Mäklare Lovisa Ström

Lovisa Ström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Centralgatan 36A, null, Hofors kommun

Centralgatan 36A

Lägenhet
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
65 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
4 168 kr/mån
1 140 kr/m²

Ljus tvåa med perfekt pendlingsläge i centrala Hofors. Planlösningen bjuder in till rymlig hall med möjlighet till möblering för klädavhängning. Köket är ljust och trivsamt, här kan du möblera med mindre matbord likväl som vardagsrummet ger utrymme för både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrum nås balkong i västerläge. Sovrummet har platsbyggda garderober och ger gott om klädförvaring. Badrummet genomgick stamrust -22 och ryms utöver badrumsinredningen även tvättmaskin om så önskas. Centrum nås inom synhåll med det du kan tänkas behöva! Välkommen hem!

Göklundsvägen 10A, Centralt, Hofors kommun

Göklundsvägen 10A

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
220 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 121 kr/mån
4 037 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en genomgående renoverad tvåa på andra plan med trivsam planlösning. Här har man valt Gerflor vinylgolv i hall, kök och vardagsrum som ger en extra varm och mjuk känsla. Badrummet har stilrena färgval och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har heltäckningsmatta på golv och trivsamt mönstrad tapet på vägg. Köket ger utrymme för både matplats och gott om förvaring i bänkskåp och överskåp. För dig som vill lägga verktygen på hyllan och flytta in direkt så är detta den optimala bostadsrätten för dig. Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling. Välkommen hem!

  • Plus
Röjgatan 10, Lövbacken, Sandvikens kommun

Röjgatan 10

Villa
Lövbacken, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 995 000 kr
144 + 70 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Med familjevänligt läge på återvändsgata finner du denna trevliga 2-plansvilla med garage. Här bor du med fantastiskt ljusinsläpp i alla rum och övervägande ytskikt renoverade i ljus kulör. Planlösningen är bra planerad med väl tilltagna rum och där du på entréplan välkomnas i hall med klinker på golv. Vardagsrum och matrum med stor öppning emellan och från matrummet nås kök renoverat 2019. Sist finner du på entréplan en wc. Övervåningen ger tre sovrum samtliga med bra yta för både möblemang och klädförvaring. Helkaklat badrum med golvvärme renoverat 2020 i stilrena val. Den tidigare vinden är inredd och ger idag utrymme för gästrum eller liknande. För dig som vintertid vill slippa en snötäckt bil så har du här garage med gott om plats för både bil och förvaring. Helt enkelt ett hem att trivas i! Lövbacken ligger strax utanför centrala Sandviken med perfekt pendlings-läge med nära anslutning till E16. Välkommen hem!

Skräddargatan 17, Centralt, Hofors kommun

Skräddargatan 17

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
140 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 010 kr/mån
2 593 kr/m²

Optimalt placerad bostadsrätt mitt emellan centrum och närhet till naturen. Två halvtrappor upp välkomnas du till en ljus och gemytlig bostad med genomgående nya ytskikt. Rymlig hall som ger gott om plats för klädförvaring, direkt till vänster nås kök med plats för matbord och öppning mot vardagsrum. Vardagsrummet har välvårdat parkettgolv och utgång till balkong i nordväst som låter dig njuta av kvällssolen. Badrummet renoverades 2021 med smakfulla val som blandare i koppar. Sovrummet ryms för dubbelsäng och har garderober som sträcker sig längs hela väggen. Ett hem att trivas i! Till centrum kommer du med en kort promenad och åt andra hållet nås skola och Hofors idrottshall med både inomhus och utomhusaktiviteter som innebandy, simhall, ishockeyhall och friidrottsanläggning med mera. Välkommen hem!

Bergbyvägen 50, Berg, Hofors kommun

Bergbyvägen 50

Villa
Berg, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
3 200 000 kr
298 + 65 m²
9 rum
6 450 m² tomt

Det första som slår dig när du kliver över tröskeln är den tidlösa skönheten i de vackra trägolven som knarrar under dina fötter. Denna äkta skatt från det förflutna är inte bara ett golv, det är en berättelse som sträcker sig över generationer, hjärtligt välkommen till Bergbyvägen 50 med anor från 1757. Huset ger med sina 298kvm gott om utrymme för den stora familjen eller för dig som vill bedriva verksamhet som den tidigare Bed&Breakfast som en gång funnits. Denna gård erbjuder allt du behöver för att skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster och samtidigt njuta av det lantliga läget. På sommaren bedrivs café i den gamla kvarnen som också ger utrymme för olika former av event att hålla i själv eller hyra ut. (Bilder från Caféets verksamhet finns på Facebook under sidan Bergs kvarncafé). Gården är en fridfull oas där du kan koppla av och njuta av lugnet. Den är stor nog för att rymma alla dina trädgårdsdrömmar, oavsett om du vill odla egna grönsaker, ha en lekplats för barnen eller bara njuta av en kopp kaffe medan du lyssnar på fågelkvitter. Invid ån som sträcker sig längst med tomten nås den egna lilla stranden med brygga för ett svalkande dopp i sommarens böljande hetta. I den stora ladugården finns oändliga möjligheter till förvaring likväl som i garagebyggnaden med carport och tillhåll för loppis. Torsåker är den lilla orten med det stora hjärtat och erbjuder allt inom djur och natur. Vandra i skogen eller cykla bland grönskande ängar, fiska i omkringliggande sjöar, besök Stollengruvan och dess historia eller ät en bit mat vid ortens gästgivargård. Centrum nås inom 2km och erbjuder mataffär, mack, restaurang, frisörer, skola, förskolor med mera. Välkommen hem! Kontakta mäklaren för visning och mer information.

  • Plus
Jägargatan 7a, null, Hofors kommun

Jägargatan 7a

Lägenhet
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
120 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 060 kr/mån
2 105 kr/m²

Smakfull tvåa på andra våningen med gångavstånd till centrum. Här välkomnas du till en praktiskt planerad bostadsrätt med två större förrådsutrymmen, renoverat badrum -18/19 med mörk våtrumsmatta på golv och ljus kulör på vägg. Mellan vardagsrum och kök har vägg tagit bort för en mer öppen och ljus känsla och köket ger utrymme för både umgänge och matlagning. Från vardagsrummet nås balkong i öster som låter dig ta en kopp kaffe i morgonsolen. Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling. Välkommen hem!

Allmänningsgatan 1B, null, Sandvikens kommun

Allmänningsgatan 1B

Radhus
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 595 000 kr
106 + 106 m²
5 rum
342 m² tomt

Välkommen till detta kedjehus som bjuder in till ett ljust och trivsamt boende med generösa sociala utrymmen och praktisk planlösning. När du kliver in möts du av ljusa och öppna rum där vardagslivet kan flöda fritt. Med två sovrum på entréplanet och möjligheten att skapa ytterligare ett sovrum får du flexibilitet och utrymme att anpassa efter dina behov. Den smakfullt renoverade bostaden har ett badrum på både entréplan och källarplan, vilket ger en bekväm och praktisk lösning för hela familjen. Det renoverade badrummet i entréplan är verkligen ett centrum för avkoppling och välbefinnande. Med ett fönstertak som släpper in naturligt ljus och ger liv åt den vackra mosaikväggen blir varje stund där en ren njutning. I källarplanet finns möjlighet till extra sovutrymme, perfekt för gäster eller tonåringar som behöver lite egen yta. Från matplatsen nås uteplats delvis under tak i härligt söderläge och den egna lilla trädgårdstäppan. Sammanfattningsvis är detta kedjehus en dröm för den som söker ett välplanerat och ljust hem med möjlighet till inte mindre än fem sovutrymmen samt goda utrymmen för både avkoppling och sociala tillställningar! Välkommen Hem!

Jägargatan 4, Centralt, Hofors kommun

Jägargatan 4

Lägenhet
Centralt, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
160 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 060 kr/mån
2 963 kr/m²

Praktiskt belägen tvåa på första våningen med balkong i öst som bjuder in till en morgonkaffe i solen. Lägenhetens planlösning välkomnar med hall som ger gott om plats för avhängning vid hatthylla likväl som klädkammaren intill. Sovrum och vardagsrum har härligt ljusinsläpp och lämnar plats för större möblemang. Köket går att inreda med matgrupp och är utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Badrum med dusch, toalett, badrumskommod samt modern Svedbergs badrumsspegel med ledbelysning. Tillhörande lägenheten finns två förrådsutrymmen i källarplan. Bostadsrätten är belägen ett stenkast från både centrum, skola och tillgången till naturen. I centrum finner du allt inom detaljhandel så som matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset likväl som anslutning till E16 för pendling. Välkommen hem! Planritning kommer inom kort

Gammelstillavägen 42, Hoo, Hofors kommun

Gammelstillavägen 42

Villa
Hoo, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 595 000 kr
100 + 12 m²
4 rum
2 ha tomt

Strax utanför centrala Torsåker finns du denna familjevänliga villa om 4rok som de senaste 7 åren genomgått flera större renoveringar med genomgående nya vattenledningar, nytt avlopp, nytt tak, installation av bergvärme och renoverat kök. Ladugården ger gott om förvaringsutrymmen och har en stalldel med 2st boxplatser och en sadelkammare samt 2ha mark som ger möjligheten till hästhållning eller boskap i mindre skala. Bostadshusets planlösning på entréplan välkomnar med hall och direkt anslutning till kök som renoverades 2017 i mörkgrå kulör. Innanför kök nås ett potentiellt sovrum med klädkammare. Vidare finns vardagsrum och wc. En utbyggnation har tillförts med groventré och där badrum är påbörjat men inte färdigställt (säljes i befintligt skick). Övervåningen ger två sovrum och ett badrum med dusch, bastu, handfat och toalett. Vid husets entré finns altan i sydöst-läge med både inglasad del och öppen del att nyttja under vår och sommar. Centrala Torsåker nås drygt 2km från bostaden där du finner matvarubutik, gästgiveri, frisörer, skola, förskola, idrottsplats med mera. För större utbud nås Hofors inom 2,5 mil och Sandviken inom 3mil. Den lilla orten med det stora hjärtat, Välkommen hem!

Storgatan 27, Centralt, Sandvikens kommun

Storgatan 27

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
950 000 kr
171,3 m²
vån 1
11 400 kr/mån
5 546 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en restauranglokal med maskinell utrustning och väl tilltagna ytor. Den totala ytan om 171,3kvm är väl disponerad fördelat på kök 60,3kvm, servering/sittplatser 71kvm och lager 39,7kvm. Du välkomnas i serveringsdelen med sittplatser som genomgått renovering med nya ytskikt 2022 , vidare finns rymligt kök med olika avdelningar för olika behov såsom matlagning, kyl/frys-utrymme, disk, förvaring och wc. Köket är totalrenoverat med nytt klinker, kakel och vatten/avlopps-ledningar år 2021. Lager, kontor och duschrum finns i källarplan. Restaurangen är centralt belägen på Storgatan! Kontakta mäklaren för mer info.

Wijbyvägen 78, Vi, Hofors kommun

Wijbyvägen 78

Gård/Skog
Vi, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
4 995 000 kr
166 + 40 m²
4 rum
19,5 ha tomt

Belägen utanför stadens brus och trängsel erbjuder denna hästgård en lugn plats där du kan koppla av och återfå energi, fly från vardagens stress och omge dig av naturen. Här möter historiens charm nutidens bekvämlighet tack vare uppvärmning via bergvärme, ny-installerat minireningsverk och renoverade ytskikt. Bostadshuset och dess vackra trägolv ger en rustik och hemtrevlig atmosfär, medan de gamla kakelugnarna ger både värme och karaktär. Här kan du och din familj njuta av autentisk charm i alla de olika utrymmena fördelat på hall, sovrum, kök, matrum och vardagsrum där du genom de stora glasdörrarna når verandan med utsikt över gården. Övervåningen ger allrum, ett stort badrum, sovrum och två inredda sidovindar som med fördel kan användas till sovrum. Ute på gården finner du förutom ladugården en bagarstuga med anor från 1700-talet som ger det perfekta utrymmet för gäststuga sommartid. Som hjärtat på den 620kvm stora ekonomibyggnaden finns stallet innehållande 4st boxar för storhäst 3.10m x 3.10m samt en shettisbox, isolerad sadelkammare med varmvattenberedare och direkt anslutning till dyngstack på gjuten platta med tak. Runt om stallet finns oändligt med förvaringsmöjligheten i såväl garage som höloft och övrigt utrymmen. Med närheten till naturen har du optimala möjligheter för promenader och ridturer genom de omgivande skogarna och fälten. Denna fantastiska hästgård erbjuder det bästa av två världar - en möjlighet att äga en vacker gård med moderna faciliteter och det bästa för dina hästar. Välkommen till ditt nya hem på landet!

Nyängsraden 1, Långnäs, Hofors kommun

Nyängsraden 1

Villa
Långnäs, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
495 000 kr
63 + 63 m²
4 rum
1 726 m² tomt

Nu ges du möjligheten att ta dig att en renoveringsprojekt som kan bli lantidyllen med närhet till vacker natur, Hofors golfbana och restaurang, paddelbana samt bad och fiske i Storgösken som ligger ett stenkast ifrån huset. Bostaden ligger insynsskyddat men med stor trädgård att nyttja till vad som önskas. Det har genomförts en del renovering så som förstärkning av källargrunden, ny el, påbörjad renovering av badrum med ny avloppsstam samt vissa ytskikt. Vatten och avlopp är anslutet till det kommunala. Bostadens planlösning ger möjligheter till stort kök, det stora rummet som ger känslan av en kyrksal med dekorativt tak kan nyttjas till matrum, vardagsrum eller vad som faller er in i smaken. På entréplan finns ett påbörjat badrum likväl som på övervåningen som utöver det även ger två sovrum och ett allrum. Centrala Hofors nås med bil inom ca 5-10 min och har ett utbud av det mesta inom detaljhandel. Förskolor, skola, fritidshem, idrottsplats med mera. En perfekt plats för såväl fritidshus som permanentbostad. Välkommen hem!

Backladsvägen 10A, Kungsberget, Sandvikens kommun

Backladsvägen 10A

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 195 000 kr
49 m²
3 rum
vån 1/2
4 955 kr/mån
24 388 kr/m²

Med drygt två timmar från Stockholm finner du Terrassen 31 i toppskick, byggt år 2021 med bästa läget i området. Balkongen ligger i sydväst och bjuder in till många fantastiska stunder sommar som vinter, här har firats både midsommar och druckits varm choklad på vintern. Lägenheten är populär att hyra och har gav 2022 en intäkt på ca 95 000kr. Den har givits det lilla extra med mysig inredning, möjlighet till gott kaffe tack vare bryggare från Mocca master, våffeljärn med mera. Alla inventarier ingår i köpet. Lägenheten har genomgående trägolv och är målad i en behaglig grå nyans. Ytorna fördelas på två sovrum med sex bäddar totalt, ett helkaklat badrum och sist men inte minst, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Brf Terrassen i Kungsberget bildades år 2020 och i dec 2021 stod 4 byggnader färdiga med 16 lägenheter totalt redo att nyttjas för allt vad hör skidsemestrar till. Tillhörande föreningen finns föreningslokal med bastu fri att nyttja efter en lång dag i backen. Kungsbergets populära skidanläggning erbjuder 24 pister och 15 liftar med allt från parker, till barnområden, skidskola och bra restauranger. Sommartid kan du här nyttja leder för MTB-cykling och vandring. Se https://www.kungsberget.se/sommar/ & https://www.kungsberget.se/?nr=1 för mer info. En fantastisk ort med underbar miljö att vistas i året runt, det här är ett boende som måste ses! Välkommen hem!

Bergbyvägen 66, Berg, Hofors kommun

Bergbyvägen 66

Villa
Berg, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
4 500 000 kr
218 + 10 m²
5 rum
2 630 m² tomt

Invid grönskande ängar i populära Torsåker finner du detta plusenergihus med allt och lite till. Kliv upp ur sängen, ta på dig morgonrocken och kliv ut på den väl tilltagna altanen och blicka ut över allt fastigheten har att erbjuda. Ta ett dopp i poolen, koppla av i relaxen, inspireras av hur trädgårdens och växthusets grönska blommar och frodas, förvara det som kan behövas i uthusen och parkera bilarna i varmgaraget med dubbla portar. Här är du självförsörjande på el tack vare de 50st- solpaneler som finns placerade på gårdens byggnader. Bostaden värms upp via vattenburen golvvärme uppdelad i flertalet sektioner för att du ska ha möjligheten att reglera temperaturen beroende på rum, utöver detta finns också 3st luft/luft-värmepumpar. Bostaden 218kvm fördelar sig på följande sätt, du välkomnas i en rymlig hall med gott om plats för avhängning, två sovrum och två helkaklade badrum, kök renoverat i en trivsam grå/brun kulör, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över trädgården för att inte glömma braskaminen att krypa intill vid ruggiga dagar. Det före detta torpet uppfört år 1850 som nu mer är sammanflätat med utbyggnationen skapar en harmoni av gammalt och nytt inleds med ett genomgångsrum som pryds av gedigen braskamin och balkar i taket, tvättstuga och allrum med möjlighet att göra om till sovrum och trappen leder upp till loftet som idag inretts för kontorsyta och gästrum. Den här bostaden har allt du kan önska för ett bekvämt boende. Byn Berg ligger ett par km utanför den lilla orten med det stora hjärtat, Torsåker. Här bor du i trivsam miljö med ständig närhet till naturen. Här finns gott om äldre och riktigt vackra byggnader. I centrum finner du allt från matbutik till gästgiverigård, frisör, skola, fritidsgård, caféer och mer därtill. För den historieintresserade finns mycket kvar att se från tidigare hyttor som en gång i tiden var i bruk. För att inte glömma gruvan Stollen som med bil ligger ca 10min bort från Torsåkers centrum. Välkommen hem!

  • Plus
  • Energieffektiv
Blåsippsvägen 5, Muntebo, Hofors kommun

Blåsippsvägen 5

Villa
Muntebo, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 450 000 kr
144 + 7 m²
6 rum
1 075 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva en trivsam villa i omtyckta Muntebo. Här ges plats för den lite större familjen med sina fyra sovrum och för området generösa trädgård som ges sol från morgon till kväll. Bostadshuset erbjuder utöver sovrummen också ett allrum, vardagsrum, tvättstuga, badrum, wc och kök, Från köket nås altan i nordvästläge där du har en inglasad och öppen del. Utöver bostadshuset finns på fastigheten ett garage som ger utrymme för en bil och förråd. Här bor du i ett bostadsområde med närhet till naturen och med ca 3km till centrum med utbud av diverse butiker, matvaruhandel och restauranger. Välkommen hem!

Visar alla 15