Mäklare Natalie Millnell

Natalie Millnell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Krankajen 30, Dockan, Malmö kommun
Krankajen 30, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 30, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 30

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

3 195 000 kr

54 m²

2 rum

3 129 kr/mån

59 167 kr/m²

Dockans mest unika tvåa finns på marknaden. Inget faller mellan stolarna, du får havsutsikt, högt upp i huset med solnedgång, eftermiddag och kvällssol, stor balkong så du kan sola, renoverat kök med granitbänkskiva och uppgraderad ytskikt. Stilrena materialval kombinerat med industriell touch är denna lägenhet något utöver det vanliga! Här bjuds på mycket ljus och rymd tack vare läget högt upp i huset. Stora fönster och en ljuvlig balkong med kvällssol och solnedgång som vetter mot båtmarina och havsutsikt ger en alldeles speciell atmosfär. Köket som är renoverat med kombinerad träbänkskiva och granit, bjuder på stora arbetsytor, optimal förvaring och kvalitativa vitvaror. . Med den stora balkongen med ny behandlat trägolv får lägenheten ett extra rum. Njut av sol från lunch till kväll vid den lilla matplatsen eller i loungedelen. Sovrummet bjuder in till lugn och ro bakom det stora industriglaspartiet. Syftet med glasindustriväggen är till för att du ska njuta av havsutsikten när du vaknar från sovrummet. För extra utrymme finns det även en klädkammare som är inredd till ett kontorsrum av nuvarande ägare. Småbåtshamnen och den fantastiska utsikten över hamninloppet och Öresund, gör Dockan till ett Malmös mest eftertraktade områden för kontor och bostäder. Här finns all service i din direkta närhet och du bor även en promenad bort från Malmös Centralstation och livliga shoppingstråk. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Sön 5 feb

Lilla Varvsgatan 29A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 395 000 kr

46 m²

2 rum

4 055 kr/mån

52 065 kr/m²

Välplanerad 2 rok med extra fönster som ger extra ljusinsläpp och materialval som extra tillval lyfter denna bostad till att vara speciell. Här följer 5 års garanti med på dina vitvaror, toppat med gott om förvaring. Du kommer att njuta av den fria sidovyn av parken från balkongen som ligger i sydvästläge. Kök och vardagsrum med sin öppna planlösning och direkt anslutet till balkongen är hjärtat i bostaden. Gott om arbetsytor och förvaring i köket som dessutom har all tänkbar utrustning. Stora fönster och härlig balkong i sydväst läge ger dig bästa ljusflödet i lägenheten. I sovrummet erbjuds lugn och ro utrustad med stor platsbyggd garderob med optimal förvaring. I badrummet finner vi vardagslyxen i stilrena val och tvättmaskin/torktumlare. I lägenheten finns ett större förråd, skönt att ha allting nära istället för att åka ner till källaren! Du kommer att bo i en förening med solceller och energieffektiva fönster, vilket är hållbart för att dra ner på din elkostnad och är en viktig faktor i dagens läge. Du får otrolig närhet tillbekvämligheter såsom Kockums Fritid, City, centrala Malmö tågstation, Ica-maxi, Lidl, restauranger, bageriet, apoteket, busskommunikation och 3 min promenad till bad!. Ett område som är lätt att trivas i!

 • Plus
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 29A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 295 000 kr

41 m²

1 rum

3 725 kr/mån

55 976 kr/m²

Extraordinär och exceptionell utsikt är sällsynt i Västra hamnen. Här bor du högt upp på våning 10 med välplanerade ytor och påkostade materialval som är investerade i lägenheten av nuvarande ägare. Detta är en oslagbar etta i Västra hamnen! Tillvalen lyfter hela bostaden såsom vitlaserad 1-stavs ekparkett från Kährs, stenkomposit bänkskiva i kök, köksluckor i fasade kanter i ljusgrå varm tonad kulör och mycket mer se bifogad tillvals lista. Här finner du karaktär, dominant utsikt med ett ljusinsläpp från söderläge som ger charm i hela bostaden. Välplanerade kvadratmetrar genomsyrar bostaden tillsammans med ett magiskt ljusinsläpp. En stor och öppen hall, dessutom med ett rymligt förråd precis innanför dörren. I vardagsrum och kök möter sociala ytor upp, här skapar man med enkla medel en mysig sovdel. Köket är välutrustat och lämnar inget att sakna. Njut av solen på balkongen hela dagen från morgon till kväll, här ryms en lyxig loungedel och grönskande planteringar. I badrummet som är inrett i klassiska färger och extra tillval förenklar vardagen med såväl tvättmaskin som torktumlare. Du kommer att bo i en förening med solceller och energieffektiva fönster, vilket är hållbart för att dra ner på din elkostnad och är en viktig faktor i dagens läge. Du får otrolig närhet tillbekvämligheter såsom Kockums Fritid, City, centrala Malmö tågstation, Ica-maxi, Lidl, restauranger, bageriet, apoteket, busskommunikation och 3 min promenad till bad!. Ett område som är lätt att trivas i!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 29B, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Idag

Lilla Varvsgatan 29B

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 590 000 kr

49 m²

2 rum

4 373 kr/mån

52 857 kr/m²

Om du letar efter 2 rok i västra hamnen, är denna den bästa du har skådat genom tiderna på våning 8! Välplanerad tvåa med sidovy av havsutsikt förbi Turning Torso men även fri sikt utan någon insyn över den vackra parken. Stilrena och ljusa materialval med 5 års garanti på vitvaror, toppat med gott om förvaring. Balkongen ligger i nordväst, tro det eller ej men vacker solnedgång får du inte missa! Kök och vardagsrum med sin öppna planlösning är hjärtat i bostaden. Gott om arbetsytor och förvaring i köket som dessutom har all tänkbar utrustning. Stora fönster ut mot parken, dessutom skymtas både havet och Köpenhamn. Den härliga balkongen i nordväst läge, njuter du vid bästa tiden att komma hem till efter ett långt arbetspass där du slappnar av tills solen möter horisonten. I sovrummet erbjuds lugn och ro, även här stort fönster, toppat med en walk-in closet med optimal förvaring. I badrummet finner vi vardagslyxen i stilrena val och tvättmaskin/torktumlare. I hallen finns ett större förråd, skönt att ha allting nära istället för att åka ner till källaren! Du kommer att bo i en förening med solceller och energieffektiva fönster, vilket är hållbart för att dra ner på din elkostnad och är en viktig faktor i dagens läge. Du får otrolig närhet tillbekvämligheter såsom Kockums Fritid, City, centrala Malmö tågstation, Ica-maxi, Lidl, restauranger, bageriet, apoteket, busskommunikation och 3 min promenad till bad!. Ett område som är lätt att trivas i!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Folkungavägen 2A, Bjärred, Lomma kommun
 • Sön 5 feb

Folkungavägen 2A

Lägenhet
Bjärred, Lomma kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 590 000 kr

52 m²

2 rum

2 547 kr/mån

49 808 kr/m²

Med 14 minuters strandpromenad till den pampiga bågformiga fastigheten med grönområde på innergården, kliver du in i entrén via säkerhetsdörren till bostadsrätten och möts av ekpartier på golv, fiskbenslagd klinker, och platsbyggda bänkar. Våningen accentueras utav takhöjden och de stora fönster från golv till tak, där ljusflödet sprids i hela lägenheten vilket är drömmen. Uppe i själva bostaden väntar stilrena materialval, härlig utsikt och gott om plats. Vardagsrummet är den centrala platsen i lägenheten, med stort fönsterparti i västerläge och med direkt utgång till den egna balkongen som vetter mot torget. Balkongen är dessutom något indragen vilket ger skönt lä under blåsiga dagar. I köket väntar gott om förvaring och arbetsytor, dessutom med plats för matbord till fyra personer. Sovrummet bjuder på det lilla extra med gott om plats och en spansk balkong, det vill säga möjlighet att ta ett kliv ut på morgonen och njuta av solens strålar. Badrummet bjuder på vardagslyx med vita materialval toppat med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns möjlighet för att få en garageplats i källaren under fastigheten. Föreningen har dessutom en lånegaranti på 1,9% vilket är en trygghet för den boende i framtiden. Residensets bottenvåning blir en lyxig vardag för allmänheten och medlemmen att ha lätt tillgång till gym, småbutiker eller café med uteservering som ökar de sociala möjligheterna. Varför inte slinka ner och ta en lunch med grannar eller vänner? Dessutom har du 13 minuter bort till sommarkiosken, 14 minuter strandpromenad, och 18 minuter till kallbadhuset. Inte så långt bort finns Bjärehovskolan Högstadiet, Bjärreds bibliotek, köpcenter, folktandvården, vårdcentralen, Coop, italienska restauranger, pizzerior och busskommunikation. Arkitekturen och miljön speglar de lokala rötterna och särprägeln samt hur människor vill kunna lea, bo och vistas. Med sitt centrala läge i Bjärred finns goda kommunikationer med såväl Lund, Lomma och Malmö inom tre minuter. Även flera restauranger, matbutik och annan service finns inom räckhåll. Här finns helt enkelt allt!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Geijersgatan 2G, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamn Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamn Sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 350 000 kr

53 m²

2.5 rum

3 013 kr/mån

44 340 kr/m²

Högt upp med bästa placering av väderstreck på balkong i söderläge och vackert ljusinsläpp i lägenheten väntas första ägare att flytta in! Inflyttningsdatum tidigast 8 februari 2023. Lägenheten säljs på ritning då den är under produktion. Den öppna planlösningen i lägenheten bjuder in till enkelt socialt umgänge! Laga den goda middagen i det kvalitativa och välutrustade köket från Vedum, servera gästerna vid matplatsen precis intill och avsluta kvällen i soffgruppen i vardagsrumsdelen. Balkongen i soligt söderläge ger ytterligare ett rum till lägenheten under sommaren! Det optimalt planerade sovrummet bjuder inte bara in till god sömn, det har även en större skjutdörrsgarderob som erbjuder extremt mycket förvaring. I badrummet är vardagslyxen ett faktum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Med Ribersborgs fina stränder inom räckhåll och Limhamns Sjöstads kajkant ett stenkast bort, är läget bästa tänkbara. Matbutik i samma fastighet förenklar vardagen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6