Mäklare Nadim Waheid

Nadim Waheid

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herculesgatan 17, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Borttagen före visning
Herculesgatan 17, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Herculesgatan 17, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Herculesgatan 17

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 350 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/6
58 750 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
  • Äganderätt
  • Energieffektiv
Vasavägen 89, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45

Vasavägen 89

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 495 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 1/3
3 533 kr/mån
27 381 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet i omtyckt kvarter. Solid förening med god ekonomi och mycket låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1958 . Husen är byggda 1959-60. Bostaden ligger centralt med kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum och pendeltåg station. I närheten finns kvartersbutik, bageri, restaurang, mataffär och pizzeria. Gångavstånd till Barkarby handelsplats med många av de stora och välkända butikerna. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier utan insyn. I anslutning till hallen som har plats för avhängning av ytterkläder finns ett renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Stort kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns plats för större matbord vid fönster. Luftigt och socialt vardagsrum i öppen planlösning med kök. Gott om plats för soffgrupp, soffbord och Tv-möbel. Sovrummet är rymligt med stort fönsterparti och vackert ljusinsläpp. Här ryms dubbelsäng och plats för flertalet garderober för förvaring. Bostaden finns i markplan men tack vare att det är ett suterränghus och att alla fönster vetter mot baksidan så kommer man högt upp utan insyn. Välkommen på visning!

  • Plus
Stäkshöjden 68, null, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45

Stäkshöjden 68

Radhus
Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 995 000 kr
76 m²
4 rum
4 419 kr/mån
39 408 kr/m²

Två parkeringsplatser tillhör bostaden - Välskött förening -Låg avgift Detta charmiga radhus på Stäkshöjden 68 är en pärla som imponerar med sin välplanerade planlösning och generösa ytor. Med fyra rum, varav tre sovrum, erbjuder det gott om utrymme för både avkoppling och social samvaro. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär där vardagsrummet och köket smidigt integreras för enkelhetens skull. Det modernt utrustade köket bjuder på funktionell design och högkvalitativa vitvaror. Sovrummen är rymliga och erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Badrummet är stilrent och välutrustat med bekvämligheter för daglig användning. Att ha tillgång till utevistelse från bostaden är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar stor uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Stäkets långa och intressanta historia har lett till att flera mäktiga ärkebiskopar från medeltiden har gett namn åt flera gator i området. I Stäket i norra Järfälla vid Mälaren finns Ängsjö friluftsområde, ett populärt utflyktsmål. Här finns stora gräsytor för bollspel, friluftsbad, indianby, strandpromenad, bastu, servering, motionsspår, grillplatser, raststugor m m. Sommartid uthyrning av kanoter. Med Mälaren alldeles intill är det inte långt till vattnet för den badintresserade.(Bonäsbadet och Kallhällsbadet)

  • Plus
  • Uteplats
Gjutmästare Rosbergs väg 11B, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr
Gjutmästare Rosbergs väg 11B, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 2
Gjutmästare Rosbergs väg 11B, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 3

Gjutmästare Rosbergs väg 11B

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 150 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/5
5 533 kr/mån
39 375 kr/m²

- Endast några få fotsteg till Mälarens glittrande vatten och badstränder - Stor balkong - Källarförråd som tillhör bostaden Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i Bolinder Strand. Här välkomnas du in i en fantastisk trea där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och ljus balkong med plats för utemöbler. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med generösa arbetsytor, vita skåpluckor, rostfria vitvaror från Siemens och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två stora sovrum, en klädkammare och ett öppet, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Helkaklat badrum som är utrustat med duschhörna, tvättmaskin samt torktumlare från Siemens med badrumsskåp över. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för utemöbler. Det trevliga och trendiga området Bolinder Strand är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Fantastiska strandpromenader och cykelvägar längs Mälaren. Söker du efter ett boende med ett fantastiskt läge har du hamnat rätt! Unikt tillfälle då ett sådant objekt sällan är till salu! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 30

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 450 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/5
5 136 kr/mån
41 071 kr/m²

-Stor Uteplats- Barkarbystaden - Gångavstånd till kommunikationer- Stabil förening med god ekonomi. Här välkomnas du in i en fantastisk fyra på andra våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och solig uteplats. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med vitvaror vit kulör från Electrolux och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns två till sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare med ett stort fönster. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Sedan har bostaden även en gäst-WC. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gripengatan 28, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Gripengatan 28, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Gripengatan 28, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Gripengatan 28

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 550 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/7
1 076 kr/mån
75 000 kr/m²

Välkommen till Gripengatan 28 och denna moderna ägarlägenhet som präglas av sin ljusa och fräscha atmosfär. Denna nyproducerade bostad erbjuder en öppen och fin planlösning, perfekt för den som värdesätter trivsamma ytor och stilren design. Lägenheten välkomnar dig med ett rymligt och ljust vardagsrum där stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en behaglig atmosfär. Det moderna köket är stilrent och utrustat med de senaste bekvämligheterna för matlagning och måltider. Badrummet är elegant och modernt inrett med stilrena detaljer och högkvalitativa materialval. Här finns bekvämligheter som gör varje dag lite extra lyxig. Till bostaden hör även ett separat förråd, vilket ger extra utrymme för förvaring av till exempel säsongens kläder eller andra tillhörigheter. En av fördelarna med att bo i denna ägarlägenhet är den låga månadskostnaden, vilket gör det både ekonomiskt och bekvämt för de boende. Dessutom finns möjligheten att hyra ut lägenheten, då det är en ägarlägenhet, vilket ger ägaren flexibilitet och ytterligare ekonomiska möjligheter. För de intresserade finns även möjligheten för juridiska personer att köpa denna lägenhet. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
  • Energieffektiv
Svetsarvägen 3, null, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Svetsarvägen 3

Lägenhet
Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 495 000 kr
39,2 m²
1 rum
vån 1
2 485 kr/mån
38 138 kr/m²

Låg avgift - Låg belåning - Välskött förening - Tillhörande förråd Välkommen till denna rymliga och välplanerade etta med härlig balkong i soligt och fritt läge! Den ljusa lägenhet har genomgående fräscha ytskikt, gott om förvaringsmöjligheter samt vardagsrum med sovalkov med plats för dubbelsäng. Ljust och fräscht kök med stor matplats. Perfekt boende i hus med hiss och välskött förening . Lägenheten är bra beläget i Kallhäll med närhet till det mesta såsom natur, Mälarbad, centrum och bra kommunikationer med bussar och pendeltåg. Härifrån tar man sig till Stockholm City på ca 25 minuter med pendeltåget.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 21 apr
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 7

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 850 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/5
3 879 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till Flygfältsvägen 7 och denna ljusa etta om 37 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen och balkongen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och stora fönster. Stor sovalkov med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, dusch och kombimaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sveaborgsgatan 17, null, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Sveaborgsgatan 17, null, Stockholms kommun, bild 2
Sveaborgsgatan 17, null, Stockholms kommun, bild 3

Sveaborgsgatan 17

Lägenhet
Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 995 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/5
5 888 kr/mån
22 416 kr/m²

Här välkomnas du in i en fantastisk fyra på där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns två till sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Sedan har bostaden även en gäst-WC. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Bostaden har ett fantastiskt läge med närhet till Akalla Centrum, badhus och det charmiga Järvafältet. På bara 10 minuters busstur kan du enkelt ta dig till Barkarby Handelsplats, medan det bara tar 3 minuter med tunnelbanan till Kista Centrum där du finner ett brett utbud av butiker, restauranger och kommunikation Det här är verkligen en plats där bekvämlighet och livskvalitet möts på bästa sätt! - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9