Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Eriksson

Malin Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kalkstensvägen 85, Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun

Kalkstensvägen 85

Lägenhet
Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun
HSB ProjektPartner AB
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
3 188 kr/mån
39 900 kr/m²

Med utsikt över det storslagna Kalkbrottet Limhamn bygger vi bostäder från 1-5 rum och kök. I föreningen kommer det bland annat finnas garage och gästlägenhet, allt för ett bekvämt boende! Vi vurmar lite för u-kök. Det är så inbjudande och köksdelen blir tydligt rumsindelad trots sin öppna anslutning till vardagsrummet. Detta gör att denna tvårummare känna extra trevlig! Lägg till dubbla dörrar till en mindre men mysig spansk balkong i väster och det finns inte mycket att klaga på! ENTRÉ/HALL Klinker i entréen som övergår till ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob. Placering enligt ritning. VARDAGSRUM Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak. SOVRUM Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob. Placering enligt ritning. KÖK Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, takbelysning, släta vita skåpsluckor med dämpning, fullutdragslådor i underskåp med dämpning, underlimmad rostfri ho, laminatbänkskiva och infälld induktionshäll, fläktkåpa dold bakom kökslucka samt varmluftsugn. Mikro i väggskåp, diskmaskin, kyl och frys. I mindre lägenheter kombinerad kyl/frys. Placering enligt ritning. BADRUM Klinker på golv och kakel på väggarna, målat tak, belysning i tak och i spegelskåp. Tvättställ med kommod, golvstående toalettstol, duschhörn med glasdörrar, samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Placering enligt ritning. FÖRRÅD Lägenhetens förråd nås från sovrummet

  • Nyproduktion
  • Hiss
Skivsnäcksgränd 6, Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun

Skivsnäcksgränd 6

Lägenhet
Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun
HSB ProjektPartner AB
5 295 000 kr
111 m²
5 rum
6 404 kr/mån
47 703 kr/m²

Mycket närmare kalkbrottet än så här kommer du inte. Det finns bara fyra femmor i föreningen men önskar du ännu större sällskapsytor så väljer du att ta bort ett av sovrummen och skapa en fyra. Dessa lägenheter är placerade på hörnan i hus fyra, mot brottet, från våning 1 till 4 och utsikten blir bara bättre och bättre ju högre upp du kommer. På våning 1 har du en ljuvligt generös uteplats och på ovanliggande våningar en mysig, indragen balkong. Solen njuter du av från både söder och väster oavsett vilken våning du bor på och utemiljön når du genom skjutdörrspartier. I köket har du den perfekta köksön som lämpar sig för allt från läxläsning till matlagning och barhäng. Vi räknar med att den lite större familjen sneglar lite extra på den här typen av bostad och givetvis vill man då ha två badrum! I föreningen kommer det finnas både garage och gästlägenhet, allt för ett bekvämt och bra boende! ENTRÉ/HALL Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob eller garderob. Placering enligt ritning. VARDAGSRUM Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak. SOVRUM Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, förvaring i skjutdörrsgarderob eller garderob. Placering enligt ritning. KÖK Ljus ekparkett med vit golvsockel, målade väggar och målat tak, takbelysning, släta vita skåpsluckor med dämpning, fullutdragslådor i underskåp med dämpning, underlimmad rostfri ho, laminatbänkskiva och infälld induktionshäll, fläktkåpa dold bakom kökslucka samt varmluftsugn. Mikro i väggskåp, diskmaskin, kyl och frys. Placering enligt ritning. BADRUM Klinker på golv och kakel på väggarna, målat tak, belysning i tak och i spegelskåp. Tvättställ med kommod, golvstående toalettstol, duschhörn med glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare. Placering enligt ritning. WC/DUSCH Klinker på golv och kakel på väggar, målat tak, takbelysning och belysning i spegelskåp, handfat med kommod, golvstående toalettstol, duschhörn med glasdörrar. Placering enligt ritning.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Spannmålsgatan, Tygelsjö Väster, Malmö kommun

Spannmålsgatan

Radhus
Tygelsjö Väster, Malmö kommun
OBOS i Sverige
5 295 000 kr
123 m²
5 rum
201 m² tomt

Bostaden är prissänkt med 400 000 kr och kan vara ditt livs bästa bostadsaffär. Välkommen hem till ett luftigt radhus i 1,5 plan och som äganderätt! Från entrén får du en fantastisk siktlinje genom hela huset, vilket skapar en känsla av rymd och luftighet. Du möts direkt av det härliga ljusinsläppet — ett resultat av den fina fönstersättningen på andra sidan huset. Entrén har praktiskt klinkergolv och här finns det plats för både sittbänk och skoställ. Dessutom finns det gott om förvaring i den rymliga skjutdörrsgarderoben med spegelglas från Elfa. I anslutning till hallen hittar du även ett fräscht, helkaklat badrum med WC, dusch, handdukstork och spotlights. Här har du möjlighet att själv välja kakel, klinker och duschdörrar. Köket är husets hjärta När du fortsätter längre in i huset kommer du direkt in i det moderna, luftiga köket från HTH. Förutom att den härliga köksön med spishäll, diskmaskin och diskho innebär extra arbetsytor och förvaring är det också en riktigt mysig sittplats och social yta – här kan både små och stora hålla kocken sällskap. I köket har du möjlighet att välja bänkskiva, golv, samt kulör och handtag på skåpluckor. Rejäl tvättstuga Intill köket ligger en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsmöjligheter. Den rejäla tvättstugan är en riktig vardagsräddare mellan barnens alla träningar och fritidsaktiviteter! Härifrån når du också det praktiska förrådet under trappan. Öppen planlösning Från köket är det öppen planlösning in till vardagsrummet. Här får du plats med både soffgrupp och ett matbord. Den öppna planlösningen gör nedervåningen till den ultimata sällskapsytan. Och från vardagsrummet går du sedan enkelt ut genom altandörren och vidare ut i din alldeles egna trädgård. Uteplatsen med trätrall blir en naturlig förlängning av de sociala ytorna inomhus – perfekt för varma sommarkvällar! Tre generösa sovrum På den trivsamma övervåningen finns tre sovrum, ett badrum och ett extra allrum. Sovrummen är generösa i storlek och alla har egna garderober och fina förvaringsmöjligheter. Det största av dem har gott om plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet har både handdukstork och badkar som standard. Även här kan du välja kakel och klinker. Den här bostaden är prissänkt med 400 000kr. Ordinarie pris är 5 695 000kr. Rabatten gäller dig som är eller blir OBOS-medlem. Dessutom har vi tagit fram ett förmånligt betalningsupplägg utan byggkreditiv – betala bara 300.000kr i handpenning och resten vid tillträde. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sidenspirea, Tygelsjö Väster, Malmö kommun
  • 6 lediga bostäder

Sidenspirea

Radhus
Tygelsjö Väster, Malmö kommun
OBOS i Sverige
fr. 5 295 000 kr
123 m²
5 rum
308 m² tomt

Modern och rymlig äganderätt om 123 kvadratmeter i 1,5 plan. Välkommen till Sidenspirea i Tygelsjö! Här bor du lagom mycket på landet med närhet till Malmö och dessutom får du en egen lättskött trädgård. Radhusen i Sidenspirea har tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter, två helkaklade badrum och gott om sociala ytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på nedervåningen gör det enkelt att samla hela familjen. Från vardagsrummet går du sedan enkelt ut på den stora altanen i söderläge – den perfekta platsen för sommarens middagsbjudningar! Här bor du i ett lugnt och tryggt område med närhet till det mesta. I Tygelsjö finns matbutik, restauranger, florist, bibliotek, frisör och gott om skolor och förskolor. Havet och den lummiga Klagshamnsstranden är bara en kort cykeltur bort. Tygelsjö ligger precis i utkanten av Malmö. In till centrum tar du dig därför på bara 15 minuter med bil och en knapp halvtimme med buss. Just nu erbjuder vi 400.000kr i avdrag på de fyra första husen som säljs i Sidenspirea. I detta projekt kan du även ta del av ett förmånligt betalningsupplägg utan byggkreditiv – betala bara 300.000kr i handpenning och resten vid tillträde. Välkommen till det ljuva livet och Sidenspirea!

  • Nybyggnadsprojekt
Kalkstensvägen 75, Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun

Kalkstensvägen 75

Lägenhet
Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun
HSB ProjektPartner AB
3 395 000 kr
82 m²
3 rum
4 961 kr/mån
41 402 kr/m²

Med utsikt över det storslagna Kalkbrottet Limhamn bygger vi bostäder från 2-5 rum och kök.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Kalkstensvägen 79, Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun

Kalkstensvägen 79

Lägenhet
Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun
HSB ProjektPartner AB
4 795 000 kr
107 m²
4.5 rum
6 195 kr/mån
44 813 kr/m²

Med utsikt över det storslagna Kalkbrottet Limhamn bygger vi bostäder från 2-5 rum och kök.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Spannmålsgatan, Tygelsjö Väster, Malmö kommun
Spannmålsgatan, Tygelsjö Väster, Malmö kommun, bild 2
Spannmålsgatan, Tygelsjö Väster, Malmö kommun, bild 3

Spannmålsgatan

Radhus
Tygelsjö Väster, Malmö kommun
OBOS i Sverige
5 295 000 kr
123 m²
5 rum
201 m² tomt

Passa på! Den här bostaden är prissänkt med 400 000kr och kan vara ditt livs bästa bostadsaffär. Välkommen hem till ett luftigt radhus i 1,5 plan och som äganderätt! Från entrén får du en fantastisk siktlinje genom hela huset, vilket skapar en känsla av rymd och luftighet. Du möts direkt av det härliga ljusinsläppet — ett resultat av den fina fönstersättningen på andra sidan huset. Entrén har praktiskt klinkergolv och här finns det plats för både sittbänk och skoställ. Dessutom finns det gott om förvaring i den rymliga skjutdörrsgarderoben med spegelglas från Elfa. I anslutning till hallen hittar du även ett fräscht, helkaklat badrum med WC, dusch, handdukstork och spotlights. Här har du möjlighet att själv välja kakel, klinker och duschdörrar. Köket är husets hjärta När du fortsätter längre in i huset kommer du direkt in i det moderna, luftiga köket från HTH. Förutom att den härliga köksön med spishäll, diskmaskin och diskho innebär extra arbetsytor och förvaring är det också en riktigt mysig sittplats och social yta – här kan både små och stora hålla kocken sällskap. I köket har du möjlighet att välja bänkskiva, golv, samt kulör och handtag på skåpluckor. Rejäl tvättstuga Intill köket ligger en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsmöjligheter. Den rejäla tvättstugan är en riktig vardagsräddare mellan barnens alla träningar och fritidsaktiviteter! Härifrån når du också det praktiska förrådet under trappan. Öppen planlösning Från köket är det öppen planlösning in till vardagsrummet. Här får du plats med både soffgrupp och ett matbord. Den öppna planlösningen gör nedervåningen till den ultimata sällskapsytan. Och från vardagsrummet går du sedan enkelt ut genom altandörren och vidare ut i din alldeles egna trädgård. Uteplatsen med trätrall blir en naturlig förlängning av de sociala ytorna inomhus – perfekt för varma sommarkvällar! Tre generösa sovrum På den trivsamma övervåningen finns tre sovrum, ett badrum och ett extra allrum. Sovrummen är generösa i storlek och alla har egna garderober och fina förvaringsmöjligheter. Det största av dem har gott om plats för en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet har både handdukstork och badkar som standard. Även här kan du välja kakel och klinker. Den här bostaden är prissänkt med 400 000kr. Ordinarie pris är 5 695 000kr. Rabatten gäller dig som är eller blir OBOS-medlem. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Carl Söderbergs allé 1

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
6 378 kr/mån
30 316 kr/m²

Knytkalaset sticker verkligen ut. En unik möjlighet att bo mitt i en park i Malmös mest hållbara stadsdel. Denna gaveltrea på 79 kvm har stor balkong med utsikt mot grönska, generöst vardagsrum med öppen planlösning mot köket och matplatsen, helkaklat badrum och två bra sovrum. Det ena på hela 17 kvm med garderober för förvaring. Det andra ett genomgångsrum. Nyproducerat. Med alla bekvämligheter. Snabb inflyttning går att lösa såklart.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kalkstensvägen 75, Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun

Kalkstensvägen 75

Lägenhet
Kalkbrottet/Limhamn, Malmö kommun
HSB ProjektPartner AB
1 545 000 kr
33 m²
1 rum
2 265 kr/mån
46 818 kr/m²

Med utsikt över det storslagna Kalkbrottet Limhamn bygger vi bostäder från 2-5 rum och kök.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Hököpingevägen, Eskilstorp, Vellinge kommun

Hököpingevägen

Radhus
Eskilstorp, Vellinge kommun
OBOS i Sverige
3 795 000 kr
110 m²
4 rum
128 m² tomt
  • Nyproduktion
Brf Pilevallen, Eskilstorp, Vellinge kommun
  • 6 lediga bostäder

Brf Pilevallen

Radhus
Eskilstorp, Vellinge kommun
OBOS i Sverige
fr. 3 495 000 kr
105-110 m²
4 rum
174 m² tomt

I de norra delarna av Vellinge växer det nya området Vellinge Parkby fram. Här planerar vi nu för Brf Pilevallen med radhus i två plan. Projektet är först ut i etapp 1 och får en fin placering i områdets södra delar. Här har du nu chans att hitta hem i en välplanerad bostad. På nedervåningen ligger de sociala ytorna – kök och vardagsrum – med öppen planlösning, samt ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Övervåningen rymmer de privata utrymmena och tack vare de olika hustyperna väljer du själv mellan två, tre eller fyra sovrum. Här får du en egen trädgård med altan och lättskött gräsmatta på baksidan. I anslutning till bostaden får du även ett rymligt kallförråd. I Vellinge Parkby bor du i ett tryggt område med förskola, skola och nära till det mesta. Här finns gott om bekvämligheter, såsom mataffärer, vårdcentral och bibliotek. Du får helt enkelt det bästa av två världar – du bor i ett naturskönt område, men har samtidigt Malmös stadspuls 15 minuter bort.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Fyrskeppet, Varvsstaden, Malmö kommun
  • 1 ledig bostad

Brf Fyrskeppet

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Peab Bostad AB
fr. 6 300 000 kr
71 m²
2 rum
5 386 kr/mån

Sätt kurs mot ett hållbart boende! Nu kastar vi nytt ljus på historisk mark och leder vägen framåt mot vårt mest klimatsmarta bostadskvarter hittills, Brf Fyrskeppet i Varvsstaden. Här skapar vi unika bostäder i hörnet mellan gamla Dockan och Kockums Gjuteri. Mitt i mötet mellan havsbris och stadspuls. Vi har nu bara ett fåtal bostäder kvar, kontakta våra mäklare för att höra mer!

  • Nybyggnadsprojekt
Kalk, Limhamn, Malmö kommun
  • 21 lediga bostäder

Kalk

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 1 545 000 kr
33-124 m²
1-5 rum
2 265 kr/mån

Med utsikt över Kalkbrottet Limhamn byggs nu HSB brf Kalk! Här erbjuds en stor variation av bostäder samt både garage och gästlägenhet.

  • Nybyggnadsprojekt
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 100 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/14
4 179 kr/mån
68 889 kr/m²

Under juni 2024 kan ni vara inflyttade i denna fina gaveltvåa med utblick över kanalen. Lägenheten är belägen på våning 3. Vi vågar säga att detta är ett av stadens absoluta topplägen med kajstråket utanför dörren, rogivande vattenkontakt och dessutom tågstationen och stadens kommunikationsnav endast en kort promenad bort. Bostaden är smart planerad med öppen och luftig planlösning och med fönster mot kanalen i både öst och söder. Inredningen är gedigen med trägolv från Kährs, kök från Vedum, badrumsinredning från INR och mycket mer. Utöver en härlig balkong på hela 8 kvm finns i föreningens en gemensam innergård att njuta av samt en gemensam takterrass på våning 6 i trapphus A. 

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14