SkandiaMäklarna Enskede

SkandiaMäklarna Enskede

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kärrtorpsvägen 24D, Kärrtorp, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00
Kärrtorpsvägen 24D, Kärrtorp, Stockholms kommun, bild 2
Kärrtorpsvägen 24D, Kärrtorp, Stockholms kommun, bild 3

Kärrtorpsvägen 24D

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
1 995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/4
2 685 kr/mån
60 455 kr/m²

Välkomna till denna toppfina lägenhet högst upp i detta moderna hus från 2020. Med en generös balkong på cirka 12 kvadratmeter, ett fantastiskt ljusinsläpp, hög standard och fina materialval, bjuder denna lägenhet in till en bekväm och stilfull livsstil. Den välplanerade 1:a om 33 välplanerade kvadratmeter erbjuder ett snyggt och funktionellt kök, ett helkaklat badrum och ett stort, luftigt rum som rymmer både säng, soffa, matbord och förvaring. Med en rymlig balkong som vetter mot husets lummiga gård kan du njuta och koppla av i din egen oas. I Kärrtorp kombineras det bästa av två världar - närheten till stadens puls och samtidigt den avslappnade atmosfären av en småstad. Kärrtorp är en av de förorter som har ett levande centrum med små mysiga butiker, caféer, restauranger, vinbar och t.o.m. egen biograf och teater - Reflexen. Här får du en bekväm vardag. Tunnelbanans gröna linje tar dig snabbt och smidigt till Södermalm på 8 minuter och till city på endast 15 minuter. Från bostaden har man närhet till det omgivande Nackareservatet och dess härliga natur. Här kan ni utforska välskötta motionsslingor, njuta av badsjöar och skidspår som förvandlar vintern till en idyll för skidentusiaster. För golfälskare finns möjlighet att besöka närliggande golfklubbar (GK), och en något längre promenad öppnar upp för avkoppling och rekreation vid Hellasgården. Nytorps Gärde som ligger några minuters promenad från bostaden erbjuder bland annat fotbollsplaner, utegym, promenadstråk och utomhusbad. Upplev det bästa av stadsliv och natur i denna fantastiska lägenhet i Kärrtorp. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nynäsvägen 345, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00
Nynäsvägen 345, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 2
Nynäsvägen 345, Gamla Enskede, Stockholms kommun, bild 3

Nynäsvägen 345

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
2 395 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 199 kr/mån
52 065 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina och charmiga lägenhet belägen i underbara Gamla Enskede. Här finns en lägenhet som andas 30-talet med genomgående ljusa trägolv och vackra spröjsade fönster En mycket fin och lägenhet med ljusa ytskikt i hela lägenheten. Perfekt kombination mellan design, funktion och smart planlösning med väldisponerade ytor och modern standard. Rymligt och fint kök med matplats för 5 personer och ett vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och här finns även utmärkta garderobsutrymmen. Stambytt badrum med kaklade väggar. En rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter Mycket trevlig förening där de flesta större renoveringarna är utförda. Dessa anrika, charmiga och uppvuxna kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms absolut attraktivaste. Gamla Enskede är som klippt och skuret för den som önskar ett bekvämt liv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med tunnelbanan på bekvämt gångavstånd och flera trevliga restauranger finns i närheten och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat. Goda kommunikationer med buss och T-bana Sandsborg tar dig till söder på ca 8 min. Ett perfekt hem för dig som vill bo i en kulturhistoriskt bevarad miljö med unika kvalitéter med närhet till goda kommunikationer, restauranger och shopping. Välkommen hem!

  • Premium
Svampvägen 104, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 11:30

Svampvägen 104

Villa
Gamla Enskede, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
12 350 000 kr
122 + 65 m²
6 rum
663 m² tomt

Välkommen till detta mycket fina hus byggt 1937 som är beläget på friköpt, solig tomt i attraktiva och populära kvarter. Huset ligger i den delen av G:a Enskede som kallas svampområdet. Här bor man i charmiga och uppvuxna kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort G:a Enskede till ett av Stockholms absolut attraktivaste villaområden. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan. Du bor med skolan, förskola och idrottsplatsen på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Huset erbjuder en mycket trivsam bottenvåning med rymligt och fräscht kök, ljust vardagsrum och matsal i fil, wc, stor välkomnande hall med utgång till en trädäckad och solig altan som under årets varmare månader fungerar som en naturlig förlängning på huset. Här sitter man med fördel till sena kvällen i em/kvällssolen när vädret tillåter. I vardagsrummet hittar vi även en braskamin som hjälper till att sprida värme och skapa rätt känsla. På husets övre planet hittar vi hela 4 bra sovrum i varierande storlek samt ett fräscht badrum. Till sist ett mycket fint renoverat källarplan med ett stort badrum/tvättstuga, ljust rymligt allrum/sovrum med egen ingång, arbetshörna samt diverse bra förvaringsytor. Hela källaren har vattenburen golvvärme. Bergvärme. Uppställningsplats för två bilar framför fristående garage. Fiber indraget. Välkommen hem!

  • Plus
Lindevägen 50, Enskede Gård, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lindevägen 50, Enskede Gård, Stockholms kommun, bild 2
Lindevägen 50, Enskede Gård, Stockholms kommun, bild 3

Lindevägen 50

Lägenhet
Enskede Gård, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
2 695 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 641 kr/mån
43 821 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 2:a om 61,5 kvm belägen i det eftertraktade området Enskede Gård. Lägenheten erbjuder ett centralt och samtidigt rofyllt läge med närhet till allt du kan önska dig. Vid ingången möts du av en välkomnande entréhall som leder in till den moderna och smakfullt renoverade bostaden. De öppna och luftiga ytorna skapar en känsla av rymd och hemtrevnad. De grå köksluckorna blev uppgraderade år 2020, som lägger till en modern touch till köket. Planlösningen är genomtänkt och erbjuder generösa arbetsytor samt alla bekvämligheter för den matintresserade.Badrummet är nyrenoverat och utrustat med stilrena material och moderna detaljer från 2018. Vardagsrummet har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Här finns det gott om plats för soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med fantastiskt söderläge, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Här kan du njuta av en imponerande utsikt över föreningens grönskande gård och de närliggande takåsarna. Sovrummet är rymligt och rogivande med en praktisk klädkammare som är inredd med system från Elfa, vilket ger smart förvaring och ordning. Boendet erbjuder även bekvämligheter såsom hiss, gästlägenhet, gym och bastu, vilket gör vardagen både enklare och mer trivsam. I månadsavgiften om 4641 kronor ingår uppvärmning, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband. En kommande parkväg utanför bostaden kommer att ge en direkt anslutning till det nya slakthusområdet. Enskede Gård är ett område med en trevlig villakaraktär och ett fåtal bostadsrätter. I närområdet finner du bland annat det mysiga och prisbelönta Enskedeparkens bageri, Enskede Värdshus, Dahliaparken, kolonilotterna och Enskede ridhus. Tunnelbanan ligger ca 5 minuters gångavstånd från bostaden och buss ca 3 min. Globens shoppingområde nås enkelt till fots. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rörsoppsvägen 32, Tallkrogen, Stockholms kommun
Rörsoppsvägen 32, Tallkrogen, Stockholms kommun, bild 2
Rörsoppsvägen 32, Tallkrogen, Stockholms kommun, bild 3

Rörsoppsvägen 32

Villa
Tallkrogen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
9 750 000 kr
107 + 107 m²
6 rum
554 m² tomt

Välkommen till detta för området stora hus på hela 214 kvm totalt (BoA 107 + 107 BiA kvm). Huset som är i genomgående mycket bra skick ligger lugnt beläget på en insynsskyddad och friköpt tomt med Svedmyraskogen som närmaste granne . Förutom det lugna fina läget så är erbjuder huset en underbar bottenvåning med öppen inbjudande planlösning mellan det stora härliga vardagsrummet och det helt nyrenoverat och mycket smakfulla köket. Lägg sedan till en stor trädäckad altan som sommartid fungerar som en naturlig förlängning på huset. Här finns gott om plats att umgås med släkt och vänner. Vi hittar även två fina sovrum samt badrum. Källarplanet är inrett och erbjuder stort allrum, ett trevligt badrum, stor tvättstuga samt ytterligare ett fint sovrum med "walk in closet". I Tallkrogen råder den lilla gatans trivsamma atmosfär. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan . Du bor med skolan och förskola på bekvämt gångavstånd och en kort promenad bort finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Fiber finns indraget. Uppställningsplats för bilar. Bergvärme. Finns även en inredd friggebod. Välkommen hem! OBS! Kommande hus med planerade visningar under våren. Maila gärna intresse redan nu för info om eventuella förhandsvisningar.

  • Premium
Forshagagatan 66, Farsta, Stockholms kommun

Forshagagatan 66

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
1 995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/4
5 440 kr/mån
29 338 kr/m²

Stor 2:a möjlig 3:a. Välkomna till en ljus, rymlig och ytskiktsrenoverad tvåa med ljust hörnläge och trevlig utsikt i bra läge nära Farsta Centrum, tunnelbana, natur och sjöar. Lägenheten genomsyras av sin stilrena och ljusa färgsättning samt fina, ekparkettgolv. Dessutom finns en stor balkong (som är möjlig att glasa in). Det är möjligt att bygga ett extra sovrum rum utan att göra avkall på lägenhetens funktion (Se alternativ planlösning). Rymligt, helkaklat badrum som är försett med tvättmaskin. Stort, fräscht kök med matplats för 6-7 personer. Sammanfattningsvis ett väldisponerat och insynsskyddat boende med trevlig utsikt, en klädkammare/walk-in-closet samt ett externt förråd. Här erbjuds ett bekvämt boende i ett modernt hus från 1996 med alla dess bekvämligheter som moderna tvättstugor, föreningslokal/ övernattningslägenhet samt eget garage och hiss (nyrenoverad). Hög tillgänglighet även för den äldre. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Farsta Centrum med dess stora utbud av butiker, restauranger, service och T-bana (ca 22 minuter till stan). I närområdet finns simhall, idrottsplats, ishall samt vackra naturområden runt sjöarna Magelungen och Drevviken. I närheten ligger populära Ågesta GK. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Flexibelt tillträde, välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hägervägen 9, Enskede - Tallkrogen, Stockholms kommun

Hägervägen 9

Lägenhet
Enskede - Tallkrogen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede
1 995 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/2
1 868 kr/mån
76 731 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning. Optimalt planerad och fint renoverad funkisetta med alla kvadratmeter på rätt ställe. Fint läge högst upp med balkong i perfekt västerläge i bra förening med låg avgift. Här bor du nära goda kommunikationer. Renoverade ytskikt och ett smakfullt kök öppen planlösning med allrummet och balkong med skön kvällssol. Lättmöblerat allrum med plats för stor säng, nattduksbord, soffa och matplats. Stilsäkert renoverat badrum med dusch. Rymlig hall med plats för förvaringsmöbler. Till lägenheten ingår även ett källarförråd. Tallkrogen har endast ett fåtal bostadsrätter varför detta är en unik chans för dig som vill bo i området. Låg avgift med lugnt läge och trevlig gård. Här bor man perfekt med nära avstånd till tunnelbana och naturområden. Från Tallkrogen till Gullmarsplan tar det endast ca 8 minuter och till T-centralen ca 17 minuter. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar alla 7