Mäklare Manuel Rodrigues

Manuel Rodrigues

Om mig

Ingen bostadsaffär är den andra lik! Du står inför en av ditt livs största affärer och den bör därför skräddarsys efter dina behov och önskemål. Med min erfarenhet, tillgänglighet och engagemang behandlar jag varje enskilt uppdrag unikt. Mitt mål är att du ska känna dig trygg att lägga din bostadsaffär i mina händer och att du ska känna att du vill rekommendera mig till dina nära och kära. Det gäller både när du köper bostad och säljer bostad med mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallstigen 1, Lilla Habo, Lomma kommun

Tallstigen 1

Fritidshus
Lilla Habo, Lomma kommun
SkandiaMäklarna Lomma

1 495 000 kr

25 m²

2 rum

Mitt i rekreationsområdet Kyrkfuret i Lilla Habo står denna totalrenoverade stuga på bästa läge mitt bland höga tallar, stora syrenbuskar och övrig växtlighet. Lugnet och miljön får en att känna sig som mitt i en John Bauer målning. Det här är ett perfekt tillhåll för er som söker en lugn frizon där ni kan umgås med familj/vänner eller bara vara ett med skog och natur. Perfekt också för den inbitne surfaren att ha en egen stuga på avstånd från strandkanten. Underbart vackra naturstråk att vandra i och med ett par minuters cykeltur når ni strand och bad, ja vem vill inte ha en stuga några stenkast från havsbruset? Stort trädäck i tre väderstreck runt stugan samt en uteplats med tak. Intill stugan finns verktygsbod/förråd. Kort och gott ett mysigt och på sommaren extra lummigt smultronställe att njuta av naturen, öppen himmel och närhet till strand och bad. Välkomna hem!

Prästgatan 8, null, Ystads kommun

Prästgatan 8

Villa
Ystads kommun
SkandiaMäklarna Lomma

4 495 000 kr

140 m²

6 rum

1 140 m² tomt

Detta är ett Götenehus Lövhem på 139 kvm boyta med hög standard och ryggåstak. En tomt på hela 1140 kvm med plats för t.ex. pool, attefallshus, bastustuga eller spa-avdelning. Lövhem är ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barn/ungdom/gästdelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. Obs! För mer info och visning kontakta Henrik Berggren, Götenehus 076-9050800, [email protected]

Hästgårdsvägen 10, Dösjebro, Kävlinge kommun

Hästgårdsvägen 10

Gård/Skog
Dösjebro, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Lomma

11 995 000 kr

2,7 ha tomt

Här i Hofterup på kort ridavstånd (ca 700m) från Dagtorpsortens Ryttarförening och med idylliska ridstigar, skogar och böljande landskap presenteras här en unik möjlighet att bo på kort pendlingsavstånd till Malmö, Lund och Landskrona. Huvudbyggnad om 162 kvm, annex om ca 70 kvm och stall på 70 kvm för 4 hästar, samt 2 uteboxar. Här bor ni idylliskt med eget poolområde, ljuvligt vacker trädgård och en härlig uppfart som för tankarna till kultserien Dallas i lite mindre format. Nuvarande ägare har tidigare fått bygglov på ca 108 kvm för att bygga ut och ihop stallet med huvudbyggnaden. Välkommen hem!

Akaciagatan 2L, null, Lomma kommun
Akaciagatan 2L, null, Lomma kommun, bild 2
Akaciagatan 2L, null, Lomma kommun, bild 3

Akaciagatan 2L

Lägenhet
Lomma kommun
SkandiaMäklarna Lomma

4 495 000 kr

85,2 m²

3 rum

5 314 kr/mån

52 758 kr/m²

På mycket centralt läge presenterar vi nu en sällsynt chans att bo i en fin trea i mycket välskött bostadsrättsförening. Radhuset är om två våningar med sovrum på ovanvåningen. I västerläge finns en fin liten trädgård med förråd och hög häck runt om. Bostaden är i fint skick och har många praktiska lösningar som två rejäla badrum, perfekt stort kök och mycket förvaringslösningar. Välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
Viarpsgatan 26, Djupadal, Malmö kommun

Viarpsgatan 26

Villa
Djupadal, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Lomma

6 995 000 kr

140 m²

5 rum

622 m² tomt

Här i grönskande och omåttligt populära Djupadal med postadress Limhamn presenteras en fin möjlighet för er att bo i ett energisnålt (solceller, fjärrvärme) och praktiskt planerat hus med solig, barnvänlig och lättskött trädgård med egen insynsskyddad spa-hörna. Stort garage med gott om plats för motorcyklar, bil och arbetsytor. Huset som är förbesiktigat och uppmätt, är planerat med fyra sovrum, stort vardagsrum med två skjutdörrspartier, två helkaklade badrum och praktiskt kök. Huset kan enkelt få ca 20 kvm mer i boyta mellan garage och tvätt dvs från 140 till 160 kvm boyta. På tomten finns även 10 kvm isolerad uppvärmd friggebod lämplig som kontor eller gästrum. Ett halvt stenkast bort finns Coop, skola och bussförbindelse in till stan.

  • Uteplats

Visar alla 5