Mäklare Malin Lindberg

Malin Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Axtorpsvägen 19, Berghem, Umeå kommun
  • Sön 3 dec kl 11:00
Axtorpsvägen 19, Berghem, Umeå kommun, bild 2
Axtorpsvägen 19, Berghem, Umeå kommun, bild 3

Axtorpsvägen 19

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Properties & Partners
2 595 000 kr
90 m²
4 rum
vån 4/4
5 831 kr/mån
28 833 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet på 4 rum och kök högst upp i huset erbjuder en känsla av avskildhet och öppenhet med kombination av komfort och närhet till naturen samt stadens bekvämligheter. Med endast en granne vägg i vägg får du en privat och lugn atmosfär. Dessutom har lägenheten fönster i två väderstreck, vilket ger generöst med naturligt ljus. De senaste åren har både kök och badrum renoverats. Från fönstren och balkongen öppnar sig en utsikt över omgivande grönska, vilket ger en känsla av lugn och ro. Naturen ligger nära, perfekt för sköna promenader eller löpturer. Läget är också idealisk för dig som studerar vid universitetet eller jobbar på NUS, med bekväm tillgång till campusområdet och sjukhuset. Dessutom finns stadens puls inom räckhåll, med goda kommunikationer och nära till butiker, restauranger och kultur. Föreningen har en rad attraktiva gemensamma faciliteter, såsom bastu för avkoppling efter en lång dag, ett övernattningsrum för gäster samt en festlokal som kan hyras för olika tillställningar. Det imponerande är även föreningens engagemang i att upprätthålla och förbättra fastigheterna. Stora renoveringsprojekt har genomförts, vilket borgar för både trygghet och långsiktig trivsel. Renoveringar som tak, fasad med tilläggsisolering, ventilation med värmeåtervinning, fönster m.m. har bidragit med att minska energiförbrukningen med mer än 50% samtidigt som inomhusklimatet blivit bättre. Föreningen har vunnit hållbarhetspris för sin satsning med att anpassa sina bostäder för ett framtida klimat. Denna lägenhet representerar verkligen det bästa av två världar - en harmonisk oas nära naturen och samtidigt nära stadens hjärta och universitetslivet. Varmt välkomna att boka in er på visning! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hermelinvägen 190, Mariedal, Umeå kommun
  • Tor 30 nov kl 12:00
Hermelinvägen 190, Mariedal, Umeå kommun, bild 2
Hermelinvägen 190, Mariedal, Umeå kommun, bild 3

Hermelinvägen 190

Lägenhet
Mariedal, Umeå kommun
Properties & Partners
2 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 238 kr/mån
30 316 kr/m²

Nu finns chansen på en renoverad och moderniserad 3:a på Hermelinvägen. Här har man öppnat upp mellan kök och vardagsrum för att maximera ljusinsläppet och få en mer social planlösning. Två rymliga sovrum, ett på vardera sida om badrummet. Det ena lite större med garderob som ger den lyxiga walk-in-closet känslan samt heltäckningsmatta för extra mysfaktor. Balkong samt möjlighet till sittplats på framsidan gör att man kan fånga solens alla timmar. Här bor man i en bostadsrättsförening med otroligt låg belåningsgrad 1591 kr/kvm enligt årsredovisningen 2021/2022 och en avgift som inkluderar allt! För de boende finns samlingslokal, bastu, gästrum, gemensamma förråd/cykelförråd, Hobby- och kombirum, tvättstuga samt möjlighet till odlingslott. Nära Universitetet och NUS men också nära naturen med Bräntbergsbacken, Mariehemsängarna, Gammliaskogen och vackra Nydalasjön, handelsområden och service samt bra bussförbindelse. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet det bästa av flera världar: närhet till universitet och stadsliv, samtidigt som du har naturen runt hörnet. Den optimala planlösningen och balkongen skapar en trivsam och funktionell bostad. Dessutom ger den låga belåningsgraden i föreningen en extra känsla av trygghet och stabilitet i boendet. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. En möjlighet att förena det bästa av både inomhuskomfort och naturnära äventyr. Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt eget! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

  • Premium
  • Balkong
Kavaljersvägen 14E, Umedalen, Umeå kommun
  • Fre 1 dec kl 12:00
Kavaljersvägen 14E, Umedalen, Umeå kommun, bild 2
Kavaljersvägen 14E, Umedalen, Umeå kommun, bild 3

Kavaljersvägen 14E

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Properties & Partners
1 450 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 1/2
4 882 kr/mån
27 725 kr/m²

Drömmer du om ett harmoniskt hem där solen strålar från morgon till kväll? Denna fantastiska tvåa i markplan erbjuder inte bara en oemotståndlig dos av naturligt ljus, utan också en egen ingång för den perfekta mixen av bekvämlighet och exklusivitet. Med en öppen och luftig planlösning blir detta ditt eget personliga paradis. Köket är smakfullt utformat med moderna apparater och fina arbetsytor för den som älskar att laga mat. Vardagsrummet är inbjudande och perfekt för både avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Altanen erbjuder sol hela dagen. Här finns även gott om plats för grillkvällar och sommarfester med nära och kära. Sovrummet är en fristad av lugn och komfort, hallen har fint ljusinsläpp och gott om förvaring i garderober och badrummet är stilrent med tidlösa materialval och egen kombinerad tvättmaskin med torktumlare. För den som är i behov av goda kommunikationer finns det en tät busstrafik som tar dig till både city och universitetet. Detta gör att du enkelt kan ta dig runt i staden utan att vara beroende av bil. Dessutom finns en matbutik och Klockarbäckens handelsområde inom gångavstånd, vilket gör det smidigt att handla och ta tillvara på ditt dagliga behov av matvaror och andra nödvändigheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en bekväm och naturintensiv livsstil med bekväma kommunikationer och nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. En möjlighet att förena det bästa av både inomhuskomfort och naturnära äventyr. Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt eget! Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev detta fantastiska hem med egna ögon. Välkommen till din framtida oas!

  • Premium

Visar alla 3