Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marika Dalmans

Marika Dalmans

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Verktygsgatan 10, Malung, Malung-Sälens kommun

Verktygsgatan 10

Radhus
Malung, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
695 000 kr
112,5 m²
4 rum
4 725 kr/mån
6 178 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt belägen på hörntomt med centralt läge i Malung! Ett välplanerat och lättskött boende som passar allt från den aktiva barnfamiljen till pensionären och livsnjutaren. Det centrala läget gör att du har allt du kan önska ett kort cykel- och promenadavstånd bort så som butiker, skolor, förskola samt sportfält med elljusspår, ishall och inom kort en nybyggd simhall. Ett bekvämt boende som erbjuder den perfekta kombinationen med känslan av en egen villa och bekvämligheten i en bostadsrättsförening. Bostaden är fördelad i två plan där du i entréplanet finner hall, kök, vardagsrum, ett sovrum samt gästtoalett. Från hallen når du även en tvättstuga med genomgång till varmbonat garage, förråd samt ett inrett gästrum. På det övre planet når du ytterligare två sovrum samt ett badrum med badkar. Bostaden är välskött och interiören har succesivt uppdaterats vilket gör det lätt att flytta in direkt. Från allrummet nås en egen uteplats i sydvästligt läge med takad altan och gräsmatta med plats till plantering av blommor och mindre köksträdgård eller för barnen att sparka boll, leka och hoppa studsmatta. Bostadsrättsföreningen är stabil med god ekonomi och i avgiften till föreningen ingår värme, VA och kabel TV. Fiber finns indraget och abonnemang tecknas enskilt. På föreningens innergård finns gemensamma gräsytor samt en lekplats. Föreningen tillhandahåller också en gemensam tvättstuga.

  • Uteplats
Gamla landsvägen 31, Malung, Malung-Sälens kommun

Gamla landsvägen 31

Villa
Malung, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
760 000 kr
125 m²
5 rum
2 779 m² tomt

Välkommen Grimsåker och till Gamla Landsvägen 31 som är bebyggd med en tvåplansvilla och tillhörande uthusbyggnad. Här bor du i ett lugnt område med naturen inpå knuten, ca tre km söder om Malungs centrum. En stor del av tomten är belägen bakom uthusbyggnaden och där finns potential för den som vill anlägga större trädgård, odlingar eller utöka gräsytan. Villan är renoverad under 2007-2008 med nya fönster och dörrar, nytt kök, renoverad grund och syll samt ny VA-ledning ut till tomtgräns. Sedan dess har även en ny altan byggts med tillhörande glasdörr. Villan rymmer idag 3-4 sovrum, tv-rum, kök, badrum samt en separat toalett. Från tv-rummet når du altanen där du kan njuta av eftermiddagssolen medan morgonsolen bäst fångas från balkongen på övervåningen.

  • Uteplats
Joängsbyn Järven 3, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Tis 2 apr kl 13:30
Joängsbyn Järven 3, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Joängsbyn Järven 3, Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Joängsbyn Järven 3

Fritidshus
Hundfjället, Sälen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
2 695 000 kr
38 m²
3 rum
90 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till en av Sälens mysigaste fjällstugor belägen i stugområdet Joängsbyn, Hundfjället! Den renoverade fjällstugan präglas av moderna material, där mörka och rogivande kulörer genomgående skapar en mysig atmosfär. Bostaden har en bra planlösning och väldisponerade ytor om 38 kvm som rymmer allt du behöver för en trivsam fjällvistelse med familjen. Bostaden erbjuder en öppen storstuga med köksdel och kamin, två sovrum med sammanlagt 4+2 bäddar, hall och badrum med dusch som förberetts för tillbyggnad av bastu. Via köksdelen nås en uteplats med skönt söderläge för avkoppling i den värmande vårsolen. I detta område finner du lugnet och närheten till skog och natur med promenadavstånd till Hundfjällets anläggning. Med skidorna på axeln tar du dig enkelt från bostaden till lift och skidspår via en genväg om 300 meter på andra sidan om Fjällvägen. Därefter är du på plats vid Trolldalen och dess spår- och liftsystem. Hundfjället är ett mekka för barnen där du finner den mysiga trollskogen och du kan åka skidor bland de roliga trätrollens bostäder, men även för den avancerade åkaren finns ett gediget utbud av varierade pister i Tandådalen/Hundfjället. Skoterled nås på andra sidan Fjällvägen och Skipassbussens närmsta hållplats ligger vid infarten till Joängsbyn. Bostaden har enbart hyrts ut i privat regi och är fri från uthyrningsavtal. Välkommen att boka visning! Vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden, välj det alternativ som passar dig bäst.

  • Premium
  • Uteplats
Vintergatan 744C, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vintergatan 744C

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 200 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/2
4 907 kr/mån
52 459 kr/m²

Ett stavtag från lift och pist finner du denna trea i entréplan. Ett perfekt läge för dig som vill vara i händelsernas centrum under så väl sommar som vinter. Lindvallens breda utbud av aktiviteter, restauranger och butiker finns inom gångavstånd och har något som passar för både barnfamiljen eller kompisgänget. Bostaden är byggd 2021-2022 och har genomgående smakfulla materialval med klinkergolv, helkaklat badrum med bastu, ekparkett och fullutrustat kök. De fyra bäddarna fördelas på två sovrum och för den som önskar fler bäddar är det möjligt att inreda med bäddsoffa. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka digital eller fysisk visning.

  • Plus
  • Uteplats
Skinnargatan 1, Malung, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skinnargatan 1

Villa
Malung, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
3 495 000 kr
225 + 179 m²
6 rum
2 796 m² tomt

Vi har nöjet att presentera försäljningen av Skinnargatan 1! En större villa belägen på Albacken - ett lugnt och barnvänligt villaområde där du har närhet till centrum men samtidigt kan njuta av långa promenader längs fina stigar och grusvägar i skogen bakom huset. Gatorna runtom är lugnt trafikerade och bostadens lättskötta hörntomt har stor gräsmatta med träd, bärbuskar, flaggstång och perenna växter. Längs bostadens entrésida löper en takad entré som tack vare dess höjdläge skapar en insynsskyddad utemiljö. Med plats för utemöbler kan du här njuta av kvällssolen och en vacker vy över Byråsen. Byggnadens exteriöra materialval har minimalt underhållsbehov vilket ger dess ägare tid att ägna sig åt annat. Här finner du nämligen en slitstark tegelfasad i kombination med aluminiumklädda fönster, nya balkongräcken och nytt plåttak (bytt hösten 2021). Villan har tilltagna rum som är smakfullt renoverade med genomgående ljusa färger. Stora delar av bostaden är ombyggd 2014 då nuvarande ägare skapade en öppen och social planlösning på entréplan där allrum, matplats och kök omringar eldstaden som är centralt placerad i rummet. Här finns gott om plats för hela familjen att socialisera och njuta av middagar tillsammans. Köket har gott om bänkyta och är fullutrustat med vitvaror av hög standard så som kombiugn med micro- och ångfunktion, inbyggd kaffemaskin, bred induktionshäll, integrerad kyl, frys och diskmaskin samt infällda högtalare i taket som även återfinns i sovrum och uteplats. Stora delar av husets belysning kan även styras digitalt via en central "smart hem"-hub. Utöver det sociala allrummet finner du på entréplan även hall, badrum med dusch, separat wc, kontor/sovrum och ett större rum som under åren haft olika användningsområden så som lekrum, sovrum eller biosalong med projektor och filmduk. Rummet är beläget i en tillbyggd del av bostaden och för den som önskar så kan det även göras om till exempelvis en uthyrningslägenhet. Via köket når du övervåningen som sträcker sig över den norra huskroppen. Här uppe skapas en mer avskild och privat avdelning med tre sovrum samt ett badrum med badkar och dusch. Från två av sovrummen kan du via en passage nå bostadens balkong. Källarplanet utgörs till stor del av uppvärmt dubbelgarage med tilltaget djup som ger plats för både två bilar, släp/båt och gott om förvaring. Ytterligare förvaring återfinns i källarens två rejäla förrådsutrymmen, svale, jordkällare och groventré/nedre hall med plats för hela familjens ytterkläder och skor. I källarplanet finns även tvättstuga samt pannrum med bastu och duschhörna.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sjungarbacken 1079, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Sjungarbacken 1079

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
1 750 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/1
2 500 kr/mån
39 773 kr/m²

Liftnära boende i Sjungarbacken, Kläppen! Ett trivsamt och bekymmersfritt boende beläget strax nedanför Tranantorget med närhet till liftsystem, längdskidsspår, restauranger, café och matvarubutik. Här tar du dig enkelt till och från backen via glidspåret som passerar precis nedanför lägenhetens balkong. Här bor du bekvämt på välplanerade ytor med 4-6 bäddar fördelade på ett sovrum samt loft. Utöver det finns även allrum med öppen planlösning, hall samt badrum. Lägenheten säljs fullt möblerad med uthyrningsavtal via Kläppen med möjlighet till bra intäkter. Kläppen är ett familjärt och barnvänligt område som sprider en varm känsla hos ägare och besökare. Här erbjuds en mängd spännande aktiviteter året om. Utöver fin skidåkning som passar hela familjen, ski-parker i varierad svårighetsnivå så finns mysiga caféer, restauranger och skojiga aktiviteter för barnen tillsammans med Trolle och Trolla. Kläppens populära sommarsatsning erbjuder roliga aktiviteter även under sommaren med bland annat kanot- och SUP-paddling, discogolf, hinderbanor och utmanande Kläppen Arena som är en barmarksarena anpassad för både barnfamiljer och tävlingsåkare. Varmt välkommen att boka visning på det sätt som passar dig bäst. Vi erbjuder visning både digitalt och på plats i bostaden. Välkommen med din anmälan!

  • Balkong
Ranchen Fjällbyplatån 208A, Stöten, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 12:15

Ranchen Fjällbyplatån 208A

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Fastighetsbyrån Sälen
2 625 000 kr
55,4 m²
3 rum
vån 1/2
2 711 kr/mån
47 383 kr/m²

Varmt välkommen till Ranchen Fjällbyplatån med liftnära läge i Stöten! Detta moderna fjällboende beläget i markplan är välplanerat och smakfullt utfört med bra material och färger i harmoni, så du kan trivas och koppla av. Lägenheten rymmer öppen sällskapsyta med plats för soffgrupp samt matplats intill köket, allt med utsikt genom stora vackra fönsterpartier mot backarna. En trivsam sällskapsyta med den viktiga kaminen i fokus, komfortabel golvvärme genomgående och med utgång till mysig uteplats. Lägenheten rymmer två sovrum samt två helkaklade badrum med dusch varav ett med bastu. På Fjällbyplatån finner du dessa nybyggda fina lägenheter i modern fjälldesign med elljusspåret alldeles runt knuten. Här har du också nära till transportliften Ranchenliften som enkelt tar dig upp till Stötentorget. Stöten är Sälenfjällens nordligaste skidanläggning och har länge kunnat stoltsera med den bästa och mest varierande skidåkning Sälen kan erbjuda. Vilket de också fått flertalet utmärkelser för, bland annat: Sveriges bästa pist, skidort och skidort för barnfamiljer är några av dem. Med ett komplett skidsystem och Sälenfjällens högsta fallhöjd på 398 meter, har Stöten länge varit en destination för både nybörjare och proffs.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7