Mäklare Janina Gustafsson

Janina Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Saleby Karlsro 1, null, Lidköpings kommun
 • Imorgon kl 16:00

Saleby Karlsro 1

Villa
Lidköpings kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

1 695 000 kr

113 m²

4 rum

1 157 m² tomt

Välkommen till Saleby Karlsro 1- en ljus och modern bostad belägen på hörntomt! Här möts ni av en bostad som präglas av social planlösning, ljusa ytskikt och en hemtrevlig känsla. I entréplan möts ni av härliga ytor med modernt och lantligt kök, en värmande braskamin samt vardagsrum där familj och vänner får plats. Under säsong kan ni njuta ute på det stora trädäcket och av trädgården. Övervåningen med sina tre sovrum bjuder in till lugn och ro- en plats för återhämtning. Här har ni en renoverad bostad där det mesta är gjort men som lämnar utrymme för dig som vill sätta din egen prägel. Lättskött trädgård och förråd som värms upp med egen luftvärmepump. Nära till förskola, skola samt buss in till Lidköping- perfekt för pendlaren! Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

 • Plus
Länsmansvägen 11, Hasslerör, Mariestads kommun
 • Budgivning pågår

Länsmansvägen 11

Villa
Hasslerör, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

1 595 000 kr

111 m²

4 rum

1 018 m² tomt

Länsmansvägen 11 är det perfekta huset för dig som söker ett renoverat boende som du bara kan flytta in i och göra till ditt! Här finner ni öppen planlösning som bjuder in till gemytlig tillvaro med vänner och familj, klassiskt stilrent kök som inspirerar och tre till fyra sovrum. Fräscht badrum och gästtoalett. Källare med charmig gillestuga som har öppen spis, bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga med dusch och praktisk utgång till garage. Lagom stor trädgård med härlig utemiljö- här finns en altan med tak och öppen spis samt ett soldäck. Garage, fiber och bergvärme! I Hasslerör bor ni i ett familjevänligt och lugnt område med närhet till natur- och friluftsliv! Perfekt läge för pendlaren med både buss- och tågförbindelser. I området finns både förskola och skola. Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Kyrkogatan 22C, Gamla stan, Mariestads kommun
 • Budgivning pågår

Kyrkogatan 22C

Lägenhet
Gamla stan, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

3 150 000 kr

127,3 m²

3 rum

6 862 kr/mån

24 745 kr/m²

I Brf Gamla Läroverket beläget i Gamla stan kan vi nu erbjuda en fantastisk bostad endast en trappa upp om tre rum och kök med härlig planlösning och smakfulla färgval! Bostaden präglas av generös takhöjd, ljusa ytskikt och en fantastisk utsikt över Vänern och charmiga byggnader med Domkyrkan i Gamla stan. Bostaden, som har en magnifik entré från den mysiga innergården, finner ni endast några trappsteg innanför porten. Trapphuset flödar i naturligt ljus och har vackra kalkstensgolv. Innanför ytterdörren möts ni av en bostad som bjuder på två sovrum, socialt kök med öppen planlösning till vardagsrummet samt två toaletter som båda har golvvärme. Den rymliga balkongen har utsikt mot både Vänerns kustremsa och Domkyrkan. Hiss finns! På Kyrkogatan 22 c bor ni bekvämt med närhet till hamn, butiker, mataffär, parker och centrums utbud! Välkommen Hem!

 • Hiss
Solhemsvägen 34A, Grangärdet, Mariestads kommun
 • Budgivning pågår

Solhemsvägen 34A

Lägenhet
Grangärdet, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

245 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 323 kr/mån

4 188 kr/m²

Välkommen Hem till Solhemsvägen 34 A- en ljus och bra planerad bostadsrätt i lugnt och välskött område! Bostaden har ett rymligt sovrum, ljust vardagsrum samt praktiskt kök. Badrum med dusch samt balkong med utsikt mot den mysiga innergården. Här bor ni i en bra förening med välskött innergård och förskola direkt över gatan. Promenadavstånd in till centrum och hamnen! Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Lidköpingsvägen 21, Götene centrum, Götene kommun
 • Budgivning pågår

Lidköpingsvägen 21

Lägenhet
Götene centrum, Götene kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

495 000 kr

88 m²

3 rum

5 840 kr/mån

5 625 kr/m²

På Lidköpingsvägen 21 i Götene centrum finner ni denna hemtrevliga bostad om 88 kvadratmeter optimalt fördelat på tre rum och kök. Ta hissen till tredje våningen och kliv in i denna bostad som präglas av ljus, välskötta ytskikt och detaljer i Kinnekullekalksten. Bostaden bjuder på två ljusa sovrum från vilka ni ser Kinnekulle i bakgrunden, luftigt vardagsrum och rymligt kök med skåpsluckor i smakfulla färgval. Inglasad balkong med utsikt mot föreningens innergård- en liten oas under säsong! Vidare finner ni också ett rymligt badrum med plats för tvättpelare och ett förråd inne i bostaden som också går att göra till arbetshörna. Här har ni ett bekvämt och ljust boende med gångavstånd till centrum med matbutik, butiker och restauranger! Välkommen på visning- Välkommen Hem!

 • Hiss
Brisvägen 4, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Brisvägen 4

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

895 000 kr

65 m²

3 rum

1 059 m² tomt

På Brisvägen 4 finner ni en charmig villa med anor från tidigt 1900-tal med lantlig känsla endast en kort promenad från Vänern! Belägen på en hörntomt bestående av tre fastigheter finner ni bostadshus med bergvärme som ger låga driftskostnader, gäststuga med bastu samt förrådslänga med parkering och utrymme för snickarverkstad en trappa upp. Perfekt läge för pendlaren och för dig som drömmer om att bo både nära vatten och natur! I Otterbäcken finner ni en obemannad matbutik, restauranger och båthamn. Ca 5 minuter med bil till Gullspång med bland annat matbutik, förskola och skola , ca 15 min med bil till Sjötorp och Göta Kanal samt ca 25 minuter med bil till Mariestad. Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

 • Plus
Mariestadsvägen 23, null, Gullspångs kommun
Mariestadsvägen 23, null, Gullspångs kommun, bild 2
Mariestadsvägen 23, null, Gullspångs kommun, bild 3

Mariestadsvägen 23

Villa
Gullspångs kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

750 000 kr

186 m²

6 rum

1 232 m² tomt

På Mariestadsvägen 23 väntar en väldisponerad och rymlig villa med gott om utrymme för hela familjen både ute och inne! Bostaden erbjuder stora och luftiga rum, social planlösning för dig som gillar att underhålla och en hemtrevlig känsla. Bra förvaringsutrymmen! Härlig trädgård med fruktträd , bärbuskar och orangerie om hela 21 kvm. Gångavstånd till vårdcentral, matbutik och Hova centrum. Bra pendlingsläge! Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

 • Premium
Akaciastigen 1, Bråten Park, Mariestads kommun

Akaciastigen 1

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

295 000 kr

81 m²

3 rum

5 214 kr/mån

3 642 kr/m²

Endast en trappa upp på Akaciastigen 1 finner ni denna ljusa bostad om tre rum och kök! Bostaden bjuder på kök med en varm och hemtrevlig känsla med modern skåpsinredning, två ljusa sovrum och luftigt vardagsrum. Fräsch renoverat badrum , möblerbar hall med bra förvaringsmöjligheter samt inglasad balkong som blir ett mysigt extrarum under säsong! Här har ni ett bra boende med gångavstånd till kommunikation, förskola, skola och matbutik. Ca 3 km in till Mariestads centrum och hamn med dess utbud. Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Bredsäter Svaneberg 1, Bredsäter, Mariestads kommun

Bredsäter Svaneberg 1

Villa
Bredsäter, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

4 700 000 kr

120 m²

3 rum

4,4 ha tomt

Bredsäter Svaneberg 1 är en fantastisk fastighet som är lätt att förälska sig i redan när man kör upp på grusvägen genom den parkliknande tomten om hela 4, 4 hektar. Här möts ni av en herrgårdsbyggnad om 462 kvm boarea med stor potential för visionären, enorma träd såsom alm och ek och livsnjutarens lyx ramslök som växer runt jordkällaren. Nuvarande ägare har renoverat det gamla mejeriet till en smakfull och bekväm permanentbostad om 120 kvm med social planlösning och generös uteplats. Här har inget tummats på vad det gäller komforten! Dubbelgaragets dörrar sköts enkelt med fjärrkontroll och i ett av garagen finns även en separat toalett samt vask. Herrgårdsbyggnaden ger en känsla av svunna tider med sina detaljer som öppen spis med Kinnekullesten och kakelugn. Här finns stor potential för dig som drömmer om att ha en egen verksamhet eller ett rymligt hem! Till fastigheten hör också en magasinsbyggnad som bjuder på otroliga förvaringsmöjligheter och även utrymmen för djur t ex höns och får. Fastigheten bjuder också på ett större garage samt en damm. I Bredsäter bor du nära till naturupplevelser både på land och vid Vänern. Cykelavstånd till förskola och skola i Lugnås samt tåg- och busskommunikation. Cirka 15 minuter med bil till Mariestad. Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

 • Plus
Akaciastigen 12, Bråten Park, Mariestads kommun

Akaciastigen 12

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

325 000 kr

81 m²

3 rum

5 215 kr/mån

4 012 kr/m²

Välkommen Hem till denna ljusa och moderna lägenhet med stor balkong i familjevänligt område! Bostaden bjuder på smakfulla ytskikt och färgval, bra planlösning och läge på gaveln. Två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt modernt kök med utgång till en rymlig balkong som blir ett härligt extrautrymme under sommarhalvåret. Renoverat badrum! Här bor ni ni en stabil förening med närhet till kommunikationer, matbutik, förskola och skola. Cykelavstånd till golfbana, bad och Mariestads centrum och hamn. Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Annedalsgatan 7, Snuggen, Mariestads kommun

Annedalsgatan 7

Villa
Snuggen, Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

3 695 000 kr

135 m²

5 rum

862 m² tomt

På populära och sjönära Snuggen finns nu en välskött enplansvilla till salu! Med bra läge på Annedalsgatan 7 finner ni denna bostad om 135 välplanerade kvadratmeter fördelat på fem rum och kök. Bostaden , som genomgått renovering från 2017- 2021, har fräscha ytskikt och en hemtrevlig känsla. Ljusa och rymliga sovrum, vardagsrum med braskamin och praktiskt kök med utgång till trädäck där ni kan njuta av morgonkaffet. Bostaden har även trädäck med tak för sommarens samvaro med nära och kära och under säsong kan ni njuta vid poolen- en oas när termometern stiger! För dig som vill njuta av Vänern ligger strandkanten en kort promenad bort. Garage med bra förrådsmöjligheter. Här har ni ett bekvämt och lättskött boende för livsnjutaren i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, centrum och Vänern. För dig som gillar natur ligger Snapens friluftsområde endast en cykeltur bort. Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Rösslingen 3, null, Mariestads kommun

Rösslingen 3

Villa
Mariestads kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

579 000 kr

115 m²

4 rum

2 010 m² tomt

Ca 5 minuter ifrån Mariestad med skog och fågelkvitter runt knuten finner ni Rösslingen 3! Ett charmigt projekt med stor potential för dig som vill skapa ditt eget boende. Bostaden, byggd 1940, har bra planlösning fördelat på 115 kvm. Entréplan har ett allrum med plats för kamin, sovrum samt kök med gammeldags skafferi. Övervåningen har två sovrum, ett mindre allrum och badrum. Garage med gjuten platta och lagom stor trädgård. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo lugnt och naturnära med närhet till Mariestad och Vänern. Varmt välkommen på visning- Välkommen Hem!

Visar alla 12