Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sorselevägen 13, Vällingby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Sorselevägen 13, Vällingby, Stockholms kommun, bild 2
Sorselevägen 13, Vällingby, Stockholms kommun, bild 3

Sorselevägen 13

Radhus
Vällingby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
5 195 000 kr
93 + 55 m²
5 rum
233 m² tomt

Välkommen till detta ljuvliga 50-tals radhus, lugnt beläget men ändå centrumnära och med friköpt solig tomt! Detta kulturklassificerade hem är beläget centralt i Vällingby, med bara några minuters promenad till tunnelbanans gröna linje. Perfekt för pendlaren som söker både närhet till naturen och stadens puls. Omtyckt naturreservat och tillgång till vackra promenadstråk finns inom kort promenadavstånd. Här finns en friköpt tomt med en stor trädgård i soligt sydvästläge. På den stora altanen samt på balkongen kan du njuta av härliga soltimmar och vacker grönska medan barnen leker på egna tomten. Radhuset gränsar även till områdets grönområde och lekplats, vilket ger extra utrymme för lek och rekreation. Inuti erbjuds en optimal planlösning där kök och vardagsrum smidigt flyter samman i en öppen och inbjudande atmosfär och där du på sommaren kan kliva rakt ut på altanen och trädgården. En trappa upp väntar husets sovrumsavdelning med tre rymliga rum samt en övre möblerbar hall. Badrummet är nyrenoverat och helkaklat, och det finns även en gästtoalett invid den utbyggda entréhallen samt en stor tvättstuga med duschmöjlighet i källaren. Det finns även en hel källare med groventré, perfekt för tonåringen eller för den som behöver ett hemmakontor. Stora renoveringar är utförda såsom omdragen el, takbyte samt renoverat kök, bad och tvättstuga. Med fjärrvärme hålls driftkostnaderna låga, och det finns både en stenlagd parkeringsplats vid husets entré och ett garage via samfälligheten.

  • Premium
Rättar vigs väg 129, Nälsta, Stockholms kommun
Rättar vigs väg 129, Nälsta, Stockholms kommun, bild 2
Rättar vigs väg 129, Nälsta, Stockholms kommun, bild 3

Rättar vigs väg 129

Lägenhet
Nälsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
2 750 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
6 055 kr/mån
34 810 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma bostadsrättslägenhet om hela ca 79 kvm högst upp i huset (hiss finns) på Rättar vigs väg i Nälsta! Med en optimal planlösning och fönster i tre väderstreck, kommer du att kunna njuta av genomgående ljus och en fräsch atmosfär som ger en känsla av harmoni och trivsel. Sovrummen är strategiskt placerade i var sin del av lägenheten, med vardagsrummet som en central oas där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. Och pricken över i:et är den inglasade balkongen högst upp i huset, där du kan njuta av solen tills den går ner för kvällen. Kök och badrum är från byggåret (-93), men de flesta maskinerna är nyligen utbytta. Här kan du flytta in direkt och "boa" in dig innan du sätter din egen prägel på lägenheten. En välplanerad bostad att trivas i! Välskött förening med en stabil ekonomi och god grannsämja. Barnvänligt läge i ett lugnt bostadsområde med nära till omtyckt skola, härliga grönområden, ett öppet hundrastområde, goda kommunikationer men även kort promenadavstånd (ca 12 min) till såväl Vällingby som Spånga, vilket ger dig en smidig vardag.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ångermannagatan 158, Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Ångermannagatan 158, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Ångermannagatan 158, Vällingby Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Ångermannagatan 158

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
2 595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 11/11
5 893 kr/mån
34 145 kr/m²

Högst upp i huset med en milsvid, magnifik utsikt och fönster i tre väderstreck - samt helt "ensam" på våningsplanet! I Vällingby centrum hittar ni denna luftiga och välplanerade 3-rums lägenhet om hela ca 76 kvm med inglasad balkong och fina fönster som låter dagsljuset flöda in i lägenheten. I lägenheten erbjuds bland annat ett generöst vardagsrum med utgång till balkong i högt och fritt läge där solen kan avnjutas från tidig eftermiddag till kväll, två ljusa och rymliga sovrum, ett charmerande 50-talskök med matplats där ni kan blicka utöver Solursparken nedanför, ett helkaklat badrum med badkar samt rymlig klädkammare. Lägenheten är i nästintill originalskick med välbevarade och uppskattade 50-talsdetaljer som kan förvaltas vidare, bland annat skjutdörrar i kök, snabelhandtag samt vackra fönster-/dörrpartier till såväl vardagsrum som kök. Det är genomgående gott om förvaring med klädkammare och inbyggda garderober. Till föreningen tillhör två förråd. OBS! Endast hiss till våning 9 - en trappa leder upp till våning 10! I Brf Ritstiftet, vars 4 fastigheter är belägna i ABC-staden Vällingby, erbjuds i stort sett alla samhällsfunktioner direkt utanför dörren. Vad sägs om att ha ett levande affärscentrum med stort urval av butiker och restauranger, charmig torghandel, biograf, bibliotek samt tunnelbanans gröna linje endast några steg bort? Perfekt för dig med behov av goda kommunikationer och för dig/er som vill bo centralt! Stabil HSB-förening med låg avgift. Brf Ritstiftet är en förening där stora renoveringar är utförda och föreningen har även bra hyresintäkter från lokalerna på gatuplan. Föreningen har även en mycket aktiv och populär pensionärsklubb, övernattningslägenhet, samlingslokal, garage, p-platser mm. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Glädjevägen 5D, Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Glädjevägen 5D, Hässelby Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Glädjevägen 5D, Hässelby Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Glädjevägen 5D

Radhus
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
4 475 000 kr
147 m²
6 rum
255 m² tomt

Välkommen till detta utbyggda gavelradhus med solig och ostörd trädgård, beläget i en eftertraktad del av Hässelby. Här erbjuds du en bostad som har genomgått renoveringar av både badrum och kök, vilket ger en modern och stilren känsla. I vardagsrummet finns en mysig braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Såväl kök och vardagsrum finns på entréplanet och den delvis öppen planlösningen möjliggör för socialt samvaro när familj och vänner är på besök. Detta utbyggda radhus erbjuder inte mindre än fyra sovrum, alla belägna på samma våning, och det finns även möjlighet till ytterligare sovrum om så önskas. Perfekt för den växande familjen eller för den som behöver extra utrymme för arbete eller hobby. Läget är mycket bra med endast en kort promenad till Mälaren. Här kan du njuta av vackra naturupplevelser och härliga promenader längs vattnet. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och är perfekt för både avkoppling och sociala samlingar med vänner och familj. Via samfälligheten får ni tillgång till två parkeringsplatser varav ett i gemensamt inomhusgarage (el framdragen för elbilsladdning, installation av laddstolpe ombesörjs av den boende). Dessutom är läget barnvänligt, där områdets lekplats ligger invid huslängan. Perfekt boende för den aktiva familjen med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Med en bostadsyta på 147 kvadratmeter och en tomtyta på 255 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Välkommen hem!

  • Premium
Sorselevägen 20, Vällingby, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Sorselevägen 20, Vällingby, Stockholms kommun, bild 2
Sorselevägen 20, Vällingby, Stockholms kommun, bild 3

Sorselevägen 20

Radhus
Vällingby, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
4 995 000 kr
83 + 57 m²
6 rum
224 m² tomt

Centrumnära radhus med friköpt tomt i omtyckt 50-talsområde! Med omedelbar närhet till centrum och till mycket bra kommunikationer, hittar ni detta gavelradhus med hel källare, parkeringsplats invid huset med elbilsladdning samt garage i länga. 50-talskänslan är påtaglig där bland annat det fina platsbyggda köket finns kvar i uppdaterad form med den karaktäristiska serveringsdelen med glasade skjutdörrar och snabelhandtag på köksluckorna. Även stora och påkostade renoveringar såsom helkaklat badrum, omdragen el, nytt mekaniskt ventilerat golv källaren, installation av fjärrvärme för låga driftskostnader, fiber, utbyte av v/a-rör ut till gatan, anläggning av trädgård på såväl fram som baksidan av huset, anlagd parkeringsplats på tomten samt installation av elbilsladdare. Här kan ni flytta rakt in i detta charmiga radhus om totalt ca 140 kvm där husets hjärta är det mysiga matrummet som finns i delvis öppen planlösning med köket; en naturlig samlingspunkt i vardagen såväl som vid mer festliga tillställningar. Retroköket är välbevarat med fina tidsenliga 50-talsdetaljer och gott om skåpförvaring samt bänkytor. På entréplanet finns, förutom kök och matrum, två av husets mycket väl tilltagna sovrum, varav det ena öppnar upp mot trädgården på baksidan av huset. Den karaktäristiska och luftiga trappan leder upp till övre plan och till det trivsamma vardagsrummet där hela familjen kan samlas kring den öppna spisen. I vardagsrummet erbjuds lite extra takhöjd (2,6m) och det första ni slås av när ni kliver upp för trappan är det fina ljusinsläppet tack vare stora fönsterpartier som vetter mot sydväst. Här finns även ett av huset sov-/vindsrum. På nedre plan finns en inredd källare som passar perfekt för husets tonåringar, som gästrum eller som kan göras iordning till en separat uthyrningsdel efter lättare ombyggnation. Här finns ett generöst allrum med separat entré, ett väl tilltaget förråd som kan användas som rum/hemmakontor, ett helkaklat och fräscht badrum samt matkällare, pannrum och förråd. Låga driftkostnader med fjärrvärme. Friköpt tomt i absolut bästa solläge där ni kan följa solen från morgon till kväll. Här är det goda lekmöjligheter för barnen såväl som bra odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Garage via samfällighet. Mycket trevligt och barnvänligt område med bara några minuters promenad till Vällingby centrum med dess utbud av butiker, restauranger, bio, tunnelbana och busskommunikation. Nära till härliga strövområden i och kring Grimsta naturreservat där lugnet råder och ni kan hitta egna ostörda smultronställen vid Mälaren. För barnfamiljen finns det gångväg hela vägen till bl a Nälstaskolan f-åk6 och det är även nära till flera förskolor.

  • Premium

Visar alla 5