Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Magnus Skagerstam

Magnus Skagerstam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hemmansvägen 8, Häsängen, Karlskoga kommun
Hemmansvägen 8, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 2
Hemmansvägen 8, Häsängen, Karlskoga kommun, bild 3

Hemmansvägen 8

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 395 000 kr
101 + 54 m²
6 rum
853 m² tomt

Välkomna att ta vid med att förverkliga era tilltänkta husdrömmar! Huset har under senare år moderniserats med nytt yttertak, bergvärme samt fiber installerat. Det finns gott om utrymmen med hela fyra sovrum, fördelat på två plan. Det ljusa köket har nymålade väggar och tak samt utgång till framsida. Hallen är nyrenoverad och en gästtoalett finns praktiskt nära till hands. Huset är tidigare utbyggt och det finns goda förrådsmöjligheter samt en härlig bastu att nyttja. I pannrummet finns även duschmöjlighet samt en nyinsatt tvättmaskin. På övervåningen finner ni ett mindre allrum, badrum försett med badkar samt två av sovrummen. Vid riktigt varma dagar kan luftvärmepumpen från 2023 ger svalkande luft på övervåningen. Den praktiska trädgården är lättskött utan massa häckar och buskar och de boende kan istället njuta av solen på den nybyggda altanen. I garaget finns plats för en bil och uppfarten ger plats för ytterligare två. Villakvarteret är lugnt, trivsamt och är vackert beläget med närhet till skog och promenadstråk. Vårdcentral, mataffär och busshållplats finns nära till hands. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
Passvägen 6, Bråten, Karlskoga kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00
Passvägen 6, Bråten, Karlskoga kommun, bild 2
Passvägen 6, Bråten, Karlskoga kommun, bild 3

Passvägen 6

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 995 000 kr
164 + 69 m²
7 rum
710 m² tomt

1969 uppfördes denna välplanerade bostad. Huset har en total yta om hela 233 kvm samt tillkommande garage. Tegelfasad, bergvärme, 3-glasfönster, samt en plan och lättskött trädgård är några exempel på fastighetens bekvämligheter. Bostaden innefattar hela sju rum och kök varav vardagsrum i vinkel, försett med eldstad. Huset är väl omhändertaget och har stor potential för den växande familjen. Det helkaklade badrummet har smakfulla materialval och är försett med golvvärme. På nedre plan finns två sovrum, allrum, tvättstuga samt badrum och förråd. Till huset finns fiber indraget och även taket har ersatts i modern tid. Utemiljön kan avnjutas från uterummet eller från altanen. Området Bråten uppskattas bland annat för dess närhet till skolor, mataffär och motionsslinga. Varmt välkomna att uppleva denna omhändertagna pärla på plats.

  • Premium
Rostarevägen 4, Stackfallet, Karlskoga kommun
  • Ons 24 apr kl 17:15
Rostarevägen 4, Stackfallet, Karlskoga kommun, bild 2
Rostarevägen 4, Stackfallet, Karlskoga kommun, bild 3

Rostarevägen 4

Villa
Stackfallet, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
895 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
781 m² tomt

Välkommen till Rostarevägen 4 och denna trivsamma tegelvilla i Stackfallet. Nu erbjuds stor potential i ett litet format med fantastiska möjligheter för den lilla familjen. Entréplan innefattar hall, två sovrum, ett nyrenoverat helkaklat badrum samt ett vitt kök. Vidare finns ett rymligt vardagsrummet med en härlig eldstad. Vardagsrummet ligger i anslutning till ett väl tilltagen altan. Källarvåningen är väl omhändertagen och uppfräschad i närtid. Här finns hall, WC, tvättstuga, matkällare och ett större förråd/tidigare garage som går att använda som ett tonårsrum eller göras om till ett ytterligare sovrum. Renoveringar som skett i närtid är takbyte, badrum, viss el, WC (källare) mm. Stor grusad infart med plats för flera bilar. Samt ett litet vidbyggt förråd. I området finns flertalet trivsamma promenadstråk, skolor från låg ålder upp till högstadium samt mataffärer. I Sandvikens köpcentrum finns även frekventa bussförbindelser mot Örebro och Karlskoga centrum.

  • Premium
Södra Viaduktgatan 9B, Bregården, Karlskoga kommun
  • Mån 29 apr kl 15:30
Södra Viaduktgatan 9B, Bregården, Karlskoga kommun, bild 2
Södra Viaduktgatan 9B, Bregården, Karlskoga kommun, bild 3

Södra Viaduktgatan 9B

Villa
Bregården, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
3 295 000 kr
225 m²
6 rum
526 m² tomt

I det alltid så populära Bregården finns nu en riktigt praktfull bostad att avnjuta. Huset är beläget på återvändsgata utan förbipasserande biltrafik. Oavsett familjekonstellation kan hela familjen bosätta sig och njuta av de väl tilltagna ytorna. Parhuset är fördelat på två plan och inrymmer en boyta om hela 225kvm. Det finns fem sovrum där samtliga är välförsedda med garderober och klädkammare. Hela huset håller en genomgående hög standard med flertalet bekvämligheter inne såsom utomhus. På entréplan finns det stora, härliga ytor, av sällan skådat slag. Vardagsrum, matrum, allrum, kök samt en mindre kontorsdel är beläget i den luftiga och trivsamma planlösningen. Alla delar är löpande underhållna med enhetliga golv samt smakfulla materialval. I det exklusiva köket finns stenskivor, kaffemaskin samt diskmaskin i praktisk arbetshöjd. Den smarta köksön kan dessutom flyttas på ett smidigt sätt, vilket underlättar städning och ommöblering. På respektive våningsplan finns även helkaklade badrum med golvvärme, utrustat med dusch respektive badkar. Utemiljön kan avnjutas på flertalet sätt i samtliga väderstreck. Den stenbelagda uteplatsen, altanen eller balkongen ger möjlighet till sol merparten av dagen. Det finns en praktisk och lättskött trädgård, vilket gör att familjen kan ägna tiden åt socialt umgänge, kreation och återhämtning. Trädgårdsredskap, maskiner, cyklar och dylikt kan förvaras i friggeboden eller i något av de båda förråden på framsidan. Den vackra sjön Möckeln finns att beskåda från fastigheten och ligger enbart ett stenkast bort. Runt strandremsan finns flera vackra badstränder, utegym, badhus, fik och minigolfbanor. Centrumkärnan är inom gångavstånd och för ytterligare shopping är både Skolgärdets och Storängens handelsområde nära till hands. Självfallet finns upplysta motionsslingor, naturområden, förskolor och skolor i området.

  • Premium
Flygfältsvägen 19C, Karlberg, Karlskoga kommun
Flygfältsvägen 19C, Karlberg, Karlskoga kommun, bild 2
Flygfältsvägen 19C, Karlberg, Karlskoga kommun, bild 3

Flygfältsvägen 19C

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
175 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
1 801 kr/mån
6 731 kr/m²

Smidig enrummare med klädkammare. Det stora allrummet har plats för både soffgrupp, säng samt matbord och har utsikt mot innergården. Det kaklade badrummet är ljust och försett med dusch och wc. Liten kokvrå med spis och diskho. Här bor ni med låg avgift där både bredband, el, kabel-tv, vatten samt värme ingår! Närhet till Karlskoga stadskärna, busstationen, frödinsparken och Ica Maxi. Föreningen tillhandahåller dessutom låga avgifter och har trivsamma gräsytor och uteplats. I månadsavgiften ingår el, fiber, kabel-tv, vatten samt värme. Sammantaget ett perfekt första boende eller för någon som söker en trivsam etta i Karlberg.

  • Premium
Sandåsvägen 8, Backa, Karlskoga kommun
Sandåsvägen 8, Backa, Karlskoga kommun, bild 2
Sandåsvägen 8, Backa, Karlskoga kommun, bild 3

Sandåsvägen 8

Villa
Backa, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 795 000 kr
103 + 40 m²
5 rum
879 m² tomt

Välkommen till Sandåsvägen 8 och denna vackra 1920-tals villa i Backa. Under åren har flertalet större renoveringar genomförts för att hålla huset i ett gott skick såsom takbyte, fönsterbyte, installation av bergvärme och solceller, nytt kök, fasadmålning mm. Tack vare det håller huset rakt igenom en god standard och ger ett välhållet intryck. På entréplan finns hall, ett ljusgrått ikeakök med plats för matbord, ett nyrenoverat sovrum och ett mysigt vardagsrum. Övre plan erbjuder en möblerbar hall, tre renoverade sovrum och ett kaklat badrum. I källaren finns hall, pannrum och tvättstuga. I trädgården finns uteplats, lekplats för barnen, uthus med gott om förvaringsmöjligheter och garage med loft, samt en större infart med plats för många fordon. Backa är ett omtyckt och barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor samt fina promenadstråk och badplatser vid sjön Möckeln. Här bor man med promenadavstånd till butiker och apotek. Goda kommunikationer med bara ett par hundra meter upp till E18 med bussförbindelse in till Karlskoga och också till Karlstad och Örebro.

  • Premium
Drostvägen 14A, Karls-Åby, Karlskoga kommun
Drostvägen 14A, Karls-Åby, Karlskoga kommun, bild 2
Drostvägen 14A, Karls-Åby, Karlskoga kommun, bild 3

Drostvägen 14A

Lägenhet
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 083 kr/mån
12 260 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och påkostade bostad om 73 kvm! Bostaden har genomgått en gedigen uppfräschning de senaste åren, där samtliga golv och väggar har moderniserats. Både kök samt badrum är renoverade från grunden i stilrena och moderna materialval. 2018 ersattes köket med nya luckor, stommar, vitvaror samt fick infällda spottar i taket. För cirka ett år sedan gjordes badrummet om. Det finns även två rymliga sovrum med garderober, en praktisk klädkammare i hallen samt ett stort vardagsrum. Dessutom har ni plats för både soffgrupp och matplats samt en egen, fungerande eldstad. Kvällssolen avnjuts från balkongen i västlig riktning med vacker utsikt över takåsarna. Här bor du ett stenkast från centrum och nära till härliga promenadstråk och naturliv vid rävåskullen eller nobelspåret.

  • Premium
  • Balkong
Blockstensvägen 16, Aggerud, Karlskoga kommun

Blockstensvägen 16

Villa
Aggerud, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 595 000 kr
162 + 77 m²
6 rum
1 317 m² tomt

Här erbjuds nu den enastående möjligheten att fortsätta arbetet på denna oslipade diamant! Här finns hela 239 kvm fördelade på tre plan samt ett rymligt garage med separat kontorsdel. Den luftiga hallen leder er in i det stora vardagsrummet med kamin samt matrum och kök. Vid entrén finns även ett utrivet, tidigare badrum som nästkommande ägare kan förgylla efter eget bevåg. Ytorna är rigorösa och perfekt ämnade för socialt umgänge. Övervåningen har även den en stor hall med garderober, ett helkaklat badrum med dusch samt hela fyra sovrum. Den växande familjen kan obehindrat husera även i husets nedersta våningsplan, där det finns ett härligt allrum. På samma plan i relaxavdelningen har en tilltänkt bastu stannat på planeringsstadiet, men dusch, wc samt ett bubbelbadkar finns att tillgå. Till huset finns många bekvämligheter, med merparten fönster utbytta, taket har tidigare blivit ersatt och dränering är gjort under 2000-talet. Dessutom värms huset upp bekvämt via bergvärme. Härliga sommardagar kan upplevas på den inglasade altanen, trädäcket eller på den stora tomten. Den välvuxna tuijahäcken ramar in trädgården på ett lämpligt sätt. Det stora garaget har gjuten platta, väl tilltagen takhöjd och inrymmer allt ifrån trädgårdsredskap, verktyg , diverse motorfordon samt upp till fyra bilar. Sammantaget har ni här ett passande boende för en barnfamilj eller någon som vill bedriva egen verksamhet. Aggerud kännetecknas av närheten till den vackra insjön Möckeln med dess vackra promenadstråk, Aggerudsspåret med motionsslinga samt skolor för blandade åldrar.

Östervik Namnhällarna 431, Östervik, Karlskoga kommun
  • Tis 23 apr kl 11:30

Östervik Namnhällarna 431

Villa
Östervik, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
2 495 000 kr
60 + 40 m²
4 rum
10 014 m² tomt

Varmt välkomna till denna mindre hästgård med villa, uppförd 2013. Där inte annat än skog kan väntas dyker plötsligt en stor härlig yta upp med flera charmiga byggnader. På tomten finns både ridbana, hagar, jordkällare, ett flertal förråd och framför allt den trivsamma huvudbyggnaden. Som kronan på verket finns även ett nyligen uppfört stall, med tre boxplatser och sadelkammare med egen vattenförsörjning. I villan möts ni av en härlig och öppen planlösning med kök och vardagsrum, sovrum samt badrum på entréplan. Övervåningen erbjuder också ett rymligt sovrum och allrum. Inglasad altan samt trädäck med badtunna som sträcker sig längs husets långsidor. Sammantaget en rogivande plats som med fördel kan nyttjas som åretrunt-boende alternativt fritidsbostad.

  • Plus
Flygfältsvägen 19B, Karlberg, Karlskoga kommun

Flygfältsvägen 19B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
195 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
1 813 kr/mån
6 964 kr/m²

På översta våningsplanet finns denna ljusa och mysiga etta. Det stora allrummet har plats för både soffgrupp, säng samt matbord och har utsikt mot innergården. Det kaklade badrummet är ljust och försett med dusch och wc. I den intilliggande köksdelen finns spis och kyl/frys. Närhet till Karlskoga stadskärna, busstationen, frödinsparken och Ica Maxi. Föreningen tillhandahåller dessutom låga avgifter och har trivsamma gräsytor och uteplats. I månadsavgiften ingår el, fiber, kabel-tv, vatten samt värme. Sammantaget ett perfekt första boende eller för någon som söker en trivsam etta i Karlberg.

Östervik 218, Östervik, Karlskoga kommun
Östervik 218, Östervik, Karlskoga kommun, bild 2
Östervik 218, Östervik, Karlskoga kommun, bild 3

Östervik 218

Tomt
Östervik, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 995 000 kr
1 104 m² tomt

Två sjönära tomter med otroligt bra läge. ca 100 meter till bad och fiske i Möckeln. Generös byggrätt om 300 m² byggnadsarea för huvudbyggnad och 100m² komplementbyggnad per våningsplan om max 2 st. per byggnad och tomt. Majoriteten av vegetationen på tomterna och på den framförvarande marken har undanröjts, vilket bidrar till en fantastisk fin sjöutsikt. Uppdaterade bilder över tomterna och dess omkringliggande anslutande närområden kommer inom kort. Kommunalt VA finns framdraget till tomtgräns. Beträffande anslutningsavgifter för el tillkommer en avgift om 44 375 kr och motsvarande kostnad för vatten och avlopp utgår om 137 438 kr. Fiber kostar 20 500 kr att få anslutet, grävning på egen tomt tillkommer. Karlskoga kommun är inne i en expansiv fas där flera nya områden växer fram och det finns stor efterfrågan på hus och tomter, varav Österviks-området tillhör ett sådant. Några minuter bort finns busshållplats och golfbana. E18 ligger även inom behändigt avstånd för god kommunikation till Karlskoga och Örebro stadskärna. Karlskoga har med dess geografiska placering en central position där städer som Stockholm, Göteborg och Oslo är belägna inom ca 30 mils radie samt ca 10 minuter med bil från Degerfors tågstation med snabbtåg till Stockholm.

  • Premium
Västra lonntorp, Västra Lonntorp, Karlskoga kommun

Västra lonntorp

Tomt
Västra Lonntorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
995 000 kr
1 774 m² tomt

Nu finns den unika möjligheten att förvärva en tomt vid sjön Lonnen som är en del av Bergslagskanalen, belägen ett fåtal minuter från Karlskoga stadskärna. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och går att ansluta. Som fastighetsägare har du möjlighet att anlägga en egen brygga nere vid vattnet. Byggrätten möjliggör ett perfekt läge för ett framtida drömboende där den lummiga skogen gränsar i väst och öppna vyer mot sjön finns i nordostlig riktning. Varmt välkomna att beskåda på plats eller hör av er vid frågor.

Västra Lonntorp, Västra Lonntorp, Karlskoga kommun

Västra Lonntorp

Tomt
Västra Lonntorp, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
1 200 000 kr
1 559 m² tomt

Nu finns den unika möjligheten att förvärva en tomt vid sjön Lonnen som är en del av Bergslagskanalen, belägen ett fåtal minuter från Karlskoga stadskärna. Kommunalt vatten och avlopp finns i området och går att ansluta. Som fastighetsägare har du möjlighet att anlägga en egen brygga nere vid vattnet. Byggrätten möjliggör ett perfekt läge för ett framtida drömboende där den lummiga skogen gränsar i väst och öppna vyer mot sjön finns i nordostlig riktning. Varmt välkomna att beskåda på plats eller hör av er vid frågor.

Högåsen, Högåsen, Karlskoga kommun

Högåsen

Tomt
Högåsen, Karlskoga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
300 000 kr
2 000 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en vackert belägen tomt med skogen som närmaste granne. Tomten är på ca 2000 kvm och är i dagsläget inte avstyckad från stamfastigheten. Området är glesbebyggt med ängar, skog och natursköna omgivningar. Karlskoga centrum, skolor och matvaruhandel är beläget ca 5 km bort. E18 ligger inom behändigt avstånd för god kommunikation till Karlstad och Örebro stadskärna. Karlskoga har med dess geografiska placering en central position där städer som Stockholm, Göteborg och Oslo är belägna inom ca 30 mils radie samt ca 10 minuter med bil från Degerfors tågstation med snabbtåg till Stockholm.

Visar alla 14