Mäklare Ylva-Li Strandsjö

Ylva-Li Strandsjö

Om mig

Ylva-Li Strandsjö Bjurfors Landskrona tel: 0701-64 67 44 mail: [email protected]

Applåden, Landskrona City, Landskrona kommun
 • 57 lediga bostäder

Applåden

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
fr. 975 000 kr
31-122 m²
1-5 rum
3 107 kr/mån

Stående ovationer från soffan eller en applåd på balkongen? Här kan du välja mellan en spännande etta med egen entré och sovloft eller en större lägenhet i etage, och såklart allt där emellan. Kolla på folk från din balkong och missa inte den stora innergården där du grillar med de andra grannarna i kvarteret Jäntan. Här finns både utegym och lekplats, och bra med platser för grannhäng. Behöver du plats för bilen, eller elcykeln finns det ett garage under den upphöjda innergården.

 • Nybyggnadsprojekt
Regeringsgatan 5D 5-1003, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 5D 5-1003

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1
3 213 kr/mån
30 152 kr/m²

Vad applåderar du? Takhöjd på 3, 6 meter eller en egen adress med egen entré? Här kan du skapa din framtid. Studentlya till sonen, övernattningslägenhet eller en dröm om att downsizea – valet är ditt! Dina 33 kvadratmeter rymmer både ett komplett kök, förvaring, vardagsrum samt badrum. Egentligen allt man behöver. Och lite till. För här har du staden som kuliss. Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Oavsett vad du väljer kommer operetten i duschen vara helt gratis! Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Regeringsgatan 3 lgh 4-1603, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 3 lgh 4-1603

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
4 195 000 kr
109 m²
4 rum
vån 7
7 963 kr/mån
38 486 kr/m²

Fyra i etage! Här njuter du av vinklar och vrår och snedtaken med dess takfönster ger dig en känsla av vindsvåning. Är du nästa stjärna? Entréplan består av kombinerat vardagsrum och kök, applåd för kök i vinkel. Sovrum 1 ligger lite avskilt och har stjärnutsikt genom takfönstret. På entréplan ligger även ett av bostadens två badrum. Under trappan finns lägenhetens förråd gömt. En våning upp ligger ytterligare två sovrum här finns även lägenhetens andra badrum. Perfekt om man har personer i familjen som gillar att duscha länge. Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Oavsett vad du väljer kommer operetten i duschen vara helt gratis! Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Regeringsgatan 9 lgh 5-1202, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 9 lgh 5-1202

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
4 257 kr/mån
33 900 kr/m²

Applåd för fönster i två väderstreck! Är du typen som bara inte orkar bädda sängen när det kommer gäster? Då behöver du ju ha en planlösning där sovrummet ligger avskilt, häng upp ett rött draperi i dörrhålet så har du fixat en schysst entré! Applåd för det! Denna tvåa har även fönster i två väderstreck vilket gör att du kan spana åt två håll. Och såklart en generös balkong som bjuder både på morgonsol och en skön utsikt över livet på gatan nedanför. Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Oavsett vad du väljer kommer operetten i duschen vara helt gratis! Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Regeringsgatan 3 lgh 4-1204, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 3 lgh 4-1204

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
1 150 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3
3 294 kr/mån
33 824 kr/m²

Är du king eller queen. Eller queer? Spelar ingen roll, här är en lägenhet för dig. Kombinerat vardagsrum, kök och sovrum - en klassisk etta helt enkelt. Du kanske gör som resten av Sverige och inreder kombinerar klädkammare och arbetsrum? Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Oavsett vad du väljer kommer operetten i duschen vara helt gratis! Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Regeringsgatan 5A lgh 4-1001, Landskrona City, Landskrona kommun

Regeringsgatan 5A lgh 4-1001

Lägenhet
Landskrona City, Landskrona kommun
Serneke Bostad
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1
3 213 kr/mån
30 152 kr/m²

Takhöjd på 3,6 m och egen adress till dina 33 kvm. Sugen? Podda vid matbordet och se människorna strosa gatan ner. Behöver du en säng, eller bygger du en egen hemmascen för dina stand-up framträdanden? Fördelarna med en studiolägenhet är att du har nära till kaffebryggaren oavsett var i lägenheten du befinner dig. Inredning Om vi börjar med köket kommer det från Marbodal. Standardinredningen är en vit lucka och en grå bänkskiva. Ett klassiskt kök där det finns många möjligheter att sätta till de inredningsdetaljer som skapar ett hem. Vill du lägga en slant på köket finns det förstås sten- eller kompositskivor att lyxa till det med. Tillsammans med ett antal val som inte kostar något. Fortsätt in i badrummet. Du kan både tvätta och torka dina kläder i lägenheten. Värt en applåd, eller hur? Väggarna är helkaklade med stora vita plattor och golvet är grått. Inredningen kommer från Svedbergs, bra kvalité även här. I kommoden finns det gott om plats för alla rakapparater, plattänger och annat som är absolut nödvändigt. Du kan även välja färg på kommoden och golvet som ett tillval. Lägenhetens väggar, dörrar och socklar samt strömbrytare och vägguttag går i vitt. Fönsterbänkarna är av natursten och på golvet ligger en varm ekparkett. Perfekt glid för en ballerinauppvisning. Parkering Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en parkeringsplats i kvarterets garage som finns under innergården, här finns även bilpool. På innergården finns cykelställ. Förrådet har du i bostaden så att du snabbt och enkelt kan komma åt din gamla cd-samling om andan faller på.

 • Nyproduktion
 • Hiss

Visar alla 6