Mäklare Julia Fahlberg

Julia Fahlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Täppgränd 5, null, Stockholms kommun

Täppgränd 5

Lägenhet
Stockholms kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

3 195 000 kr

50 m²

2 rum

1 974 kr/mån

63 900 kr/m²

- 2 Rok med stor balkong - Mycket bra och stabil förening - Närhet till tunnelbana & service I mysiga Enskededalen byggs just nu denna lägenhet i en stabil förening med låg belåning & balkong. Inflytt beräknas till skiftet maj-juni 2023. Lägenheten innehar materialval i ljusa toner, bra med förvaring och egen tvättmaskin. Vänligen se materiallista för mer detaljerad information kring utformning och specifikationer. Föreningen innehar en mysig innergård, ett garage och flera andra parkeringsplatser (med laddstationer). Inom 5 min promenad återfinns matbutik, apotek, frisör, gym och andra servicebutiker. Dessutom finns tunnelbanans grön linje, hållplats Sandsborg som tar dig till City på ungefär en kvart. Det finns även en badplats, Nytorpsbadet, med stor grön äng och skogsområde närliggande. Förskolor återfinns både på de olika gårdarna i området samt precis utanför Dalen. Även skolor ligger i närheten, så som t.ex Hammarby Södra. Som boende här har man även nära till BVC och Dalens Vårdcentral som ligger i Dalens sjukhus. Dalenparken är som en stor och fin park, bredvid finns även en öppen förskola för de som t.ex är föräldralediga. Sist men inte minst är det en stor gemenskap bland samtliga gårdar och Dalen är ett mycket familjärt ställe att bo på! Välkommen att höra av dig med frågor & skriva upp dig för chans till visning på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Täppgränd 5, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Fre 10 feb
Täppgränd 5, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Täppgränd 5, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Täppgränd 5

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

2 095 000 kr

26 m²

1 rum

1 053 kr/mån

80 577 kr/m²

- 1 RoK med uteplats - Mycket bra och stabil förening - Närhet till tunnelbana & service Just nu produceras denna lägenheten i en stabil och bra förening med låg belåning och uteplats. Inflytt beräknas till skiftet maj-juni 2023. Härliga materialval i ljusa toner, bra planerad planlösning med god förvaring. Se materiallistan för mer information kring materialvalen och dess utformning. Föreningen har en mysig innergård som medlemmarna får nyttja. Garage och parkeringsplatser med laddstolpar finns också att tillgå i föreningen. Inom endast 5 minuters promenad finns matbutik, gym, frisör och annan service. Dessutom finns gröna linjens tunnelbanestation Sandsborg som tar dig in till City på ungefär en kvart. Det finns även en badplats, Nytorpsbadet, med stor grön äng och skogsområde närliggande. Förskolor återfinns både på de olika gårdarna i området samt precis utanför Dalen. Även skolor ligger i närheten, så som exempelvis Hammarby Södra. Som boende här har man även nära till BVC och Dalens Vårdcentral som ligger i Dalens sjukhus. Dalenparken är som en stor och fin park, bredvid finns även en öppen förskola för de som t.ex är föräldralediga. Sist men inte minst är det en stor gemenskap bland samtliga gårdar och Dalen är ett mycket familjärt ställe att bo på! Varmt välkommen att ta kontakt med mäklarna vid frågor, anmäla intresse samt boka in visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Täppgränd 5, null, Stockholms kommun

Täppgränd 5

Lägenhet
Stockholms kommun
Simon Crest Fastighetsmäkleri

3 595 000 kr

57 m²

3 rum

2 234 kr/mån

63 070 kr/m²

- 3 Rok med balkong och uteplats - Mycket bra och stabil förening - Närhet till tunnelbana & service I mysiga Enskededalen byggs just nu denna lägenhet i en stabil förening med låg belåning, uteplats & balkong. Inflytt beräknas till skiftet maj-juni 2023. Lägenheten innehar materialval i ljusa toner, bra med förvaring och egen tvättmaskin. Vänligen se materiallista för mer detaljerad information kring utformning och specifikationer. Föreningen innehar en mysig innergård, ett garage och flera andra parkeringsplatser (med laddstationer). Inom 5 min promenad återfinns matbutik, apotek, frisör, gym och andra servicebutiker. Dessutom finns tunnelbanans grön linje, hållplats Sandsborg som tar dig till City på ungefär en kvart. Det finns även en badplats, Nytorpsbadet, med stor grön äng och skogsområde närliggande. Förskolor återfinns både på de olika gårdarna i området samt precis utanför Dalen. Även skolor ligger i närheten, så som t.ex Hammarby Södra. Som boende här har man även nära till BVC och Dalens Vårdcentral som ligger i Dalens sjukhus. Dalenparken är som en stor och fin park, bredvid finns även en öppen förskola för de som t.ex är föräldralediga. Sist men inte minst är det en stor gemenskap bland samtliga gårdar och Dalen är ett mycket familjärt ställe att bo på! Välkommen att höra av dig med frågor & skriva upp dig för chans till visning på plats!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3