Mäklare Åke Serander

Åke Serander

Om mig

Åke är född och uppvuxen i Stockholm. Östgöte och Söderköpingsbo sedan 1977. Ekonom. Har tidigare bland annat arbetat i Söderköpings kommun samt som ekonomichef och controller på byggföretaget NCC och vid ett par ABB-företag. Utbildad till fastighetsmäklare vid Högskolan i Borås. På fritiden tycker Åke om att vara farfar och att tillbringa tid i den svenska naturen eller på Costa Blanca, Spanien.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstagatan 4 A, Oxelbergen/Öster, Norrköpings kommun
  • Sön 2 apr
Tingstagatan 4 A, Oxelbergen/Öster, Norrköpings kommun, bild 2
Tingstagatan 4 A, Oxelbergen/Öster, Norrköpings kommun, bild 3

Tingstagatan 4 A

Lägenhet
Oxelbergen/Öster, Norrköpings kommun

1 750 000 kr

77,5 m²

3 rum

4 453 kr/mån

22 581 kr/m²

Vill du bo i en bostadsrätt med låg mån.avg; 4 453 kr. Centralt, med 10 min promenad till city. Lugnt läge. 3 rok 77,5 kvm. Disposition: möblerbar hall, kök med matplats, vardagsrum med utgång till delvis inglasad balkong, sovrum I, sovrum II/matsal samt våtrum. HTH kök med eksnickerier. Våtrum med kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare samt duschhörna med glasväggar. Vindsförråd och källarförråd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bolltorp Smedjan, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Smedjan

Tomt
Söderköpings kommun

850 000 kr

3 158 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2.97. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. På fastigheten finns också en gammal och vacker byggnad, en smedja, Fastigheten säljes med s.k. friskrivningsklausul för s.k. dolda fel då ägaren inte känner till husets skick och det är äldre. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:97. Tomtstorlek: 3 158 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten.

Bolltorp Utsikten, null, Söderköpings kommun

Bolltorp Utsikten

Tomt
Söderköpings kommun

650 000 kr

3 926 m² tomt

Tomt i Bolltorp, strax utanför Söderköping. Kan köpas separat eller tillsammans med grannfastigheten Bolltorp 2:98. Ett fantastiskt läge att bo på landet, men ändå med närhet till staden, 1 mil eller 10 min bilresa. Fastigheten är avstyckad och klar och kan bebyggas direkt. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan du väljer själv hur du vill bygga. Både enplans och större hus är möjliga, utomplansbestämmelser gäller. På tomten får enskilt V/A anläggas. Anslutningsavgift el tillkommer, dessutom en kostnad på totalt 44 600 kr (ex moms) för att gräva ner en luftburen elledning. Kostnaden delas med köpare av fastigheten Bolltorp 2:98. Tomtstorlek: 3 926 kvm. Över fastigheten går en väg upp till grannfastigheten (servitut).

Källbylundsvägen 2, Skönberga, Söderköpings kommun

Källbylundsvägen 2

Lägenhet
Skönberga, Söderköpings kommun

825 000 kr

28 m²

1 rum

2 058 kr/mån

29 464 kr/m²

Bostadsrätten ligger alldeles intill vackra Husby Gård. Ett rum och kokvrå, 28 kvm. Perfekt övernattning- eller studielägenhet. Huset har småhuskaraktär och inflyttning skedde sommaren 2017, varför lägenheten är i mycket bra skick med nyare maskiner. Bostadsrätten har haft samma ägare sedan byggnation. Ljus interiör med vita målade väggar och tak. Ekparkett i allrum, kakel och klinker utrustad med skön golvvärme i våtrum. Tvättmaskin och torktumlare. Bekvämt på entréplan med uteplats. Fjärrvärme. Fiber indraget från Telia. En parkeringsplats hör till lägenhet samt förråd på gården. Några ytterligare fördelar med boendet: - rök- och djurfri lägenhet. - I mån.avg. 2 058 kr ingår: fiber, tv-kanaler, värme samt v/a. - Närhet till hållplats ca 2 min, med bussar mot Norrköping/Valdemarsvik. Gångavstånd till förskola/skola.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4