Mäklare Therese Franzén

Therese Franzén

Om mig

Med ett brinnande intresse för människor, försäljning och mäkleri har jag under många år framgångsrikt förmedlat bostäder i Malmö. Jag är född och uppvuxen i Malmö och därför klappar mitt hjärta lite extra för staden. För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och därför vill jag finnas där med fullt engagemang under hela processen. För mig är varje affär unik och jag vill att både köpare och säljare gör sitt livs bästa affär. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västanväg 53C, Limhamn, Malmö kommun

Västanväg 53C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 150 kr/mån
36 423 kr/m²

På bra adress och i populär förening samt att ha lyxen av att bara bo ett par kvarter från Limhamns centrums härliga myller välkomnas vi in till en smakfullt renoverad bostad. Här flyter genomgående slitstark enstavsparkett i ek som trivsamt möter upp ljusa väggar samt stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp alltigenom. Köket renoverades så sent som 2021 och går i klassiskt vitt med komplett maskinpark. Två stora sovrum och ett vardagsrum som erbjuder plats för både soffan och matsalsmöblemanget . Ifrån vardagsrummet når vi den gårdsvända balkongen i västerläge som med sin inglasning garanterat kommer bli en härlig plats att nyttja stora delar av året. Lägg därtill ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt gott om inbyggd förvaring och vi har inget att sakna. Här bor vi tryggt i en ekonomisk stabil förening med ovanligt låg belåningsgrad för området, samt gemensam el som inte bara är bekvämt, utan även ger en lägre månadskostnad. Området är attraktivt och har kort avstånd till mycket populära Geijerskolan, badplatser och strövområden längs havet. Dessutom erbjuds närhet till allt från restauranger, caféer, matbutiker, vårdcentral och Limhamns centrum, samtidigt som vi enkelt når City med cykel, buss eller bil. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Skomakaregatan 4A, Gamla Väster, Malmö kommun

Skomakaregatan 4A

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/7
4 536 kr/mån
57 500 kr/m²

På stark adress i hjärtat av Malmö har vi nu nöjet att presentera en modern och välplanerad bostad. Med hiss från markplan tar vi oss upp till våning fem och möts direkt av ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Kvalitetskök från Myresjö samspelar i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, där det skapas härliga sällskapsytor. Den generösa gårdsvända balkongen, belägen i soligt söderläge, blir naturligt en förlängning av hemmet och under årets varmare perioder står dörren allt som oftast öppen ut här. Lägg därtill ett rofyllt sovrum med tillhörande inredd walk in closet, stilrent badrum med egna tvättmöjligheter snyggt inbyggda i dolt skåp och ypperliga förvaringsmöjligheter. Här bor vi tyst och avskilt samtidigt som citys puls väntar utanför porten och i föreningens gemensamma utrymme finner vi en härligt avslappnande spaavdelning. Varmt välkomna till ett bekvämt boende med direkt närhet till trevliga restauranger, bra shopping och med endast några minuters promenad till ljuvliga Kungsparken och Malmö centralstation. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2