Mäklare Dan Borg

Dan Borg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fogdegatan 5, Norrstrand, Karlstads kommun

Fogdegatan 5

Villa
Norrstrand, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad

5 495 000 kr

210 m²

8 rum

901 m² tomt

Välkommen till en mycket välplanerad familjevilla i 2-plan, belägen i en attraktiv del av Norrstrand. Ett underbart hus med kalkstensfasad som uppfördes år 1970 och byggdes ut 1981 med garage om ca 50 kvm samt hall och inbyggd balkong. Möjlighet till uthyrningslägenhet i bottenplan bidrar till god boendeekonomi! Duschrum nere renoverat 2005 och badrum på övre plan renoverat 2000. Insynsskyddad tomt med lättskött och barnvänlig trädgård. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till skolor, buss, mataffärer och grönområden samtidigt som det är nära till stan. Måste ses på plats! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Mölnbackagatan 3 A, Norrstrand, Karlstads kommun

Mölnbackagatan 3 A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad

2 350 000 kr

73,6 m²

3 rum

3 279 kr/mån

31 929 kr/m²

Genomgående gott skick med ljust kök från 2011. Fina parkettgolv i alla rum utom köket. Inglasad balkong i västerläge. I området finner man Karlstads badhus och Sundstatjärnet med sin badplats och härliga promenadområden i det absoluta närområdet. Nära till centrum och utmärkta busskommunikationer. Brf Affärsmannen är en välskött förening där man skapat en utemiljö med bänkar, cykelställ, planteringar, pergola och stenläggning. Låg avgift bidrar till en god boendeekonomi! Hiss från markplan.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun

Vinkelgatan 2

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad

2 095 000 kr

70,1 m²

3 rum

3 494 kr/mån

29 886 kr/m²

Tillfälle att förvärva en charmig trea med sjöglimt, öppen spis, inglasad balkong och bra planlösning i gavelläge. Högt belägen på Kvarnberget och våning tre får du en oslagbar utsikt över Mariebergsvikens vatten, Kvarnstugan, med ursprung från 1700-talet, naturens skiftande årstider och ett lugn utöver det vanliga. Fullt fungerande murad öppen spis, välbevarade originaldetaljer som fönsterbänkar i sten samt en högre takhöjd ger lägenheten en underbar karaktär. Golven pryds av en välbevarad originalparkett som löper genom hall och vardagsrum. Stor inglasad balkong i söderläge. Rymlig och välutrustad gemensam tvättstuga med moderna maskiner, torkskåp, torkrum och mangel. Hiss från bottenplan finns! Mycket stabil förening med god sammanhållning samt bra ekonomi! Trevligt och centralt läge högst uppe på Kvarnberget, som har det mesta att erbjuda med endast några minuters gångväg till CSK, mataffärer, servicebutik och restauranger. Kvarnbergsparken ligger strax utanför entrén och Mariebergsviken med fina strövområden når du på några minuters promenad. Närhet till buss och järnvägsstationen med kommunikationer. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Västra Skymnäs Färjbo, null, Hagfors kommun
Västra Skymnäs Färjbo, null, Hagfors kommun, bild 2
Västra Skymnäs Färjbo, null, Hagfors kommun, bild 3

Västra Skymnäs Färjbo

Villa
Hagfors kommun
SkandiaMäklarna Karlstad

3 150 000 kr

185 m²

6 rum

9 515 m² tomt

Pampig och omsorgsfullt renoverad 1½ plansvilla med själ i exceptionellt läge! Stor trädgårds-naturtomt som sträcker sig ned till Klarälven med egen badplats. Ett stort hus som inrymmer 6 rok, 3 badrum samt 3 garageplatser med mekaniska portar i fullstor källare. Vinkelbyggd altan i söderläge om ca 240 kvm samt en balkong med utsikt över vattnet. I norrläge finner man även en altan med tak som ramar in byggnaden på ett klädsamt sätt. En villa som har allt och lite till, Måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Krakerud 5:43 och 5:44, Österängarna, Karlstads kommun

Krakerud 5:43 och 5:44

Tomt
Österängarna, Karlstads kommun
SkandiaMäklarna Karlstad

475 000 kr

1 231 m² tomt

Varmt välkommen till Österängarna och dessa två tomter om totalt 2 557 kvm med öppen utsikt över ängslandskapet. 350 meter längre bort finns Molkomssjöns vatten med badplats och gemensam båthamn via Österängarnas samfällighetsförening. Detaljplanen tillåter byggnation om 95 kvm per tomt. El finns framdragen till tomtgräns, påkopplingsavgift ej betald. Eget V/A måste anläggas, sommarvattensamfällighet finns i området. Årsavgift betalas om 2000 kr till det gemensamma underhållet av samfälligheten (https://osterangarna.se/). Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör, utan valfritt hus får byggas. Välkommen att besöka tomten på egen hand.

 • Plus
Sjötorp, Rudskoga, Kristinehamns kommun

Sjötorp

Tomt
Rudskoga, Kristinehamns kommun
SkandiaMäklarna Karlstad

260 000 kr

2 272 m² tomt

Nu finns det möjlighet att köpa tomt i Sjötorp, Rudskoga. Naturtomt i sjönära läge där du kan bygga ditt drömhus med valfri husleverantör. Barnomsorg och livsmedelsaffär i Skottlanda samt skola F-6 i Grunnebacka. Du kan välja fritt mellan husleverantörer då tomten ligger utanför detaljplanerat område. Ditt framtida hus bygger du i bra solläge och bara några minuters promenad till Sjön Skagern med möjligheter till både bad och fiske. Bussförbindelser finns i närområdet. Tomten är utanför detaljplanerat område vilket innebär att det inte finns några restriktioner kring byggnation men att varje bygglov behandlas individuellt. Frågor kring bygglov hänvisas ni direkt till Kristinehamns kommun och bygglovsenheten 0550-880 60.

Visar alla 6