Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jonathan Rappel

Jonathan Rappel

Om mig

Kontakta mig när du behöver hjälp med din bostadsaffär och all den spetskompetens jag besitter. Lokalkännedom, argumentationsteknik, erfarenhet och kvalité är några av mina främsta egenskaper. - Flest rekommendationer, Solna - Flest försäljningar, Solna - Högst försäljningsvärde, Solna

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dammtorps allé 19, vån 3, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Dammtorps allé 19, vån 3, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Dammtorps allé 19, vån 3, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Dammtorps allé 19, vån 3

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 995 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/5
3 466 kr/mån
49 917 kr/m²

Här finner ni en nyproducerad, ljus och väldigt rymlig trea med stilrena materialval, sociala sällskapsytor och ett vardagsrum med en fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden är till dig som vill ha något extra och bara kunna flytta in utan att behöva röra ett finger. Bostaden präglas genomgående av parkettgolv, målade väggar, väl tilltagna ytor som är lättmöblerade, gott om fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Man välkomnas av en luftig hall med goda förvaringsmöjligheter. Köket har en modern, delvis, öppen planlösning mot vardagsrummet och inbjuder till social samvaro. Flertalet fönster i fil samt fransk balkong ger fint ljusinsläpp och en trivsam stämning. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två rofyllda sovrum av god storlek. En bostad med hög trivselfaktor helt enkelt! Några minuters promenad från huset ligger den populära Mulle Meck-lekparken, allt för att barnen ska trivas. I närheten finner ni även vackra Igelbäckens naturreservat, en busshållplats och den lokala ICA-butiken. Här bor du nära skog och vackra kedjehus i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen. För dig som vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. I området går flertalet bussar och en promenad på ca 15 minuter tar dig till Ulriksdals pendeltågsstation för vidare färd dit du önskar! I takt med att Järvastaden växer, blir utbudet av service bara bättre. I närområdet finns både gym, tandläkare och restauranger och intill områdets egen ICA-butik och även frisör, skräddare och kemtvätt. Bara ett par minuter från huset finns den nya Raoul Wallenbergsskolan (åk F-9). Dessutom finns här gott om förskolor! För dig som vill åt utmärkt shopping är det en kort promenad till Mall of Scandinavia med allt man kan tänkas behöva köpa samt mat från världens alla hörn! Kontakta ansvaring mäklare för mer information! Obs bostaden är 2rok men disponeras idag som 3rok!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Regnstigen 8, vån 4/4!, Rudviken, Solna kommun
  • Borttagen före visning

Regnstigen 8, vån 4/4!

Lägenhet
Rudviken, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 195 000 kr
59 m²
3 rum
vån 4/4
2 766 kr/mån
54 153 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Krysshammarvägen 26, Huvudsta, Solna kommun

Krysshammarvägen 26

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 495 000 kr
54,4 m²
2 rum
vån 1/8
3 769 kr/mån
45 864 kr/m²

Välkommen till denna fräscha 2a med genomgående planlösning och ett generöst ljusinsläpp. Bostaden har ett stilrent renoverat kök med fin skåpinredning, komplett maskinpark och väl tilltagen plats för matbord i vardagsrummet. Fint renoverat badrum med rymlig duschhörna och fina helkaklade väggar. Vidare finns ett fint sovrum av god storlek. - Fint ljusinsläpp - Låg månadsavgift - Välskött förening På Krysshammarvägen 26 ges ett praktiskt boende med rymlig hiss och fräsch tvättstuga. Föreningen är omtyckt och har en stor tillgång i de kvarvarande hyresrätter som löpande upplåts med bostadsrätt och ger intäkter. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara ett par minuter till fots från lägenheten finns Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, restauranger, gym, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Även tunnelbana Västra Skogen med dubbla linjer finns på bekvämt avstånd . Tågen går ofta och det tar endast 7 min in till T-centralen. För dig med barn finns i närområdet en hel uppsjö med förskolor/skolor och ett par av dem med kort gångavstånd från huset. För den med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots. Förutom detta är det nära till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. Intill Bygatan återfinns Huvudstafältet med sina stora grönytor för barn och vuxna, sommar som vinter. På andra sidan Storgatan ligger Ulvsundaviken. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Krysshammarvägen 42, vån 4, Huvudsta, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Krysshammarvägen 42, vån 4, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Krysshammarvägen 42, vån 4, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Krysshammarvägen 42, vån 4

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 695 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 4/8
5 695 kr/mån
44 897 kr/m²

Välkommen till denna fräscha 3:a med genomgående planlösning och ett generöst ljusinsläpp. Bostaden har ett stilrent nyligen renoverat kök med vit skåpinredning, komplett maskinpark och väl tilltagen plats för matbord. Fint renoverat badrum med rymlig duschhörna och fina helkaklade väggar. Bostaden har dessutom en separat tvättstuga/grovkök. Vidare finns två sovrum av god storlek och hemmet har utmärkta förvaringsmöjligheter. Sist men inte minst är vardagsrummet generöst med utgång till en härlig balkong! - Högt upp i huset med milsvid utsikt - Ljusinsläpp utöver det vanliga - Stor balkong i soligt västerläge med eftermiddags och kvällssol - Välskött förening med låg avgift På Krysshammarvägen 42 ges ett praktiskt boende med rymlig hiss och fräsch tvättstuga. Föreningen är omtyckt och har en stor tillgång i de kvarvarande hyresrätter som löpande upplåts med bostadsrätt och ger intäkter. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara ett par minuter till fots från lägenheten finns Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, restauranger, gym, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Även tunnelbana Västra Skogen med dubbla linjer finns på bekvämt avstånd . Tågen går ofta och det tar endast 7 min in till T-centralen. För dig med barn finns i närområdet en hel uppsjö med förskolor/skolor och ett par av dem med kort gångavstånd från huset. För den med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots. Förutom detta är det nära till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. Intill Bygatan återfinns Huvudstafältet med sina stora grönytor för barn och vuxna, sommar som vinter. På andra sidan Storgatan ligger Ulvsundaviken. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 2A, vån 3/3, Gamla Huvudsta, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Järnvägsgatan 2A, vån 3/3, Gamla Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Järnvägsgatan 2A, vån 3/3, Gamla Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Järnvägsgatan 2A, vån 3/3

Lägenhet
Gamla Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 695 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
3 398 kr/mån
42 109 kr/m²

Högst upp i huset på Järnvägsgatan 2A finner ni denna välplanerade tvåa med alla rätt! -Balkong med insynsfritt läge -Vackert ljusinsläpp med stora fönsterpartier -Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng -Stor klädkammare -Väldisponerade kvadratmeter -Goda förvaringsmöjligheter -Källarförråd finns -Fullutrustat kök med plats för större matbord -Trivsam och stor gemensam innergård med grillplats -Stabil och välskött förening med god ekonomi Här bor du i en lägenhet i fint skick uppe på våning 3/3 med en enastående planlösning som bjuder in till sociala och väl tilltagna ytor. Lägenheten är genomgående ljus med stora fönsterpartier i två väderstreck samt ljusa kulörer på väggar. Denna lägenheten är för dig som har höga krav på ditt nästa boende i ett lugnt och fint område. I köket har du alla nödvändigheter så som gott om förvaring bakom skåpluckorna, diskmaskin, vitaror, gott om arbetsyta på arbetsbänk. -Närhet till matvarubutik och restauranger -Nära promenadasvstånd till Solna Centrum -Närhet till Mall of Scandinavia -Vackra naturområden och promenadstråk, bland annat vacker strandpromenad invid Pampas Marina och Huvudsta Strandbad. -Tre tunnelbanestationer på gångavstånd -Flertalet busslinjer inom gångavstånd. -Tvärbana inom gångavstånd. -Framtida pendeltågstation inom nära gångavstånd BRF Vargen är en välskött förening med god ekonomi belägen på Järnvägsgatan 2A och B samt Bangatan 1-7. Föreningen består av två flerfamiljshus med totalt 82 lägenheter varav en av dessa är hyresrätt. Föreningen har även 2st lokaler. Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service. Den lokala matvarubutiken ligger bara en bit bort och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du till fots på 5-6 minuter. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på samma tid. I trakterna av Västra Skogens T-bana hittar du även Ulvsundavikens strandpromenad som tar dig in till Stockholms C på mindre än en kvart med cykel. Den uppskattade strandpromenaden erbjuder bl.a. Karlbergs slott, Pampas marina och Huvudstabadet med både friluftsbad och pool. För dig med bil tar du dig via pampaslänken ut till E4:an på bara en minut. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Solnavägen 29C, null, Solna kommun

Solnavägen 29C

Lägenhet
Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
5 595 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/9
5 331 kr/mån
64 310 kr/m²

I hjärtat av Solna finner ni denna ljusa och fina gavelfyra med balkong i soligt läge. Bli den första att bo i denna lägenhet som ligger i ett perfekt expansivt område med förskolor, skolor, kommunikationer, promenad- och grönområden samt Solna C med hela dess utbud bland annat på väldigt nära avstånd. - Balkong i soligt läge - Flexibelt tillträde - Exklusiva materialval & tillval - Inredningslinje Säsong, se bilder - Kök från Vedum och rostfria vitvaror från Electrolux - Låg månadsavgift - Garage finns - Dubbla klädkammare/förråd finns i lägenheten - Genomgående vitmålade väggar och 3-stavs parkettgolv Suveränt planerad och nyproducerad 4:a belägen på populära Solnavägen. Här bor ni i en lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck som dessutom i det närmaste är helt insynsskyddad tack vare sitt höga läge. Lägenheten har en exklusiv standard med sobra material- och färgval. Kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning, stor solig balkong finns med utgång från vardagsrummet. Tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme. Bostaden har dubbla klädkammare/förråd. Som grund ligger fina 3-stavs parkettgolv i ek som på bästa vis matchas av vitmålade väggar. Fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I fastigheten finns bekvämligheter som hiss, cykelhus, miljörum samt kombinerad barnvagns- och rullstolsförråd. Helt enkelt en lägenhet att trivas i. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6