Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marcus Sundberg

Marcus Sundberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Älgpasset 9 C, Sätra, Gävle kommun
  • Imorgon kl 17:30
Älgpasset 9 C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Älgpasset 9 C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Älgpasset 9 C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 695 000 kr
107,5 m²
4 rum
6 388 kr/mån
15 767 kr/m²

Välkommen till Älgpasset och detta rymliga bostadsrättsradhus i tre plan med ett kanonläge i området. Genomgående fint skick med ljusa ytskikt och ett stilsäkert renoverat kök från -23 med öppen planlösning mot vardagsrummet samt direkt utgång till baksidans altan och trädgård i härligt västerläge med eftermiddag/kvällssol. Övervåningen består av badrum, en möblerbar hall och tre rymliga sovrum varav det ena med utgång till balkong. Det nedre planet renoverades -22 och har en fin gillestuga att nyttja som allrum eller sovrum. Utöver det finns tvättstuga och bra med förrådsutrymmen. Garage samt egen parkeringsplats ingår i avgiften. På framsidan finns en fin gård med lekplats och i området finns fotbollsplan, tennisplan och skridskoåkning under vintertid. Ett omtyckt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, naturen, Gavlehov samt Sätra Centrum med dess stora service utbud. Kommunikationerna är även dem utmärkta med fina cykelbanor och täta busslinjer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sveavägen 15 C, Hemsta, Söder, Gävle kommun
  • Imorgon kl 17:00
Sveavägen 15 C, Hemsta, Söder, Gävle kommun, bild 2
Sveavägen 15 C, Hemsta, Söder, Gävle kommun, bild 3

Sveavägen 15 C

Lägenhet
Hemsta, Söder, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 391 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till Sveavägen och denna fina lägenhet på andra våningen som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Ljus och luftig lägenhet med tilltalande öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Från köket nås den generösa balkongen i perfekt sydvästläge där det passar perfekt att sitta och njuta av lugnet med utsikt över föreningens innergård. Rymligt sovrum med bra förvaring och i det kaklade badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Närhet till Hemlingby friluftsområde, perfekt för naturälskare och friluftsentusiaster. Med sina fina vandringsleder, skidspår och andra aktiviteter erbjuder området möjligheter till rekreation året runt. Trots den lugna och naturnära miljön är läget bara en promenad eller cykeltur bort från centrum, med tillgång till shopping, restauranger och andra bekvämligheter. För den som önskar finns en tillhörande parkeringsplats intill huset. Sammanfattningsvis erbjuder denna tvårumslägenhet en kombination av komfort, naturskön omgivning och närhet till både stadsliv och friluftsaktiviteter. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Kungsgatan 27

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
3 400 000 kr
126 m²
5 rum
7 388 kr/mån
26 984 kr/m²

Vi har nu nöjet att få presentera denna totalrenoverade och moderna etagelägenhet högst upp i huset av Norra Kungsgatan 27! - Takterrass och balkong - Två badrum - Öppen spis - Varmgarage - Hiss Lägenheten är år 2014 totalrenoverad från golv till tak med nya, fina parkettgolv som löper genom hela lägenheten och stilrena maskiner och materialval i det rymliga köket från Ballingslöv. 2023 målades väggarna i färger som harmoniserar med ljuset som släpps in i rummen. På den nedre våningen ligger köket som har plats för stor matgrupp och utsikt mot föreningens nyrenoverade innergård. Rymligt sovrum med garderobsförvaring, helkaklat badrum med wc och tvättmaskin samt ett luftigt vardagsrum/sällskapsrum där utgång finns till balkongen som vetter mot Kungsgatan och esplanaden. På det övre planet möts man av ett allrum med magnifikt ljusinsläpp och fungerande öppen spis. Plats för möblering samt smart utrymme för hemmakontor. Det är också härifrån man når den härliga takterrassen med plats för loungemöbler, grill, växter etc. Utsikten är slående och ligger i fritt läge mot sydväst. Markis finns. På övre planet finns också två sovrum med bra förvaring samt ett helkaklat badrum med dusch och wc. På Norra Kungsgatan bor du i ett supercentralt läge med närhet till allt. Gång- och cykelavstånd till Stortorget, resecentrum och högskolan. Bra busskommunikationer direkt utanför porten och enkel anslutning till Hamnleden och E4/E16. Varmt välkommen till en lägenhet med radhuskänsla som du garanterat kommer trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrbågen 33 C, Sätra, Gävle kommun
  • Tor 2 maj kl 17:15
Norrbågen 33 C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Norrbågen 33 C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Norrbågen 33 C

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 282 kr/mån
15 697 kr/m²

Då är det till salu igen i bottenplan på Norrbågen och populära Brf Gävlehus nr 11. Här välkomnas du till tre rum och kök fördelat på 82,5 välplanerade kvadratmetrar med egen, insynsskyddad uteplats med ny altan från -21. Ljusa ytskikt och fina, enhetliga golv i hall, vardagsrum och sovrum, nya från -21. Rymligt kök med matplats, ett generöst vardagsrum, två rymliga sovrum och badrum med dusch och tvättmaskin. Bra med förvaring i samtliga rum och rymligt förråd i hallen. Lägenheten är i genomgående gott skick och tillträde är flexibelt. Fin och välskött förening med närhet till naturen med motionsspår och till Sätra Centrum med butiker, vårdcentral, busshållplats m.m. För den idrottsintresserade är det gångavstånd Gavlehov och Gävle travet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sörbygatan 67 E, Söder/södertull, Gävle kommun
  • Imorgon kl 16:15
Sörbygatan 67 E, Söder/södertull, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 67 E, Söder/södertull, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 67 E

Lägenhet
Söder/södertull, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 250 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 082 kr/mån
26 316 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårummare i mycket gott skick med genomgående fina färgval och parkettgolv i alla rum. Lägenheten har ett stilrent kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum med tvättmaskin renoverat -19 och ett rymligt vardagsrum som rymmer plats för både soffa och matgrupp. I sovrummet finns plats för stor säng och bra med förvaring i garderobsvägg bakom skjutdörrar. Här bor du i lugna kvarter på söder om stan med all tänkbar service i närområdet. Populär och välskött HSB-förening med god ekonomi och låga avgifter. Hiss finns i huset! Välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 23, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 23

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
895 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 606 kr/mån
13 876 kr/m²

Högst upp i huset av Ulvsmygen 23 välkomnas du till denna fina tvåa med balkong i härligt söderläge. Bostaden är i gott skick och har ett stilrent kök med nya, fina skåpluckor, ny bänkskiva och plats för matgrupp intill fönstret. Hallen är rymlig med klädkammare och intill entrén finns badrum med dusch. Väl tilltaget vardagsrum med fransk balkong och ett sovrum med bra förvaring och utgång till balkongen. Läget på hörnet med ljusinsläpp från två håll ger ljus och rymd. Lugnt och omtyckt område med närhet till naturen, mataffär, förskola och skola. Och för den idrottsintresserade är det inte långt till Gavlehov. Välskött och stabil HSB förening. Hiss i huset och möjlighet till parkering. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun

Norra Kungsgatan 27

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Fastighetsbyrån Gävle
1 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/4
2 287 kr/mån
33 205 kr/m²

Renoverad och perfekt planerad tvåa med öppen planlösning och låg avgift. Totalrenoverad 2014 med parkettgolv som flyter genom samtliga rum och klinkergolv vid entré. Ljust, välutrustat och påkostat kök från Ballingslöv med vita skåpluckor och matchande, rostfria vitvaror till. Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme, och bra med förvaring i både hallen och i det rymliga sovrummet. Välskött förening med fin innergård, bra gemensamhetsutrymmen, hiss i huset och garage i källaren. Perfekt boende mitt i stan med hela Gävles serviceutbud in på knuten. Välkommen att höra av dig till mäklaren för visning!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 7