Mäklare Robin Örnklint

Robin Örnklint

Om mig

Varit fastighetsmäklare sedan 2015 och säljer bostäder i hela Dalarna, bor själv i Falun. Vill ni känna er trygga genom processen med en erfaren mäklare som säljer många bostäder? Då ska ni anlita mig. Jag brinner för mitt yrke och strävar alltid efter att ha hög kundnöjdhet. På fritiden spenderar jag gärna tid till att umgås med vänner, familj samt träning & sportevenemang. Går ni i sälj eller köptankar? Tveka inte, kontakta gärna mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lumshedsvägen 3, Borgärdet, Falu kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Lumshedsvägen 3

Villa
Borgärdet, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 300 000 kr
93 + 56 m²
4 rum
1 174 m² tomt

Prissänkt till 1 300 000kr. Välkomna till denna villa med stor potential. Här kan ni sätta er egen prägel på ett hus som i princip ligger mitt i Svärdsjö. Inom promenadavstånd ligger allt man behöver med butiker, skola och omsorg. Villan ligger på en lummig trädgård med direkt tillgänglighet. Entrén välkomnar med stor farstu med ytterdörr in till hallen. Ett riktigt bonnakök med plats för ett större matbord. Helkaklat badrum med dusch. Vardagsrum med kamininsats samt ett sovrum eller allrum. Trappa upp till övervåningen som har två större sovrum i två väderstreck, en toalett samt tre större kattvindar som mycket väl kan göras till mindre sovrum. Gedigen trapp ner till källaren med generösa utrymmen bestående av stort förråd eller snickarbod, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. Här finner ni även in inbyggd bastu med plats för minst 4 personer. Tvättrummet har en vedspis monterad då det troligen har varit ett gammalkök här. Klassik matkällare för matvaror. Huset är behov av lite kärlek men har de egenskaper som man behöver för att skapa ett riktigt fint boende. Fastigheten har varit uthyrd under en längre period och är för tillfället tom, varav tillträde kan ske omgående. Kontakta oss för visning redan idag.

  • Plus
Norra Järnvägsgatan 3E, Britsarvet, Falu kommun

Norra Järnvägsgatan 3E

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 075 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 169 kr/mån
34 677 kr/m²

FRÄSCH 1:A , MED HISS PÅ VÅNING 2 AV 4 , NYPRODUCERAD 2020. Här erbjuds en fräsch etta som byggdes via Skanska och BoKlok Ikea år 2020, i centralt läge i Falun. Perfekt som första boende, övernattningslägenhet, studentlägenhet eller för er som helt enkelt vill bo riktigt bekvämt och billigt. I månadsavgiften om 2169kr så ingår värme, vatten och internet. Lägenheten innehåller praktiskt hall och walk in closet med bra förvaringsmöjligheter. Fräscht kök modern maskinell utrustning, diskmaskin med mera. Stort badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golv, i badrummet finns tvättmaskin, dusch, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, wc. Rymligt vardagsrum med plats för både säng, soffa/tv, matbord. Fransk balkong. Önskar man sitta ute med kaffet, kan man till exempel sitta i loftgången vid ytterdörren där man kommer in till lägenheten. Fiber/internet finns indraget. Här bor du med bekvämt avstånd till bland annat mataffärer, sjukhus, vårdcentral, Lugnet, högskola, resecentrum och allt vad Falu stad har att erbjuda! Föreningen innehåller 36 lägenheter fördelade över 2 huskroppar. Parkering går att hyra i direkt närhet till lägenheten, motorvärmare till alla parkeringsplatser, finns även gästparkeringar. Ingår även ett förråd på ca 1,5 kvm till lägenheten. I denna lägenhet är det bara att flytta in och trivas från dag 1! Varmt välkomna att anmäla intresse till ansvarig fastighetsmäklare.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Vikavägen 100, VIKA, Falu kommun

Vikavägen 100

Villa
VIKA, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 995 000 kr
224 + 50 m²
5 rum
1 456 m² tomt

2 FAMILJSHUS TILL PRISET AV 1! Bo billigt och köp ett 2 familjs hus, bo i ena delen själva och hyr ut andra delen och få en hyresintäkt! Eller varför inte stycka av och sälja ena delen och på så sätt ha ett billigt boende själv? Unik chans att köpa detta två familjshus/parhus i vackra Vika strax utanför Falun! Välkommen till denna imponerande villa med två separata ingångar om 5 rum och kök per bostad. Separata bostäder på ca 112 kvm per bostad då totala ytan för huset är 224 kvm. I entréplan så erbjuder båda bostäderna hall, vardagsrum, kök, matplats, wc, samt bra förvaringsmöjligheter, På övre plan så finns badrum samt 2-3 sovrum per bostad. I källarplan finns tvättrum till båda bostäderna, förråd, pannrum med mera. Se gärna planlösningar i annonsering. På fastigheten finns också ett stort varmgarage som byggdes 1999 på ca 55 kvm i golvyta. Här bor ni väldigt billigt. Hyr ut ena bostaden för ca 8000kr-12.000kr per månad och få en hyresintäkt på ca 96.000kr-144.000kr/år. Täcker driftkostnad på huset gott och väl så ni själva bor väldigt billigt och kan amortera mer på bostadslånet om så önskas. Eller ett annat alternativ, stycka av fastigheten till 2 fastigheter och sälja andra delen till en annan familj. Eller renovera och göra om till en enfamiljsbostad om så önskas. Alternativen är många! Trädgård och Utomhusutrymmen: Lättskött trädgård och utrymme för barnen att leka, spela kubb med mera. Här finns även en takad altan till båda bostäderna där ni kan njuta av soliga dagar och grillkvällar med vänner och familj. Läge och Området: Vika i Falun är känt för sin natursköna omgivning och närheten till olika fritidsaktiviteter. Ni har enkel tillgång till vackra skogspromenader, sjö och andra naturupplevelser. Samtidigt ligger centrum av Falun bara en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturella sevärdheter. Ca 1,8 mil från Falun. ca 2 mil till Borlänge, 2,8 mil till Hedemora. I vika finns skola årskurs 1-6 samt förskola. Eljusspår, frisbeegolf, hinderbana, bra med träningsmöjligheter för olika intressen, fotboll/hockey mm. Närhet till badplats i Runn, café, pizzeria/närköp, kyrka med mera! Garage och parkeringsplatser på gården för flera bilar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning idag. Välkommen till ert nya hem i Vika!

Formvägen 2, Grycksbo, Falu kommun

Formvägen 2

Villa
Grycksbo, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
1 795 000 kr
105 + 50 m²
4 rum
1 087 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i Grycksbo strax utanför Falun, endast cirka 10 minuter med bil från centrala Falun. Detta hus har en bekväm boendeyta som erbjuder gott om plats för en familj. Den traditionella planlösningen inkluderar: Mysigt vardagsrum där ni kan njuta av avkopplande stunder framför en brasa i den vedeldade braskaminen. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus. Kök: Det traditionella köket i 50 tals stil har en rustik charm med träinredning och här finns plats för matlagning och måltider. Sovrum: Huset har i nuläget två rymliga sovrum och gott om förvaringsutrymme i husets övre plan. Men för den som vill skapa fler sovrum finns möjligheter att skapa i både entréplan istället för matrummet samt om man renoverar och fräschar till nere i källaren för att kunna inreda något till sovrum. Badrum: Klassiskt och charmigt badrum i 50 tals stil med kakel/klinkers och inbyggt badkar. Trädgård och Utomhusutrymmen: Huset är omgivet av en stor trädgård med grönskande träd, blommor och grönska. Trädgården är perfekt för trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Här finns även utrymme för en trädgårdsodling och trevliga umgängesytor där ni kan njuta av varma sommardagar. Läge och Området: Grycksbo ligger i Dalarna och erbjuder närhet till naturen. Området är känt för sina skogspromenader, sjöar och möjligheter till friluftsaktiviteter. Du kan utforska vackra landskap och njuta av en lugn atmosfär. Övrig Information: Nära till matbutik, skola och bekvämligheter. Enkel tillgång till kollektivtrafik och vägförbindelser. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

Rostberg 11, Rostberg, Falu kommun

Rostberg 11

Tomt
Rostberg, Falu kommun
SkandiaMäklarna Falun
350 000 kr
4 467 m² tomt

I Rostberg finner ni här en stor tomt vid kanten av skogsbrynet och granne till några villor. På tomtyta om hela 4467 kvm bygger ni nytt hus och bor i naturnära läge. Rostberg är en klassisk dalaby som omgärdas av ca 50 tals hus med åkrar, ängar, skog och rik natur. Till centrala Falun tar det ca 10 min med bil. Här bygger ni valfritt hus från valfri husleverantör. Positivt förhandsbesked finns (se bilaga) Vi har goda referenser samt kontakter till husleverantörer som Svenska Familjehus, Götenehus, Willa Nordic, Älvsbyhus, Fiskarhedenvillan mfl. Att bygga nytt hus är en mycket god investeringen, småhusmarknaden har varit exceptionell god under flera år i Falu kommun. Närheten till naturen har allt mer blivit en viktig fråga för många. Här skapar ni ert drömboende i ett lantligt område med närhet till naturen. En enskild anläggning för V/A avses att ordnas av köpare. Vatten borras på tomten och avlopp skapar man med entreprenörer. Kostnad ca 220 000 kr. Fiberanslutning samt elanslutning finns vid tomtgräns. Se Falu kommuns hemsida för mer information om anslutningskostnader, bygglov mm samt nyttig information att bygga hus, under fliken bygga och bo på www.falun.se Välkomna att besöka tomten när det passar och kontakta oss för privatvisning samt mer information.

Visar alla 5