Mäklare Majlinda Halimi Hugosson

Majlinda Halimi Hugosson

Om mig

En av många saker som verkligen driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär, där alla parter känner sig nöjda. För att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Mitt mål är att alltid överträffa dina förväntningar och genom driv och engagemang ge dig som säljare bäst betalt! Tveka inte att ta kontakt med mig så berättar jag om hur vi når bästa möjliga resultat!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Österlenvägen 706, Löderup, Ystads kommun

Österlenvägen 706

Villa
Löderup, Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
96 + 16 m²
6 rum
970 m² tomt

Välkommen till lugn och ro på Österlenvägen 706. Här, omgiven av böljande landskap och härlig natur, finner vi en lantlig idyll med magisk atmosfär. Huset bjuder på en varm känsla med sina mysiga originaldetaljer, här kan du njuta av en fridfull tillvaro i perfekt harmoni med dem öppna fälten. Huset har bra med plats för både familjen och gästerna i det charmiga annexet precis intill huset. Här finns det bra med plats för säng och även ett eget badrum. Huset har ett stort vardagsrum som angränsar till matsalen, här finner vi en sprakande eldstad som tillför, inte bara värme, utan en väldigt tilltalande atmosfär. Följer vi hallen finner vi ett helkaklat badrum renoverat 2015 med fina glasdörrar till duschen. Följt efter det hittar vi det mysiga köket med träluckor som är utrustat med spis, ugn, fläkt samt ett kylskåp. Ovanplan bjuder på ett allrum, en toalett och ett sovrum med fönster ut mot åkrarna. Det har installerats solceller på taket 2021 för att få ner driftkostnaderna så mycket som möjligt. Trådgården är grönskande och erbjuder flertalet sittplatser att avnjuta sommarkvällarna på. Välkommen på visning!

Spånehusvägen 62 I, Sorgenfri, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 14:30

Spånehusvägen 62 I

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
4 503 kr/mån
26 271 kr/m²

I rofyllt område välkomnar denna välplanerade tvårummare med balkong i sydostläge. Här bjuds vi på ett kök med stilren vit köksinredning och bra med plats för matgrupp samt ett generöst vardagsrum med fint naturligt ljusinsläpp. Det är även härifrån balkongen nås, en självklar favoritplats under årets varmare dagar och allt som oftast står dörren öppen ut hit. Därtill bjuds vi på sovrum med en varm och ombonad känsla samt förvaring i inbyggda garderober samt klädkammare. Området runt Spånehusvägen är lugnt och grönt, perfekt för den som söker en fristad från stadens puls samtidigt som det finns närhet till allt man kan önska sig. Med bekvämt gångavstånd till mysiga S:t Knut, Folkets Park och Möllevångstorget kan man njuta av allt som staden har att erbjuda. Varmt välkomna, vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
Nobelvägen 107 A, Sorgenfri, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 13:30

Nobelvägen 107 A

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 564 kr/mån
27 087 kr/m²

Med ingång från föreningens grönskande innergård tar vi oss upp till våning tre av fyra. Här väntar en lägenhet där kvadratmeterna är placerade på helt rätt ställe. I vardagsrummet ligger klassisk originalparkett och det är även härifrån den mysiga inglasade balkongen nås. En plats som under årets varmare perioder naturligt blir en förlängning av hemmet och bjuder på ljuvlig kvällssol. Det charmiga köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samtidigt som här ges god plats för matbord. Därtill bjuds vi på sovrum med bra förvaringsmöjligheter i såväl inbyggd garderob som fristående skjutdörrsgarderob och i det helkaklade badrummet utnyttjas varje kvadratmeter till fullo. Läget är attraktivt med närhet till allt man kan tänkas behöva i form av shopping, nöjen och restauranger. Livfulla Folkets Park och S:t Knuts mysiga kvarter är endast ett stenkast bort samtidigt som vi enkelt tar oss vidare på andra äventyr med bra kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sladdergatan 8, Centrum, Ystads kommun

Sladdergatan 8

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 525 000 kr
84,9 m²
3 rum
vån 2/3
5 104 kr/mån
29 741 kr/m²

En ypperlig möjlighet till ett modernt och centralt boende! Mitt i Ystads stadskärna, omgiven av vårt medeltida historiearv, finns Sladdergatan 8 och denna trerummare i toppskick. Bostadsrättsföreningen Nelena 33 köpte fastigheten 2019 i samband med dess totala ombyggnad. De generösa fönsterpartierna ger ett otroligt vackert ljusinsläpp från två väderstreck, och det tillsammans med den öppna planlösningen blir denna bostad lätt att trivas i. Med ett högkvalitativt och fullt utrustat kök från Smedstorp och god plats till att duka upp för många matgäster är det inte svårt att bjuda över större sällskap på bjudningar och festligheter. Den fina ekparketten sträcker sig fint över hela bostaden, med avvikelse från hall och badrum som har vacker klinker. Tvättmöjligheterna finnes direkt i det modernt renoverade badrummet och har bekvämligheter såsom golvvärme, arbetsbänk och förvaringsmöjligheter. Detta är ett hem att trivas i, välkomna på visning!

  • Plus
Blåmusselgatan 19, null, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Blåmusselgatan 19

Villa
Ystads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
159,8 + 34,9 m²
6 rum
792 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade enplansvilla på Blåmusselgatan i det barnvänliga området Nybrostrand. Med sin moderna utrustning och ljusa, luftiga atmosfär är detta perfekt för barnfamiljer. Alla sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en bekväm och funktionell layout. Här finner du ett nybyggt hem med en stilren och modern design. Ett garage och tvättstuga gör vardagen smidig och bekväm. Köket är välutrustat och perfekt för matlagning och umgänge med familj och vänner. Njut av soliga dagar på det härliga trädäcket med fri utsikt över en omgivande natur. Det barnvänliga läget erbjuder närhet till skolor, lekplatser och grönområden - perfekt för den aktiva familjen. Med en tomtarea på 792 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både lek och trädgårdsarbete. Missa inte chansen att bli ägare till denna villa med alla bekvämligheter du kan önska dig. Välkommen!

Visar alla 5