Mäklare Johan Eriksson

Johan Eriksson

Om mig

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kronborgsgatan 8, Norr, Helsingborgs kommun

Kronborgsgatan 8

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/8
6 110 kr/mån
42 975 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna välplanerade trea om 79 kvm med halvt inglasad balkong med utsikt över den fina innergården och även sundet. Välkomna till Kronborgsgatan 8 i den omtalade Brf Sefiren! Man kliver in i en välkomnande och rymlig hall med förvaring i garderob. I anslutning till hallen finner man gäst-wc och det helkaklade badrummet med dusch samt egen tvättmaskin. Lägenheten är väldigt välplanerad och på ena sidan av lägenheten har vi de två sovrummen med bra förvaring i inbyggda garderober. På andra sidan av lägenheten har vi vardagsrummet där det finns utrymme både till ett matbord och soffmöbler. Från vardagsrummet har man även utgången till den halvt inglasade balkongen. Balkongen är tillräckligt stor för möbler och här har man fin utsikt ut mot den trevliga innergården och även sundet. Lägenheten har ett praktiskt kök med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord där ni kan blicka ut över den härliga utsikten. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt spishäll med fläkt. På Norr bor man med sundet och stadens puls på gångavstånd, ett fantastiskt läge! Det är cirka 150 meter ner till havet och det tar inte många minuter att promenera till centrum. Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med busshållplatser och gångavstånd till stationen/färjan. För er som har bil finns möjlighet till garage/parkeringsplats där det råder kö-system. Härligt att bara kunna gå ner och sätta sig på en trevlig restaurang och njuta av Helsingborgs breda utbud eller koppla av på Gröningen och ta ett dopp i havet.

  • Balkong
  • Hiss
Fårabökevägen 332, Högalid, Åstorps kommun

Fårabökevägen 332

Fritidshus
Högalid, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
750 000 kr
70 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Letar du efter en plats där du kan landa i den stressade vardagen och bara vara? En plats fri från trafik och buller? Då är ni varmt välkomna till Högalids fritidsområde! Området har en bra mix av permanentboende och fritidsboenden omsluten av Söderåsens vackra natur med täta skogar och ängar. Stugan ligger på en arrendetomt som är hela 1000 kvm. Genom samfälligheten har man gemensamt vatten och vägskötsel. Huset är anslutet till det kommunala avloppet och det är även anslutet till fibernätet för bredband. Huset är perfekt både som åretruntboende och som semesterboende och hela huset har mer eller mindre genomgått en helrenovering sedan 2018 (Delen med kök, vardagsrum och sovrum) och under 2022 gjordes tillbyggnaden med hall och badrum. Här bor man billigt och driftkostnaderna i annonsen är baserade på permanentboende hela året om. Om man ska använda huset som semesterboende blir driftkostnaderna lägre. Det tar cirka 30-35 minuter med bil till Helsingborg. Närmsta by är Kvidinge där det finns affärer, tågstation, skola m.m. Med tåg tar det cirka 30 minuter till Helsingborg. På den generösa tomten om ca 1000 kvadratmeter hittar du även en lekstuga, perfekt för barnens lek och fantasi. Ta chansen att förvärva detta fantastiska hus och skapa din egen oas mitt i naturen. Välkommen hem till Högalid och Söderåsen!

  • Uteplats
Handelsmansgatan 10a, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 10a

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
1 783 kr/mån
26 184 kr/m²

Varmt välkommen till Handelsmansgatan 10A och denna väldigt trevliga lägenhet med balkong i soligt västerläge. Här bor man i en förening som varit skuldfri sedan 2015 och därför har man en väldigt låg månadsavgift! Detta är en välplanerad etta med separat kök och stort vardagsrum där det finns utrymme både för soffa och säng. Hela lägenheten totalrenoverades 2020. Lägenheten är även nymålad inför försäljningen 2024. Från vardagsrummet har man utgången till balkongen i soligt västerläge där man kan njuta av solen från lunchtid till kvällstid. Badrummet är renoverat med klinkergolv och kaklade väggar. och här finns dusch, handfat och toalett. Köket är även det rymligt och har bra förvaring samt utrymme för en matplats. Det finns gemensam tvättstuga i källaren och man har både källarförråd och vindsförråd. Här bor man i en väldigt välskött bostadsrättsförening som är skuldfri trots den låga månadsavgiften samt att de har utfört massor av underhåll på husen. Det finns inga planer på att höja avgiften i framtiden. De har även många lokaler som de hyr ut som ger en stabil intäkt till föreningen. Föreningen har ett eget gym som man kan nyttja för 50 kr/månaden samt ett hobbyrum som man får nyttja kostnadsfritt. Verkligen ett toppenboende med en mycket bra planlösning belägen på ett trevligt läge i ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds det goda bussförbindelser, bra med parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig runt i Helsingborg och resten av Skåne från denna centrala plats. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 12, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 12

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/5
5 525 kr/mån
34 059 kr/m²

Vill ni hitta en drömmig lägenhet där det inte bara finns hiss och balkong utan även goda förutsättningar för att få parkering i garage på området? Då har ni äntligen hittat rätt! Att föreningen dessutom har god ekonomi vilket resulterat i låg månadsavgift är pricken över i:et. Nu har vi det stora nöjet att presentera denna välplanerade och genomgående trerumslägenhet på Hjälmshultsgatan 12. Man kliver in i en ljus hall med mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderober samt extra garderob. Direkt till höger har vi det första sovrummet som passar utmärkt som sovrum, kontor eller barnrum. Här finns också garderob. Vidare har vi det exklusiva helkaklade badrummet där man även fått utrymme för egen tvättmaskin i lägenheten, vilket är en bekväm detalj. Köket är ljust och rymligt med marmordetaljer, perfekt för de som älskar att laga mat. Här finns det utrymme till en trevlig matplats och en generös mängd förvaring i köksskåp och i köks-ö. Det finns även eluttag i köks-ön. Köket är utrustat med side-by-side kyl och frys, helt ny induktionshäll, diskmaskin, vinkyl samt kombinerad varmluftsugn med inbyggd micro. Från köket via dubbeldörrar når man den mysiga balkongen där man kan njuta av eftermiddag och kvällssolen. På balkongen finns det plats för en liten sittmöbel. Det är öppen planlösning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet och här finns utrymme både för en stor soffgrupp och stort matbord. Sedan har vi det andra sovrummet som även det är stort och rymmer en stor dubbelsäng samt gott om förvaring i garderober. Man bor i en väldigt välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och väldigt bra koll på sin fastighet. Bostaden är belägen på en populär adress på omtyckta Tågaborg med gångavstånd till centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Här bor man med bra kommunikationer och service som förenklar din vardag, goda bussförbindelser, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor, Hemmakväll, pizzerior och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor. Föreningen har två bra tvättstugor, cykel förråd, trevlig innergård, övernattningsrum samt bastu med dusch som man kan boka. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna fina lägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Torngatan 4, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Torngatan 4

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/5
5 356 kr/mån
37 803 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna genomgående och välplanerade tvåa om 66 kvm som har en stor privat uteplats i västerläge! Dessutom har föreningen garageplatser och för närvarande ingen kö. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter. På entréplan stiger man in i en ljus hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderoben. I anslutning till hallen finner man badrummet som är utrustat med dusch, handdukstork, handfat med kommod och spegel, toalett samt förberett för tvättmaskin.. Vidare har vi det stora ljusa vardagsrummet där det finns utrymme både för matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet har man utgången till den stora möblerbara uteplatsen i soligt västerläge. Köket är även det rymligt och har bra förvaring samtidigt som det finns utrymme för en matplats intill fönsterna. Det är golvvärme både i köket och i badrummet. Sist har vi sovrummet som har bra förvaring i garderober och rymmer en dubbelsäng både på kort-/långsidan. Från sovrummet kan man se vackra Slottshagen. Här bor man i en stabil och välskött bostadsrättsförening med möjlighet till garage- och parkeringsplats. För närvarande är det ingen kö till garageplats. Garaget ligger i källarplan som man smidigt når med hissen och i källaren finns även förråd och tvättstuga. På Torngatan bor man bekvämt och får sin vardag att gå ihop med goda kommunikationer och service inom promenadavstånd. Busshållplatser, tågstation, färjan över till Danmark, skolor, livsmedelsbutiker, grönområden, centrums breda utbud av restauranger och nöjen. Man har Slottshagen som granne vilken man även ser från uteplatsen. Man bor på ett väldigt centralt läge men ändå lugnt och tyst. En chans ni inte vill missa så hör av er redan idag så håller vi er uppdaterade!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Idrottsgatan 3e, Åstorp, Åstorps kommun

Idrottsgatan 3e

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/3
7 016 kr/mån
10 950 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med fyra rum och kök på 100 kvm. Denna lägenhet ligger bara en halvtrappa upp i huset och är både genomgående och på en gavel vilket gör att lägenheten blir väldigt ljus och trivsam. Lägenheten har under 2023 genomgått en totalrenovering och erbjuder tre rymliga sovrum, ett med egen balkong, en gästtoalett och ett badrum samt ett kök med stor separat matplats. Badrummet renoverades under 2023 och är mycket stilrent och är förberett för tvättmaskin. Gästtoaletten har inte renoverats utan den renoverades i samband med stambyte som utförts av föreningen. Det finns källarförråd och tvättstuga i källaren, väldigt lättillgängligt. Både parkeringsplats och garageplats finns att hyra i föreningen. Här bor man i en stor och ekonomisk skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral. Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation. Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 18c, Åstorp Centrum, Åstorps kommun

Storgatan 18c

Lägenhet
Åstorp Centrum, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 200 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
6 385 kr/mån
12 500 kr/m²

Nu ges ett ovanligt tillfälle till en av de välplanerade fyrarummarna på Storgatan. Huset har bra hiss från markplan och dessa lägenheter säljs väldigt sällan. Så missa inte denna chansen! Här bor man i en populär bostadsrättsförening med god ekonomi. Man bor väldigt centralt i Åstorp och med promenadavstånd till allt vad Åstorp har att erbjuda, Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare till tågstation. Det är också väldigt smidigt att ta sig vidare från Åstorp med tåg eller buss. Det är ett lugnt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna. Det finns ett stort källarförråd som tillhör lägenheten. På källarplan finns även den gemensamma tvättstugan. Kontakta mäklaren redan idag för att inte missa denna chansen!

  • Hiss
Sockengatan 6a, Rosengården, Helsingborgs kommun

Sockengatan 6a

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 195 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 436 kr/mån
19 120 kr/m²

Nyrenoverad och genomgående tvårumslägenhet med stambytt badrum och balkong i soligt söderläge mot fin grönyta. Lägenheten ligger på andra våningen och den är genomgående och väldigt ljus. Hela lägenheten har i år genomgått en totalrenovering och badrummet renoverades av föreningen nyligen när de gjorde stambyte. Man har stort separat kök med utrymme för matplats, separat klädkammare i hallen, stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, vardagsrum med utrymme för både soffa och bord samt en trevlig balkong i söderläge med fin utsikt. På Sockengatan bor man med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum med bland annat livsmedelsbutik. Ett fantastiskt läge med andra ord där det är lätt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg antingen med bil eller buss då det finns busshållplatser inom kort avstånd.

  • Balkong
Piongatan 30, Åstorp, Åstorps kommun

Piongatan 30

Radhus
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
116 m²
4 rum
7 573 kr/mån
9 440 kr/m²

Här kan vi nu erbjuda ett trevligt 2-plans bostadsrättshus med tillhörande garage och parkering på uppfart. Huset har tre rymliga sovrum, två badrum samt ett otroligt fint renoverat kök och huset ligger med ett centralt läge som underlättar ens vardag! Välkomna till Piongatan 30 i omtyckta Åstorp! Från att ni parkerat bilen antingen på uppfarten eller i garaget så möts ni av en ljus hall med god plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner ni vardagsrummet, ett rum som fylls med härligt ljusinsläpp tillsammans med lättmöblerade umgängesytor. Genom vardagsrummet finner man bostadens första sovrum av tre. Ett stort sovrum som får plats med säng, förvaring och skrivbord. Tvättstugan ligger vägg i vägg med badrummet, ren vardagslyx att kunna tvätta hemma och ha plats till att hänga upp tvätten. Det finns ett badrum på vardera plan där båda är inredda med plastmatta och våtrumstapet. Bottenvåningens badrum är utrustat med duschkabin och det andra på ovanvåningen har badkar. Köket har totalrenoverats i april 2022 med ett väldigt påkostat Epoq kök där man satsat på de allra bästa vitvarorna. Man har även förlängt köket så att man har fått extra skåpsförvaring. Här finns också utrymme till en stor matplats. Från köket och tvättstugan når man uterummet som ger utsikt mot trädgården. Ovanvåningen är fördelad på en hall som delar av de två sovrummen och badrummet. Här bor man på ett omtyckt område som verkligen underlättar ens vardag med gångavstånd till matbutikerna OJ och Lidl. För pendlaren finns det på promenadavstånd busshållplatser och tågstation. För er som färdas med bil så ligger Åstorp väldigt bra där ni smidigt kommer ut på motorvägen som tar er till Helsingborg och Ängelholm på cirka 15-20 minuters bilfärd. Missa inte denna möjlighet!

  • Plus
  • Uteplats
Kaprifolgatan 22, Bårslöv, Helsingborgs kommun
  • Sön 31 mar

Kaprifolgatan 22

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 995 000 kr
136 m²
6 rum
357 m² tomt

Nu är äntligen ett av de mycket populära så kallade 'Giraffhusen' till salu i Bårslöv. Huset är beläget på mycket barnvänligt område med närhet till grönområden och är i stort sätt bilfritt. Huset är uppfört i ett och ett halvt plan och är byggt i tegel. Till huset hör ett stort inglasat uterum, ett kallförråd och en friggebod. Väl inne i huset möts man av en rymlig hall där det finns gott om plats till att hänga av sig ytterkläderna. I anslutning till hallen når man antingen köket, vardagsrummet eller grovköket. Badrummet på nedanvåningen renoverades 2015 av fackman och det finns kvalitetsdokument på detta. Vardagsrummet är fantastiskt med utrymme för både matplats och stor soffgrupp. Rummet har hela fem meters takhöjd! Från vardagsrummet når man även det inglasade uterummet och vidare uteplatsen och trädgården. På nedanvåningen finns även ett sovrum och ett arbetsrum. Arbetsrummet skulle kunna användas som ett femte sovrum om man skulle vilja. På ovanvåningen ligger husets resterande tre sovrum och ett badrum. Från det ena sovrummet har man även tillgång till en balkong i soligt västerläge där man kn njuta av eftermiddag och kvällssolen. Det finns gott om parkeringsmöjligheter för de boende i husen. En garageplats ingår i samfällighetsavgiften och det finns både parkeringsplatser samt fri parkering längs gatorna. Man bor i ett mycket barnvänligt område med närhet till grönområden, kollektivtrafik, skola och dagis. Detta är en riktig idyll för barnfamiljer! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Västra Storgatan 30, null, Åstorps kommun

Västra Storgatan 30

Villa
Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 895 000 kr
225 + 90 m²
9 rum
813 m² tomt

Nu erbjuds en sällsynt chans att förvärva detta gatuhus från 1927 där det tidigare har bedrivits både lanthandel samt verkat som en keramikverkstad! Huset erbjuder en tidstypisk charm i form av stuckaturer, högt i tak, synliga takbjälkar och vackra trägolv som bevarats och vårdats med omsorg genom åren. Dessa välbevarade delar tillsammans med en vacker färgsättning och en sömlös mix av det tidstypiska och en modern design ger det bästa av två världar vilket resulterar i en magisk känsla som måste upplevas på plats. När du kliver in genom villans huvudentré, som är belägen på baksidan i anslutning till den grusade uppfarten, möts man av en rymlig hall som leder en till alla delar av huset. Vänster från hallen kommer man till köket som direkt visar upp den fina mixen av det äldre och det moderna med tegelväggar och charmiga dörrar tillsammans med det kaklade och den moderna utrustning. I anslutning till köket finner man entréplanets två rymliga sovrum samt ett matsalsrum som har plats för en större matplats där ni kan avnjuta goda middagar tillsammans med familj och vänner. Bostadens hjärta, den gamla butikslokalen verkar numera som vardagsrum. Här har lanthandelns gamla platsbyggda bokhyllor och köpmansdiskar bevarats och ändå finns här gott om plats över för en stor soffgrupp och matplats vilket möjliggör för stora sällskap. Här finns även en andra entré som leder ut mot framsidan. På framsidan av huset har man även där utrymme för en liten uteplats där man kan njuta av morgonkaffet. Tillbaka igen i hallen har vi det helkaklade badrummet som tvättmaskin, torktumlare, toalett, handdukstork och lyxen att inte behöva välja mellan dusch eller badkar eftersom både och finns här. Upp för trappan är bostadens privata utrymmen, här finns det ytterligare tre sovrum samt ett rum som kan användas som ett extra allrum eller hobbyrum. Perfekt tv-rum för barnen. Här finns även två utrymmen som kan användas till förvaring samt en toalett. Uteplatsen på baksidan är insynsskyddad och erbjuder mysiga platser att ställa ut bord och stolar för att njuta av solen eller odlingsytor om du har gröna fingrar. Bra läge i lugna och barnvänliga Kvidinge med närhet till såväl tågstation som livsmedelsaffär. En drömplats för både liten & stor, här finns utrymme för både lek och kreativitet. Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6 och två förskolor. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge. OBS! Vid en nyligen genomförd besiktning framkom att några av balkarna är rötskadade längs med ytterväggen. Enligt offert på 50.000kr så avlägsnar de de skadade bitarna och ersätter de med nya. Dessutom ingår det i offerten uppsättning av ny isolerings filt som de ersätter plasten med eftersom denna då var felaktig.

  • Uteplats
Fyrhögagatan 101, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Fyrhögagatan 101

Radhus
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 195 000 kr
77 m²
3 rum
6 127 kr/mån
15 519 kr/m²

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva ett av dessa attraktiva bostadsrättsradhus beläget på Fyrhögagatan i Bårslöv. Stig in i den ljusa hallen med goda avhängningsmöjligheter. Till höger finner ni det trevliga köket som erbjuder gott om förvaring och har plats för stort matbord intill fönster. I anslutning till köket ligger tvättstugan med både tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Till vänster från hallen har vi det första sovrummet som är rymligt och har bra förvaring i garderober. Vidare har vi bostadens badrum som har delvis kaklade väggar och där finns toalett, handfat med kommod och spegelskåp samt ett badkar men det går lika bra att ha dusch. Vardagsrummet är också det rymligt och här finns det plats för en stor soffgrupp. Intill vardagsrummet finns det stora sovrummet som rymmer dubbelsäng. Från vardagsrummet har man sedan utgång till altanen och trädgården. Just detta radhuset ligger på en välskött och stor hörntomt där man kan njuta av solen hela dagen. Det finns både uteplats på framsidan och baksidan av huset. I Bårslöv bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet. Ett boende som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Dalhemsvägen 55c, Kjellstorp, Helsingborgs kommun
  • Sön 31 mar

Dalhemsvägen 55c

Lägenhet
Kjellstorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
7 270 kr/mån
11 188 kr/m²

Välkomna till Dalhemsvägen 55c och denna genomgående trea på 80 kvm som är belägen på andra våning med en stor inglasad balkong i helt rätt läge! Bostaden erbjuder en välplanerad och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Genom säkerhetsdörren kliver man in i en rymlig hall där det finns god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Genom hallen till höger finner man badrummet som är nyrenoverat i samband med föreningens stambyte. Här finns klinkergolv, kaklade väggar, toalett, handfat, kommod, dusch och tvättmaskin. Två väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Mellan sovrummen har man en klädkammare som ger bra med förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till både soffgrupp och matbord. Ett rum som får ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna Fint kök som är praktiskt med bra förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, diskmaskin, ugn, kyl och frys. Genom köket når man den inglasade balkongen som blir som ett extra rum då det är fullt möblerbart. Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån. Missa inte denna trevliga bostad!

  • Plus
  • Balkong
Koppargatan 4a, Miatorp, Helsingborgs kommun

Koppargatan 4a

Lägenhet
Miatorp, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
5 135 kr/mån
21 094 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en av områdets finaste tvårummare! Här erbjuds en väldisponerad och rymlig bostad som det senaste året genomgått en smakfull renovering. Du möts av en ljus välkomnande hall med god plats för att hänga av dig ytterkläderna. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv som löper vidare genom hela lägenheten. Till vänster finns det helkaklade stambytta badrummet. Detta går i neutrala kulörer som beige och vitt och här finns bekvämligheter som gott om förvaring samt handdukstork. Köket är modernt med luckor som går i vitt och möter en bänkskiva i grått, här finns bra arbetsytor, förvaring samt plats för matgrupp. I vardagsrum ryms en större soffgrupp och härifrån nås den stora balkongen i sydost-läge. Bostadens sovrum är rymligt och här finns gott om plats för förvaring i rummets garderob. Detta boende passar utmärkt för dig som vill bo modernt, bekvämt och som bara vill flytta rakt in! Här bor du i ett trevligt område med närhet ner till havet eller hjärtat av Helsingborg med alla restauranger, fik och affärer som denna vackra stad har att erbjuda och samtidigt snabbt ut till de anslutande motorvägarna E4:an och E6:an. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Persgatan 53, Norr, Helsingborgs kommun

Persgatan 53

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/4
3 221 kr/mån
39 342 kr/m²

Äntligen finns lägenheten för dig som vill bo i ett populärt område med sundet och stadens puls som granne med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Norr! Persgatan 53, en välplanerad och ljus etta på 38 kvm med stora fönster som släpper in ett bra naturligt ljus till det stora rummet. När man kommer in i lägenheten möts man av den ljusa hallen där det finns bra med avhängningsmöjligheter i form av en stor garderob. I hallen når man det kaklade badrummet utrustat med wc, handfat och dusch. Badrummet renoverades vid stambytet 2008. Genom hallen kommer man in i det stora rummet med ett fint trägolv . Här möts man direkt av fönsterna som släpper in bra med ljus vilket tillsammans med de ljusa väggarna gör att rummet känns större. Här finns det plats för en soffa och möjligheter till att kunna skilja av sängen från resten av rummet med hjälp av en industrivägg utan att ta för mycket yta av resterande del av rummet. Det avskilda köket har kombinerad kyl och frys, spis, ugn och fläkt. Utanför köket finns det ett bar bord med möjlighet att sitta och äta vid. Till bostaden tillhör ett källarförråd och ett vindsförråd. På samma våning som lägenheten har föreningen har en gemensam stor takterrass som får nyttjas av medlemmarna, mycket trevligt! Byggnaden har genomgått en totalrenovering under 2008 i form av nya fönster, putsad fasad, omlagt tak, el-sanerat, stambyte vatten & avlopp. Renoverat trapphus, tvättstuga och gemensam takterass, samt installerat säkerhetsdörrar. 2015 anlades en ny arkitektritad innergård med parkering och cykelhus. 2016 anslöts fastigheten till stadsnätet. På Norr bor man med sundet och stadens puls som granne, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen, livsmedelsbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna några. Boka in er på visning så ni inte missar chansen, vi ses

Idrottsgatan 3 E, Åstorp, Åstorps kommun

Idrottsgatan 3 E

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
680 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 605 kr/mån
10 709 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och genomgående lägenhet på Idrottsgatan 3E i Åstorp! Lägenheten erbjuder en ljus och rymlig hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Från hallen når man alla rum i lägenheten. Direkt till höger har vi det helkaklade badrummet där det idag finns badkar, handfat med kommod och spegelskåp, toalett samt både tvättmaskin och torktumlare som sattes in så sent som 2022. Vidare har vi en rymlig matplats intill köket som renoverades 2018 och är utrustat med inbyggd ugn och micro, kyl/frys, spishäll (2022), fläkt och diskmaskin. Vidare så har man ett stort vardagsrum där det finns utrymme till både stor soffgrupp och matsalsmöbler. Vardagsrummet har en fransk balkong. Sist men inte minst har vi det stora sovrummet som rymmer dubbelsäng och därifrån har man utgången till den inglasade balkongen. 2022 så tapetserade man om i matsalen och köket. Här bor man i en stor och ekonomisk skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral. Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation. Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende. Välkommen hem!

Västgötagatan 3, Öster Åstorp, Åstorps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västgötagatan 3

Villa
Öster Åstorp, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 900 000 kr
138 m²
6 rum
502 m² tomt

Trevlig familjevilla på en lugn gata i Östra Åstorp! Nu finns möjligheten att skapa sitt eget drömhem här på Västgötagatan i lugna delar av Åstorp. Husets 138 kvm i två plan erbjuder ett entréplan med rymlig hall, stort kök, master bedroom, stort vardagsrum, badrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns de ytterligare två sovrummen, ett badrum, stor klädkammare och stort allrum. Det finns möjlighet att göra fler sovrum i huset om det behövs. 2016 så dränerade man runt huset och gjorde samtidigt ny stenläggning och utebelysning runt huset. Väldigt mysigt kring huset vid skymning! Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp ligger strategiskt bra med bra pendlingsmöjligheter till Helsingborg, Ängelholm och Klippan m.m. Det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutiker, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzerior, restauranger, gym, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte denna chansen!

  • Uteplats

Visar alla 17