Mäklare Iman Nia

Iman Nia

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Spårögatan 5, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 15:30
Spårögatan 5, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Spårögatan 5, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Spårögatan 5

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
5 195 000 kr
180 + 13 m²
6 rum
636 m² tomt

På entréplanet möts du av en välplanerad layout som skapar en luftig och öppen känsla. Vardagsrummet och uterummet ligger i anslutning till varandra och inger mycket social samt rofylld atmosfär. Här är det lätt att möblera efter tycke och smak. Det inglasade uterummet med infravärme kan användas från tidig vår till sen höst. För matentusiasten har vi ett arbetsvänligt kök med gott om arbetsyta samt matplats för 4-6 personer. Från köket når man till grovkök/tvättstugan som även har en egen entré. Vidare finns här två rymliga sovrum, ett badrum samt en gästtoalett. Utgångar från flera rum leder ut till den vackra trädgården med trädäck, jacuzzi och en trevlig loungehörna - perfekt att njuta av avkopplande stunder årets alla månader. På övre våningen välkomnas du av ett charmigt allrum med synliga balkar och en mysig eldstad. Här finns också två sovrum, varav det ena är extra rymligt, samt en toalett. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd och välbefinnande. Denna fastighet har en fördelaktig placering. Tack vare hörntomten ombonas man av dubbelgarage, uppvuxna träd och buskar, vilket ger insynsskydd till trädgård. Dessutom finns det två förråd som tillsammans med dubbelgaraget uppmäts till cirka 69 kvm. En stenlagd parkeringsplats bredvid garaget rymmer ytterligare två bilar, vilket är praktiskt och bekvämt för hushållet. Kaminen och solcellerna på taket håller driftkostnaderna låga och ger dessutom en god möjlighet att sälja överskottsel tillbaka till elnätet. Sammanfattningsvis erbjuder denna skånelänga en perfekt kombination av bekvämlighet, komfort och ekonomiskt fördelaktiga egenskaper. Missa inte chansen att bli ny ägare av detta underbara hem!

  • Premium
  • Uteplats
Dalhemsvägen 41A, Dalhem, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr kl 10:30
Dalhemsvägen 41A, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 2
Dalhemsvägen 41A, Dalhem, Helsingborgs kommun, bild 3

Dalhemsvägen 41A

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2
7 270 kr/mån
11 188 kr/m²

Välkommen till Dalhemsvägen 41A och denna charmiga trea! Här erbjuds en genomtänkt disposition med ett underbart ljusflöde från fönster i två väderstreck, ljusa och stilfulla materialval som går i en härlig röd tråd. Bostaden fördelar sina 80 kvadratmeter på tre rum & kök. Stort vardagsrum som enkelt möbleras med större soffgrupp, arbetsvänligt kök med gott om förvaringsmöjligheter och två rymliga sovrum. Från köket når vi det härliga uterummet med sol i västerläge. Föreningen har nyligen genomgått ett stambyte, vilket innebär att nästa ägare har ett nytt badrum från 2024. I samma trappuppgång hittar vi eget förråd som tillhör lägenheten. Här bor man i en populär och välskött HSB förening, BRF Kjellstorp. Det finns goda bussförbindelser till centrum, skolor, idrottsanläggningar och allt vad staden har att erbjuda. Här finns även gott om härliga grönområden, närhet till förskolor och grundskolor samt livsmedelsbutiker. Här finns all funktionalitet för en enklare och bekvämare vardag. Varmt välkommen för att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Sockengatan 16B, Rosengården, Helsingborgs kommun
Sockengatan 16B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Sockengatan 16B, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Sockengatan 16B

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 150 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 893 kr/mån
18 400 kr/m²

Varmt välkommen till Sockengatan 16B och denna ljusa tvårummare med en välplanerad planlösning! Nu har du äntligen möjlighet att köpa denna nyrenoverade tvåa, en perfekt bostad för dig som söker det ultimata boendet med en känsla av både komfort och stil. Lägenheten har de senaste året genomgått en större renovering där man renoverat kök, golv samt ytskikt. Allt går i en röd tråd med moderna och stilrena materialval i åtanke. Vi välkomnas in till den rymliga hallen som tar oss vidare till bostadens alla delar. Här erbjuds ett stort och rymliga vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp som skapar en känsla av rymd och gemenskap. En utmärkt plats för att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar och sociala tillställningar. Ett helt nytt IKEA kök har installerats och är utrustat med toppmodern utrustning samt gott om arbetsytor, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Vidare har vi ett rymligt sovrum som har gott om plats för både en dubbelsäng och goda möjligheter för förvaring av kläder samt personliga tillhörigheter. Ni kan nå den trevliga inglasade balkongen från både vardagsrummet och sovrummet. Slutligen är det värt att nämna den generösa klädkammaren, som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. OBS! Nuvarande badrum är i gott skick samt installerad med tvättmaskin. Dock planerar föreningen ett eventuellt stambyte med badrumsrenovering, vilket innebär att nästa ägare har ett nytt badrum att se framemot. Här bor man i en välskött & stabil bostadsrättsförening. I närområdet finner man ett flertal närbutiker, förskolor, skolor 1-9, kollektivtrafik och aktiviteter. Filborna arena ligger ett stenkast från ytterdörren och centrum når man inom 10 minuter med cykel. För pendlaren åker man enkelt och smidigt mot både österleden och motorväg. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
Sadelmakaregatan 3A, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 17:30
Sadelmakaregatan 3A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 3A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 3A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
675 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/4
4 506 kr/mån
13 235 kr/m²

Varmt välkommen till Sadelmakaregatan 3A och till denna välplanerade tvårummare på populära Eneborg! Här bor man i en trivsam tvårumslägenhet där ljusinsläppet är lika påtagligt som den genomtänkta planlösningen. Förgyll vardagen med en härlig balkong i soligt västerläge. Bostaden erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Här erbjuds generösa utrymmen och god potential för renovering, där du har chans att forma bostaden efter dina egna önskemål. Denna prisvärda bostad skapar en utmärkt möjlighet för en klok investering eller som en perfekt första bostad. Sammanfattningsvis en oslipad diamant med perfekt centralt läge! Här bor man med närhet till all önskvärd nöjes- och serviceutbud som underlättar vardagen. För tågpendlaren är järnvägsstationen belägen ett stenkast ifrån lägenheten och för studenten finns campus belägen en kort promenad ifrån ytterdörren. Som medlem i föreningen har du även möjlighet att nyttja föreningens gym, gemensamhetslokal, tvättstuga samt övernattningslägenhet. Missa inte chansen till en affär som förenar bekvämlighet och framtidspotential. Boka visning och låt denna möjlighet bli din!

  • Premium
  • Balkong
Hjärtevägen 4, Viken, Höganäs kommun
Hjärtevägen 4, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Hjärtevägen 4, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Hjärtevägen 4

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 350 000 kr
126 m²
5 rum
6 629 kr/mån
26 587 kr/m²

I ett av de populära radhuskvarteren välkomnar vi nästa ägare till Hjärtevägen 4. En bostad som bara måste upplevas på plats! Ett modernt boende på 126 kvm med genomgående fina materialval, lättskött uteplats på baksidan, förråd och p-plats för 2 bilar med laddstolpe på tomtens egna uppfart. Med andra ord ett ytters bekvämt boende! Entréplan erbjuder en öppen planlösning där kök, matsal och vardagsrum blir ett och skapar en oslagbar social atmosfär i bostaden. De stora fönsterpartierna bidrar med generöst ljusinsläpp. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den charmiga uteplatsen i sydvästligt läge. Denna insynsskyddade utomhusmiljö erbjuder en trivsam oas som kan avnjutas under alla årstider. Här finner du tillräckligt med utrymme för en grillhörna samt utemöbler med mera. Ett externt förråd kompletterar tomten. Inredningen består av genomgående vackert parkettgolv och ljusa neutrala färger på väggar. Köket erbjuder gott om arbetsyta och mycket förvaringsmöjligheter och utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll, fläkt & micro. Fräsch tvättstuga består av praktiskt klinkergolv, förvaringsmöjligheter, arbetsbänk med vask samt tvättmaskin & torktumlare. Bostaden erbjuder två snygga badrum i tidlösa färger, grått & vitt. Båda badrum erbjuder komplett inredning, ena med duschvägg och den andra med badkar. Förråd med plats för förvaring finner vi under trappan. Från trappan tar vi oss vidare upp till andra våningen där bostadens samtliga sovrum och smarta förvaring, inklusive klädkammare och walk-in closet, väntar. Här erbjuds bekvämlighet och stil i varje hörn, skapat för en optimal boendeupplevelse. I Viken har ni ett strålande utbud med en hel del fritidsaktiviteter som bl.a. golf, segling , kallbad med bastu mm. Vikens fina hav erbjuder dig en utsikt till de långa promenaderna. Ett lugnt och tryggt bostadsområde som allt fler söker sig till. Viken känns kanske mest igen av sina många äldre vackra hus i den gamla delen. Tätorten har kvar sin medeltida form och det finns många gamla korsvirkeshus bevarade. Området är attraktivt och besökarna är många stora delar av året. Med fiskelägets charm som grund och närheten till både Höganäs och Helsingborg har det blivit populärt att bosätta sig här. Dessutom bor du nära till lättillgänglig service, kommunikationer, aktiviteter, skolor och fridfull natur. Läget i Viken är mycket attraktivt, med havet som nära granne och gångavstånd till vacker strand. Här finns även ett utbud av förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, caféer, bibliotek och grym inom räckhåll för en bekväm vardag. För pendlaren innebär det goda förbindelser såväl med buss som bil tack vare väg 111 som knyter an E4 och E6 i Helsingborg. Denna unika möjlighet att förvärva en smakfullt inredd och välplanerad bostad av högsta kvalitet i eftertraktade Viken vill du inte missa. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Uteplats
Erik Dahlbergs gata 53, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 11:30
Erik Dahlbergs gata 53, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs gata 53, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs gata 53

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 850 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 798 kr/mån
34 579 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvårummare i en vacker funkisstil från 1930-talet. Bostaden erbjuder en generös känsla av rymd och ljus, tack vare stora fönsterpartier som låter dagsljuset strömma in. Vi välkomnas in till den rymliga hallen som tar oss vidare till bostadens alla delar. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum som går att möblera efter egna preferenser där mängder av möjligheter finns. Vardagsrummet är den perfekta platsen för sociala sammankomster, härifrån ansluter vi även till den ljuvliga balkongen som ligger mot den härliga innergården i västerläge. Vidare mötes vi av ett stort och bekvämligt sovrum med stora fönsterpartier samt goda förvaringsmöjligheter. Det funktionella köket och det helkaklade badrummet bidrar till en praktisk och bekväm vardag. Sammanfattningsvis en bostad med charm och funktionalitet med härlig atmosfär i stabil bostadsrättsförening. Denna bostadsrättsförening är välskött och erbjuder låga månadsavgifter, vilket ger dig ekonomisk trygghet och flexibilitet i din vardag. På Erik Dahlbergs gata bor man med endast fem minuters gångavstånd till strandpromenaden och havet. Med närhet till vackra Pålsjö skog via landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker har ni allting ni behöver. I närheten ligger Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett konditori, frisörsalonger, blomsterbutiker, vårdcentral, apotek etc. Sammantaget är detta ett fantastiskt boende på absolut bästa läge! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Lundsbäcksgatan 22B

Lägenhet
Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 152 kr/mån
33 750 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna nyproducerade lägenhet, uppförd 2019 av Götenehus, i omtyckta Vasatorp. Bostaden fördelar sina 68 kvm på tre rum och kök, med öppen och social planlösning. Bostaden är planerad med omsorg och erbjuder gott om förvaringsutrymme i form av klädkammare och garderober. Allrummet som innefattar kök, matplats och vardagsrum, möjliggör härliga tillställningar med balkong i anslutning. Master-bedroom med egen klädkammare, rymmer plats för dubbelsäng samt eventuellt annat tänkbart sovrumsmöblemang. Intill finner vi även ett mindre kontorsrum/gästrum. På golvet vilar ett genomgående träparkettgolv, slätspacklade och vitmålade väggar, riktigt snyggt fullutrustat kök från Vedum samt ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden ingår ett förråd samt en p-plats i avgiften. Till bostaden har det installera en luft/luft-värmepump, vilket ger hög komfort årets varmaste dagar. Här bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Filborna Arena, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd. Med buss tar vi oss till centrum på mindre än 15 minuter. Sammantaget en bostadsrätt med god standard för köparen som vill bo riktigt bekvämt. Välkommen att anmäla ditt intresse till oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
Sliprännevägen 50, 26363 Viken, Viken, Höganäs kommun
Sliprännevägen 50, 26363 Viken, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Sliprännevägen 50, 26363 Viken, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Sliprännevägen 50, 26363 Viken

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 995 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/2
6 901 kr/mån
21 923 kr/m²

Varmt välkommen till Sliprännevägen 50 i idylliska Viken! Nu kan vi äntligen presentera en av de populära bostadsrätterna i Brf Vikenlyckan. Bostaden fördelar sina 91 kvadratmeter på tre rum & kök. Dessutom har vi en imponerade inglasad balkong på hela 20 kvadratmeter som går att nyttja under stora delar av året. Vi välkomnas in i bostaden av en hall med klinkersgolv och generöst med avhängningsmöjligheter. Vidare upp för trapporna möts vi av en smakfullt inredd och välplanerad bostad, där det härliga vardagsrummet i ljusa kulörer och stora fönster ger ett ljust och luftigt intryck. Härifrån når vi även den härliga inglasade balkongen på hela 20 kvm, som ger ytterligare utrymme för avkoppling och socialt umgänge i en harmonisk och avskild miljö. Från vardagsrummet når vi även det stilfulla köket som går i moderna gråa toner som erbjuder högkvalitativa vitvaror och en gedigen bänkskiva, samt stora fönster som ger en vacker utsikt över innergården. Bostadens erbjuder två rymliga sovrum med goda möjligheter för möblering. Det ena sovrummet har även en praktisk klädkammare i anslutning. Centralt i bostaden hittar vi badrummet som har ett fräscht utseende med vitt kakel och naturfärgat klinkergolv. Badrummet erbjuder även goda förvaringsmöjligheter med bänkskiva för diverse badrumsartiklar samt utrustad med tvättmaskin & torktumlare. Bostaden genomsyras av en harmonisk röd tråd från rum till rum, med parkettgolv och ljusa väggar som ger ett stilfullt och sammanhängande intryck, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds i detta boende. Till bostaden erbjuds även en egen biluppställningsplats i form av en carport samt ett större förråd på trädgården. Läget i Viken är mycket attraktivt, med havet som nära granne och gångavstånd till vacker strand. Här finns även ett utbud av förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, caféer, bibliotek, gym och busshållplatser inom räckhåll för en bekväm vardag. Denna unika möjlighet att förvärva en smakfullt inredd och välplanerad bostadsrätt av högsta kvalitet i eftertraktade Viken vill du inte missa.

  • Premium
  • Balkong
Solskensgatan 17, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Solskensgatan 17

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 700 000 kr
178 m²
7 rum
524 m² tomt

En rymlig, ljus villa med plats för den stora familjen - eller ett generöst boende med härliga sällskapsytor. På Solskensgatan 17 i populära Ödåkra ligger denna underbara 1,5-plansvilla med garage, i en lummig hörntomt med lättskött trädgård. Längst in på den lugna gatan reser sig denna levande och detaljrika tegel/trä-fasad och för den som tar klivet in genom villans entré, välkomnar en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Från hallen och vardagsrummet är det fri siktlinje ut mot den rymliga trädgårdens grönska i sydvästläge och dess uteplats. Härute finns goda sociala ytor och möjligheter för framtida trädgårdsplaner, Det väl tilltagna vardagsrummet är villans centrum, som binds samman i ett fint flöde mellan matplats och kök som ligger i anslutning; en planlösning som bjuder in till umgänge och samtal, klockrent för den stora familjen. Köket är ljust och inbjudande. Vita köksluckor och den utmärkta utrustningen av köksmaskiner underlättar arbetet. Detta gedigna och välmående hus på 178 kvadratmeter byggdes 1978 och erbjuder hela sju rum, varav 5 sovrum. Så för den som tar de vita trappstegen upp till andra våningen väntar där ett rejält allrum, två stora sovrum, gott om förvaringsplats samt en toalett. Solskensgatan 17 ligger på promenadavstånd till Väla köpcentrum med sitt stora utbud och 200 butiker, gym, mataffärer, restauranger och kaféer. Inom nära räckhåll finner vi två skolor 1-9, flertalet förskolor och idrottsaktiviteter. Vill du ta en stärkande promenad så har du nära till Duvestubbe, "Spritfabriken" och flertalet grönområden. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Visar alla 9