Mäklare Magnus Bergqvist

Magnus Bergqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkgatan 16, Centrum, Bodens kommun

Kyrkgatan 16

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
895 000 kr
46 m²
1 rum
2 526 kr/mån
19 457 kr/m²

Varmt välkomna till Kyrkgatan 16 och denna rymliga och renoverade enrummare på 46 kvadratmeter. Här bor du i en smakfullt renoverad och modern lägenhet. Hela lägenheten är en ljus och välplanerad bostad där du välkomnas av en rymlig hall med bra yta för upphägning av ytterkläder samt mindre förvaringsmöbel. Du finner även separat klädkammare, renoverat badrum med kakel och klinker samt duschplats. Utöver detta finns ett väl tilltaget allrum med gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande tv-möbler samt möjlighet till sovutrymme. Köket har matplats och är också renoverat på ett tilltalande sätt. Den maskinella utrustningen i köket består av kombinerad kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Bostaden igenom erbjuder ljusa smakfulla ytskikt och enhetligt golv. Detta hem erbjuder utöver inflyttningsklart skick också en balkong belägen i ett fint läge mot centrum. I föreningen finns hiss, övernattningsrum, tvättstugor, bastu/relax och hobbyrum ! Från lägenheten är det gångavstånd till centrum där det finns restauranger, butiker och matvaruaffärer. Välkomna på visning !

Dammgränd 54, Bodforsen, Bodens kommun

Dammgränd 54

Lägenhet
Bodforsen, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
795 000 kr
68,5 m²
2 rum
4 080 kr/mån
11 606 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad om 2 rum och kök. Bostaden har en härlig radhuskänsla med egen ingång och altan vid entrén. Ytorna i bostaden är fördelade på rymligt kök med matplats där det finns utrymme för det stora köksbordet. Trivsamt vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbler. Sovrum med målade väggar och laminatgolv. Badrum med duschplats och egen tvättstuga intill. Till lägenheten hör ett förråd som ligger intill entrén och varje bostad får också tillgång till en garageplats (exkl. el) som ingår i månadsavgiften! Bostaden ligger i ett lugnt och trivsamt området med närhet till älven och grönområden. Välkomna på visning!

Prylvägen 6, Torpgärdan, Bodens kommun

Prylvägen 6

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 895 000 kr
91 + 91 m²
5 rum
904 m² tomt

Varmt välkomna till Prylvägen 6. Här finner ni en trivsam 1-plansvilla med källare. Interiör i huset på entréplan finns fina och välplanerade ytor som är fördelade på ljust och trivsamt kök med matplats. I anslutning till köket finns vardagsrummet samt två sovrum varav det ena sovrummet går att dela av till ett tredje sovrum. På entréplan finns även två toaletter. I källaren finns ett mysigt allrum/gillestuga samt ett stort inrett rum. I källaren finns även förråd, tvättstuga och bastu/dusch. Huset har en fin och lättskött tomt med gräsmatta och uppfart till huset med grus. På baksidan av huset finns en överbyggd altan i ett soligt och fint läge. På tomten finns även ett garage. Huset ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Svartbyträsket, intill huset finns även en stor öppen grönyta som öppnar upp och ger fastigheten/tomten ett fint läge. Från Torpgärdan är det närhet till centrum, skola/förskola och affärer.

Smedjegatan 15A, Centrum, Bodens kommun

Smedjegatan 15A

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
800 000 kr
55 m²
2 rum
2 800 kr/mån
14 545 kr/m²

Välkomna till denna 2 rums lägenhet i centrum. Lägenheten har entré med välkomnande hall. I anslutningen till hallen finns rymligt vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och öppenspis. Kök med matplats och ljus köksinredning. Från köket har man utsikt mot bostadsrättens baksida och innergård. Sovrum med ljus plastmatta på golvet och garderober. Badrum med praktisk duschhörna. I föreningen finns förråd till lägenheten, gemensam bastu och gemensam tvättstuga. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Lägenheten har ett centralt läge med närhet/gångavstånd till det mesta. Varmt välkomna att kontakta oss för visning/information!

Radhusvägen 21, Harads, Bodens kommun

Radhusvägen 21

Villa
Harads, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
395 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
993 m² tomt

Välkomna till Radhusvägen 21 i Harads. Huset är en 1-plansvilla med källare och har en rumsfördelning på kök med matplats, vardagsrum med kamin, tre sovrum och renoverat badrum. I källaren finns fina ytor med bl a förråd, tvättstuga och två garage. Uppvuxen trädgårdstomt om 993 kvm med ett bra läge mot grönområde. I Harads bor men med närhet till naturen och älven. Varmt välkomna att kontakta oss för visning eller frågor.

Kyrkgatan 18, Centrum, Bodens kommun

Kyrkgatan 18

Lägenhet
Centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 595 000 kr
78 m²
3 rum
4 283 kr/mån
20 449 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma bostadsrätt på Kyrkgatan 18. Lägenheten är välplanerad och har ett perfekt läge på våning 1 (hiss finns i huset). Hör bor du i en smakfullt inredd 3:a med fina ytor som är fördelade på ljust kök med matplats. Vardagsrum med parkettgolv och gott om plats för soffgrupp och tv-möbler, två sovrum i bra storlek samt badrum med våtrumsmatta på golvet och väggarna. Till lägenheten finns även en inglasad balkong med ett soligt och fint läge. Från lägenheten har man närhet till centrum med affärer, shopping, restauranger. Intill lägenheten finns fina promenadstråk vid ån. Välskött förening med tvättstugor, bastu/relax, hobbyrum och övernattningsrum. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Stationsgatan 1B, Nedre stadsdelen/centrum, Bodens kommun
  • Budgivning pågår

Stationsgatan 1B

Lägenhet
Nedre stadsdelen/centrum, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
450 000 kr
28,8 m²
1 rum
2 268 kr/mån
15 625 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och mysiga etta på våning 3. Ytorna i lägenheten är yteffektiva och erbjuder en välplanerad planlösning med fint ljusinsläpp samt i övrigt väl omhändertagna ytor. Bostaden har lättmöblerade ytor med allrum där det finns plats för soffa, tv-möbler och köksbord. I anslutning till allrummet finns en mysig sovalkov. Kök med fina bänkytor och gott om förvaring. Badrum med våtrumsmatta golv/vägg och duschplats. Lägenheten har en balkong med ett soligt och fint läge! Till lägenheten finns vindsförråd och källarförråd. Trevlig innergård med gräsmatta samt parkering i anslutning. I föreningen finns fina gemensamma ytor med tvättstuga, bastu, hobbyrum och motionsrum. Till lägenheten ingår det en p-plats för ca 300 kr/mån. Här bor du med gångavstånd till centrum samt närhet till busstation/tågstation. Varmt välkomna visning!

Ripgatan 13, Sanden, Bodens kommun

Ripgatan 13

Villa
Sanden, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
105 + 80 m²
4 rum
806 m² tomt

Trivsam 1 1/2-plansvilla med källare på omtyckta och attraktiva Sanden. Villan är väldisponerad med fina sociala ytor på entréplan. På entréplan finns entré med välkomnande hall. Ljust och trivsamt kök med rymlig matplats. Badrum med kakel och klinkergolv. Vardagsrum med fint ljusinsläpp till rummet (går även att dela av vardagsrummet till ett extra sovrum på entréplan). På övre plan finns två sovrum och toalett. I källarplanet finns det fina möjligheter och utrymmen. Här har nuvarande familj tvättstuga, förråd, mindre möblerbar hall, ett stort sovrum och kontor/gästrum. Huset har luftburen värme via fjärrvärme. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt om ca 806 kvm med fina lekytor för barnen. Sandenområdet är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta bl a till centrum, matvaruaffärer och skolor för barnen. Varmt välkomna på visning!

Hökgatan 21, Sanden, Bodens kommun

Hökgatan 21

Villa
Sanden, Bodens kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
83 + 83 m²
4 rum
927 m² tomt

Välkomna till Hökgatan 21 på attraktiva och lugna Sandenområdet. Huset är en trevlig 1-plansvilla med källare där det är väldisponerade ytor på entréplan och i källaren. Interiör på entréplan har huset en välkomnade hall med kök och rymligt vardagsrum intill. Matrum i anslutning till vardagsrummet/går att göra om till extra sovrum. Två sovrum med ljus plastmatta på golvet. Badrum med våtrumsmatta. Källare med fina disponibla ytor/rum som ger möjligheter för den som behöver mer ytor. Huset har en trivsam trädgårdstomt med buskar, träd och gräsmatta. På tomten finns även en uteplats med utgång från vardagsrummet samt ett friliggande garage. Sandenområdet är lugnt och trivsamt med närhet till centrum, skola, matvaruaffärer mm från området tar man sig snabb ut till väg 97 som tar dig mot Boden eller Luleå. Välkommen på visning!

Västmarksvägen 245, Västmark, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Västmarksvägen 245

Villa
Västmark, Luleå kommun
Angeläget Fastighetsförmedling AB
1 095 000 kr
70 + 10 m²
4 rum
1 334 m² tomt

Välkomna till Västmarksvägen 245. Huset är en 1,5 plansvilla med friliggande garage. Interiör i huset är det rymliga ytor fördelade på entréplan med kök med matplats, rymligt vardagsrum, badrum, tvättstuga och sovrum. På övre plan finns toalett och två sovrum som går att dela av till fler sovrum. Uppvärmning med bergvärme. Nya fönster är installerade ca 2021. Välkomna att kontakta oss för visning!

Visar alla 10