Mäklare Eva Hagenborn

Eva Hagenborn

Om mig

Jag har näsa för affärer och stort intresse för bostäder. Det är en perfekt kombination som leder till lyckade bostadsförsäljningar med både nöjda säljare och köpare. Jag har varit mäklare sedan 2009 och hunnit sälja allt från lägenheter till gårdar. Mitt fokus är att ge bästa service och strävar efter att ligga steget före! Älskar mitt yrke men kopplar gärna av med en strandpromenad med hunden vid sommarhuset i Ystad Sandskog eller avnjuter lite bubbel i goda vänners lag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bures gata 27, Hyllie, Malmö kommun

Bures gata 27

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 6/6
5 105 kr/mån
45 764 kr/m²

En välkomnande hall med ljust klinkergolv vid entrén och gott om förvaring för ytterkläder möter oss när vi stiger in i bostaden som sen öppnar upp sig med ljust och luftigt kök och vardagsrum. Det stilrena köket från Vedum har släta luckor i kulören Sandbeige som snyggt bryter av mot ljusgrå naturstensmönstrad bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit. Även den väl tilltagna köksön har samma materialval och plats för två sittande. Vitvaror från Siemens i rostfritt smälter fint in i designen. Stort fönster och utgång till takterrassen ger fint ljusinsläpp till både kök och vardagsrum som går i öppen planlösning och ger gott om plats åt både soffgrupp och generöst matbord för det större sällskapet. I en inre hall finner vi walk-in closet med Elfa-system för smart klädförvaring, påkostat helkaklat badrum i sobert ljusgrått kakel och klinker med marmormönster som har både badkar och tvätt- och torkmöjligheter. Det första sovrummet med takfönster passar utmärkt som barn- eller gästrum eller ett ljust hemmakontor. Längst ner i hallen finner vi master bedroom med eget badrum, ett sovrum i bra storlek som rymmer en dubbelsäng och har även plats för byrå eller sminkbord. Ett sovrum som ger extra guldkant i tillvaron med privat duschrum, även detta snyggt helkaklat i ljusgrå kakel och fint med fönster i öster. På takterrassen som har plats för loungemöbler kan man sitta och njuta av solen större delen av dagen och blicka ner på föreningens innergård som är arkitektritad med savann-tema. Hyllie är en växande stadsdel som har mycket att erbjuda så som Emporia med dryga 200 stycken affärer och matställen, Hyllie station som man med 7 min resa når Malmö city och 15 min till Kastrup eller Malmö Arena där man kan kolla hockey eller uppleva konserter med stora artister. Förutom tåget så är läget perfekt för pendlare som når Yttre- och Inre ringvägen och Öresundsbron på några minuter. Hyllie har precis fått sin egna stadsdelspark som ger massor av plats för grönska, lekplatser och hundrastgård. I området finns det gott om för- och grundskolor som är skönt att ha på promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Låglandsgatan 26, Sibbarp, Malmö kommun

Låglandsgatan 26

Villa
Sibbarp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
8 800 000 kr
154 + 43 m²
5 rum
974 m² tomt

Den långa uppfarten leder pampigt upp till huset med stort garage och förråd bredvid. Det man lägger märke till är de tidstypiska materialvalen från 60-talet med hålkälstegel, kopparrännor och teakfönster. I hallen möts vi av ljust marmorgolv av travestin och ett praktiskt kapprum för alla ytterkläder. Vackra dubbeldörrar leder in till allrummet som ligger i vinkel med det väl tilltagna vardagsrummet och båda rummen som är ca 75 kvm har stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp. Här samlar man familj och goda vänner för trevliga middagar medan det sprakar trivsamt från kaminen. Huset har ett master bedroom med egen walk-in closet och badrum med dusch, helkaklat i sobert grått, som känns lite extra lyxigt i vardagen. Två ytterligare sovrum med gemensamt badrum med dusch finns i andra delen av huset och idag finns ett valv mellan dessa sovrum som enkelt går att återställa till två separata rum. Trivsamt kök med ljus stilren köksinredning och platsbyggt matbord för 4-5 personer vid matplatsen. Bredvid köket ligger grovköket med gott om plats för klädvård. Här finns en utgång till trädgården och en extra rolig detalj är sopnedkastet som leder till sopskåpet så man slipper gå ut till soptunnan! Uppväxt insynsskyddad trädgård med stort trädäck i skönt sydvästläge på ca 65 kvm som rymmer matbord, grill och solstolar. Läget med närhet till havet, Sibbarps kallbadhus, Hammars park med lekplats och fina promenadstråk är oslagbart och Limhamn med all service och trevliga restauranger och fikaställen är bara några minuter bort. Varmt välkommen på visning!

Gesällgatan 5, null, Simrishamns kommun
Gesällgatan 5, null, Simrishamns kommun, bild 2
Gesällgatan 5, null, Simrishamns kommun, bild 3

Gesällgatan 5

Lägenhet
Simrishamns kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
5 729 kr/mån
31 582 kr/m²

På nära havsläge i Simrishamn finner vi denna nyproducerade gaveltrea med 25 kvm stor balkong. Med hiss från markplan tar man sig enkelt upp på vån 3 till denna ljusa och luftiga bostad med fönster i tre väderstreck. Redan när man kliver in i hallen så möts man av den öppna planlösningen och utsikten mot balkongen. Den väl tilltagna balkongen med glasräcke rymmer både ett stort matbord och solsängar. En detalj som är lite speciell är att balkongen sträcker sig runt om lägenheten och når loftgången via en grind där entrédörren finns. Vardagsrum och kök flyter samman och omringas av stora fönsterpartier som ger rummet en extra rymd och vy mot sydväst. Fina solnedgångar kan följas på första parkett. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och vid köket finns en generös plats för matbord. Köket går i sobert vitt och grått och kommer från Marbodal med vitvaror från Siemens. Trevlig köksö med lådförvaring och sittplats för två personer, ett perfekt frukostställe eller för att duka upp buffén. Sovrummen är i bra storlek där det största har en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och det något mindre sovrummet har två fönster och två garderober. Helkaklat badrum med golvvärme och fönster mot väster och utrustat med vit inredning från Marbodal och duschväggar med dold förvaring för schampoflaskor. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk och vita väggskåp. Lägenheten har ett förråd på ca 4 kvm för all extra förvaring.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3