Mäklare Håkan Wendner

Håkan Wendner

Om mig

En av Malmös mest erfarna mäklare med mångårig erfarenhet av bostads- och villa affärer med nöjda kunder. Med gedigen kunskap och svårslagen lokalkännedom brinner jag för att göra säljare och köpare nöjda med sitt livs kanske viktigaste affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjärsjölagårdsvägen 30, Bjärsjölagård, Sjöbo kommun

Bjärsjölagårdsvägen 30

Övrigt
Bjärsjölagård, Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 500 000 kr
1 509 m² tomt

Hyresfastighet i 2,5 plan med bostäder i centrala Bjärsjölagård. Byggnaden har stabil avkastning och är fullt uthyrd. El, VVS och ventilation är helt utbytt. Fastigheten omfattar 7st bostadslägenheter, 1-4 ro k, med möjlighet att inreda kallvinden med ytterligare en lägenhet. På fastigheten finns även ytor för parkering, odlingsytor samt gräsmatta. Överlåtelsen kommer att ske genom lagfartsförsäljning.

Packhusgatan 31 A, Limhamn, Malmö kommun

Packhusgatan 31 A

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 375 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/7
4 945 kr/mån
41 667 kr/m²

På bästa söderläge vid kajkanten kan vi nu presentera denna välplanerade 3:a med balkong där du blir den första att flytta in. Med ett ljust, stort vardagsrum och kök i vinkel samt två sovrum är detta den perfekta lägenheten. Balkongen i söderläge är pricken över i! Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö. Välkommen till Limhamns bästa läge!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Söderåsvägen 30, Kågeröd, Svalövs kommun

Söderåsvägen 30

Tomt
Kågeröd, Svalövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
750 000 kr
1 176 m² tomt

I pittoreska Kågeröd hittar ni denna tomt, redo att bebyggas. Tomten är uppvuxen och på hela 1 176kvm och ligger som "sista hus" på en lugn villagata. Tomten inbjuder till nivellering med härlig vy västerut över det öppna landskapet. Byggnadsplan från 1963 råder. Med Pågatågen direkt från Kågeröd når du snabbt Lund och Malmö. Här har ni en fantastisk möjlighet att skapa ert drömboende i pittoreska Kågeröd

Storgatan 15, Bromölla, Bromölla kommun

Storgatan 15

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 850 000 kr
113 + 26 m²
5 rum
816 m² tomt

Nu saluförs denna gedigna familjevilla i 1,5 plan med källare. På bra och centralt läge finns detta genomgående renoverade hus med nya ytskikt, kök och badrum. Här har det renoverats med varsam hand där kombinationen av nytt och modernt samt husets tidstypiska drag harmonierar väl! Exteriört har även huset fått delvis nya fönster. Väl inne i huset njuter man av riktigt bra planlösning på entréplan med stora sociala ytor, kök, badrum samt master bedroom. På övre plan finns ytterligare ett badrum samt hela 3st sovrum om så önskas. Lägg här märke till balkongen, de fina takbjälkarna och den fina rymden som ges med öppet upp i nock. Kort och gott, ett fantastiskt hus för familjen med 4st sovrum, rymlig trädgård med förrådsbyggnad, trädäck och stor gräsmatta. Varmt välkommen på visning!

Östergatan 12, null, Tomelilla kommun
Östergatan 12, null, Tomelilla kommun, bild 2
Östergatan 12, null, Tomelilla kommun, bild 3

Östergatan 12

Övrigt
Tomelilla kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
13 500 000 kr
891 + 170 m²
557 m² tomt

Välkomna till Östergatan/Brogatan och denna vackra hyresfastighet som visar prov på gediget nationalromantiskt tegelbyggande ritat av arkitekt Karl Eriksson. En byggnad med stor karaktär med sin välvda entréport, enkupiga taktegel och härligt spröjsade fönster. På minst sagt centralt läge ca 100 m från Tomelilla torg och ca 500 m från tågstationen. Huset fördelar sig över 9st lägenheter, 3st lokaler samt eget lager/fikarum. Stabilt kassaflöde med totala hyresintäkter på ca 1,190 milj/år och driftskostnader på ca 287.000 kr ger en bra avkastning. Hyresmarknaden i Tomelilla är stark med goda utsikter! Bra fastighet som kräver mindre underhåll. Elen, vatten- och avloppsstammar (utbytta), samtliga kök och badrum har renoverats från 2004/2005 eller senare. Samtliga badrum är utrustade med mekanisk frånluftsventilation. Vidare har lägenheterna fått nya element 2004/2005 installerade av Brobergs Rör i Tomelilla.

  • Premium

Visar alla 5