Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lina Öberg

Lina Öberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 50, Näsåker, Sollefteå kommun

Storgatan 50

Villa
Näsåker, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
795 000 kr
125 + 92 m²
6 rum
1 070 m² tomt

Väldigt välskött och fint hus mitt i Näsåker med fristående garage. Huset är tillbyggt mitten av 70 talet och har en bra och rymlig planlösning. Bergvärme för låga driftkostnader och fiber via stadsnätet är indragit. Näsåker är beläget intill Ångermanälven och ligger ca 4 mil från Sollefteå centralort. Näsåker är känd för den populära musikfestivalen Urkult som anordnas årligen och är är en musikfestival med fokus på folk- och världsmusik som lockar tusentals besökare just under den veckan. Här finns allt du behöver så som matbutik, bensinmack, badhus, bibliotek, hotell, restaurang, café, och fritidsgård. Även fotbollsplan, idrottshall och elljusspår för den aktiva familjen. Skolan i Näsåker är från förskoleklass upp till sjätte klass. Anmäl dig till visning!

  • Energieffektiv
Villagatan 61C, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Villagatan 61C

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 7/7
4 835 kr/mån
27 083 kr/m²

Längtar du efter en totalrenoverad lägenhet som andas nyproduktion och har en inglasad balkong med helt magisk utsikt över stan? Då är denna 3-rumslägenhet om 72 kvm på våning 7, högst upp i huset, den perfekt lägenheten för dig. Hela lägenheten är totalrenoverad under 2024 med nytt badrum, nytt stilfullt Ikea kök och fint genomgående klick golv med fiskbensmönster i hela lägenheten. Utsikt över flera delar av stan samt en balkong med perfekt eftermiddags- och kvällssols läge. På Villagatan har du allt inom bekvämt avstånd - affärer, restauranger och natursköna områden. Med en kort promenad når du stadens puls, samtidigt som naturen uppe vid Skyttisområdet erbjuder avkopplande promenader och elljusspår. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nordanås 244, Nordanås, Örnsköldsviks kommun

Nordanås 244

Villa
Nordanås, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
5 500 000 kr
172 m²
4 rum
4 740 m² tomt

Välkomna till detta exklusiva och unika enplansvilla med loft beläget i ett högt och fantastiskt fint läge i Örnsköldsvik. Med sin spännande arkitektur sticker detta hem verkligen ut från mängden och erbjuder en bekväm och modern livsstil. Slå dig ned i den lyxiga spadelen ute på altanen efter en lång dag eller njut av en stunds avkoppling i bastun. Från husets stora fönster öppnar sig en häpnadsväckande fri utsikt över omgivningarna och Lomsjön rakt ner. Här kan du njuta av spektakulära solnedgångar och stillheten som bara naturen kan erbjuda. Takhöjd upp till nock i vardagsrummet som dessutom erbjuder en modern braskamin för mysiga kvällar. Öppen planlösning mot köket som även har utgång till det stora trädäcket utanför. Golvvärme i hela huset och även i garaget. Uppvärmning via djupborrad bergvärme. Vidbyggt varmgarage med motordriven port. Den stora tomten på 4740 kvadratmeter ger gott om utrymme att utveckla ytterligare en utemiljö med trädgård osv. Välkommen till ditt drömhem i Örnsköldsvik – ett hem som garanterat kommer att imponera på dig med sin exklusiva design, fantastiska läge och oslagbara bekvämligheter. Anmäl dig till visning.

Nytorgsgatan 3A, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Nytorgsgatan 3A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
2 775 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 2/3
3 736 kr/mån
28 173 kr/m²

Nu kan vi presentera denna fint renoverade 4-rummare om 98,5 kvm mitt stan i en av stans stabilaste bostadsrättsföreningar, Brf Ungern. Månadsavgift på endast 3988 kr/mån. Lägenheten ligger på våning 2 i huset och har härlig utsikt från den inglasade balkongen. Hiss finns! Medföljer garageplats om köparen önskar ta över. Lägenheten har 3 sovrum, stort och ljust allrum, nyrenoverat kök 2022 med modern stil och egna tvättmöjligheter i lägenheten i det nyrenoverade badrummet från 2022. Föreningen erbjuder bland annat en gemensam trevlig uteplats på innergården, gästlägenhet att hyra vid besök och ett varmgarage under huset. Anmäl dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun, bild 2
Falkvägen 32, Prästbordet, Sollefteå kommun, bild 3

Falkvägen 32

Villa
Prästbordet, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 850 000 kr
167 + 46 m²
5 rum
759 m² tomt

Nu finns denna rymliga familjevilla om 167 kvm på en lugn och barnvänlig gata på ett fint område med naturen intill och inte långt till Hallstaberget eller I21 området. Huset har en bra planlösning och har möjlighet till fler sovrum än dom som finns idag. Huset är väldigt välskött och har genomgått löpande renoveringar genom åren. Fint kök, vardagsrum med braskamin, fräscha badrum och genomgående fina golv är några exempel på vad som gjorts. Plåttaket byttes 2013 och garagetaket ska få nytt papptak under hösten. Lättskött tomt med plan gräsyta och en bra baksida. Där finns även en takad altan som byggdes ny 2020. Fiber finns indragen. Ni har även gångavstånd till bland annat Prästbordets skola (F-6), Vallaskolan (års 6 - års 9 ) samt GB-skolan (gymnasium). Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

  • Premium
Västra Dalgatan 32B, Centralt, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västra Dalgatan 32B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 250 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 674 kr/mån
17 483 kr/m²

Välkommen till en ljus och fin gavellägenhet om 3 rok, ca 71,5 kvm längst upp på våning 2. Lägenheten har en bra planlösning med trägolv och en generös takhöjd som skapar ett inbjudande hem. Stilrent kök med vita skåpluckor, gråa laminatbänkskivor, komplett med maskinell utrustning så som spis med häll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Nyrenoverat badrum från 2020, gjort via fackmän och kvalitetsdokument finns. Tvättmaskin ingår. Rymligt vardagsrummet med utgång till inglasad balkong med perfekt eftermiddags- och kvällssol och utsikt över slalombacken. Med två bra sovrum, ett elegant badrum, stilrent kök och en praktisk gästtoalett, har denna lägenhet allt du behöver. En lugn bostadsrättsförening med trygg ekonomi bestående av 8 hus med 2 trappuppgångar i varje hus. Solceller på taket är nyligen installerat för att få ned elkostnaden. Mellan varje hus finns det välskötta grönytor med uteplatser. Beläget inom gångavstånd till stadens centrum och resecentrum, samt med utmärkta transportförbindelser i närheten.

  • Balkong
Storgatan 18 B, Centralt, Sollefteå kommun
Storgatan 18 B, Centralt, Sollefteå kommun, bild 2
Storgatan 18 B, Centralt, Sollefteå kommun, bild 3

Storgatan 18 B

Lägenhet
Centralt, Sollefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
260 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
4 644 kr/mån
4 643 kr/m²

Den här hörnlägenheten är precis vad du söker om du letar efter ett bekvämt boende i centrala Sollefteå med närhet till både centrum och fina promenadstråk längs älven. Lägenheten är i gott skick och genomgående fina ytskikt och ligger på första våningen. Köket i lägenheten är trivsamt och erbjuder goda arbetsytor samt plats för matbord för 4 personer. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong som har en härlig eftermiddagssol. Lägenheten säljs komplett med både möbler och husgeråd så här är det bara att flytta in direkt! Läget är perfekt för dig som vill ha nära till stadens utbud av aktiviteter och affärer men ändå i lugnt läge. Anmäl dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
Ström 133, Ström, Örnsköldsviks kommun

Ström 133

Villa
Ström, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 250 000 kr
146 + 22 m²
4 rum
3 208 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva ett riktigt drömläge i Ström, endast 1 mil från Örnsköldsviks centrum. Samtliga byggnader är mycket väl underhållna och pedant skött. Stor stallbyggnad som tidigare innehöll 5 st hästboxar. Idag används det som ett garage/snickeriverkstad med stort loft ovanpå. Takhöjd på ca 2,70 m. Huset ligger på höjden och har ett fantastiskt solläge och även utsikt över Öfjärden. Närhet även till Näsviken och Strömsån som mynnar ut i havet. Huset värms upp via bergvärme och fiber finns indragit. Tomt om 3208 kvm med delvis naturtomt men även trädgårdstomt i olika etager. Två garage under den tillbyggda delen. Med bil tar det ca 10-15 minuter in till centrum. Välkommen att anmäla dig till visning!

Happstavägen 41, Happsta, Örnsköldsviks kommun

Happstavägen 41

Villa
Happsta, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 675 000 kr
222 + 44 m²
8 rum
2,5 ha tomt

Nu har vi nöjet att presentera en unik villa/gård med spännande planlösning och generösa sällskapsytor belägen i Happsta endast 1,5 mil från Örnsköldsviks centrum. Denna fastighet bjuder verkligen på en makalös utsikt och närhet till skog och natur. Förbi huset fortsätter vägen drygt 1,5 km upp i skogen och halvvägs möts du av en än mer magisk utsikt och en mycket härlig och lugn motionsslinga. Närhet finns även till badplatsen Justernäset, ca 1 km. Bostaden på hela 222 kvm erbjuder många trevliga detaljer som exempelvis varmbonat uterum med storslagen utsikt, rymligt kök med braskamin och växthus med egenodlade vindruvor i direkt anslutning från köket, vardagsrum med ytterligare en kamin. Uppvärmning via jordvärme och fiber finns indragit. Fantastisk trädgård med bland annat växthus med ingång via köket, egen damm, grillplats och härlig altan utanför det varmbonade uterummet. På fastigheten finns även rejält garage med gästlägenhet ovanpå med eget badrum, perfekt för er med långväga gäster eller för dig som har nån form av egen verksamhet. Huset och garaget är ihopbyggt och bildar en perfekt förrådsyta. Även separat förråd/carport finns på tomten. Anmäl dig till visning!

  • Plus
Ångermanlandsgatan 16B, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Ångermanlandsgatan 16B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 550 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 7/11
4 159 kr/mån
22 963 kr/m²

Trerummare i mycket gott skick om 67,5 kvm på HSB Älgen. Hela lägenheten har genomgående fina och ljusa ytskikt och ett stilrent laminatgolv löper genom hela lägenheten. Kök med ny bänkskiva, nytt kakel och uppdaterade vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten har en inglasad balkong med eftermiddagssol och ligger på vån 7. Mycket fin utsikt från alla fönster i lägenheten. Stabil och bra förening. Bo ett stenkast från centrum med närhet till affärer, norra tågstationen samt Öviks sjukhus. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Krokalviken 109, Krokalviken, Örnsköldsviks kommun

Krokalviken 109

Fritidshus
Krokalviken, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
5 495 000 kr
144 + 15 m²
5 rum
3 015 m² tomt

Välkommen till ett boende där modern arkitektur möter en oslagbar naturomgivning. Beläget i det fridfulla området Krokalviken, mellan Åviken och Storstensudden, presenterar vi stolt denna nyproducerade villa med ett egenritat "ladhus" som präglas av hög kvalitet och genomtänkta detaljer. Krokalviken erbjuder en harmonisk livsstil med tallskogar, närhet till havet och en lugn atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Med Ögeltjärnsberget och Ögeltjärns naturreservat som grannar, får du inte bara fantastiska strövmöjligheter, utan även en makalös utsikt över skärgården från toppen av det 91 meter höga berget. En strandpromenad tar dig till en vacker sandstrand där du kan njuta av avkoppling vid havet. Denna nyproducerade villa, byggd av Rubing Bygg, är en modern pärla med en boarea på cirka 144 kvm. Det unika "ladhuset" i öppen planlösning och med imponerande takhöjd på nästan 7 meter ger en känsla av rymd och ljus. Planlösningen är väldesignad med kök och vardagsrum i öppen harmoni och ett rymligt sovrum på entréplanet. Två badrum, tvättstuga och en kombinerad tvättstuga/groventré gör vardagen bekväm och funktionell. Villan präglas av exklusiva materialval från innerdörrar till kakel och klinker i badrummen. Ett modernt och stilrent kök från Ikea komplett med vitvaror från Electrolux, Siemens, och Asko. Genomgående stilrent klinkergolv och en mysig braskamin skapar en varm och inbjudande atmosfär i vardagsrummet. Stora skjutbara glaspartier öppnar upp mot den grönskande gården. Den dubbla carporten, om cirka 55 kvm, med förrådsdel, erbjuder bekväm parkering för två bilar och är designad i samma stil som huvudbyggnaden. Dessutom finns en fristående gäststuga om cirka 30 kvm som dock ej är färdigställd utan endast påbörjad. Huset värms upp med luftvattenpump och har FTX-ventilation samt golvvärme på båda planen. Nuvarande ägare har nyttjat det som ett fritidshus. Här möts modern elegans och naturens skönhet på ett enastående sätt. Anmäl dig till visning och upplev den exklusiva atmosfären själv!

Ångermanlandsgatan 16A, Centralt, Örnsköldsviks kommun
  • Budgivning pågår

Ångermanlandsgatan 16A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
2 200 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 7/11
5 529 kr/mån
22 798 kr/m²

Välkommen till ett av områdets bästa 4-rummare! Denna lägenhet är en pärla som strålar i ljus och har genomgått en totalrenovering med fina materialval och en modern, öppen planlösning. Njut av två inglasade balkonger som bjuder in till avkoppling med fantastisk utsikt över omgivningen, en för morgonkaffet och en för eftermiddagssol. Det helkaklade badrummet och gäst-wc:n är perfekt för er som letar lägenhet med 2 toaletter, allt för bekvämlighetes skull. Dessutom har du förmånen av en egen tvättskrubb med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen ännu smidigare. Köket är både funktionellt och stilfullt och man har öppnat upp mot matsalsdelen för att få en öppnare känsla. Genomgående fina parkettgolv i hela lägenheten och ljusa ytskikt. Stabil och populär förening med närhet till sjukhus, närlivs och norra station samt endast en kort promenad så är man nere i centrum. Anmäl dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Nätragatan 40, Bjästa, Örnsköldsviks kommun

Nätragatan 40

Övrigt
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
2 900 000 kr
1 340 m² tomt

Fd bensinstation i Bjästa letar nu en ny ägare. Butiksdel på cirka 110 kvm med ventilation samt AC. Verkstadsdel med billyft samt hjulinställning samt tillhörande spolhall (ej i bruk). Bensinstationen har inte varit i bruk på cirka 10 år. Aktiv pumpstation med tillhörande tankar finns kvar via arrende. Lokalen omfattar totalt ca 270 kvm, inklusive lager och personalutrymmen. Byggnaden är tillbyggd 1997 då även befintliga byggnaden renoverades. Perfekt för den som söker en verksamhet med utvecklingsmöjligheter och mångsidiga användningsområden. Kontakta oss för mer information samt för bokning av visning. Endast bokade visningar!

Folkparksgatan 7, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Folkparksgatan 7

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 775 000 kr
98,2 m²
4 rum
vån 6/7
5 885 kr/mån
38 442 kr/m²

Nu kan vi presentera en rymlig 4:a med bra planlösning, 2 balkonger varav en inglasad, och där hela lägenheten är i mycket gott skick då lägenheterna nyproducerades 2019. Solsidan är precis som det låter i namnet ett ställe där du kan njuta av solen precis hela dagen och även beskåda fantastiska solnedgångar. Två helkaklade badrum varav ett med dusch och tvättmaskin, och ett med badkar. Lägenheten har idag 3 sovrum men kan även göras om till en stor 3:a och öppna upp matplatsen mot ett av sovrummen om man önskar större matplats. Fin innergård med gräsyta, grillplats och gungor som inramas med carport och parkeringsplatser. Närhet till Skyttis, skolor och Ica Östra. Välkommen att anmäla dig till visning. Mer information om föreningen finns på www.brf-solsidan.se

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sälgvägen 4, Varvet, Örnsköldsviks kommun

Sälgvägen 4

Villa
Varvet, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
3 950 000 kr
197 m²
7 rum
1 640 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda ytterligare en villa i det populära området Varvet! Bo naturfint med detta ypperliga läge med tomt som ansluter till skogen på baksidan. Från tomten kan man med enkelhet ta sig upp till Hörnsjön för ett kvällsbad eller motionsrunda. Området har även gångväg med endast några minuters promenad ner till resecentrum och city. Gång-och cykelavstånd till mataffär, skolor samt fritidsaktiviteter som fotbollsplan, hockey och tennis runt knuten. Rymlig familjevilla om hela 197 kvm med perfekt planlösning som innefattar bland annat 5 sovrum, två allrum, två badrum, bastu, praktisk groventré och både garage och carport. Inglasat uterum i perfekt solläge och med skyddat läge från insyn. Fjärrvärme och fiber finns. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning.

Storgatan 47C, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Storgatan 47C

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
895 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 105 kr/mån
16 126 kr/m²

NYTT PRIS! Ljus och mycket trivsam 2:a om ca 55 kvm med högt i tak och inglasad balkong med perfekt solläge på överstan! Rymligt kök med bra arbetsyta och förvaring och renoverat badrum -(11). Mysig baksida med fin uteplats för de boende i föreningen. Tvättstuga, gym och källarförråd finns i källaren. Perfekt lägenhet för dig som vill bo nära stan men ändå inte mitt i centrala stan. Närhet till sjukhuset. Anmäl ditt intresse!

  • Balkong
Modovägen 61A, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Modovägen 61A

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örnsköldsvik
1 500 000 kr
84 m²
2 rum
vån 1/2
4 752 kr/mån
17 857 kr/m²

Mycket fint renoverad och rymlig 2:a om hela 84 kvm med generös takhöjd och utsikt över hamninloppet. Här bor man i ett hus med endast 4 st lägenheter och med en fin rymlig balkong med eftermiddagssol på innergården. Gemensam källare med generösa förråd samt bastu och dusch. På gården har man en praktisk carport som ingår i avgiften. Hela lägenheten är renoverad och är i mycket gott skick. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong

Visar alla 17