Mäklare Caroline Hanell

Caroline Hanell

Om mig

Caroline är mäklaren som med positiv energi och passion från första mötet leder dig genom processen med ett enastående driv. För henne är dina önskemål och trygghet det viktigaste. Hon sätter höga krav på sig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig i fokus. Hon drivs av att överträffa förväntningar och först när du känner att du kan rekommendera henne till andra har hon nått sitt mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Birger Jarlsgatan 107B, gårdshus, Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 107B, gårdshus

Lägenhet
Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
6 900 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3
3 584 kr/mån
121 053 kr/m²

Med ett attraktivt läge mitt i Vasastan/Östermalm i sekelskiftesfastighet i lugnt gårdsläge anno 1884 återfinns denna stilsäkra bostad med genomgående planlösning och balkong mot vacker innergård i välskött förening. Bostaden är smakfullt renoverad där inget har lämnats åt slumpen med väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober, vackert och stort kök från Nordiska Kök som rymmer stora middagssällskap i social anda. Påkostat och helkaklat badrum med tvättmaskin. Fina tidstypiska detaljer, en vacker fungerande kakelugn, vackra speglade fönsterpartier och djupa fönsternischer, högt i tak och stuckaturer i originalstil. Sammantaget ett ljust och genomgående drömhem i Sibirien med närhet till natur såväl till all tänkbar service såsom restauranger, butiker gym och kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss
Karlbergsvägen 80B, Gårdshus, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Karlbergsvägen 80B, Gårdshus, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 80B, Gårdshus, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 80B, Gårdshus

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
7 400 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 5
2 676 kr/mån
128 696 kr/m²

Med ett attraktivt läge mitt i Birkastan i sekelskiftesfastighet anno 1912 återfinns denna stilsäkra och exklusivt nyrenoverade bostad med genomgående planlösning, i ett insynsskyddat högt läge, fönster i två väderstreck och balkong mot vacker innergård i välskött förening. Bostaden är smakfullt renoverad där inget har lämnats åt slumpen. Väl tilltaget sovrum med platsbyggda garderober och vackert nytt kök som rymmer stora middagssällskap med social anda i fokus. Påkostat och exklusivt badrum med både badkar och fönster mot innergård samt rofyllt sovrum. Fina tidstypiska detaljer, vackra stora fönster, högt i tak, nylagd fiskbensparkett, och stuckaturer i originalstil. Sammantaget ett ljust och genomgående drömhem i Vasastan med närhet till natur såväl till all tänkbar service såsom restauranger, butiker gym och kommunikationer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vikingagatan 3, Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:00
Vikingagatan 3, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Vikingagatan 3, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Vikingagatan 3

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
4 500 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3
2 343 kr/mån
118 421 kr/m²

Mitt bland grönskande och myllrande Rörstrandsgatan och Vasaparken på populära Vikingagatan finnes denna tidstypiska och välplanerade sekelskiftesbostad med optimal planlösning i lugnt och högt läge belägen i vacker fastighet från 1906. Välbevarade ytskikt i samtliga rum med högt i tak och ljusa materialval där varje kvadratmeter är utnyttjad. Här återfinns genomgående vackert furugolv, fin och fungerande kakelugn, högt i tak, vacker takstuckatur i original, höga golvsocklar med vägglister, rymliga förvaringsmöjligheter och klädkammare, praktiskt kök med gott om förvaring och ljusflöde från fönsterparti samt djupa speglade djupa fönsternischer. Här finns plats för större soffdel, separat sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord och bra förvaring. Ett av Vasastans mest populära områden som erbjuder både en lugn boendemiljö samtidigt som en omedelbar närhet till ett rikt utbud av butiker, kaféer, krogliv och restauranger direkt utanför porten.

 • Premium
Birger Jarlsgatan 99C gårdshus, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:00
Birger Jarlsgatan 99C gårdshus, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Birger Jarlsgatan 99C gårdshus, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Birger Jarlsgatan 99C gårdshus

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
3 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 4
977 kr/mån
105 132 kr/m²

I attraktiva kvarter invid Stureplans och Odenplans puls saluförs nu denna välplanerade och idylliska sekelskiftesbostad i högt insynsskyddat läge med vackra fönster i fil i ståtlig fastighet anno 1913. Genomgående planlösning och en härlig grönskande innergård. Tidstypiska attribut präglar lägenheten genom dess högresta fönster och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök karaktäriserar detta hem. Här finns genomgående vackert trägolv, separat sovrum med stort garderobsparti och med industriglas som avgränsar från vardagsrummet, takrosett, högt i tak, ljust målade väggar, praktiska förvaringslösningar i hall, välbevarade originaldetaljer och djupa fönsternischer som skapar ett otroligt ljusflöde. Stabil förening med god ekonomi. En smakfullt renoverad lägenhet i perfekt kombination av moderna lösningar och bevarade detaljer.

 • Premium
Furusundsgatan 8, Gärdet, Stockholms kommun

Furusundsgatan 8

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
3 500 000 kr
31 m²
1 rum
vån 6
1 646 kr/mån
112 903 kr/m²

Invid Gärdeshöjden finner vi denna kvadratsmarta och tidstypiska pärla i härligt högt läge med balkong i härligt solläge i sydväst och låg avgift. Väldisponerade ytor i ett insynsskyddat läge med utgång till balkongen, gott om förvaring i hallen och helkaklat badrum med tvättmaskin. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av ljus och rymd. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter och fönsterpartier mot trädtoppar karakteriserar detta ljuvliga hem.

 • Balkong
 • Hiss
Hantverkargatan 79A, Kungsholmen, Stockholms kommun

Hantverkargatan 79A

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
7 000 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/6
1 847 kr/mån
120 690 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna bostad på populära Hantverkargatan i fin fastighet anno 1913. I en oas med utsikt mot höga takåsar och himmel. Här bor ni i en bostad i högt insynsfritt läge med rymligt kök och stort vardagsrum, separat sovrum, balkong i söderläge och underbar utsikt mot grönskan och mot vattnet. Bostaden håller fin standard rakt igenom och vacker färgpalett på väggar och golv. Generösa sociala ytor och rikligt med ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier i fil. Bostaden har många eftertraktade attribut såsom generösa fönsterpartier, tvättstuga i hall, platsbyggda elementskydd, originaldetaljer samt samt väl tilltagen takhöjd. Det här är ett hem som andas lugn med en vacker furuparkett på golv. Sammantaget ett ljust och genomgående drömhem på Kungsholmen med närhet till vatten och natur såväl till all tänkbar service såsom restauranger, butiker gym och kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6