Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mathias Folke

Mathias Folke

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekängsgatan 58N, Sjöbo, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Ekängsgatan 58N, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Ekängsgatan 58N, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Ekängsgatan 58N

Radhus
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 395 000 kr
108,2 m²
4 rum
6 000 kr/mån
22 135 kr/m²

På Ekängsgatan 58N finner vi detta tilltalande och moderna bostadsrättsradhus, som stod färdigt 2021 med moderna och enhetliga materialval. Entréplan med vattenburen golvvärme där med rejäl hall med klinkergolv, vardagsrum och kök i semiöppen planlösning, perfekt plats att umgås med nära och kära. Utgång till stensatt uteplats i soligt sydvästläge. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Övervåningen huserar de privata utrymmena med tre sovrum där Master Bedroom ger plats åt både dubbelsäng samt gott om garderober till förvaring. Här uppe finns ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Till bostadsrätten finns egen p-plats med laddstolpe, kopplad till lägenhetens el-abonnemang vilket är att föredra om man tecknar timpris abonnemang och kan ladda när elen är som billigast. På framsidan av huset finns även ett isolerat förråd med bra förvaringsmöjligheter. På lagom avstånd finns promenadstråk ner till Almenäs badplats och Rya Åsar med vacker och kuperad terräng. På Sjöbo finner vi förskola/skola samt Sjöbo Torg med dess utbud samt busshållplats för vidare färd mot Borås centrum. Välkommen med din anmälan till visningen.

  • Premium
  • Uteplats
Länghemsgatan 31, Trandared, Borås kommun
  • Budgivning pågår
Länghemsgatan 31, Trandared, Borås kommun, bild 2
Länghemsgatan 31, Trandared, Borås kommun, bild 3

Länghemsgatan 31

Radhus
Trandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 300 000 kr
116 + 102 m²
4 rum
181 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt kvarter på populära Trandared ligger detta rymliga radhus i två plan + källare. På entréplanet hittar ni två sovrum, förråd/kontor, tvättstuga, garage och utgång till den stensatta uteplatsen och lättskötta trädgården på baksidan av huset. På övervåningen huserar de ljusa sociala ytorna med kök och det rymliga vardagsrum som skulle kunna delas av om ytterligare rum önskas. Vidare finns ett sovrum med plats för dubbelsäng samt en gästtoalett. Källarplanet är idag inrett till ett generöst hobbyrum, förråd, matkällare och klädkammare. Skicket är genomgående äldre, vilket ger ny ägare stora möjligheter att forma boendet efter sitt eget tycke och smak. Från radhuset är det nära till lekplats, skola, förskola, och Trandareds torg med dess utbud. Till och från Borås centrum tar man sig snabbt och enkelt via den närliggande busshållplatsen, med cykel eller varför inte en uppfriskande promenad? Naturen finns nära och det är promenadavstånd till Kransmossens fina motionsspår. Välkommen med din anmälan till visningen.

  • Premium
Alingsåsvägen 6, Sandared, Borås kommun
Alingsåsvägen 6, Sandared, Borås kommun, bild 2
Alingsåsvägen 6, Sandared, Borås kommun, bild 3

Alingsåsvägen 6

Lägenhet
Sandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 200 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
6 442 kr/mån
16 438 kr/m²

Centralt belägen trerumslägenhet i Sandared med både inglasad balkong och nyrenoverat kök. Lägenhetens 73 kvm disponerar över hall, kök, två sovrum, badrum samt vardagsrum med gedigen fiskbensparkett. Flertalet ytskikt är renoverade och är genomgående i ljusa och inbjudande toner. Här på Alingsåsvägen 6 bor du i stabil förening där både Bredband och tv-paket Lagom via Telia ingår i månadsavgiften. Tack vare det centrala läget, skapas ett bekymmersfritt boende på många sätt med närhet till service som välsorterade mataffären ICA Köpet, restauranger, bageri och frisör bara några hundra meter från hemmet. Gå till fots eller ta cykeln till badplatsen vid Viaredsjön eller motionsspår med utomhusgym. Sandared erbjuder även förskola, skola, badhus och vårdcentral. Tack vare kommunikationer som buss, tåg och närhet till Riksväg 40 tar du dig smidigt både till Borås, Landvetterflygplats och Göteborg. Välkommen med din intresseanmälan för bokning av visning till ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
  • Balkong
Ekängsgatan 5, Sjöbo, Borås kommun

Ekängsgatan 5

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
750 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
4 106 kr/mån
11 719 kr/m²

Söker du efter en bekväm tvårumslägenhet på Sjöbo? Denna lägenhet på Ekängsgatan 5 har allt du behöver för en trivsam vardag. Köket har tillräckligt med utrymme för matbord och fönsterutsikt. Utrustat med ugn, mikrovågsugn, spis, spisfläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Den generösa bänkytan gör matlagningen till en fröjd, och de träfärgade köksluckorna rymmer alla dina köksredskap och apparater med lätthet. Vardagsrummet är ljust och rymligt och erbjuder plats för en stor soffgrupp samt annat möblemang efter tycke och smak. Härifrån kan du stiga ut på den soliga balkongen, som vetter mot baksidan av huset och är den perfekta platsen för avkoppling. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng och nattduksbord, med gott om utrymme kvar för andra möbleringar eller förvaring i de generösa garderoberna. Badrummet har kaklade väggar, plastmatta på golvet och är utrustat med wc, handdukstork, handfat med kommod, tvättmaskin samt en bekväm dusch med glasvägg. Denna lägenhet ligger i en välskött förening som erbjuder hobbyrum, cykelrum och ett effektivt soprum med sortering. Den mysiga bakgården är smyckad med äppelträd och vinbärsbuskar och ger en trevlig plats att koppla av på. Busshållplats finns alldeles i närheten, vilket ger smidiga förbindelser till Knalleland, högskolan och stadens centrum. För naturälskare finns Almenäs badplats och Rya Åsars friluftsområde inom bekvämt räckhåll. Sjöbo torg erbjuder dagligvaruhandel, apotek och restauranger för dina dagliga behov. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare för mer information/bokning av privatvisning.

  • Balkong
Högalidsvägen 4, Gånghester, Borås kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00

Högalidsvägen 4

Villa
Gånghester, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 900 000 kr
106 + 115 m²
5 rum
900 m² tomt

På Högalidsvägen 4 finner vi denna trivsamma och praktiska villa om ett plan med suterrängkällare. Uppvuxen trädgård med både grönytor, växter/träd och odlingsplats för den intresserade. Södervänd altan, delvis under tak inbjuder till härliga stunder tillsammans med familj och vänner. På insidan av huset finner vi suterrängplan med allrum, badrum, pannrum/tvättstuga, förråd och garage. Övre plan bjuder på kök, vardagsrum med burspråk, tre sovrum, klädkammare/förråd samt toalett. Fiber installerat och uppvärmning via pellets. På tomten finner vi även växthus och förrådsbod. Gånghester är ett tryggt och populärt samhälle att bosätta sig i. Inte långt från staden är samhället beläget, vilket enkelt nås via bil, buss eller med cykel via cykelbanan. Gånghesterskolan (F-6) är omtyckt och är ombyggd/renoverad 2019. Lite längre upp på samma gata som skolan finner vi även förskolan. Vidare finner vi välsorterade Ica hjärtat, pizzeria, gym och busshållplats i närområdet. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig mäklare för bokning av visning.

  • Plus
Bergsbovägen 4, Dannike, Borås kommun

Bergsbovägen 4

Villa
Dannike, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 500 000 kr
90 + 63 m²
3 rum
2 030 m² tomt

Välkommen till Bergsbovägen 4 i idylliska Dannike. Nu finns möjlighet att förvärva denna villa, uppdelad i två lägenheter med separata ingångar. Entréplanet erbjuder två rum, kök samt badrum. Övre planet erbjuder två rum och ett mindre kök/pentry samt badrum. Potentiella hyresintäkter finner du i annonsen. Utöver detta finns tillgång till en lummig och mysig tomt om ca 2030 kvm, där gott om fruktträd finns uppvuxna. Garage i huskropp. Ytterligare förrådsbyggnad finns på tomten. I Dannike bor du natur- och sjönära. Rammsjön erbjuder under sommartid svalkande dopp och hopptorn för den våghalsige. Vintertid finns alla möjligheter att snöra på sig skridskorna för en tur runt sjön för utforska kringliggande områden. För barnen finns förskola och skola upp till årskurs 6, därefter erbjuds skola i det närliggande samhället Dalsjöfors som även erbjuder ett bra utbud av mataffärer, restauranger, butiker med mera. På bekvämt köravstånd finns även Ulricehamn och Borås med sina utbud av service och butiker. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen med din intresseanmälan till ansvarig fastighetsmäklare för bokning av visning

  • Plus

Visar alla 6