Mäklare Olivia Raaé

Olivia Raaé

Om mig

Jag älskar mitt arbete och skulle inte kunna tänka mig ett roligare jobb! Från start har jag varit verksam i Söderort/Södermalm. Det har gett mig många meriter, rekommendationer och värdefull erfarenhet. Jag är tävlingsinriktad som person, och som det teamet vi blir när du väljer mig som din mäklare strävar vi tillsammans mot höga och gemensamma mål. Vill du veta mer om hur jag och SkandiaMäklarna kommer ta dig dit ut vill? Ring mig så kan vi prata mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fågelsångsvägen 13, Gröndal, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Fågelsångsvägen 13, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 13, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 13

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
4 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/10
3 247 kr/mån
77 500 kr/m²

Mycket välplanerad hörnlägenhet med kvadratmeterna på helt rätt ställen! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i anslutning till balkongen, vilket gör lägenheten social och rymlig. Balkongen är terrassliknande på ca 15 kvm och ligger helt utan insyn med utsikt över den härliga grönskan. Nyligen har större delen av balkongen glasats in med skjutbara glaspartier. Här har man sol lagom till morgonkaffet och resten av dagen och kvällen kan du njuta av solen på föreningens spektakulära takterrass. Lägenheten passar både en och flera personer. Här finns ett rymligt sovrum, gott om förvaring och helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Mycket stabil förening med låga avgifter och som dessutom haft avgiftsfri månad de senaste åren. Föreningen stora takterrass är unik i sitt slag! Här har du vy över Stockholms stad och du kan använda utomhuskök, grilla, läsa en bok i den inglasade loungen, sola i solstolarna och eller bjuda in ett stort sittande sällskap för middagar. Nere på innergården finns honungsbin som producerar ca 30 kg honung om året till föreningens medlemmar. Bredband ingår i avgiften på 3247kr. Hiss nås utan trappsteg och tar dig även ner till garaget i källaren. Uppskattar man det bästa som naturen har att erbjuda är läget perfekt. Här bor man nämligen mitt emellan skogspromenader, Mälarens klippbad och helt magiska utsiktsplatser för de vackraste solnedgångarna. Med den förlängda bryggpromenaden kan man nu ta sig längst hela Gröndals glittrande vattenlinje. Mysiga caféer som klassiska Lundbergs eller Cul de Sac är att rekommendera sommartid. Vill man ta sig in till stan är en promenad till Södermalm väldigt fin och inte speciellt lång, i Hornstull är man på 2,5km. Liljeholmsgallerian har med sina 90 butiker, restauranger och affärer ett brett utbud. Från knutpunkten Liljeholmen går även tunnelbana, flygbussar och flera busslinjer. Hoppas vi ses på visning, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hertigvägen 12, Aspudden, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hertigvägen 12

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
2 695 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
2 332 kr/mån
65 732 kr/m²

Varmt välkommen till en stabil och populär förening, belägen i mysiga Aspudden! Här har du möjlighet att förvärva en unik etta med både balkong och ett rejält kök med matplats. Lägenheten har dessutom fönster i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljus och kontakt med naturen utanför. De två rejäla garderoberna, mer likt walk on closets, rymmer hur mycket massvis med förvaring och kläder. Bostaden är mycket fint bevarad och för dig som gillar byggnadsvård finns det många skönheter kvar, så som de vackra köksskåpen, fönsterbrädorna i sten och beslagen på fönster! Här bor du sammanfattat i en mycket välplanerad bostad och är omringad av ljuvlig grönska med stora fönster i två väderstreck. Man upplever knappt någon insyn då man har grönska och öppna vyer på båda sidorna av huset. Föreningen är väldigt välskött och stabil med god ekonomi. Man har nyligen sålt en hyresrätt vilket ger föreningen en stor intäkt. Det finns flera hyresrätter kvar som ses som dolda tillgångar i föreningen fram till den dagen de säljs och inbringar ett rejält tillskott i kassan. Man har redan som det är en låg belåning/kvm, men planerar att amortera kraftigt även under år 2024. I avgiften, som även den är låg, ingår både uppvärmning, bostadsrättstillägg och internet. Som medlem får du tillgång till ett flertal gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, kontor att hyra, tvättstugor, cykelrum, barnvagnsrum, pingisbord och två tvättstugor. Det finns fina platser utomhus på föreningens gård, där grillplatser och odlingar på gården får ta plats. Här kan man fika, sola och vila sig med en bra bok. I föreningen finns ett gammalt pannrum, som nu blivit en gemensamhetslokal. Det låter inte mycket för världen, men du kommer häpna över detta ställe med din enorma takhöjd och den coola atmosfären som detta utrymme har. Det har blivit populärt att boka för bl.a. barnkalas, halloweenpyssel och brädspelskvällar. Med ett läge som detta får du ett smidigt vardagsliv med mataffär precis runt hörnet, nära till tunnelbana/bussar och omåttligt populära Aspuddsparken. För dig om cyklar har man bra cykelvägar som tar dig innanför tullarna på 10 minuter.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2