med italiensk carrera-marmor och bjuder in till trädgården och den underbara altanen, perfekt belägen för maximalt solljus. ☀️🏡 Köket imponerar med generösa arbetsytor och en rymlig matplats som lämpar sig väl för stora sällskap. På nedre våningen finner du ett stilrent badrum med dusch och en praktisk tvättstuga med direkt access till trädgården. Vattenburen golvvärme på entréplan. Övre plan erbjuder fyra väl tilltagna sovrum samt ett flexibelt allrum som lätt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum. Det stora och lätta badrummet på övervåningen är utrustat med ett lyxigt badkar. Möjlighet att bygga balkong (enligt säljaren). 🛁🛌 Förvaringsmöjligheterna är omfattande med utrymme på vinden, i klädkammaren och garderoberna. Boendet inkluderar också en bekväm carport med plats för dina bilar och ett praktiskt kallförråd. Fri från fastighetsskatt fram till 2027!🚗🔧 Denna bostad erbjuder en lugn och trygg livsstil med närhet till allt du behöver. Ett stenkast från Mälaren där du kan njuta av bad, båtklubbar och strandpromenader. Dessutom är det bekvämt nära till lekparker, förskolor, Hässelby Villastads skola (f-9), kommunikationer och centrum. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna idylliska och välskötta miljö. 🌳🏫

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Snödroppsgränd 26, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Snödroppsgränd 26, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Snödroppsgränd 26, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Snödroppsgränd 26

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 495 000 kr
31 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 567 kr/mån
48 226 kr/m²

Nu saluförs denna välplanerade lägenhet på 1,5 ROK om ca 31 kvm med en stor och lättmöblerad balkong i soligt och fritt läge. Utgång till balkong från vardagsrum. Här finns det badrum med kombimaskin, sovalkov, kök med diskmaskin, ugn, spis, kyl/frys och vardagsrum. Snödroppsgränds omsorgsfullt gestaltade interiör kombinerar elegans med snygga och smarta lösningar. Golvet inrett med vitlaserat ekparkett och väggarna målade i en vit kulör. Fullt utrustat kök från Vedum. Badrummet är naturligtvis helkaklat med tvättmaskin, glasad duschvägg, kommod, spegelskåp samt spotlights i taket. I bostaden finns fiber indraget för att möjliggöra den bästa tekniska lösningen när det kommer till TV, bredband och IP telefoni. Fri andrahandsuthyrning enligt stadgarna - OK med juridisk person. Snödroppsgränd består av optimalt planerade lägenheter om 1-2 rok med modern utformning och där samtliga bostäder har rymliga balkonger. Här bor man lugnt och lummigt, samtidigt som storstadens puls är lätt lättillgänglig via buss, pendeltåg eller T-bana. Hiss finns. Parkeringsplats finns att hyra via föreningen. Bergvärme.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vittangigatan 1 (Våning 7.5), Vällingby Centrum, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:00

Vittangigatan 1 (Våning 7.5)

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 895 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 7,5
2 543 kr/mån
55 735 kr/m²

Välkommen till en topprenoverad dröm, en spektakulär bostad i ett fördelaktigt läge i huset - Högt upp på våning 7,5, för en eller två personer, med avskild sovdel. Bostaden genomsyras av många påkostade detaljer genom alla ytor där man bevarat de tidstypiska detaljerna kombinerat med moderna inslag. Belägen vid attraktiva Vällingby C med kort gångavstånd till både T-bana och flertalet busslinjer runt centrala Vällingby. Solid brf med god ekonomi. Välkomna! - Topprenoverat med exklusiv materialval - Mini 2a - Stilrent - Balkong på våning 7,5 - Nylagt parkettgolv, nymålade vita väggar (2024) - Utsikt mot globen - 3-glas fönster i två olika väderstreck - Hiss - Perfekt disponerade kvadratmeter - Fördelaktigt läge - Tvättstuga i fastigheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hundlokegränd 28 , Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Hundlokegränd 28 , Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 2
Hundlokegränd 28 , Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun, bild 3

Hundlokegränd 28

Lägenhet
Hässelby - Lövsta Allé, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
4 674 kr/mån
31 389 kr/m²

Unik möjlighet för dig som söker en gavel 2:a med uteplats i söderläge samt hög materialstandard i hjärtat av Lövsta allé. Härligt ljusflöde från fönsterpartier i två olika väderstreck. Ett rymligt sovrum, ett kök i hög kvalité och ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning med gott om utrymme för fri möblering. Låg avgift i en stabil förening med en genomtänkt ekonomisk plan. Ett rymligt källarförråd finns i fastigheten. Varmgarage finns att nyttja och fri parkering på gatan. Byggår 2018. *Internet, kabel-TV samt telefoni ingår i avgiften* Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Villastad, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:30
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Drivbänksvägen 11A, Hässelby Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Drivbänksvägen 11A

Lägenhet
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 8/8
3 613 kr/mån
43 269 kr/m²

🏙️ Unik Bostadsrätt med Magnifik Utsikt! 🌟 🏢 Exklusivt Läge på Våning 8: Denna fantastiska bostadsrätt ligger högst upp på våning 8 av 8 och erbjuder en spektakulär utsikt som sträcker sig milsvid runt. Här känner man sig verkligen mäktig och omsluten av storslagenhet. 💎 Elegant och Modern Design: Med generös takhöjd och stora fönster i två väderstreck skapas en atmosfär av ljus och rymd. Varje detalj är noggrant utvald, från det öppna köket från Marbodal till de vackra parkettgolven och det påkostade badrummet med hotellkänsla. 👨‍👩‍👧‍👦 Perfekt Planlösning: Modern och väl genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor, idealisk för både avkoppling och underhållning. Sovrummet är generöst tilltaget med plats för en dubbelsäng och erbjuder extra förvaringsutrymme i form av en praktisk skjutdörrsgarderob. 🌆 Utsikt och Atmosfär: Balkongen är en oas med gott om plats för loungemöbler och gröna växter. Här kan du njuta av både soliga dagar och sköna kvällar i lugn och ro med den oöverträffade utsikten som bakgrundsmusik. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär för samvaro och gemenskap. 🏢 Föreningens Förmåner: BRF Grönmyntan erbjuder en stabil ekonomi och väl underhållna fastigheter. Möjlighet till garageplatser under hus D, E och F samt parkeringsplatser utomhus för extra bekvämlighet. Hässelby Norra Villastad är ett populärt område med närhet till natur, vatten, service och utmärkta kommunikationer. 💼 Det här är en bostadsrätt som måste upplevas för att förstå dess verkliga potential!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vittangigatan 20, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:15

Vittangigatan 20

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 0,5
4 188 kr/mån
36 121 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa om ca 58 kvm som renoverades 2024 med stor & inglasad och nybyggd balkong i Sydväst-läge. Bostaden har kök (2024) och badrum som stambytts. Maskinell utrustning som ingår är ex spis, kyl, frys och fläkt i kök samt tvättmaskin/torktumlare (2024) i badrum. Lägenheten har ljusa väggar och stora fönsterpartier i tre(!) olika väderstreck vilket ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Trivsamt och rymligt sovrum med plats för stor säng. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med eftermiddagssol! Bostaden har ett centralt läge i lummig och trivsam miljö. Med endast några få sekunders promenad nås alla tänkbara kommunikationer såsom tunnelbana och flertalet busslinjer. All tänkbar service, restauranger och butiker finns i direkt anslutning till lägenheten. Förutom närhet till kommunikationer innebär Vällingby också närhet till natur med bland annat härliga promenad- och joggingstråk kring Grimsta-naturskog och Kanaan-badet. Solid förening med mycket god ekonomi. Stambytt fastighet med hiss och installerad bergvärme. Låg avgift.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blåklocksvägen 15, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun

Blåklocksvägen 15

Tomt
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
4 695 000 kr
776 m² tomt

Bygglov beviljad se 3D ritningar! Vad får jag bygga nära Mälaren med en tomt på 776 kvm? Hässelby Södra Villastad. Ett läge i absolut toppklass. Enligt bygglov: Villa om (170 BOA) (Bygglov finns) Vatten och avlopp samt el är dragen till tomten. OBS: Bilderna är endast 3D bilder. Priset på annonsen avser endast tomt.

Blomsterkungsvägen 116B, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Blomsterkungsvägen 116B, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Blomsterkungsvägen 116B, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Blomsterkungsvägen 116B

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
2 050 000 kr
54,3 m²
2 rum
vån 1/3
4 323 kr/mån
37 753 kr/m²

Accepterat pris! Inglasad balkong - Nybyggt - Villaområde- Låg avgift - Bergvärme Unik 2 ROK om 54 kvm stora fönsterpartier! Unna dig lyxen av att flytta in i denna fina nyproducerade bostad. Materialvalen är genomgående stilrena och neutrala för att ge plats för din personliga stil. Den sydväst vända balkongen ger sol hela eftermiddagen. Köket är från HTH och fullt utrustat. Badrummet är stort och fräscht med ett vädringsfönster samt tvättmaskin/torktumlare. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Ett ovanligt stort sovrum med fasta garderober längs väggen. Lägenheten ligger i ett trevligt villa- och radhusområde. Det är svårt att hitta en lägenhet som är så smakfullt inredd som denna. Såväl färger som ytskikt och utrustning har valts med stor omsorg. Låg månadsavgift tack vare bergvärme. Här bor man alldeles intill vackra naturreservat med härliga promenadstråk i skog och längs Mälarens vatten. Här finns kuperad skog, öppna ängar, lummiga stigar, breda elljusspår, utegym och fina bad och grillplatser. På hösten finns både svamp och bär att plocka. Vintertid kan man åka skridskor och längdskidor. Föreningen har bilplatser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snödroppsgränd 26, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Snödroppsgränd 26, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Snödroppsgränd 26, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Snödroppsgränd 26

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
1 850 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/4
3 410 kr/mån
41 111 kr/m²

40 KVM PRIVAT UTEPLATS(!) Nu saluförs denna välplanerade 2 ROK om ca 45 kvm med en helt magisk uteplats om hela 40 kvm och låg avgift. Utgång till privat uteplats från vardagsrum med fri utsikt mot skogen . Här finns det badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum, kök med kombinerad ugn och diskmaskin, spis, kyl/frys och ett sovrum i ett insynsskyddat läge. Brf Snödroppsgränd är en stabil förening med låga driftkostnader och där stadgarna medger uthyrning i 2:a hand. Föreningen kan godkänna juridisk person som köpare. Goda busskommunikationer till både T-bana och pendeltåg (10 min till Järfälla/Barkarby Station). Bra närservice av matbutiker m.m. i närliggande Åkermyntans centrum. Hela Hässelby omges av cykel- och promenadstråk och för den båt och friluftsintresserade finns nere vid Mälaren både badplatser och flertalet småbåtshamnar.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 9