Mäklare Marc Albrecht

Marc Albrecht

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallgatan 4B, null, Bjuvs kommun

Vallgatan 4B

Lägenhet
Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 787 kr/mån
8 839 kr/m²

Nu har vi nöjet att erbjuda en riktigt fin tvåa på första våningen endast en halvtrapp upp på Vallgatan 4B. Här är det bara att flytta in och börja trivas. När vi stiger in genom dörren möts vi av en prydlig fräsch hall, här ligger ett ljust golv och det finns gott om plats för att hänga av sig. Här finns även ett rymligt städskåp. Vardagsrummet i anslutning till hallen har ett trevligt naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterna från balkongen och erbjuder bra plats till tv, soffa och en matgrupp. Balkongen är en av de bäst belägna i föreningen då insynen är låg tack vare bland annat björken som står utanför. Köket är ljust och fint och här finns det även riktigt gott om förvaring tack vare högskåpen som sträcker sig ända upp i tak. Kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn och häll samt en integrerad mikro gör vardagen enkel. Stänkskyddet i smakfullt kakel, tapetserade väggar och ljust golv ger en härlig hemtrevlig känsla. Sovrummet är i bra storlek och erbjuder massvis av förvaring i välplanerade pax garderober, inredda med klädhängare och lådförvaring blir det mycket enkelt att få ordning på kläderna med mera. Lägenheten har precis fått ett helt nytt badrum färdigställt i en något högre standard än det som är bas i det pågående stambytet i föreningen. Glasdörrar till duschen, förberett för tvättmaskin och spotlights i taket är några av de fördelarna ni har här. Ni kommer märka att denna bostaden är väldigt välskött och omhändertagen av ägaren och ett hem som ni kommer att trivas i. För mer information samt bokning av visning klickar ni er vidare till vår hemsida alternativt kontaktar ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Balkong
Broby bäckaväg 11, null, Åstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Broby bäckaväg 11, null, Åstorps kommun, bild 2
Broby bäckaväg 11, null, Åstorps kommun, bild 3

Broby bäckaväg 11

Villa
Åstorps kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
1 695 000 kr
107 + 150 m²
4 rum
1 204 m² tomt

Varmt välkomna till denna pärla på Broby Bäckaväg beläget på lantlig idyll i närheten av Västra Broby kyrka. En enplansvilla med källare med goda ytor och en sagolik stor trädgård. Huset är i äldre skick och lämpar sig perfekt för den som vill modernisera och skapa ett boende efter egna preferenser. Strategiskt beläget med närhet till Ängelholm, Helsingborg, Åstorp och Hyllinge. Snabb fakta: -Vattenburet värmesystem via luft/vatten -Möjlighet till fiber (framdraget till tomtgräns) -Rymliga ytor tack vare källaren -Stor fin trädgård För mer information samt bokning av visning klickar ni er vidare till vår hemsida eller kontaktar ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Premium
Änggatan 25O, null, Åstorps kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Änggatan 25O

Lägenhet
Åstorps kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
1 195 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/2
6 337 kr/mån
14 059 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en trevlig och väl disponerad 3:a på andra våningen. Balkong och mindre uteplats vid entrén. Lägenheten är genomgående renoverad och i fint skick. För mer information och bokning av visning klickar ni er vidare till vår hemsida. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Prästkragen 12, null, Bjuvs kommun

Prästkragen 12

Villa
Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
2 095 000 kr
87 m²
3 rum
261 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett av de populära husen på Prästkragen ritade av Jörn Utzon. Söker ni ett trevligt boende med mycket ljusinsläpp och sociala ytor är detta ett perfekt hus för er. Huset är i trevligt skick med fräscht kök, badrum och ytskikten är i bra skick. Huset erbjuder ett även ett fint inglasat uterum och en väldigt insynsskyddad trädgård. Uterummet går att använda som ett extra rum för exempelvis hemmakontor eller till och med sovrum. För mer information samt bokning av visning klickar ni er vidare till vår hemsida eller kontaktar ansvarig mäklare Marc Albrecht.

Aspgatan 2B, Bjuv, Bjuvs kommun

Aspgatan 2B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
549 000 kr
63,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 438 kr/mån
8 646 kr/m²

Varmt välkomna till Aspgatan och denna fräscha genomgående 3an i centrala Bjuv. Fräscht kök, två sovrum och ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Här bor ni med närhet till service, mataffärer och kollektivtrafik i en stabil förening. För anmälan till visning klickar ni er vidare till vår hemsida eller kontaktar ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Balkong
Upplandsgatan 26, null, Åstorps kommun
Upplandsgatan 26, null, Åstorps kommun, bild 2
Upplandsgatan 26, null, Åstorps kommun, bild 3

Upplandsgatan 26

Villa
Åstorps kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
2 295 000 kr
140 m²
6 rum
522 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda ännu en fin villa på populära öster i Åstorp. Ett välplanerat hus med fyra sovrum fördelat på två plan. Nylagda golv i många av rummen i huset och trevliga ytor. Lättskött trädgård i direkt söderläge, även uteplatsen vetter mot söder. Ett hus för den som vill sätta sin egen prägel och bo på ett av Åstorps trevligaste områden. För mer information kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Premium
Kärrödsvägen 3, Östra Ljungby, Klippans kommun
Kärrödsvägen 3, Östra Ljungby, Klippans kommun, bild 2
Kärrödsvägen 3, Östra Ljungby, Klippans kommun, bild 3

Kärrödsvägen 3

Villa
Östra Ljungby, Klippans kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
4 700 000 kr
160 m²
5 rum
833 m² tomt

Har ni höga krav på ert boende? Då hälsar vi er varmt välkomna till Kärrödsvägen där vi möts av denna fantastiska husdrömmen uppförd 2014 i New England stil. Med inspiration från den amerikanska östkusten har villan ett elegant marint utseende och liggande träpanelfasad i vitt tillsammans med stora vackert spröjsade fönster. Ett hus som är välbyggt och högkvalitativt in i minsta detalj. Exklusiva materialval, ljusa kulörer och öppna miljöer. Njut av alla fördelar ett nybyggt hus ger utan känslan av sterilt vitt och brist på karaktär. När vi stiger in genom verandan på framsidan och går in genom dörren möts vi av en fräsch hall med ljust klinker på golvet och målade väggar i en mjuk beige kulör. Man lägger direkt märke till rymden som takhöjden ger. Vidare från hallen till vänster ligger nedervåningens badrum, helkaklat med ljusa plattor WC stol vask och fullstor duschhörna med glasdörrar och blandare från Svedbergs. Vidare från hallen till vänster har vi tvättstugan med egen grovingång. Här ligger det Klinker på golvet och väggarna är släta och målade. Tvättstugan huserar en vask, torktumlare och tvättmaskin förvaringsskåp och frånluftsvärmpepumpen. När vi stiger vidare in i bostaden möts vi av den öppna sociala ytan som utgörs av kök, matsal och vardagsrum. Hela ytan har ett genomgående parkettgolv från Tarkett med 190mm plankor Epoque Ek cotton white. Det löper ett fantastiskt ljus över hela ytan mellan alla de stora fönsterna. Köket från Vedum med en rymlig platsbyggd köksö ger gott om arbetsytor och förvaring. Den Integrerade mikron, varmluftsugnen, kylen, frysen, diskmaskinen och glaskeramikhällen är från Siemens. Köksfläkten är från Fjäråskåpan. Vita luckor, svart kakelkant och vitt kakel som stänkskydd bakom spisen och en vask i lantlig rustik stil från Blanco. Vardagsrummet och matsalen är i öppen planlösning till köket och ger en härlig social yta. Matplats till minst tio personer och fler tack vare burspråket där även utgången till uteplatsen finns. I vardagsrummet är det även förberett med skorsten för att installera en kamin. På ovanvåningen har vi ett allrum med utgång till balkongen. Detta rum kan självklart även göras till ytterligare ett sovrum om behovet finns. Till höger har vi två stycken lagom stora sovrum med bra yta och garderob från Vedum. Master sovrummet har en egen walk in closet och en vägg med panel som matchar husets utsida. På ovanplan finns ytterligare ett fullstort helkaklat badrum med badkar, duschhörna, dubbelvask och wc. Alla fönster på ovanplan kan öppnas och vändas helt runt sin axel, det finns även brandstege för ökad trygghet. På samtliga fönster går spröjsen att plocka av för att underlätta vid fönsterputs. På tomten finns vidare ett isolerat attefallshus som innehåller en lägenhet. Denna är inte färdigbyggd i nuläget och ger en köpare möjlighet att disponera den efter egna önskemål, här kan man ha ett ordentligt hemmakontor, verksamhet eller ett rymligt gästhus. Fiber finns indraget.

  • Premium
  • Energieffektiv
Prästvägen 15, null, Laholms kommun

Prästvägen 15

Villa
Laholms kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
3 495 000 kr
114 m²
4 rum
497 m² tomt

Det är något alldeles speciellt med känslan att vrida om nyckeln i låset som första ägare till ett helt nytt hus. Är detta er dröm också så har ni hittat rätt. Med omsorg och öga för detaljer håller denna villan på att uppföras på en lugn återvändsgata på ett familjevänligt läge. Fastigheten bebyggs av Rakeo Stenhus AB som har byggt flertalet moderna stenhus i hög kvalitet med nöjda husägare som resultat. I detta skedet har en presumtiv köpare ett guldläge att få vara med och påverka slutprodukten, skalet är klart och värmen kopplas på just nu. Nästa steg är interiören, ni ser i bifogade inspirationsritningar hur det är tänkt att det ska se ut. Känns detta objekt intressant för er har ni nu all möjlighet att vara med och forma det till ert egna med materialval och viss modifikation av planlösningen. Så passa på att kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht direkt så berättar vi mer om hur vägen till ert nästa drömboende kan se ut.

Vagnmansgatan 28, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 28

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
5 013 kr/mån
15 000 kr/m²

Nu kan vi presentera denna trevliga tvåan på tredje våningen i brf Trasten. Fräscha ljusa ytor med ett nytt badrum sedan stambytet 2018, kök i anslutning till vardagsrummet och sovrum. Längst ner i hallen finner vi en rymlig klädkammare. Lägenheten erbjuder generellt gott om förvaringsmöjligheter. Centralt läge med direkt närhet till post, mataffär och restauranger. Ca 2 km ner till centrum. För mer information och visningsbokning klicka er vidare till vår hemsida.

  • Balkong
Herrgårdsvägen 16, null, Hässleholms kommun

Herrgårdsvägen 16

Fritidshus
Hässleholms kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Pris saknas
105 m²
3 rum
596 m² tomt

Varmt välkomna till Herrgårdsvägen 16 och detta helt nybyggda fritidshuset. Beläget mitt i grönskande natur med ett stenkast till Skyrups golfbana och Finjasjön. Ett fantastiskt läge som inte lämnar något kvar att önska. Tre rum och ett loft. Husen byggs just nu, är ni intresserade och vill veta mer kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Nyproduktion
Herrgårdsvägen 14, null, Hässleholms kommun

Herrgårdsvägen 14

Fritidshus
Hässleholms kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Pris saknas
106 m²
3 rum
534 m² tomt

Varmt välkomna till Herrgårdsvägen 14 och detta helt nybyggda fritidshuset. Beläget mitt i grönskande natur med ett stenkast till Skyrups golfbana och Finjasjön. Ett fantastiskt läge som inte lämnar något kvar att önska. Tre rum och ett loft. Husen byggs just nu, är ni intresserade och vill veta mer kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Nyproduktion

Visar alla 11