Mäklare Erik Frisk

Erik Frisk

Om mig

Erik är mäklaren som med sin sociala kompetens och likeability skapat sig ett otroligt stort kontaktnät över hela Stockholm, och är uppskattad av säljare och köpare såväl som branschkollegor. Med en lättsam energi och bred kompetens tar han sig an varje uppdrag med samma engagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brahegatan 52, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Brahegatan 52

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
9 000 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4
5 484 kr/mån
125 000 kr/m²

På en lugn återvändsgata, högt belägen i fastigheten på Övre Östermalm, återfinns denna yteffektiva trea. Smakfullt renoverad med genomtänkt planlösning. Generöst badrum med badkar, linneskåp och tvättstuga. Önskade attribut från byggnadsåret med vackra spröjsade fönster och öppen spis. Hiss med plats för barnvagn samt närhet till dagis. Perfekt för den unga familjen.

  • Hiss
Grevgatan 23, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Grevgatan 23

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SJÖMAN\FRISK
8 150 000 kr
55 m²
3 rum
vån 1/4
3 586 kr/mån
148 182 kr/m²

I pampig sekelskiftesfastighet med byggår 1878 återfinns denna stilfulla trea med stor balkong, gediget ljusinsläpp samt en öppen social planlösning. Bostaden präglas av välbevarade sekelskiftesattribut såsom gedigen takhöjd, spegeldörrar, dekorativa taklister, höga golvsocklar, fungerande kakelugn samt högresta fönsterpartier med djupa nischer. Helt otroligt välplanerad trea, kan vara den bäst planerade trean på Östermalm.

Visar alla 2