Mäklare Andreas Carlquist

Andreas Carlquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skeppsbyggargränd 21, Brandholmen, Nyköpings kommun
 • Lör 30 sep kl 15:00

Skeppsbyggargränd 21

Radhus
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 295 000 kr
149 m²
6 rum
6 751 kr/mån
28 826 kr/m²

I populärt område återfinnes detta trivsamma och synnerligen väldisponerade radhus. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder ett socialt entréplan med vardagsrum, kök, klädvårdsrum och badrum. Entréplan två är den mer privata sfären. Här finns flera sovrum, badrum och en möblerbar hall. På övre plan finns wc samt allrum med utgång till 45 kvm stor terrass. Egen carport, parkeringsplats och en riktigt mysig uteplats på entréplan/innergården. Runt hörnet, bokstavligen talat finns vatten, skärgården och den härliga strandpromenaden. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
Fornbo Tryffelvägen 97, Fornbo, Flens kommun
 • Borttagen före visning

Fornbo Tryffelvägen 97

Villa
Fornbo, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
650 000 kr
30 + 10 m²
2 rum
1 650 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Barbros väg 9, Bergshammar, Nyköpings kommun
 • Sön 24 sep kl 11:00

Barbros väg 9

Villa
Bergshammar, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
3 195 000 kr
124 + 100 m²
8 rum
936 m² tomt

I barnvänligt område återfinnes denna stora och synnerligen väldisponerade familjevilla. Bostaden erbjuder en ljus och bra bra planlösning. Ett socialt entréplan med kök och vardagsrum naturligt integrerat. wc, tre sovrum och ett stort badrum (ej färdigställt). Nedre plan inhyser ett allrum med eldstad, tre sovrum, tvättstuga, badrum, bastu, wc och väldigt goda förvaringsmöjligheter. Exteriört sett finns ett rejält trädäck med pool och intill huset ligger ett stort grönområde. Lugn återvändsgata, cykelavstånd till Kiladalen och centrala Nyköping i kombination med promenadavstånd till förskola och skola gör detta till det perfekta familjeboendet. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Vårvägen 4, Brogetorp, Flens kommun

Vårvägen 4

Villa
Brogetorp, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
3 495 000 kr
146 m²
5 rum
1 020 m² tomt

I familjevänliga Brogetorp återfinnes denna nyproducerade villa. Bostaden ligger bra till i området och erbjuder en ljus och social planlösning. Entréplan med ett sovrum, helkaklat badrum, öppet vardagsrum, fräscht kök med alla moderna bekvämligheter och ett klädvårdsrum. Övre plan inhyser den privata sfären. Här finns tre sovrum, helkaklat badrum och förvaringsutrymme. Exteriört sett finns en carport med intilliggande förråd samt ett rymligt trädäck. Smidigt avstånd till centrala Flen, sjö, skog och natur. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Uteplats
Ringvägen 9, Malmköping, Flens kommun

Ringvägen 9

Radhus
Malmköping, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 895 000 kr
116 + 52 m²
6 rum
416 m² tomt

I barnvänligt område återfinnes detta synnerligen trivsamma kedjehus. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. I entréplan finns två till tre sovrum, klädvårdsrum, badrum och garage. Övre plan inhyser ett ljust vardagsrum, badrum, kök med alla moderna bekvämligheter samt ett sovrum. Exteriört sett erbjuds en härlig uteplats delvis under tak och en lättskött trädgård. Smidigt avstånd i Malmköping med närhet till både skola och mataffärer. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Uteplats
Kungsvägen 4, null, Flens kommun

Kungsvägen 4

Villa
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 195 000 kr
76 + 71 m²
5 rum
1 005 m² tomt

På bekvämt promenadavstånd från centrala Flen återfinnes denna synnerligen trivsamma villa. Bostaden ligger på en höjd vilket ger en ökad känsla av avskildhet. Hörntomt med endast en granne bör också nämnas. Bostaden erbjuder ett entréplan med vardagsrum, kök och två sovrum varav ett med egen toalett. På övre plan finns ett stort rum. Källarplan inhyser goda förvaringsmöjligheter, ett möjligt sovrum, tvättstuga och ett helkaklat badrum. På tomten finns en härlig uteplats under tak samt ett garage. Runt hörnet finns både skog, sjö och fina promenadleder. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Uteplats
Föreningsgatan 26B, Centralt, Oxelösunds kommun
 • Imorgon kl 11:00

Föreningsgatan 26B

Lägenhet
Centralt, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
2 788 kr/mån
6 810 kr/m²

I centrala Oxelösund återfinnes denna synnerligen trivsamma tvårummare. Bostaden erbjuder en ljus och väldisponerad planlösning. Rymlig entré/hall med klädkammare, helkaklat badrum, fräscht kök med alla moderna bekvämligheter, rofyllt sovrum och ett ljust vardagsrum med utgång till balkong. Omtyckt och lugn förening. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
Östra Storgatan 38B, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Östra Storgatan 38B

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 295 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 1/4
4 417 kr/mån
35 859 kr/m²

I centrala Nyköping återfinnes denna unika och synnerligen trivsamma bostad. Med gott samvete kan man säga att detta är den enda i sitt slag. Den väldisponerade planlösningen erbjuder två rofyllda sovrum, badrum med tvättmaskin, snyggt vardagsrum med goda ljusinsläpp samt ett riktigt fräscht kök med alla moderna bekvämligheter. Genomgående påkostade materialval som t ex teak i badrum och uppvärmd bänk i labradorgranit vid fönster i vardagsrum. I föreningen finns både en gästlägenhet och parkeringsmöjligheter i varmgarage. Exteriört sett finns både en privat och insynsskyddad terrass om ca 30 kvadratmeter samt vacker pergola i söderläge med intilliggande grillplats. Runt hörnet, bokstavligen talat, finns restauranger, uteliv och shopping. Ta tillfället i akt och besök detta härliga minihus i hjärtat av Nyköping. Välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss
Fotbollsvägen 20, Brandholmen, Nyköpings kommun
Fotbollsvägen 20, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 2
Fotbollsvägen 20, Brandholmen, Nyköpings kommun, bild 3

Fotbollsvägen 20

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 695 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
7 610 kr/mån
18 833 kr/m²

Välkomna till denna synnerligen trivsamma fyrarummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. Helkaklat badrum med tvättmaskin, ljust vardagsrum med utgång till inglasad balkong, tre rofyllda sovrum och ett fräscht kök med alla moderna bekvämligheter. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åvägen 16C, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Åvägen 16C

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
1 995 000 kr
122 m²
4 rum
vån 1/1
8 964 kr/mån
16 352 kr/m²

I omtyckt förening återfinnes denna synnerligen trivsamma fyrarummare. Bostaden ligger i markplan och erbjuder en skön radhuskänsla samt en väldisponerad planlösning. Tre rofyllda sovrum, helkaklade badrum med tvättmöjligheter och en gästtoalett. En fantastisk rymd i kombination med goda ljusinsläpp bidrar till att göra kök/vardagsrum (ca 3,9 m i takhöjd) till bostadens naturliga mittpunkt. I köket finns alla moderna bekvämligheter man förväntar sig i ett nytt boende. Egen uteplats med eftermiddags/kvällssol och parkering ingår i månadsavgiften. Det fina läget vid ån och dess centrala läge i Vagnhärad gör att du lätt når pendling, affärer och annan service på gångavstånd. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Idrottsvägen 81, Brandholmen, Nyköpings kommun

Idrottsvägen 81

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/4
4 754 kr/mån
35 141 kr/m²

I lugnt område återfinnes denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i så nära nyskick man kan komma. Ett genomgående gott skick och en strålande planlösning. Två rofyllda sovrum, varav ett med klädkammare. Öppen planlösning mellan ljust vardagsrum och det riktigt fina köket med alla moderna bekvämligheter. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Den ovanligt stora inglasade balkongen är något man bör notera, det är en riktigt fin plats med ett riktigt bra solläge. Högst upp i huset dessutom. Runt hörnet, bokstavligen talat, finns bland annat Rosvalla, Vrå och kvartersbutiken 24/7. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Västra Kvarngatan 36, Centralt Väster, Nyköpings kommun

Västra Kvarngatan 36

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
850 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
1 287 kr/mån
32 692 kr/m²

I centrala Nyköping återfinnes denna synnerligen trivsamma enrummare. Bostaden är genomgående välskött och erbjuder en öppen/ljus planlösning. Fräscht badrum, ljust vardagsrum, goda förvaringsmöjligheter i entrén samt ett snyggt kök. Runt hörnet, bokstavligen talat, finns restauranger, shopping och uteliv. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
Fotbollsvägen 2, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 2

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 695 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
4 847 kr/mån
20 671 kr/m²

I praktiskt entréplan återfinnes denna synnerligen trivsamma trerummare. Det erbjuds ett genomgående gott skick då allt är i så nära nyskick man kan komma. Två sovrum, ett ljust vardagsrum med utgång till uteplats, fräscht kök med alla moderna bekvämligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Smidigt avstånd till både hamnen och centrala Nyköping med allt vad det innebär. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss
Ekstugan Skogsudden 1, Lantligt, Nyköpings kommun

Ekstugan Skogsudden 1

Villa
Lantligt, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 250 000 kr
100 + 100 m²
9 rum
1 531 m² tomt

En kort bilfärd från centrala Nyköping och E4:an men ändå mitt i naturen återfinnes denna synnerligen trivsamma plats. Ett strålande läge med natur och skog runt hörnet, bokstavligen talat. Bostadshuset erbjuder en väldisponerad planlösning med två sovrum, stor entré, härligt vardagsrum, fräscht kök med alla moderna bekvämligheter, helkaklat badrum och ett inglasat uterum. På övre plan finns ett litet allrum och ett sovrum. På nedre plan finns två sovrum, filmrum, tvättstuga/badrum och gott om förvaringsutrymme. Exteriört sett finns det mesta man kan tänkas behöva. En härlig bastustuga med dusch och wc (wc ej inkopplat). Det stora garaget öppnar upp för massor av möjligheter och ovanpå garaget finns en gästlägenhet/kontor/uthyrningsdel (ej färdigställt) med tillhörande balkong. På tomten finns även ett charmigt växthus och en hundgård/hus. Solceller med batteribackup installerat 2022. Kort sagt, ett riktigt fint boende mitt i naturen. Detta är en plats som bör upplevas, ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Uteplats
Västra Kyrkvägen 50, Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun

Västra Kyrkvägen 50

Lägenhet
Centralt - Vagnhärad, Trosa kommun
SkandiaMäklarna Trosa
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
3 213 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkomna till denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en bra planlösning. Två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, ljust vardagsrum med utgång till balkong i solläge samt ett kök med alla moderna bekvämligheter. Promenadavstånd till affärer, tåg och busstation. Egen parkeringsplats och en välskött förening. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Fotbollsvägen 24B, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 24B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 795 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/5
6 003 kr/mån
25 282 kr/m²

På Brandholmen återfinnes denna synnerligen trivsamma trerummare. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder två rofyllda sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, ljust vardagsrum, fullt utrustat kök och en härlig inglasad balkong. Smidigt avstånd till både Hamnen, centrala Nyköping och E4:an för dig som pendlar. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stockholmsvägen 7A, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Stockholmsvägen 7A

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
795 000 kr
40,5 m²
1.5 rum
vån 3/4
2 779 kr/mån
19 630 kr/m²

I centrala Nyköping återfinnes denna synnerligen välskötta 1,5;a. Bostaden är i genomgående gott skick med kök från 2016, helkaklat badrum, öppen planlösning mellan kök/vardagsrum och ett sovalkov som man lätt skärmar av. Runt hörnet, bokstavligen talat, finns restauranger, uteliv och shopping. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Tranbärsvägen 15, Högsjö, Vingåkers kommun

Tranbärsvägen 15

Tomt
Högsjö, Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
65 000 kr
857 m² tomt

I familjevänliga Högsjö återfinnes detta härliga område. Ett naturnära läge med både skog och sjöar på smidigt avstånd. I högsjö finns både förskola, skola och mataffär. Tomterna varierar mellan 857 - 1 015 kvm. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem! För respektive tomts status se listan nedan. VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:9 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:8 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:31 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:22 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:50 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:51 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:52 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:53 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:54 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:55 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:56 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:57 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:58 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:59 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:60 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:61 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:62 - TILL SALU VINGÅKER HÖGSJÖBRUK 1:63 - TILL SALU

Myrsjögatan 8, Myresjö, Vingåkers kommun

Myrsjögatan 8

Villa
Myresjö, Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
2 495 000 kr
162 + 30 m²
7 rum
1 215 m² tomt

I familjevänligt område återfinnes denna synnerligen väldisponerade familjevilla från 2008. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder en genomtänkt planlösning. Entréplan med badrum, kök, vardagsrum, sovrum och tvättstuga med utgång till garage. Övre plan inhyser den privata sfären med allrum, fyra sovrum och ett väl tilltaget badrum med bastu. Exteriört sett finns ett rejält trädäck, inglasat uterum och en härlig tomt med plats för både odlingar och lekyta. Ett strålande läge i Vingåker med närhet till centrum, skola och förskola. Det erbjuds även goda pendlingsmöjligheter. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

Sveavägen 7, Centralt, Flens kommun

Sveavägen 7

Lägenhet
Centralt, Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 295 000 kr
70,7 m²
3 rum
vån 1/2
4 884 kr/mån
18 317 kr/m²

I direkt markplan återfinnes denna synnerligen välskötta trerummare. Bostaden är i genomgående kanonskick och erbjuder en bra planlösning med två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med matplats och ett ljust vardagsrum med utgång till uteplats. Centralt läge i Flen med restauranger och mataffärer runt hörnet. Ett par minuters promenad till tågstationen borgar för goda pendlingsmöjligheter. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Hiss
Högsjö station Björkhaga 2, Lantligt, Vingåkers kommun
Högsjö station Björkhaga 2, Lantligt, Vingåkers kommun, bild 2
Högsjö station Björkhaga 2, Lantligt, Vingåkers kommun, bild 3

Högsjö station Björkhaga 2

Villa
Lantligt, Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 750 000 kr
124 + 56 m²
9 rum
4 132 m² tomt

I fantastisk miljö återfinnes Björkhaga vid Högsjö station. En härlig gårdsbild med boningshus från sekelskiftet, grusad gårdsplan framför det stora huset och magasinet, stall med 5 boxplatser, ridvolt och härlig tomt med gräsytor, pool och uteplatser åt alla väderstreck. En plats med historia som både affär, banvaktarstuga och nu som permanentboende och hästgård. Huvudbyggnaden erbjuder flera sovrum och gott om umgängesyta. Det mindre huset inhyser ett par sovrum och även gott om plats för umgänge. Det mindre huset kan man med fördel hyra ut. Det bör noteras att ägarna nyligen låtit dra in kommunalt vatten och avlopp. Smidigt avstånd in till centrala Vingåker med restauranger och matbutiker. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Premium
Kilstavägen 40, Baggetorp, Vingåkers kommun

Kilstavägen 40

Villa
Baggetorp, Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 895 000 kr
121 + 60 m²
5 rum
1 146 m² tomt

I populära Baggetorp återfinnes denna synnerligen väldisponerade familjevilla. På entréplan finns det tre till fyra sovrum, wc, badrum, kök med matplats, tvättstuga och ett vardagsrum med kamin och trappa till källarplan. Här finns det väldigt goda förvaringsmöjligheter och stor potential för dig som vill disponera om och förädla. Smidigt läge med både Vingåker och Katrineholm på behagligt avstånd. Rejält garage och ett förråd på tomten. Det bör uppmärksammas att det föreligger ett visst moderniseringsbehov. Välkommen hem!

Bintjevägen 16, Forssjö, Katrineholms kommun

Bintjevägen 16

Tomt
Forssjö, Katrineholms kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
850 000 kr
804 m² tomt

I familjevänliga Forssjö återfinnes denna härliga tomt. Naturskönt läge med närhet till både vatten och natur. Smidigt avstånd in till centrala Katrineholm med allt vad det innebär. Ta tillfället i akt och kom på besök. Välkommen hem!

 • Plus

Visar alla 23