Mäklare Lisa Falke

Lisa Falke

Om mig

Jag är en glad skånetös som är uppväxt på landet och har huvudet på skaft. Med ett genuint intresse för att hjälpa människor och en vilja att veta mer om personerna som söker sin nya drömbostad, gör jag allt för en lyckad bostadsaffär. Jag har även erfarenhet från bankvärlden där jag har god insikt i hur en bostadsaffär ska gå till. Trygghet, förtroende och ett leende i slutet på dagen är viktiga ledord i mitt arbete. Mina svagheter i livet är goda middagar och fina väskor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 40, Löberöd, Eslövs kommun
Storgatan 40, Löberöd, Eslövs kommun, bild 2
Storgatan 40, Löberöd, Eslövs kommun, bild 3

Storgatan 40

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 750 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
952 m² tomt

Välkommen till detta 1-planshus i Löberöd! Huset har tidigare använts till sjukgymnastik men är i pågående process med en bygglovsansökan om ändrad användning för att kunna användas som bostad. Se planerad planskiss under dokument. På bottenplan erbjuds idag två badrum, två sovrum, ett kontor samt generösa sällskapsytor. I förslaget till kommunen kommer det att finnas ett stort kök, ett stort badrum samt WC. Precis vid ingången kommer våningens sovrum finnas och generösa sociala ytor erbjuds i allrummet. Källaren erbjuder optimala förvaringsytor idag där bara fantasin sätter gränser. Här hade även tonåringen kunnat ha ett eget litet rike. Bostaden är tack vare tidigare användning även handikappanpassad med separat hiss. Tomten är stor och lämnar mycket goda parkeringsmöjligheter samt ett rymligt garage. Visning bokas efterhand. Kontakta mäklaren!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Radhusgatan 28, null, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Södra Radhusgatan 28

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 495 000 kr
175 m²
5 rum
999 m² tomt

Välkommen till Södra Radhusgatan 28 och detta trevliga 1,5-planshus! Med hela 175 kvadratmeter passar detta hus utmärkt för den stora familjen eller de som värdesätter gott om utrymme. Inne i huset möts ni av den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum som skapar en generös och inbjudande atmosfär, här är det enkelt att umgås med familj och vänner medan du lagar mat eller kopplar av i soffan. Huset erbjuder inte mindre än två badrum och fyra stora sovrum vilket ger tillräckligt för utrymme för alla familjemedlemmar och eventuellt gästrum. Utomhus är en stor trädgård redo att välkomna dina barns lekfantasier, här finns gott om utrymme för stora trädgårdsprojekt eller avkoppling i solen. Med ett praktiskt garage har du alltid en plats att skydda din bil samt förvaring för dina verktyg och utomhusprylar. Huset är nyligen uppgraderat med nya treglasfönster, vilket ger inte bara en modern och stilren look, utan också utmärkt isolering för att hålla värmen inne och energikostnaderna nere. Läge, läge, läge! Beläget i ett barnvänligt område med skogen som granne, kan dina barn utforska naturen och leka fritt. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Löberöds matbutik och kollektivtrafik som tar dig till Eslöv och vidare till Lund och Malmö. Med snabb tillgång till motorvägen kan du enkelt komma runt i regionen. Detta hus är en unik möjlighet att skapa ett bekvämt och trivsamt boende för dig och din familj. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Västerlånggatan 61A, Centrum, Eslövs kommun

Västerlånggatan 61A

Lägenhet
Centrum, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 379 kr/mån
19 416 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade trerummaren på markplan på centralt läge på Västerlånggatan. Njut av ett bekvämt boende med hiss från markplan. Här erbjuds en luftig och lättmöblerad lägenhet med två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum samt ett kök i neutrala färgval från 2017. Badrummet är halvkaklat i tidlös design och erbjuder lyxen i form av tvättmöjligheter. Lägenheten erbjuder också god förvaring i form av den stora klädkammaren. Från köket nås den mysiga uteplatsen med morgonsol där morgonkaffet med fördel avnjuts. Denna visningen får du inte missa!

 • Hiss
Enevångsvägen 2, Ludvigsborg, Hörby kommun

Enevångsvägen 2

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 995 000 kr
92 m²
3 rum
2 087 m² tomt

Nu kan vi presentera detta trevliga enplanshus med stor tomt i familjevänliga Ludvigsborg. Här erbjuds ett hus som har renoverats av nuvarande ägare vilket gör det möjligt för en köpare att bara flytta in. Bostaden har möjlighet till två sovrum med plats för förvaring, badrum med dusch samt ett stort kök som ger möjlighet för hela familjen att umgås tillsammans tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Den separata tvättstugan underlättar vardagssysslorna. Tomten är generös och ger möjlighet för den odlingsintresserade samtidigt som familjens yngsta medlemmar kan ha fotbollsturneringar. Uteplatser finns det möjlighet till på flera ställen. I Ludvigsborg bor du med närhet till skola, matbutik och härlig skog för morgonpromenaden. Missa inte visning!

 • Plus
Bosarpsvägen 11, Eslöv - Norr, Eslövs kommun

Bosarpsvägen 11

Villa
Eslöv - Norr, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
6 995 000 kr
322 + 90 m²
6 rum
2 428 m² tomt

Denna magnifika villa, med en rik historisk bakgrund, utstrålar en tidlös skönhet. Med sina imponerande 322 kvadratmeter erbjuder huset en unik resa tillbaka i tiden med sina många charmiga detaljer från en svunnen era. Ståtliga takhöjder ger en känsla av vidsträckthet, och fiskbensparkettgolvet är en underbar påminnelse om äldre tiders hantverkskunnande. Villan är generöst tilltagen och ger möjlighet till flera sovrum, vilket gör det till en idealisk plats för familjer som värdesätter rymd och komfort. Det stora badrummet erbjuder en oas av avkoppling och är en plats där man kan njuta av lugnet. Köket, med sin autentiska retrostil, bjuder in till kulinariska äventyr och ger hemmet en unik personlighet. Ett av höjdpunkterna i denna villa är det stora poolrummet, där familj och vänner kan njuta av avslappnade stunder tillsammans. Oavsett om det är för att simma eller bara koppla av vid poolen, är detta utrymme en sällsynt förmån. Källaren har sin egen charm med en delvis inredd gillestuga, perfekt för sociala sammankomster och tillställningar, samt en praktisk tvättstuga som gör vardagslivet bekvämare. Denna villa är en tidlös pärla som inte bara erbjuder en bekväm vardag utan också en resa tillbaka i tiden med sin historiska charm. Annexet, som sträcker sig över generösa 111 kvadratmeter, öppnar upp för en unik uppsättning möjligheter. Det är ett flexibelt utrymme som kan användas för att hyra ut som en separat bostad eller som en perfekt plats för en egenföretagare att bedriva sin verksamhet. Byggnaden är redan utrustad med nödvändiga förberedelser för ett kök, vilket gör det möjligt att skapa en komplett boendemiljö eller arbetsplats. Trädgården är en fröjd för ögat och rymmer en mångfald av växtliv, vilket ger en ständig känsla av grönska och harmoni. De stensatta områdena adderar struktur och karaktär till trädgården, medan den stora gräsmattan erbjuder en idealisk plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Uppfarten har gott om plats för flera fordon, vilket ger bekväm parkering för både invånare och besökare. Denna fastighet är en harmonisk kombination av funktionell flexibilitet och naturskön skönhet och erbjuder en unik möjlighet att anpassa och njuta av utrymmet på många olika sätt. Oavsett om det är som en inkomstkälla genom uthyrning eller som en bekväm arbetsplats för en egenföretagare, ger annexet en mångsidig lösning för en varierad livsstil. Trädgården, med sin frodiga skönhet, är en plats för frid och njutning, med gott om utrymme för kreativitet och rekreation. Den här egendomen har verkligen något för alla. Visningar bokas på förfrågan.

 • Balkong
 • Uteplats
Doktor Ströms väg 6D, Sallerup, Eslövs kommun

Doktor Ströms väg 6D

Lägenhet
Sallerup, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 395 000 kr
117,5 m²
5 rum
vån 2/2
6 185 kr/mån
20 383 kr/m²

Välkommen till Doktor Ströms väg 6D! Här erbjuds nu 5-rummare som erbjuder upp till 4 sovrum, ett renoverat kök som ger plats för ett långbord och trevliga sociala ytor i vardagsrummet och utemiljön. På bottenplan finns också ett helkaklat badrum med dusch. En trappa upp når vi en mer privat del med 3 av bostadens fyra sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Bostaden är i genomgående bra skick då den renoverats de senaste åren. Elen är nyligen helt utbytt. Mycket trivsam utemiljö med trädäck, utemiljö och odlingsmöjligheter. Uteplatsen finns både på fram- och baksidan. Njut av lyxen med både tillhörande parkerings- och garageplats. Missa inte visning!

 • Plus
Röstångavägen 17, Billinge, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Röstångavägen 17

Villa
Billinge, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 495 000 kr
145 + 15 m²
5 rum
826 m² tomt

Nu kan vi presentera denna trevliga 1,5-plansvillan med plats för familjen. Villan genomgick en större renovering av föregående ägare för ca 12 år sedan där bland annat kök och badrum renoverades. Detta har med omsorg skötts av nuvarande ägarna. Nu är det dags för nya att ta vid och göra ert lilla paradis av detta mysiga hus. Här erbjuds stora sällskapsutrymmen för att samla nära och kära i form av bland annat det stora vardagsrummet och det pampiga matrummet. Övre plan erbjuder 3 lagom stora sovrum samt ett badrum. Huset har många mysiga attribut bland annat i form av den mysiga Carl Larsson-verandan som bjuder in till läskvällar samtidigt som kaminen sprakar i vardagsrummet precis intill. På sommaren är villan perfekt för 'hemestern' tack vare poolen som nuvarande ägare byggde år 2009. Här finns också ett förråd/gäststuga (ca 30 kvm) som kan bli det perfekta utrymmet för tonåringen efter en renovering. Billinge ligger väldigt naturskönt med närhet till promenadstråk och Stockamöllans kanotpaddling. Förskola finns. Missa inte visning!

Klaragatan 17, Marieholm, Eslövs kommun

Klaragatan 17

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
3 650 000 kr
190 m²
8 rum
922 m² tomt

Nu kan vi presentera denna utmärkta familjebostaden i barnvänliga Marieholm. Huset på sina 190 kvm erbjuder allt man behöver med tillräckligt många sovrum, sociala ytor och begränsat underhåll då huset är nyare. På bottenplan erbjuds möjlighet för tre sovrum eller hemmakontor, ett helkaklat badrum med badkar samt gästtoalett. Här finns också plats för att fira stora fester tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Huset är perfekt uppdelat med den mer privata delen på övre plan där vi har tre sovrum, ett stort allrum och WC. Trädgården ger den odlingsintresserade möjlighet att gå loss tack vare den stora trädgården. Det perfekta söderläget ger kommande sena grillkvällar. Dubbelgarage finns. Missa inte visning!

Föreningstorget 1B, null, Eslövs kommun

Föreningstorget 1B

Lägenhet
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
5 364 kr/mån
16 597 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummaren på Föreningstorget. Här erbjuds en totalrenoverad lägenhet som du kan flytta rätt in i. I bostaden nås vi direkt av en ljus hall med förvaringsmöjligheter och en trevlig planlösning. Härifrån nås båda sovrum, det renoverade köket med plats för ett litet matbord samt ett nyrenoverat helkaklat badrum med tvättmöjligheter. I övrigt når vi också vardagsrummet som ger plats för både soffa och matplats vid behov. Här finns också en balkong med plats för ett litet caféset. Missa inte visning!

 • Balkong
Jerusalemsvägen 15, null, Eslövs kommun

Jerusalemsvägen 15

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 700 000 kr
104 + 104 m²
4 rum
371 m² tomt

Välkommen till Jerusalemsvägen 15. Här erbjuds ett hus med oändliga möjligheter. Tack vare den inredda källaren kan både egenföretagaren få ett eget utrymme eller varför inte låta tonåringen husera fritt där? Huset är perfekt för barnfamiljen tack vare de tre sovrummen på övre plan som tillsammans med kök och två toaletter ger det som behövs i vardagen. Källaren blir en mer avskild del med möjlighet till fler sovrum, kontor eller varför inte en gillestuga? Lättskött tomt i härligt västerläge. Bostaden är på sina ställen i behov av modernisering. På Jerusalemsvägen bor du med närhet till skola, förskola samt Karlsrobadet. Missa inte visning!

Magistergatan 39B, null, Hörby kommun
 • Budgivning pågår

Magistergatan 39B

Lägenhet
Hörby kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 460 000 kr
80,5 m²
3 rum
3 346 kr/mån
18 137 kr/m²

Nu kan vi presentera detta bostadsrättsradhus på centralt läge i Hörby. På dessa drygt 80 kvm erbjuds bland annat två sovrum, två toaletter samt rymliga sällskapsytor i form av kök och vardagsrum. Njut av den mysiga trädgården i rakt söderläge som bjuder in till bus och sena grillkvällar. Dessutom finns en liten uteplats i norr för de riktigt varma dagarna. Separat tvättstuga underlättar vardagssysslorna. Standarden är mycket välskött. Bostaden erbjuder också goda förvaringsmöjligheter. Lägenhetens extra lyx består av det egna garaget. På Magistergatan bor du med närhet till det mesta i form av bland annat Lågedammsbadet, Frostaskolan samt matbutiker och bushållsplats. Missa inte visning!

 • Uteplats
Staffansvägen 11, null, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Staffansvägen 11

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
3 795 000 kr
117 + 73 m²
5 rum
852 m² tomt

Varmt välkomna till Staffansvägen 11! Här erbjuds ett hus med otaliga möjligheter tack vare den inredda källaren med egen ingång. Har du en tonåring som skulle må bra av ett eget utrymme eller varför inte låta egenföretagaren gå loss här nere? För den som vill ha en sidoinkomst går källaren också att hyra ut. Även bottenplan kan göras om men en egen entrédel om så önskas. Ni hör ju själva, det är bara fantasin som sätter gränser! Huset erbjuder på bottenplan tre sovrum, vardagsrum med matplats samt ett ljust kök med plats för en liten matplats. Här finns också extra lyx i form av tre toaletter och ett härligt uterum i söderläge med en generös terrass som suddar ut gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljö. Källaren är helt inredd med ett stort helkaklat badrum med hörnbadkar, ett rum som kan användas som sovrum samt tvättstuga och generösa förvaringsmöjligheter. Tomten är helt underbar med flera "rum" där vi har trädäcket som är den perfekta platsen för sena grillvkällar, en stenlagd uteplats samt ett litet orangeri på tomten. För barnen finns en generös gräsmatta som bjuder in till bus och fotbollsmatcher. På den lugna återvändsgränden bor du med närhet till butiker, restauranger och stationen varifrån du enkelt pendlar till Lund, Malmö och Helsingborg. Ett stenkast bort ligger äventyrsbadet och idrottsanläggningar för ungdomen. Missa inte visning!

Torgvägen 4, null, Eslövs kommun

Torgvägen 4

Övrigt
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 495 000 kr
504 m² tomt

Nu ges den unika möjligheten att köpa fastigheten till Skafferiet i Harlösa. Nuvarande ägare har med mycket omsorg rustat upp byggnaden och tomten som röjts upp ordentligt. Här finns nu möjlighet att fortsätta caféverksamheten där även namn, hemsida och inventarier kan köpas till. Kontakta mäklaren för mer information kring detta. I byggnaden finns idag ett stort utrymme som är serveringen med plats för många sittplatser och en rejäl servering. Vidare når vi det stora köket med intilliggande diskutrymme och plats för stora kylar och frysar. Här finns också en liten toalett. Tomten har också röjts med omsorg så att där idag är en mycket trevlig uteservering. Hyresavtal är skrivet för 2 år fram i tiden. Möjlighet att köpa till inventarie finns. Kontakta mäklaren för visning.

Rönnebergavägen 5B, Eslöv - Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 5B

Lägenhet
Eslöv - Norr, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
950 000 kr
63 m²
2 rum
4 205 kr/mån
15 079 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvårummare med stor inglasad balkong i väst. Här erbjuds kök med plats för matgrupp och bra arbetsytor, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderobsväggen, vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt badrum inredd med tvättmaskin. Lägenheten renoverades nyligen med nya ytskikt som ger en fräsch känsla. Här bor man med närhet till såväl skola, butik och kommunikation. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 14