Mäklare Alexander Solmell

Alexander Solmell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Trädgårdsgatan 24A, City, Norrköpings kommun
  • Mån 6 feb kl 16:30

Trädgårdsgatan 24A

Lägenhet
City, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

1 750 000 kr

67 m²

2 rum

5 651 kr/mån

26 119 kr/m²

Här bor du i hjärtat av Norrköping med närhet till alla stadens bekvämligheter. Nyproducerad lägenhet 2018 med genomtänkt planlösning och smakfulla materialval. Rikligt med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Öppna och sociala ytor samt stor och möblerbar balkong. Sovrum med stor walk in closet och badrum med tvättmaskin. Närhet till strömmen, resecentrum och Norrköpings city. Kommunikationer med buss och spårvagn utanför huset. Garage i huset. Här bor du bekvämt, fint och modernt!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rodgagatan 6, Centralt, Norrköpings kommun

Rodgagatan 6

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

2 695 000 kr

78 m²

3 rum

4 392 kr/mån

34 551 kr/m²

I direkt närhet till vackra strömmen finner du denna hemtrevliga och representativa gavellägenhet om 3 rum och kök! Centralt beläget mellan resecentrum och Strömmen ligger bostaden som förutom öppen planlösning och fönster i tre vädersträck rymmer en mycket väl tilltagen balkong i soligt sydostläge. Lägenheten har genomgående kvalitativa materialval genom bland annat ett påkostat Ballingslöv-kök, golvvärme i badrum och matchande köksbänk och fönsterbrädor i granit. Lägenheten får även extra ljus och rymd genom den extra takhöjden om 260 cm. Här bor du med omedelbar närhet till resecentrum och Motala Ström samt promenadavstånd till Knäppingsborg och centrala Norrköping med dess stora utbud av restauranger och butiker.

  • Balkong
  • Hiss
Daggkåpevägen 21, Ensjön, Norrköpings kommun

Daggkåpevägen 21

Tomt
Ensjön, Norrköpings kommun
Properties & Partners Norrköping

Pris saknas

6 070 m² tomt

Belägen på en vacker udde vid Ensjön ges nu ett ytterst sällsynt tillfälle att förvärva en av de få och största strandtomterna i Norrköping. Kort avstånd till stan och ett svårslaget läge med fri utsikt över Ensjön. På tomten står idag ett "bostadshus", en förrådsbyggnad samt en "sjöbod", där ingen av dessa nyttjas och är därför att betrakta som totala rivningsobjekt. Till fastigheten finns ev rätt att anlägga en egen brygga i Ensjön (läs mer i stycket bryggrätt). Fastigheten säljs med friskrivning av dolda fel.

Visar alla 3