Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Yvonne Karlsson

Yvonne Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästvägen 525, Kareby, Kungälvs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Prästvägen 525, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen 525, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen 525

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
8 995 000 kr
171 m²
5 rum
1 119 m² tomt

Ett hus som talar för sig själv och är unikt i sitt slag. Anpassat efter sin omgivning och naturen, för att senare på kvällen då belysningen tänds stiga fram i rampljuset med sin vackra arkitektur. Här möts du av genomgående påkostade och genomtänkta detaljval ihop med stora fönsterpartier och en slående takhöjd om 6 meter som skapar rymd. Den lantligt belägna tomten med trädlinjen mot baksidan gör att man känner en harmonisk närhet till den yttre omgivningen inifrån huset. Ett förtrollande hem där glaspartierna mot skogen bildar en ny tavla att beundra för varje årstid som kommer. Hus och fönster är samtidigt strategiskt placerade för att begränsa insyn. Vackert planerad tomt med bevarad stenmur och nybyggt altandäck som löper runt hela boningshuset. Beläget i ett lugnt grannskap med lantlig omgivning av skog och hästhagar. Spännande och väl genomtänkt planlösning, oändligt med extra tillval och stilsäkra material- och färgval. Detta är huset för dig med höga krav där allt ska vara noga planerat och genomfört. Läs rumsbeskrivningen för mer detaljerad information! Utöver boningshus finns ett påkostat garage om ca 120kvm med en ovanliggande lägenhet om 2 rum och kök på ca 65 kvm i golvyta. Komplett och fint inredd lägenhet med kök och helkaklat badrum som rymmer tvättdel vilket gör den perfekt för uthyrning. Garaget har totalt tre portar varav en högport vilket möjliggör för smidig förvaring av exempelvis husbil, husvagn och båt. Helt klart ett hem som måste upplevas! Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information och visning.

  • Premium
Klintegatan 6, Centralt, Kungälvs kommun
Klintegatan 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 2
Klintegatan 6, Centralt, Kungälvs kommun, bild 3

Klintegatan 6

Villa
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
7 195 000 kr
115 + 69 m²
6 rum
939 m² tomt

Vill du bo nära naturen, nära Kungälvs centrum, nära Fontinskolan, nära motionsspår och sportanläggning i Fontin? Nära allt! Nu har du snart möjlighet att förvärva en synnerligen väl omhändertagen och påkostad villa i ett av Kungälvs mest attraktiva lägen. På dryga 180 kvm totalt fördelade på tre plan erbjuds på entréplan en välkomnande hall, stort sovrum, kök i öppen planlösning med vardagsrummet och direkt access till stor balkong i bästa solläge, badrum. Vidare upp på övre plan erbjuds två rejäla sovrum stora nog att dela av om familjens behov ändras över tid, möblerbar hall som med enkla medel kan byggas om till ytterligare ett sovrum samt ett stort helkaklat badrum med både duschhörna samt badkar. Lägg därtill gott om förvaringsmöjligheter och platsbyggda garderobslösningar. Källarplan i sin tur bjuder på praktisk och rymlig tvättstuga, allrum, förråd mm. Trädgården med flertalet uteplatser talar för sig självt! Stor terrass som löper runt huset i olika etager som rymmer både matbord för stora sällskap, loungemöbemang under pergola, soldäck i anslutning till baksidan av huset och den insynsskyddade trädgården. Spännande hus som ger många möjligheter. Ett boende som helt klart måste upplevas. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information. Kungälv ligger ca 2,5 mil norr om Göteborg och karaktäriseras som småstaden mitt emellan havet och storstan. Här finner man det mesta, allt från historik i någon av kommunens två fästningar eller kultur och nöje på biografen eller Mimers hus. Det är en härlig blandad bebyggelse med vackra sekelskifteshus och toppmoderna lägenheter. Det finns sex förskolor i centrala Kungälv. Floraparken, Fridhem, Fridhemskullen, Hattstugan, Solängen och Ängsblommans förskolan. Fontinskolan ligger halvvägs upp på Fontinberget med utsikt över Kungälvs centrala delar. Skolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Thorhildskolan är en högtadieskola för elever i årskurs 7-9. På skolan finns en idrottsprofil som erbjuder en fördjupning i ämnet Idrott och Hälsa. Det finns även ett flertal friskolor som du kan läsa mer om på kommunens hemsida www.kungalv.se Det är mycket goda kommunikationer från centrala Kungälv. Från den nya knytpunkten Resecentrum går det bussar till Göteborg var 5:e minut och resan tar ca 25 minuter. Kungälvs kommun har ett brett utbud av fritidsaktiviteter med bland annat vandrings- och cykelleder och sju golfbanor. Här finns även flera gymanläggningar och idrottsgymnasiet på Mimers hus.

  • Premium
Barfotsgatan 8, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun

Barfotsgatan 8

Villa
Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
5 985 000 kr
141 + 141 m²
5 rum
1 030 m² tomt

Nu erbjuds ett tillfälle för dig som vill vi bo på en lugn och skyddad plats längst upp på eftertraktade Iskällan med skogen och härliga omgivningar som närmsta granne. Huset som är ett enplanshus med källare och härlig trädgård i bästa sydväst läge erbjuder inte mindre än totalt 282 kvm fördelade på två plan. Underbart vardagsrum som badar i ljus från stora fönsterpartier ut mot trädgården och utsikten ner över älven och Bohus Fästning, modernt kök i öppen planlösning mot allrummet med vacker kamin strategiskt placerad för att kunna njutas av från flera håll, fyra väldimensionerade sovrum, snyggt helkaklat badrum, gästtoalett, bra planerad och väl tilltagen tvättstuga. Lägg därtill gott om förrådsmöjligheter och det fristående garaget som även rymmer bla snickerverkstad. Fastigheten är i ett mycket gott skick och har blivit uppdaterat och underhållet kontinuerligt. Mer information kommer inom kort! Helt klart ett hus som måste upplevas! Iskällan tillhör ett av Kungälvs mest populära områden, perfekt för barnfamiljen med god grannsämja och närhet till Kungälvs hela utbud av service och pendlingsmöjligheter från Kungälvs nya resecentrum. Bebyggelsen är blandad och omgiven av natur, älven och motionsslingor. Här har man också flera skolor på behändigt promenadavstånd i närområdet. Närmaste skola är Sandbackaskolan som har klasser mellan klass 1-6. Till denna hör Iskällans förskola, Rödhakens förskola, Blåmesens förskola, fritidshem och fritidsklubb. På promenadavstånd ligger också högstadium; Thorildskolan, en av tre grundskolor i Kungälv med klasserna 7-9. I Komarken finns också Strandskolan, som är en montessoriskola, med både förskola samt låg, mellan- och högstadium. Mimers hus är kommunens gymnasium och har ett brett utbud av programval och erbjuder kommunens största bibliotek.

Lerskärsvägen 17, Tjuvkil, Kungälvs kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Lerskärsvägen 17

Villa
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 995 000 kr
154 + 42 m²
6 rum
1 375 m² tomt

Välkommen till havsnära och expansiva Matskärsområdet i Tjuvkil! På Lerskärsvägen 17 ligger en attraktiv och väldisponerad 1½ plansvilla om 154+42 kvm med källare på solig och luftig tomt med fri sikt ner över området. Entréplan med luftig hall, vardagsrum med matsalsdel och kök i öppen planlösning, badrum och master bedroom, övre plan som byggdes till 2016 bjuder på två bra sovrum, luftigt allrum, badrum och klädkammare. Vidare ner till källarplan finns tvättstugan med gott om plats för torkmöjligheter, förråd, matkällare mm. Runt om fastigheten finns det olika terrasser och uteplatser, välj själv om du önskar njuta av solen eller skyddande skugga. Kanonläge på en stor solig tomt och ett insynsskyddat läge. Lekplats och fotbollsplan i närheten med många barnfamiljer i området. Salta bad och båtliv på promenadavstånd och perfekta pendlingsmöjligheter via Marstrandsexpressen med endast 15 km in till Kungälv. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Välkommen på visning!

  • Plus
Apelviksgatan 7, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Apelviksgatan 7, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun, bild 2
Apelviksgatan 7, Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun, bild 3

Apelviksgatan 7

Villa
Iskällan/Centralt vid älven, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
6 250 000 kr
125 + 125 m²
6 rum
445 m² tomt

Nu har vi den stora förmånen att få erbjuda ett sällsynt fint tillfälle till en påkostad renoverad villa med minst sagt tilltagna ytor. 300 kvm totalt fördelade på entréplan samt inredd källare. Stora ljusa rum samsas i en genomgående renoverad interiör med väl valda material och mycket hög finish på arbetet. Nytt kök, nytt helkaklat badrum, tre bra sovrum, stort och luftigt vardagsrum med direkt access till terrass och trädgård. Nedervåningen i sin tur bjuder på allrum, kontor, praktisk tvättstuga med gott om plats för klädvård, bastu samt duschavdelning mm. Lägg därtill oändligt med förvaringsmöjligheter, garage, förråd med snickarverkstad. Uteplats och stort uterum i soligt sydvästläge. Helt klart ett boende som måste upplevas! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information. Endast privata och bokade visningar. Tacksam trädgårdstomt som är vackert uppväxt. Plan, lättskött och solvänd med såväl uteplatser som uterum för möjligheter att ta tillvara på omgivningarna hela dagen och oavsett väder. Här bor man ostört med ett ljuvligt utsiktsläge med centrala staden runt hörnet. Ett mycket lugnt och omtyckt område med god grannsämja där den snabbt växande stadskärnan finns nära till hands. Kommunikationerna är samtidig mycket goda från ett nybyggt resecentrum där det bara är 10 minuter promenad från huset till direktbussar in till Göteborg. Service och flera skolor ligger på ett behändigt promenadavstånd i närområdet.

  • Premium
Västerhöjdsvägen 16, Kärna, Kungälvs kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00

Västerhöjdsvägen 16

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 295 000 kr
107 m²
4 rum
283 m² tomt

Söker du ditt drömboende i barnvänligt område i lantlig idyll? Då är du varmt välkommen till Västerhöjdsvägen 16! Denna fristående villa uppförd 2011 bjuder på 107kvm fördelat på vardagsrum och kök med öppen planlösning, tre sovrum i bra storlek, vardagsrummet kan med enkla medel göras om till ytterligare ett sovrum om familjens behov ändras, välisolerat förråd. Runt hela huset löper terrassen med uteplatser anpassade efter önskemål efter sol eller svalkande skugga och vilken plats du än väljer kan du njuta av den vidsträckta utsikten över ängar och grönområden. På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat barnvänligt bostadsområde med god grannsämja, fin gemenskap och mycket kompisar till barnen. En skön och skyddad oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Kärna erbjuder det ultimata boendet för barnfamiljen med all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (F-6) och service med egen matbutik, bibliotek och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda med ett kort promenadavstånd till busstationen (från Ytterby tar pendeltåget sedan 17 min till Göteborg C). Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med båtliv och salta bad gör detta till ett svårslaget läge. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information och visning. Välkommen på visning!

  • Plus
Matskärsvägen 78, Tjuvkil, Kungälvs kommun

Matskärsvägen 78

Villa
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
7 275 000 kr
1 205 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att skapa ditt drömboende på en av de sista tomterna i det eftertraktade Matskärsområdet. Med en tomtarea på 1205 kvadratmeter finns det gott om utrymme för att förverkliga dina visioner. Läget är naturnära och barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats att bo på. Dessutom kan du se fram emot en fantastisk havsutsikt som kommer att förgylla din vardag. Tomten är stor och lummig, vilket ger dig möjligheten att skapa en trädgård där du kan njuta av lugnet och grönskan. Detaljplanen är redan godkänd och ger dig generös byggrätt för både hus och garage. Dessutom finns det färdiga ritningar och kostnadskalkyler från vår samarbetspartner, Dala Trähus, som har specialanpassat ett ladhus på 182 kvadratmeter total boyta för denna tomt. Med smarta lösningar och maximalt utnyttjande av boendeytor kommer detta hus att bli en dröm att bo i. Lättbyggd tomt i populärt område nära havet! Skapa ditt drömboende på en av de sista tomterna i Matskärsområdet.  Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjlighet till enskild visning. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar på denna unika tomt med havsutsikt i ett attraktivt och naturnära område nära havet. Priset avser nyckelfärdigt hus enl. ritning, inkl. tomt, vatten samt avlopp, el och byggström, fiberanslutning, bygglovsavgift. Schaktarbeten tillkommer då du som köpare har möjlighet att välja egen markentreprenör. Självklart kan detta offereras även från oss.

Löstorp 185, Olseröd, Kungälvs kommun

Löstorp 185

Villa
Olseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Pris saknas
181 + 140 m²
10 rum
3 154 m² tomt

Välkommen till Löstorp 185 i Olseröd/Kareby! Vill du bo med naturen som närmsta granne men ändå med närhet till skolor, barnomsorg och kommunikation? Då finns möjligheten till ett fantastiskt boende på väl utnyttjade 181+140 kvadratmeter. Fastigheten med byggår 2000 ligger belägen på stor och lättskött tomt stor nog att styckas av! Runt fastigheten löper terrassdäcket och de påkostade stensättningarna med möjlighet för uteplatser i solsken eller skyddande skugga. Lättskött trädgård med stora gräsmattor och vackra rabatter med perenna buskar och blommor. Bekymmersfritt och enkelt boende med låga driftskostnader via effektiv bergvärme mm. Vad sägs om en planlösning som bjuder på ett stort och luftigt vardagsrum i vinkel, stort kök med extra allt och direkt access till väl tilltagen tvättstuga med groventré, två stora helkaklade badrum, minst åtta bra sovrum, oändligt med förvaringsutrymmen. Dubbelgarage med inredd lägenhet som bjuder på oändligt med möjligheter så som tonårslya/generationsboende/egen verksamhet mm. Helt klart ett hus som måste upplevas! Välkommen på visning!

Visar alla 8