Mäklare Thomas Rylander

Thomas Rylander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sveavägen 2A, Öster, Örebro kommun
Sveavägen 2A, Öster, Örebro kommun, bild 2
Sveavägen 2A, Öster, Örebro kommun, bild 3

Sveavägen 2A

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 295 000 kr
126 m²
4 rum
vån 1/1
7 881 kr/mån
26 151 kr/m²

Enbart privata visningar kontakta Thomas för att boka din visning! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en stor lägenhet i toppskick mitt i hjärtat av öster med närhet till vackra Stadsparken, Örebro Universitet och Örebro city, restauranger samt nöjen! Bostadens 126 kvm nås via egen entré och fördelas över fyra rum med fantastiska sociala ytor. Stort kök med rejäl köksö och stor rymlig matplats med fantastiskt ljusinsläpp och rejäl takhöjd. Mångsidig planlösning där det finns gott om möjligheter att nyttja de stora rummen som både matrum, vardagsrum eller dela av och skapa ytterligare sovrum. Vidare in öppnar bostaden upp sig ytterligare där kök och matrum möter varandra i öppen plan, här skapar takhöjden och de stora fönsterpartierna en yta med häftig karaktär. HTH-köket är fullt utrustat med gott om förvaring och köksö som binder ihop med matplatsen. Från matrummet och passage når vi bostadens två sovrum, ett lyxigt master med både klädkammare och badrum ensuite samt ett ytterligare sovrum. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick med fina slitstarka Amtico vinylgolv som enhetligt löper genom hela bostaden, två stilrena helkaklade badrum varav ett med tvättpelare. Samtliga fönster i markplan har totalt insynsskydd i form av speglade glas. Här bor du på attraktiva öster med närhet till det mesta Örebro city har att erbjuda i en stor och prisvärd lägenhet med internationell karaktär. En bostad som måste ses!

  • Premium
  • Uteplats
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 15:45
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Åbroddgatan 7

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
6 018 kr/mån
29 267 kr/m²

På lugn trevlig sidogata finner ni denna smakfulla trea med adress Åbroddgatan 7. En stilsäkert inredd bostad om 75 kvadrat, med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas! Planlösningen är väl disponerad och erbjuder tilltagna och inbjudande sällskapsytor i vardagsrumsdelen som möter köket. Ett generöst ljusflöde från stora fönsterpartier ger de sociala ytorna i kök och vardagsrum en mycket trivsam känsla. Köket är fullutrustat, smakfullt och modernt med köksinredning i vinkel som ger gott om både arbetsyta och förvaring. Lägenheten rymmer även två sovrum i bra storlek, varav det största med egen klädkammare. Dessutom finns ett stort helkaklat badrum med dusch som även utrustats med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med närhet till allt du behöver; matbutiker, vårdcentral och skolor samt barnomsorg. För den som älskar att leva aktivt finns här även ett överflöd av möjligheter. Njut av en fin 18-håls golfbana, MTB-leder, motionsspår, nöjes- och utomhusbad, Friskis & Svettis, fotbollsplaner, badmintonhall och tennisbanor. För naturälskaren finns det också vackra naturreservat att utforska och utomhusgym för träning under bar himmel. Med sådana faciliteter är detta ett idealiskt hem för dig som värdesätter både bekvämlighet och en aktiv livsstil. På var sin sida om Sörbyängen och Ladugårdsängen finns större livsmedelsbutiker. Till centrala Örebro cyklar du på cirka 10 minuter, lika så till universitetsområdet. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brf Utsikten i Framnäs, null, Örebro kommun
  • 7 lediga bostäder

Brf Utsikten i Framnäs

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
fr. 3 050 000 kr
135 m²
5 rum
5 995 kr/mån

Redan hösten 2024 finns möjlighet att bo och leva i Framnäs - Ca 4 kilometer från Örebro, i naturskön miljö med endast några hundra meter från Hjälmaren. Optimalt planerat om 135 kvm med luftig, öppen planlösning och stora fönsterpartier. Solceller ingår kostnadsfritt och med en prisbild från under 3 mkr så är detta ett tillfälle som sällan återkommer. Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler och BRF med låg belåning! Välkommen till en bostadsbyggare som tänker nytt! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Bostadsrättsförening med 20 friliggande villor uppförs på en idyllisk plats med direkt närhet till Hjälmaren och naturen, men med bara 4 kilometer från Örebro. Förskola, skola åk F-6 samt fotbollsplan finns inom gångavstånd. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Bostaden har ”öppet till nock” på övre plan vilket innebär en takhöjd till nock på drygt 3.5 meter. Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Tomtstorlekarna varierar. Tillträde beräknas till augusti till oktober, 2024.

  • Nybyggnadsprojekt
Krontorpsgatan 2A, Centralt Söder, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Krontorpsgatan 2A, Centralt Söder, Örebro kommun, bild 2
Krontorpsgatan 2A, Centralt Söder, Örebro kommun, bild 3

Krontorpsgatan 2A

Radhus
Centralt Söder, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 895 000 kr
135 m²
5 rum
8 687 kr/mån
28 852 kr/m²

Här presenteras ett av de fina cityradhusen i Brf Bagarn. Detta hörnradhus i populär förening erbjuder ett centralt läge i en lättskött och rymlig bostad om 135 kvm. Här ingår uppvärmningen och vatten i avgiften och föreningens grönytor samt radhusets häck och gräsmatta sköts av förvaltaren - smidigt! Mycket fint nybyggt inglasat uterum beläget mot skyddad baksida i söder. Bostaden är i genomgående fint skick, där mycket renoverats på senare år. Entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum med fin takhöjd och fin nyslipad och vitbetsad parkett, kök med matplats, helkaklat badrum samt separat tvättstuga. Från vardagsrummet nås bostadens baksida med trevligt nybyggt inglasat uterum i söderläge som leder ut till gräsyta och förråd. Genomgående fin takhöjd om 2,70 m i entréplan och 2,60 m på övervåningen. En trappa upp finns en rymlig hall som kan användas för skrivbordplats eller ett mindre allrum. Här finns tre sovrum varav ett mycket stort som även kan delas av till två sovrum, detta rum används idag som ett rymligt allrum. Ytterligare två bra sovrum varav det ena med anslutande balkong och fin akustikpanel på vägg. Här finns även ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar och dubbla tvättställ. Vidare finns utöver baksidans förråd även ett stort varmförråd i grannbyggnaden. Brf Bagarn är en populär och stabil förening med charmig byggnation och ett centralt och attraktivt läge - här bor du med närhet till det mesta. I föreningen finns fina mervärden i gemensamma utrymmen med tvättstugor, föreningslokal, gym, två bastur med relaxutrymme, två övernattningsrum, lekplats på innergården samt varmgarage. Alla bostäder har tillgång till antingen p-plats med elbilsladdare alternativt varmgarage. Endast några få minuters promenad till citykärnan, mataffär, Gustavsvik med bad och gym oh all annan service Örebro city har att erbjuda. För pendlaren är det några minuters promenad till Södra station. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hälsogränd 17, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Hälsogränd 17, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Hälsogränd 17, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Hälsogränd 17

Lägenhet
Adolfsberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
117,5 m²
4 rum
5 549 kr/mån
25 489 kr/m²

Välkomna till populära Brunnsängen, Adolfsberg och detta mycket fina bostadsrättsradhus i två plan om fyra rum och kök med inglasat uterum och baksida i söder. Här bor man i ett barnvänligt område med flera lekplatser och fritt från biltrafik. Promenadavstånd till skola, förskola, mataffär och busshållplats med bussar till både Örebro city och Marieberg Galleria som erbjuder stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder i den stora och praktiska skjutdörrsgarderoben. Från hallen kommer du vidare in i bostadens trevliga och ljusa kök. Köket har ljusa luckor och laminatbänkskiva, ovan sitter ett snyggt stänkskydd i sten samt spotlights både under skåp och infällt mot tak . Här finns naturlig matplats invid fönstret som vetter mot framsidan. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum, här finns plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Flertalet fönster och glasad altandörr ger ett fint ljusflöde in i bostaden. Från vardagsrummet kommer du ut till den inglasade uterummet och vidare ut till altanen i soligt söderläge. Ett mycket trevligt läge i området! På entréplan finns även ett stilrent helkaklat badrum med wc, dusch, tvättställ med kommod och spegelskåp. En tvättstuga samt ett förråd under trappan. På bostadens andra våning fördelas tre sovrum ut från hallen. Här finns även ett badrum och en klädkammare som även kan inredas som kontor eller en myshörna för barnen. Sovrummen är i bra storlek och har plats för säng, skrivbord samt förvaring. På bostadens framsida finns en uteplats samt isolerat förråd. Parkering finns att hyra till en billig peng i garagelänga. En optimal bostad för er som vill njuta av villakänsla med uteplats men varken har tid eller lust med villalivets alla måsten. Hsb:s Brf Passaren är en välskött bostadsrättsförening med låg belåning och fin föreningslokal som kan bokas för kalas och övernattning. Här finns en tennisbana som spolas till skridskobana på vintern, bilfria gårdar, många lekplatser och en trevlig pulkabacke precis intill. Brunnsängen och Adolfsberg är ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till mataffär, cykelavstånd till centrum och 18-håls golfbana som har fina skidspår på vintern. Närhet till vackra Sommarro-skogen för promenader eller uppfriskande löpturer. Vill man inte ta bilen finns det inte mindre än tre stadsbusslinjer att tillgå. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hemmansvägen 38 A, Sörby, Örebro kommun

Hemmansvägen 38 A

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
JM Kundtjänst Bostad
2 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1
5 729 kr/mån
32 554 kr/m²

Stor 4:a med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Klädkammare i anslutning till sovrum och balkong mot innergård.

  • Nyproduktion
  • Augusti 2024
  • Balkong
  • Hiss
Termikgatan 49C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 18:30
Termikgatan 49C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 49C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 49C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/5
3 470 kr/mån
35 313 kr/m²

Nu saluförs en väldisponerad 2:a med stilsäker interiör, hög standard och stor balkong i söder med trevligt vyläge i en av Örebros mest moderna bostadsrättsföreningar! Bostadshus med det lilla extra, beläget i citynära område med direkt närhet till rogivande naturområden. Här har ni tillgång till föreningens tre terrasser, ett orangeri för härliga middagsbjudningar och relax med bastu – riktig vardagslyx! Dessutom har ni möjlighet att hyra föreningens elbilar vid behov. En inbjudande bostad där stora fönsterpartier skapar ytterligare rymd och ljus. Trevlig runtgående planlösning där det fullutrustade köket med både generösa arbetsytor och bra förvaring möter vardagsrummet. Här bjuder stort fönsterparti på utsikt och skapar i kombination med den glasade dörren till balkongen ljusa och trevliga umgängesytor. Bostaden erbjuder även ett bra sovrum med fin förvaring samt ett stilfullt och modernt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Förråd som tillhör lägenheten finns på samma våningsplan. Bostadsrättsföreningen erbjuder dessutom parkeringsplatser med laddstolpar att hyra i garaget och en cykellounge på entréplanet samt lånebil. Södra Ladugårdsängen är ett grönt och lugnt område med bekvämt cykelavstånd till både Örebro City och Universitetet. I området finns flera skolor och förskolor, matbutiker, gym, systembolag och restauranger. Närhet till naturen med fina skogsområden där både cykelled och löpspår finns. Här finns också en 18-håls golfbana, badhus, tennishall, skidbacke och längdskidspår.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallsoppsvägen 12, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Tallsoppsvägen 12, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Tallsoppsvägen 12, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Tallsoppsvägen 12

Radhus
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 295 000 kr
144 m²
6 rum
6 427 kr/mån
22 882 kr/m²

Nu saluförs ett av områdets trevligaste lägen! På Tallsoppsvägen 12 är fördelarna många, stor tomt avskilt belägen mot skogen och avskärmad med häck mot grannar. Bostaden baksida erbjuder eftermiddagskvällssol med stort trädäck, här finns även spabad i privat läge där du med fördel njuter av grönskan eller skogen i vinterskrud. Framsida med carport och förråd, utöver carporten finns asfalterad uppfart, framsidan har totalt plats för flertalet bilar. Bostadshuset om hela 144 kvm innefattar det mesta som önskas av den kräsne. En takhöjd om 2,80 m på entréplan, upp till 3,50 m på övre plan, stora spröjsade fönsterpartier och en öppen planlösning ger gott om naturligt ljusinsläpp. Genomgående hög standard med fullt utrustat kök, två helkaklade badrum med golvvärme samt separat klädvård/skafferi. Stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett sovrum, tvättstuga, skafferi och badrum i entréplan, på det mer privata övre planet finns tre sovrum varav ett nyttjas som walk in closet, allrum med utgång till terrass samt badrum med bubbelbad. Generellt stora fina ytor och generösa rum med gott om plats för hela familjen. I Ekeby Almby bor du granne med Hjälmaren och härliga naturområden. Kärleksstigen längs Hjälmaren leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och ängar. Skola och förskola i området med förskolorna Ekebergabacken och Heimdal samt friskolan Fyren för årskurs F-6. Endast 10 min med bil till citykärnan med all service man kan önska sig. Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen. Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns pizzeria samt en 24h butik där du dygnet runt kan handla det som saknas hemma. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Andel i Nedre Ranchen Lodge 423A, Stöten, Malung-Sälens kommun
Andel i Nedre Ranchen Lodge 423A, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Andel i Nedre Ranchen Lodge 423A, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Andel i Nedre Ranchen Lodge 423A

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
525 000 kr
89 + 15 m²
5 rum
950 kr/mån
5 899 kr/m²

Passa på, 5/10 andelar tecknade! Bli ägare till en andel i nybyggda Brf Fjällvyn i Stöten. 8+2 bäddar, perfekt för 2 familjer med Ski-in Ski out. Ett enkelt sätt att bli med fjällstuga som kan nyttjas fem veckor om året! Huset är fullt inrett med kvalitetsmöbler, 8 sängar samt 1 bäddsoffa, tv/ljudsystem och all utrustning som behövs för en fantastisk fjällvistelse. Fjällvyn består av arkitektritade parhus med noggrant utvalda material där man satsat på att få fram känslan av timmerhus. Gedigen timmerpanel, breda knutbrädor, vackert handsågade dörr- och fönsterfoder. 4 sovrum, pjäx- och klädrum, bastu, 2 toaletter/dusch. Skidförråd. Altan med utsikt mot backarna. Braskamin. Nära transportlift till backen samt längdspår. Att köpa en andel är ett prisvärt och bekvämt alternativ till att äga helt själv. Alla kostnader blir delade på 10 genom den samägda ekonomiska föreningen som innehar andelen i bostadsrättföreningen Fjällvyn. Service sköts genom ett samarbetsavtal med Stöten AB. Den totala kostnaden för att få 5 veckor går att jämföra med att hyra motsvarande hus 1 vecka i högsäsong. Som andelsägare så får du även möjlighet att köpa Stötens ambassadörskort med 40% rabatt på säsongsskipass och flertalet andra fina rabatter. Förutom priset för andelen betalar man också en månadsavgift om 950 kr till den gemensamma föreningen. Underlag för beräkningen kommer från föreningens ekonomiska plan. I månadskostnaden ingår: Avgift till bostadsrättsföreningen El för uppvärmning och hushållsel Fiberanslutning, WIFI Avsättning till framtida renoveringsfond Serviceavtal till Stöten AB Försäkring Kostnad för hantering av föreningen (bokslut och extern revisor) Årligt uppstartsstäd Vilka blir mina veckor? Inför varje säsong sker en årsstämma där man även bestämmer vem som ska ha vilken vecka kommande säsong. Valordningen lottas första året och efter 10 år har man gått varvet runt. Man väljer 1 vecka i taget dvs. den som börjar väljer 1 vecka, nr 2 väljer 1 vecka osv. Det finns även möjlighet att dela veckor mellan delägare, dvs fördela 1 vecka på 2 kortveckor. Byte sker alltid söndagar och det finns möjlighet att köpa avresestäd för den som önskar. Uppläget ger 2 st veckor i skidsäsong och 3 veckor fördelat på resten av året. I de fall man inte nyttjar någon vecka finns möjlighet att hyra ut via avtalet med Stöten. Uthyrning på annat sätt är inte tillåten om inte föreningen överenskommer annat. Beräkningsexempel: Med ett antagande att man lägger 30% i kontantinsats och finansierar övrigt kapitalbehov med 5% ränta och inkluderar månadskostnaden får man en årskostnad på ca 25.000kr efter ränteavdrag. En veckohyra i Stöten för ett boende i denna storlek och standard är ca 30.000 kr för en högsäsongsvecka.

  • Premium
  • Uteplats
Ulsavilagatan 25D, Ormesta, Örebro kommun
Ulsavilagatan 25D, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 25D, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 25D

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 195 000 kr
112,8 m²
5 rum
6 179 kr/mån
28 324 kr/m²

Nu erbjuds chansen att förvärva detta fina radhus med fint läge med baksida mot parken och södersolen. Ett bekymmersfritt boende om två plan, genomgående smakfulla val som skapar ett stilrent och varmt hem beläget precis intill naturen med Osets vackra promenadstråk. Smidigt och bra läge i området mot grönyta och parkmiljö, där du med enkelhet kan släppa ut barnen i lekparken med uppsikt från altanen. Fina sociala och öppna ytor på entréplan där stora fönsterpartier ger naturlig anslutning till den fina utemiljön. Bostaden inrymmer 5 rok varav 4 sovrum med möjlighet att nyttja fjärde sovrummet som allrum. I hallen möts du av en trevlig genomgående vy ut mot parken. Till vänster ligger matrum som idag används som inre hall med förvaring i garderober samt det trivsamma köket med snygg köksinredning från HTH i vitt med fin stenbänkskiva. Här erbjuds ett kök med alla bekvämligheter man kan önska, stor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och inbyggnadsmikro, samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Draglådor ger gott om förvaring. Praktisk bardel sammanlänkar köket med vardagsrummet via öppen planlösning, samma fina stenbänkskiva här. Vardagsrummet har plats för både avkopplande soffdel och matgrupp och stora fönster som binder ihop ute och inne. Fin utsikt mot grön parkmiljö. Härifrån når man även altanen på bostadens baksida i söder, där även trädgården finns. På entréplanet finns även ett av husets helkaklade duschrum, tvättstuga samt praktisk förrådsutrymme under trappen. En trappa upp finns bostadens mer privata delar med bra fyra sovrum, varav ett “master bedroom”, ett sovrum som även kan nyttjas som allrum samt ytterligare helkaklat badrum, här med badkar. Allt i bästa skick och med infälld belysning, smakfulla materialval och en mysig & ombonad känsla. Bekvämt och skönt med golvvärme på bottenplanet samt komfortvärme på badrummet på våning 2. Huset byggdes 2016 och omgivningarna är uppväxa med välskött grönska. Häck ramar in bostadens tomt samt spaljéer skärmar av ytterligare. Framsida är plattsatt med biluppställningsplats och separat förråd. I området finns lekplats med bollplan och precis intill ligger vackra Oset som är ett naturreservat intill Hjälmaren. Här kan man njuta av vackra promenadstråk, flera grillplatser och rikligt djurliv. Trots det lugna och lantliga läget så bor du endast en cykeltur från centrum, USÖ och Universitetet. Goda kommunikationer, gym, restauranger, skola samt barnomsorg finns i närområdet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kabingatan 4A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:45
Kabingatan 4A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Kabingatan 4A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Kabingatan 4A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
4 378 kr/mån
30 094 kr/m²

Välkommen till Kabingatan 4A och denna tvåa med hög standard och väl genomarbetade kvadratmetrar. Här erbjuds såväl en fin inglasad balkong som ett helkaklat badrum med tvättavdelning samt ett snyggt stilrent kök med påkostade vitvaror. Fina centrerade umgängesytor i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum med utgång till fin inglasad balkong med vy mot parkområde. Vidare erbjuder bostaden ett rogivande sovrum med god förvaring i klädkammare och en entréhall med förvaring. En välplanerad bostad med hög boendestandard! I bostadsrättsföreningen HSB Vingen bor du i ett trevligt läge intill trivsam parkmiljö. Föreningen erbjuder en hel del mervärden! Här finns ett garage med anslutning från samtliga trapphus, en tvättstuga, en föreningslokal med pentry och uteplats, här finns även en gästlägenhet att hyra för en billig peng om du har vänner eller familj på besök. Vidare finns gott om cykelparkering. Södra Ladugårdsängen är en av Örebros nyare stadsdelar, här har du närhet till fina naturområden och golfbana. I området finns även bad, rackethall och vårdcentral. I kvarteret runt bostaden finns flera restauranger, gym och stor matbutik. Med fina cykelvägar och enbart 2 km till både centrum och Universitetet så bor du även bra till som student, ca 7 minuter cykel till både city och Universitetet, föredrar du buss så finns linje 6 precis utanför dörren som smidigt tar dig in till centrala Örebro.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Restalundsvägen 16F, Eyraområdet, Örebro kommun
Restalundsvägen 16F, Eyraområdet, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 16F, Eyraområdet, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 16F

Lägenhet
Eyraområdet, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/5
5 288 kr/mån
38 210 kr/m²

Välkommen till Restalundsvägen 16F och en av föreningens trevligaste treor! Här bor du i en mycket välvårdad lägenhet med stor balkong i söderläge mot parkmiljö och fint ljusflöde genom hela bostaden. En välplanerad bostad med tidlösa och stilsäkra materialval och genomgående hög standard. Bostadshuset ligger något förskjutet mot övriga hus vilket även ger en trevlig vy över Restalundsvägen. Ett hem med kvadraten på rätt ställe, genomgående bra storlek på samtliga rum,fin förvaring och trivsamma runtgående sällskapsytor. Vardagsrum och kök binds ihop via matplats med trevligt vyläge. Köket är stilrent med full maskinell komfort och är lagom öppet mot vardagsrummet. Från sällskapsytorna nås även den generösa balkongen belägen åt söder. Vidare finner ni två sovrum i bra storlek samt ett stilfullt helkaklat badrum med dusch samt klädvårdsdel med både tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare. En mycket fin helhet! I Park Arena har du flertalet restauranger i närområdet och gångavstånd till citypulsen med Örebros shopping- nöjes- och restaurangutbud samtidigt som du har Behrn Arena och flertalet sportevenemang runt knuten. Kontakta Thomas Rylander för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hundfjället Ski Apartments , null, Malung-Sälens kommun
  • 2 lediga bostäder

Hundfjället Ski Apartments

Lägenhet
Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
fr. 4 195 000 kr
93-180 m²
5-9 rum
3 069 kr/mån

Välkommen till Hundfjället - Här erbjuds ett modernt boende till fast pris, nybyggt 2018 med genomgående hög standard. Bostäderna är belägna ett fåtal meter från backen och Trollbäckstorget samt Trolldalen, ett mycket fint ski in - ski out läge. Bostäderna erbjuder 93 synnerligen välplanerade kvadratmeter med en modern och varm fjällkänsla. I hallen möter det praktiska klinkergolvet med termostatstyrda värmeslingor som gör att väta efter skor och pjäxor snabbt torkar upp. Torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit fuktiga efter en dag med utflykter. Praktisk avhäningmöbel underlättar förvaringen. Bostaden har utformats så att gemensamhetsytorna är i fokus, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina umgängesytor. Här njuter ni tillsammans framför den värmande kaminen efter en dag på fjället! Från vardagsrummet nås även bostadens uteplats. Det gråa fullutrustade köket med rymlig matplats ansluter till vardagsrummet. Vidare erbjuder bostaden fyra sovrum, två större med plats för dubbelsäng och två garderober vardera, samt två med våningssäng varav en med familjesäng. Två helkaklade badrum, det större badrummet inrymmer även en skön bastu med fin vy ut mot fjällandskapet. Bostaden säljs fullt möblerad med nyare möblemang och husgeråd. Skidförråd i anslutning till entrén där ni lämnar utrustningen. En kort promenad från bostaden finns Skistar lodge med allt ifrån restauranger, poolarium med både pool, bubbelpool och bastu samt gym, skidshop och skiduthyrning. I området finns flera restauranger samt välsorterad matbutik. Utanför dörren har du Hundfjällets barnvänliga pister ett fåtal meter bort. Även längdspåren finns runt knuten. Internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger endast dryga 10 minuter bort. Bostaden är uthyrd via Skistar idag och är bunden med avtal över nästa säsong möjlighet till goda hyresintäkter om ca. 300 000 innan skistars arvode. Här säljs totalt 14 enheter till fast pris. Brf Ski apartments Hundfjället blir en ny förening och kommer att ha 5500 kr/kvm i lån. 301A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Bokad 301B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 301C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 301D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 302A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395000 kr - Bokad 302C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000kr - Bokad 303A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 303B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 303C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 303D 5 rok -93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 304A 9 rok -180,0 kvm - 9 000 000 kr - Reserverad 304B 9 rok -180,0 kvm - 9 650 000 kr - Ledig

  • Nybyggnadsprojekt
Övre Nordklint 3, Stöten, Malung-Sälens kommun
Övre Nordklint 3, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Övre Nordklint 3, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Övre Nordklint 3

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
2 795 000 kr
55 m²
3 rum
2 765 kr/mån
50 818 kr/m²

Med ett attraktivt läge finner ni detta moderna arkitektritade fjällboende. I Övre Nordklint 3 har du ett mycket fint läge precis intill Mountain Lodge med restaurang, spa och skidbutik samt med absolut närhet till all övrig service Stöten kan erbjuda. Bostaden är utformad med tanken att varje hörn ska användas. En helhet av många funktioner, där de olika rumsligheterna flyter ihop . Naturmaterial i dova toner samspelar och skapar en mysig och modern fjälldröm i skandinavisk stil. I entrén finns gott om förvaring kombinerat med integrerad sittbänk och klädvård allt stilrent dolt bakom dörrar. Ett välrustat kök i tåliga och eleganta material med rostfri bänkskiva och släta träfanerade luckor med svart beslag. Här kombineras en fantastisk takhöjd om knappt 7 meter till nock med ljusinsläpp från stora spröjsade fönsterpartier som suddar ut skillnaden mellan ute och inne. Storstugan ramas in av mörka väggpaneler som ihop med takbjälkar och den mysiga värmande braskaminen skapar en ombonad känsla. En trappa upp fInns allrummet som fungerar som både vardagsrum och sovrum med bäddsoffa. Bostaden inrymmer två sovrum, ett invid hallen i entréplan samt ett större med förvaring på våning två. Vidare finns även ett helkaklat badrum med takdusch och en bastu ydär du värmer dig efter en dag i backen. Genomgående gott om platsbyggd förvaring och fint nyttjande av kvadraten som skapar stilrena och trivsamma ytor. Den trädäckade uteplatsen som nås via köket har fint solläge och vyläge upp mot backarna. Här finns ytterligare en uteplats med platsbyggd sittbänk. Skidförråd finns invid entrén. Bostaden säljs med tillhörande inventarier.

  • Premium
  • Uteplats
Nordklint 38, Stöten, Malung-Sälens kommun
Nordklint 38, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Nordklint 38, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Nordklint 38

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
4 975 000 kr
95 m²
5 rum
4 063 kr/mån
52 368 kr/m²

Fjällbyn Nordklint sticker ut med sitt avskalade skandinaviska uttryck där en stram mörk exteriör med stående panel och ribbor skapar ett lugnt och stilrent yttre - ett uttryck som följer utifrån och in! Invändigt kombineras moderna och platsbyggda lösningar med genomarbetade materialval och hantverksskicklighet. Interiört är bostaden stilfullt inredd, genomgående naturmaterial i dova toner som samspelar med ljus och rymd från stora fönsterpartier och enorm takhöjd. Stilrent och modernt men samtidigt utformat med tanken att varje hörn ska användas. En helhet av många funktioner, där de olika rumsligheterna flyter ihop och skapar en både mysig och modern fjälldröm i skandinavisk stil. Välkomnande hall, här finns sittbänk med inbyggd förvaring och avhängning ovan. Hallen erbjuder både torkskåp och pjäxvärmare efter dagens åkning samt inbyggd garderobsförvaring. Vidare in öppnar sig bostaden där köket möter vardagsrummet, en fantastisk plats för umgänge där takhöjden ca sju meter upp till nock, vilket ihop med synliga bjälkar, en värmande kamin och en milsvid utsikt skapar en svårslagen helhet. Välutrustat kök i tåliga, eleganta material med rostfri bänkskiva, släta träfanerade luckor och genomgående svarta detaljer. Öppna hyllor ger plats för personlighet och karaktär. Vidare är köket utrustat med induktionshäll och integrerade vitvaror. Köket binds ihop med det fina vardagsrummet via rymlig matplats, vardagsrummet har modernt spröjsade fönster av svartmålat trä, terrasser både förlänger rummet och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Rummet omsluts av klädda väggpaneler i mörk kulör. Här njuter ni efter en dag på fjället och möts kring matlagning, after-ski, kortspel och mysiga stunder vid brasan. På entréplanet ligger två sovrum med snygga platsbyggda våningssängar vilket effektivt skapar många sovplatser, rummen är ombonade med klädda paneler i dova kulörer. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch samt anslutande bastu med fin panel och utgång för ett svalkande dopp i snön. Genomgående siktlinjer mellan rum och våningsplan bidrar till rymdkänsla genom hela bostaden. Uppe på övervåningen finns ett trevligt allrum för vuxna eller filmhörna för barnen. Från allrummet är det öppet ner till nedervåningen, här är det även utgång till en generös balkong med utblick över fjället. Invid allrummet finns ett drömliknande master bedroom med takbjälkar, full nockhöjd, skräddarsydd förvaring och en mysig sittnisch med utsikt över fjällmiljön. Stort badrum med dusch i anslutning till sovrummet. Bostaden säljs fullt möblerad, där säljaren köpt möbelpaket som harmoniserar fint med övrig interiör. Flertalet garderober och förråd/teknikrum med tvättmaskin ger god förvaring och gör huset bekvämt och trivsamt. Skidförråd invid entrén. Bostaden är idag uthyrd via Mountain Lodge med möjlighet till fina intäkter. Från Nordklint 38 tar ni er enkelt via ski in ski out till Sälens bästa utförsåkning. Föredrar du längdskidåkning finns fina spår en minuts promenad bort. På promenadavstånd finns även restauranger, matbutik, spa mm. Stöten har ett stort utbud av aktiviteter och restauranger. Skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling samt bad & bastu på Vattufjäll är något som erbjuds i närheten. På fjällhotellet Mountain Lodge kan ni avnjuta fantastisk mat och dryck med utsikt över fjälltopparna! Här finns även Kaisers skidbod. På Mountain Lodge finns även ett spa/relax.

  • Premium
  • Uteplats
Fasanstigen 2 B, Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Fasanstigen 2 B, Tandådalen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Fasanstigen 2 B, Tandådalen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Fasanstigen 2 B

Lägenhet
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
3 695 000 kr
64 + 24 m²
5 rum
2 500 kr/mån
57 734 kr/m²

Beläget i det vackra fjällandskapet och med utsikt över Tandådalen och Hundfjället finner ni detta renoverade parhus med loft och fint skotergarage. Bostaden säljs fullt möblerad och är ej bunden till uthyrningsavtal. Möjlighet till snabbt tillträde för dig som önskar nyttja bostaden redan till sportlov och påsk! Bostadens totala 88 kvm fördelas på fem rum varav tre sovrum. Bostadens hjärta är vardagsrumsdelen med ryggåstak och härlig värmande kamin, här ligger ett fint massivt trägolv. Vardagsrummet binds ihop med köket via matplats. Köket är ljust med rostfria vitvaror och har även utgång till bostadens fina altan i söderläge. I entrén möter en hall med klinkergolv med golvvärme som övergår till enstavigt trägolv, i hallen finns gott om avhängning samt dold förvaring och torkskåp. Vidare erbjuder entréplanet två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Vidare finns även ett renoverat badrum med tvättmaskin, dusch, tvättställskommod och spegelskåp. I anslutning till badrummet ligger även bostadens nybyggda bastu där du kan koppla av efter en dag på fjället. En våning upp finns ett loft med ett mysigt allrum där det är öppet ner till vardagsrum samt ett sovrum och duschrum. Genomgående fina ytskikt med ljusa väggar samt bröstpanel, på golvet ligger ett brädgolv. Stugan är utrustad med en luftvärmepump. Utvändigt finns ett förråd i anslutning till entrén samt ett tillbyggt uppvärmt skotergarage! Här finns förvaringshyllor, pjäxtorkar och plats för skidor, skoter mm. I området passerar Skid- och badbuss med hållplats precis utanför stugan, dessa tar dig smidigt till skidanläggningarna. Till Hemköp i Tandådalen är det ca 10 minuters promenad. Runt husknuten finns Orrlidens längd- och skoterspår samt under sommartid vandrings- och cykelleder. Tandådalen har något för alla vintersportälskare, fin alpin variation där du hittar både gröna, blå, röda och svarta nedfarter i området. Du tar dig med enkelhet mellan Tandådalen och Hundfjällets skidområden med hjälp av transportliftarna eller buss som väver samman de två anläggningarna. För längdskidåkaren finns flertalet fina spår att välja bland samt ett elbelyst spår för kvällsåkning. ”Kalven runt” är en populär tur som sträcker sig kring Tandådalsfjället Västra Kalven. I området finns restauranger, hotell, sportbarer, pizzeria, mataffärer, caféer, poolarium och skidshop. Scandinavian Mountains Airport ligger ca 15 minuter från bostaden. Flygplatsen möjliggör snabba och smidiga resor till Sälen.

  • Premium
  • Uteplats
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Åbroddgatan 7

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
4 541 kr/mån
32 054 kr/m²

Nu saluförs denna mycket välvårdade tvåa högst upp i huset med ett av hela områdets bästa lägen. Från både lägenheten och balkongen åtnjutes fri vy ut över Sörbyängens äldre delar. Bostaden karaktäriseras av öppna sällskapsytor, gedigna materialval och en av marknadens mest generösa balkonger med kvällssol! Hissen tar dig upp högst upp i huset. Här välkomnar en hall med goda avhängningsmöjligheter och garderobsvägg. Vidare erbjuder bostaden fina sällskapsytor där ett modernt grått kök möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Naturlig matplats sammanlänkar de två rummen, från vardagsrummet nås bostaden stora balkong om hela 15 kvm. Bostaden erbjuder även ett stilrent helkaklat badrum med tvättpelare och duschplats med takdusch samt ett stort sovrum med garderobsvägg och utgång till balkongen. Genomgående fina ytskikt med ekparkett och ljusa väggar. Åbroddgatan är en lugn sidogata, här finns parkering längs gatan samt parkering att hyra på föreningens innergård. I Sörbyängen bor man nära till matbutiker, vårdcentral samt skol- och barnomsorg. Du bor också nära ett fantastiskt utbud för en aktiv fritid. Här finns golfbana som vintertid kompletteras med fina längdspår, MTB-leder, motionsspår, nöjes- och utomhusbad, Friskis & Svettisanläggning, badmintonhall och tennisbanor, naturreservat, utomhusgym och fotbollsplaner. På var sin sida om Sörbyängen och Ladugårdsängen finns större livsmedelsbutiker. Till centrala Örebro cyklar du på cirka 10 minuter, 5 minuter cykel till universitetsområdet. Ett mycket bra läge i Örebro!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hundfjället Ski Apartments 304B, Hundfjället, Malung-Sälens kommun

Hundfjället Ski Apartments 304B

Lägenhet
Hundfjället, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
9 650 000 kr
180 m²
9 rum
vån 2/2
5 940 kr/mån
53 611 kr/m²

Välkommen till Trolldalen, Hundfjället - Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva den största bostadsrätten som sålts i Sälenfjällen. Ett modernt boende om 180 kvm till fast pris, nybyggt 2018 med genomgående hög standard och umgängesytor med fantastisk takhöjd. Bostaden är belägen endast ett fåtal meter från backen och Trollbäckstorget samt Trolldalen, ett mycket fint ski in - ski out läge. Här är det planerat för att bo många! Totalt finns åtta sovrum om 16 bäddar, fyra duschrum, fyra wc och två bastu samt stora gemensamma umgängesytor. Bostaden hyrs idag ut av Skistar hela vintersäsongen med en intäkt 2023 om 658 000 kr innan Skistars arvode. Bostaden erbjuder 180 synnerligen välplanerade kvadratmeter med en modern och varm fjällkänsla. I den rymliga entréhallen möter det praktiska klinkergolvet med termostatstyrda värmeslingor som gör att väta efter skor och pjäxor snabbt torkar upp. Torkskåpet och tvättmaskinen finns lättillgängligt för plagg som blivit fuktiga eller smutsiga efter en dag med utflykter. Praktisk avhäningmöbel underlättar förvaringen. Bostaden har utformats så att gemensamhetsytorna är i fokus, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har en generös takhöjd och ger fina umgängesytor. Här njuter ni tillsammans framför den värmande kaminen efter en dag på fjället. Det gråa fullutrustade köket med köksö och rymlig matplats för 16 personer ansluter till vardagsrummet. Vidare erbjuder bostaden åtta sovrum, fyra större med dubbelsäng och två garderober vardera, samt fyra med våningssäng med familjesäng. Fyra helkaklade duschar samtliga med anslutning till någon av bostadens två bastur, vidare finns även fyra wc samt flera inre hallar med avhängning. Bostaden säljs fullt möblerad som den står med nyare möblemang och husgeråd. Skidförråd i anslutning till entrén där ni lämnar utrustningen. En kort promenad från bostaden finns Skistar lodge med allt ifrån restauranger, poolarium med både pool, bubbelpool och bastu samt gym, skidshop och skiduthyrning. I området finns flera restauranger samt välsorterad matbutik. Utanför dörren har du Hundfjällets barnvänliga pister ett fåtal meter bort. Även längdspåren finns runt knuten. Internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger endast dryga 10 minuter bort. Brf Ski apartments Hundfjället blir en ny förening och kommer att ha 5500 kr/kvm i lån och beräknade räntor utifrån dagens ränteläge. Här säljs totalt 14 enheter i varierande storlek till fast pris. 301A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Bokad 301B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 301C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 301D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 302A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395000 kr - Bokad 302C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000kr - Reserverad 303A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 303B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 303C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 303D 5 rok -93,0 kvm - 4 395 000 kr - Reserverad 304A 9 rok -180,0 kvm - 9 000 000 kr - Reserverad 304B 9 rok -180,0 kvm - 9 695 000 kr - Ledig

  • Nyproduktion
  • Balkong
Brf Utsikten i Framnäs hus 8, Ekeby-Almby, Örebro kommun

Brf Utsikten i Framnäs hus 8

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 250 000 kr
135 m²
5 rum
5 995 kr/mån

Redan hösten 2024 finns möjlighet att bo och leva i Framnäs - Ca 4 kilometer från Örebro, i naturskön miljö med endast några hundra meter från Hjälmaren. Optimalt planerat om 135 kvm med luftig, öppen planlösning och stora fönsterpartier. Solceller ingår kostnadsfritt och med en prisbild från under 3 mkr så är detta ett tillfälle som sällan återkommer. Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler och BRF med låg belåning! Välkommen till en bostadsbyggare som tänker nytt! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Bostadsrättsförening med 20 friliggande villor uppförs på en idyllisk plats med direkt närhet till Hjälmaren och naturen, men med bara 4 kilometer från Örebro. Förskola, skola åk F-6 samt fotbollsplan finns inom gångavstånd. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Bostaden har ”öppet till nock” på övre plan vilket innebär en takhöjd till nock på drygt 3.5 meter. Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Tomtstorlekarna varierar. Tillträde beräknas till augusti till oktober, 2024.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Hundfjället Ski Apartments 301C, Hundfjället, Malung-Sälens kommun

Hundfjället Ski Apartments 301C

Lägenhet
Hundfjället, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
4 195 000 kr
93 m²
5 rum
vån 1/2
3 069 kr/mån
45 108 kr/m²

Välkommen till Hundfjället - Här erbjuds ett modernt boende till fast pris, nybyggt 2018 med genomgående hög standard. Bostäderna är belägna ett fåtal meter från backen och Trollbäckstorget samt Trolldalen, ett mycket fint ski in - ski out läge. Bostaden erbjuder 93 synnerligen välplanerade kvadratmeter med en modern och varm fjällkänsla. I hallen möter det praktiska klinkergolvet med termostatstyrda värmeslingor som gör att väta efter skor och pjäxor snabbt torkar upp. Torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit fuktiga efter en dag med utflykter. Praktisk avhäningmöbel underlättar förvaringen. Bostaden har utformats så att gemensamhetsytorna är i fokus, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina umgängesytor. Här njuter ni tillsammans framför den värmande kaminen efter en dag på fjället! Från vardagsrummet nås även bostadens uteplats. Det gråa fullutrustade köket med rymlig matplats ansluter till vardagsrummet. Vidare erbjuder bostaden fyra sovrum, två större med plats för dubbelsäng och två garderober vardera, samt två med våningssäng varav en med familjesäng. Två helkaklade badrum, det större badrummet inrymmer även en skön bastu med fin vy ut mot fjällandskapet. Bostaden säljs fullt möblerad med nyare möblemang och husgeråd. Skidförråd i anslutning till entrén där ni lämnar utrustningen. En kort promenad från bostaden finns Skistar lodge med allt ifrån restauranger, poolarium med både pool, bubbelpool och bastu samt gym, skidshop och skiduthyrning. I området finns flera restauranger samt välsorterad matbutik. Utanför dörren har du Hundfjällets barnvänliga pister ett fåtal meter bort. Även längdspåren finns runt knuten. Internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger endast dryga 10 minuter bort. Bostaden är uthyrd via Skistar idag och är bunden med avtal över nästa säsong möjlighet till goda hyresintäkter om ca. 300 000 innan skistars arvode. Här säljs totalt 14 enheter till fast pris. 5 Rok om 93 kvm samt 9 rok om 180 kvm. Brf Ski apartments Hundfjället blir en ny förening och kommer att ha 5500 kr/kvm i lån. 301A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Bokad 301B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 301C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 301D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 302A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395000 kr - Bokad 302C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000kr - Bokad 303A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 303B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 303C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 303D 5 rok -93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 304A 9 rok -180,0 kvm - 9 000 000 kr - Reserverad 304B 9 rok -180,0 kvm - 9 000 000 kr - Reserverad

  • Nyproduktion
  • Balkong
Brf Östra Ringstorp lgh 111kvm, null, Örebro kommun

Brf Östra Ringstorp lgh 111kvm

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 750 000 kr
111 m²
5 rum
6 475 kr/mån
42 793 kr/m²

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar planeras ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor . Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser - livskvalité helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset. Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor. Bostäderna går i ljus skandinavisk stil med parkettgolv i samtliga rum, ljusa kök med stenskiva och fin lådförvaring samt moderna helkaklade badrum med golvvärme. Genomgående för alla lägenheter i projektet är en trevlig planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap, stora fönsterpartier ger fin kontakt med omgivningen. Här bor ni i ett populärt och centrumnära område. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, bageri och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och Venaspåret en kort promenad bort. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Pendlar du så har du en smidig anslutning till E18/20.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Brf Östra Ringstorp lgh 72 kvm, null, Örebro kommun

Brf Östra Ringstorp lgh 72 kvm

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
4 200 kr/mån
41 597 kr/m²

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar planeras ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor . Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser - livskvalité helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset. Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor. Bostäderna går i ljus skandinavisk stil med parkettgolv i samtliga rum, ljusa kök med stenskiva och fin lådförvaring samt moderna helkaklade badrum med golvvärme. Genomgående för alla lägenheter i projektet är en trevlig planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap, stora fönsterpartier ger fin kontakt med omgivningen. Här bor ni i ett populärt och centrumnära område. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, bageri och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och Venaspåret en kort promenad bort. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Pendlar du så har du en smidig anslutning till E18/20.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Brf Östra Ringstorp lgh 89 kvm, null, Örebro kommun

Brf Östra Ringstorp lgh 89 kvm

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 995 000 kr
89 m²
4 rum
5 192 kr/mån
44 888 kr/m²

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar planeras ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor . Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser - livskvalité helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset. Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor. Bostäderna går i ljus skandinavisk stil med parkettgolv i samtliga rum, ljusa kök med stenskiva och fin lådförvaring samt moderna helkaklade badrum med golvvärme. Genomgående för alla lägenheter i projektet är en trevlig planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap, stora fönsterpartier ger fin kontakt med omgivningen. Här bor ni i ett populärt och centrumnära område. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, bageri och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och Venaspåret en kort promenad bort. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Pendlar du så har du en smidig anslutning till E18/20.

  • Nyproduktion
  • Balkong
Brf Östra Ringstorp lgh 96 kvm, null, Örebro kommun

Brf Östra Ringstorp lgh 96 kvm

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 795 000 kr
96 m²
4 rum
5 600 kr/mån
39 531 kr/m²

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar planeras ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor . Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser - livskvalité helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset. Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor. Bostäderna går i ljus skandinavisk stil med parkettgolv i samtliga rum, ljusa kök med stenskiva och fin lådförvaring samt moderna helkaklade badrum med golvvärme. Genomgående för alla lägenheter i projektet är en trevlig planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap, stora fönsterpartier ger fin kontakt med omgivningen. Här bor ni i ett populärt och centrumnära område. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, bageri och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och Venaspåret en kort promenad bort. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Pendlar du så har du en smidig anslutning till E18/20.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Östra Ringstorp, null, Örebro kommun
  • 4 lediga bostäder

Brf Östra Ringstorp

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
fr. 2 995 000 kr
72-111 m²
3-5 rum
4 200 kr/mån

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar planeras ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor. Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser - livskvalité helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset. Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor. Bostäderna går i ljus skandinavisk stil med parkettgolv i samtliga rum, ljusa kök med stenskiva och fin lådförvaring samt moderna helkaklade badrum med golvvärme. Genomgående för alla lägenheter i projektet är en trevlig planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap, stora fönsterpartier ger fin kontakt med omgivningen. Här bor ni i ett populärt och centrumnära område. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, bageri och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och Venaspåret en kort promenad bort. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Pendlar du så har du en smidig anslutning till E18/20.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 51