Mäklare Frida Orre

Frida Orre

Om mig

Varje möte, varje kontakt och varje enskild affär är unik. Det är det som också fångar mitt intresse och min nyfikenhet. Det är det som driver mig framåt och gör att jag varje dag väljer att arbeta som fastighetsmäklare. Du ska aldrig känna dig som en i mängden, utan få anpassade råd utifrån just din unika situation. Engagerad, påläst, kunnig och professionell. Uppväxt i en hotellfamilj i Åre, född med service i modersmjölken och för mig är det precis vad fastighetsmäkleri handlar om.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alsviksvägen 21, Bammarboda, Österåkers kommun

Alsviksvägen 21

Villa
Bammarboda, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
17 000 000 kr
232 + 144 m²
5 rum
1 750 m² tomt

Magnifik utsikt i näst intill 180 grader över Stockholms skärgård, här skådar du båttrafiken och följer de stora kryssarna längs farleden till och från innerstan. Stor brygganläggning, egen strandlinje och flera bostadshus. Boningshus om ca 210 kvm med möjlighet att inreda nedre plan. Gästhus om ca 72 kvm med två sovrum och eget kök samt duschrum. Sjöstuga om ca 40 kvm med kök, sovrum, bastuavdelning och härlig altan. En bilresa bara ca 40 min från innerstan och du befinner dig mitt i skärgården. Här tar du enkelt den egna båten till ett antal skärgårdskrogar i vår mellersta skärgård.

Stenvägen 14, Resarö, Vaxholms kommun
  • Sön 19 maj

Stenvägen 14

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
14 995 000 kr
220 + 45 m²
8 rum
1 764 m² tomt

Högt beläget i sydvästligt läge med sjöglimt mot Vaxholms inlopp. Välplanerade 220 kvm i två plan. Spatiösa sällskapsytor både exteriört med fantastiskt poolområde och på altan under tak och interiört med öppen planlösning. Bergvärme, solpaneler, kvalité och stor känsla. Garage, carport och ytterligare parkering. Nära affär, skola, förskola och kommunikationer. Ett hem att uppleva och förälska sig i. Välkommen!

  • Plus
Vegabacken 30, Rindö, Vaxholms kommun

Vegabacken 30

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
9 000 000 kr
187 m²
8 rum
11 880 kr/mån
48 128 kr/m²

Magisk sjöutsikt över fjärden och absolut närhet till bad, bryggor och ångbåtsbrygga. Våning i tre plan, egen trädgård, avskild altan och stor balkong med härlig sjöutsikt. Sol hela dagen. Ett boende utöver det vanliga i del av villa från sekelskiftet. Spatiösa sällskapsytor, sjöutsikt och sjökontakt från hela lägenheten, möjlighet till separat lägenhet för gäster eller generationsboende. Fantastisk känsla, atmosfär, charm och rymd. Här bor du långt ut i skärgården med närhet till flertalet restauranger, lanthandel, skola och förskola. Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats
Brytarvägen 11, Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Brytarvägen 11, Skärgårdsstad, Österåkers kommun, bild 2
Brytarvägen 11, Skärgårdsstad, Österåkers kommun, bild 3

Brytarvägen 11

Villa
Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
7 500 000 kr
175 + 25 m²
7 rum
1 591 m² tomt

Högt belägen med milsvid utsikt och med viss sjöutsikt erbjuds här en villa med stora sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och med plats för den stora familjen. Promenadavstånd till Marinan där möjlighet finns att överta båtplats. Cykelavstånd till långgrund sandstrand och flera klippbad. Här bor du nära busshållplats och med säkert cykelavstånd till populär skola och flera förskolor. Hela Stockholms skärgård ligger ledigt rakt nedanför fastigheten. Varmt välkomna!

  • Premium

Visar alla 4