Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tolgay Erdinc

Tolgay Erdinc

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Igeldammsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Sön 14 apr kl 12:30
Igeldammsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Igeldammsgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Igeldammsgatan 38

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 495 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
2 921 kr/mån
89 615 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga och välplanerade lägenhet belägen i en fantastiskt vacker miljö intill vatten och grönska. Här möts du av ett rymligt vardagsrum med två vackra spröjsade fönster som ger ett ljust och luftigt intryck. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och badrummet är helkaklat med bekväm plats för tvättmaskin. Med närhet till lummig grönska och pittoreska promenadstråk vid vattnet kan du njuta av naturen direkt utanför din dörr. Dessutom är det bara en kort promenad till tunnelbana, bussar samt ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Denna fastighet ägs av en stabil förening med dold tillgång, och möjligheten till flexibelt tillträde gör det till en dröm för både förstagångsköpare och erfarna investerare. Missa inte chansen att uppleva allt detta på nära håll – välkommen på visning! Område mellan Riddarfjärden och Barnhusviken, här ligger härliga Kungsholmen. Ett väldigt mysigt (trevligt) och omtyckt läge. Ca 5 min ner till Karlbergskanalen, där du kan köpa en glass på en av stans bästa gelateria. Slå dig ned på en parkbänk och njut av grönska och båttrafik. Här hittar du även trevliga restauranger med olika inriktning och humana priser. En kort promenad tar dig till Hornsberg eller Kristineberg, med möjlighet till bad från brygga eller klippor. Kanske grilla med några vänner i solnedgången. Önskar du lite mer puls och stadsliv så tar du dig snabbt till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med ett brett utbud av alla slags butiker. Här hittar du även all tänkbar kommunikation! - Ett stenkast från Karlbergskanalen - Våning 3 av 5 - Högt i tak - Fiskbensparkett - Djupa fönsternischer - Dold tillgång - Föreningen äger marken - Äkta förening - Stabil förening - Stambyte skedde 2007 - Goda kommunikationsmöjligheter

  • Premium
  • Hiss
Norr Mälarstrand 100, Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norr Mälarstrand 100

Lägenhet
Kungsholmen/ Nedre Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
3 000 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/5
1 785 kr/mån
111 111 kr/m²

Accepterat pris 3 miljoner. Välkommen till Kungsholmen mest attraktiva adress. Här presenteras en fantastisk möjlighet att utnyttja varje kvadratmeter effektivt, med en härlig balkong i väster för att njuta av solnedgångarna. Du välkomnas av välbevarade originaldetaljer såsom vackra marmorfönsterbrädor och fiskbensparkett, vilket ger en tidlös charm till hemmet. Hallens smarta förvaringslösningar och möjlighet till avhängning gör att du kan organisera ditt hem på ett praktiskt sätt. Det väldisponerade vardagsrummet erbjuder en mysig sovalkov och gott om plats för både vardagsrumsmöbler och en matplats för 4-6 personer vid fönstret. Balkongdörren i vinkel ger ett vackert ljusinsläpp och möjliggör en härlig atmosfär under större delen av dagen. Balkongen i västerläge bjuder in till avkoppling och soliga eftermiddagar. Badrummet är elegant inrett med helkaklade väggar, klinkergolv och moderna bekvämligheter såsom handfat, badkar och wc. Detta är en unik bostad med en perfekt kombination av charm, funktionalitet och bekvämlighet. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem! Ta ett steg ut genom dörren och möt den oemotståndliga atmosfären i Rålambshovsparken, som bjuder på charmiga promenadvägar och en badplats att njuta av under sommaren. Bara ett stenkast från din bostad hittar du Fridhemsplan, en knutpunkt för utmärkta kommunikationer med tunnelbana och buss. Här erbjuds även ett brett utbud av restauranger, barer och butiker för alla smaker. Med en låg avgift i en stabil och välskött förening, belägen i ett fridfullt område, får du tillgång till en magisk takterrass med panorama vy över Mälaren och Stockholms ikoniska takåsar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Essinge Brogata 18, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Essinge Brogata 18

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
2 595 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/5
2 250 kr/mån
74 143 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Här bor du på 35 kvadratmeter i en solid förening och en välskött trettiotalsfastighet. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och har ett gott skick. Bra sovrum. Helkaklat badrum samt en balkong med utsikt mot lummig grönska och sjöglimt av Mälaren. Utöver detta finns även ett fräscht och modernt kök från 2017 med luckor även dessa från Superfront som är utrustat med smarta förvaringslösningar samt diskmaskin. Genomgående ljusa ytskikt samt ett härligt golv som går i en ljusgrå nyans. Bostaden är registrerad 1 Rok enligt föreningen men är ombyggd till 2 rok. Bo på charmiga Lilla Essingen med bara några meter till Mälarens vatten. Området erbjuder flertalet bryggor med badmöjligheter samt närhet till all tänkbar service såsom flertalet matbutiker, restauranger, caféer, apotek, gym, skräddare, yogastudio, mysiga promenadstråk och flera båtklubbar. Ypperliga kommunikationer dygnet runt. Med busslinjerna 1 och 56 tar du dig snabbt in till city, tvärbanan på Stora Essingen samt tunnelbanestationerna Thorildsplan och Fridhemsplan inom gångavstånd. Pendlingsbåtarna avgår året om från Lilla Essingen. Här kommer du att trivas. Balkong Gott om förvaringsmöjligheter Stilrena materialval Genomgående gott skick Diskmaskin Fönster i fil Ljus och trivsam bostad Välplanerad planlösning Stabil förening med god ekonomi Hiss i huset Närhet till all tänkbar service Lugnt läge nära city Goda kommunikationer Buss 1 & 56 Påtaglig skärgårdskänsla Mysiga promenadstråk Närhet till flertalet badplatser Populära restauranger & caféer

  • Balkong
  • Hiss
Kronobergsgatan 25A, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kronobergsgatan 25A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
4 750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/5
3 376 kr/mån
81 897 kr/m²

Kontakta mäklaren för en privatvisning! Flexibelt tillträde. Belägen på en av Kungsholmens mest attraktiva samt centrala adresser finner ni denna tvåa i gårdshus. Med grönskande Kronobergsparken och Västermalmsgallerian utanför huset gör läget oslagbart. Bra läge, med mycket ljusinsläpp och ytterst välplanerad planlösning i bra skick. Balkong med eftermiddagssol. Delvis öppen samt social planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat badrum samt ordentligt sovrum med bra utrymme. Ljuvlig innergård med flera grönskande uteplatser. Hushållsel och kabel-tv ingår i avgiften just nu. Rymlig hiss. Det går också att gå ut via den bakre gården rakt ut på Sankt eriksgatan via en hiss vilket uppskattas av många medlemmar. Garage under fastigheten. Möblerna kan ingå vid förhandling. Förråd i källaren på ca 5 kvadrat. I närheten finns också Norr mälarstrand, Kungsholmens puls med ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Flertalet gym i området såsom Friskis och Svettis samt SATS. Här finns också ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer. Fridhemsplan är även en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som tar dig ut i Stockholms stad. Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express. Bara 50 m från T-bana Fridhemsplan samt prisvänliga matbutiken Willys.

  • Balkong
  • Hiss
Wennerbergsgatan 6A, Kungsholmen, Stockholms kommun
Wennerbergsgatan 6A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Wennerbergsgatan 6A, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Wennerbergsgatan 6A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen
1 995 000 kr
16 m²
1 rum
vån 1/7
971 kr/mån
124 688 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Flexibelt tillträde! Här finner ni en bostad med låg avgift och optimalt välplanerade kvadratmeter där inget går till spillo. Bostaden har bra inbyggda garderober för mycket förvaring. Bostaden upplevs större tack vare de rymliga sociala ytorna med mycket ljusinsläpp. Lägenheten är fräsch, inflyttningsklar och har goda förvaringsmöjligheter. Ett perfekt första boende här på Kungsholmen. Billigare bostad innanför tullarna är nog inte lätt att hitta. Hör av dig! Föreningen är en trygg och stabil förening med god ekonomi. De har ett stort fokus på att amortera på lånen och har under 2022 amorterat 9 miljoner kr. Detta gör att den totala amorteringen uppgått till 15,5 miljoner kronor. En av hyresrätterna har precis sålts och omvandlats till bostadsrätt. De har fortfarande 13 hyresrätter kvar som kan ses som en dold tillgång. Utöver det har föreningen 204 lägenheter och intäkter från 4 lokaler. Föreningen erbjuder även övernattningslägenhet, cykelförråd, föreningslokal, tvättstuga samt soprum. Här får ni bredband för endast 45 kr ( 1000/1000 mbit ). Det är en äkta förening som äger marken. Goda parkeringsmöjligheter. Marieberg är ett lugnt område på Kungsholmen med närhet till det mesta. Flertalet parker som till exempel Rålambshovsparken ligger en kort promenad därifrån. Ni har även nära till vattnet vid Mälaren samt flera mataffärer, restauranger och systembolaget. Här har ni även goda kommunikationsmöjligheter med bussar som till exempel 1:ans buss som tar er genom Stockholm city hela vägen förbi T-Centralen och Stureplan samt hela vägen till Frihamnen. Ni har även kort avstånd till tunnelbanans gröna linje (Thorildsplan).

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 5