Mäklare Max Claesson

Max Claesson

Om mig

Sälj är något jag brinner för och jobbat med hela mitt liv både i Sverige och andra länder. Målinriktad, passionerad och driven är tre ord som beskriver mig bra - likaså inom mäklaryrket. Lägg därtill en rejäl vinnarskalle! Jag gör hellre bäst affärer än flest affärer och det viktigt för mig att både köparen och säljaren är nöjda. Jag är alltid tillgänglig och ge er full insyn i processen och kommer att göra allt för att göra ditt livs kanske största affär till den bästa möjliga. Hör av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ormvråksgatan 3, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 3

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 675 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/8
5 233 kr/mån
20 807 kr/m²

Här presenteras ett stilfullt renoverat hem redo för omedelbar inflyttning. Ett modernt kök med generösa arbetsytor, integrerade vitvaror och bekvämligheter. Vidare in bjuds ett renoverat och elegant helkaklat badrum, rymliga sovrum och generöst vardagsrum. Lägg därtill en stor inglasad balkong i söderläge som blir ett trevligt uterum med fin utsikt - perfekt för att njuta av vårens första strålar ända in på hösten. Med en genomtänkt planlösning strömmar ljuset in och fyller de generösa rummen med en härlig känsla av rymd och välbefinnande. Välkommen på visning!

  • Hiss
Gustav Möllers gata 2B, Centrum/Lugnet, Malmö kommun

Gustav Möllers gata 2B

Lägenhet
Centrum/Lugnet, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 495 000 kr
61,5 m²
2.5 rum
vån 2
4 858 kr/mån
40 569 kr/m²

Varmt välkommen till Gustav Möllers gata 2B. Här bor du på ett attraktivt läge mitt i city! Belägen på första våning med stor inglasad balkong i söderläge. Interiört finns väldisponerade kvadratmeter som samspelar med fina materialval i hela bostaden. Här erbjuds ett öppet och sobert kök med plats för matbord, två tilltagna sovrum och ett halvt rum, perfekt lämpat som kontor eller vardagsrum. Lägg därtill ett helkaklat modernt badrum med egna tvättmöjligheter. Från sovrum når vi den mysiga inglasade balkongen där man kan njuta i solen med en kopp kaffe. Bo mitt i City med det bästa alldeles utanför porten. Lugnet är ett eftertraktat och populärt område med något för alla som vill bo centralt, lugnt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver - förskola, restauranger, bra kommunikationer, köpcentrum och trevliga promenadstråk.

  • Balkong
  • Hiss
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Ormvråksgatan 27

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 095 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 5/8
4 512 kr/mån
15 755 kr/m²

Med hiss från markplan når vi denna mycket trevliga lägenhet med fint ljusinsläpp, stora fönster och lättmöblerade rum samt badrum och stor inglasad balkong. Lägenheten är lugnt belägen med närhet till ringvägen vilket gör att man lätt når Malmös två största shoppingcentrum Mobilia och Emporia. Söderkulla erbjuder även god service i form av apotek, vårdcentral, bra kommunikationsmöjligheter, härliga grönområden och gångavstånd till Skånes bästa hamburgerrestaurang "Rekas". Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Lundavägen 48, null, Burlövs kommun
Lundavägen 48, null, Burlövs kommun, bild 2
Lundavägen 48, null, Burlövs kommun, bild 3

Lundavägen 48

Villa
Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
4 495 000 kr
157 + 35 m²
5 rum
508 m² tomt

Välkommen till drömhemmet Lundavägen 48 i Gamla Åkarp! Här bor du i en fantastisk familjebostad som erbjuder en oslagbar kombination av charm, rymd och praktiska ytor. Här möts ni av generösa sociala utrymmen, flera välplanerade rum och en atmosfär av trivsel. Det imponerande köket bjuder inte enbart på goda arbetsytor utan även plats för ett stort matsalsmöblemang för flera personer. Det ljusa vardagsrummet, omgivet av fönster i olika väderstreck, fyller varje hörn med en härlig naturlig belysning. På bottenvåningen finns även i dagsläget ett kontor i anslutning till vardagsrummet, ett mysigt sovrum med utsikt mot trädgården och ett fräscht helkaklat badrum. På andra våningen finner ni ett stort allrum med fönster som kan omvandlas efter era önskemål. Ett till sovrum och en rymlig inbyggd garderob ger flexibilitet och möjlighet till anpassning. Dessutom finns både en stor hall vid entrén av huset samt en hall utmed trädgården. Som vanligt i många äldre hus finns det även många härliga små extraytor. Trädgården, omgiven av en inbjudande stenlagd yta, är både praktisk och lättskött. Det trevliga uterummet är förlängt med ett nybyggt trädäck med en perfekt pergola för soliga dagar. Trädgården har minimal insyn och är inhägnad. I anslutning till uterummet finns även en snickarbod samt ett ytterligare rum. Framsidan pryds av växtlighet och ett garage som erbjuder plats för bil eller extra förvaring, samt en bekväm uppfart med ytterligare parkeringsmöjligheter. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola och lekplatser. Med smidiga förbindelser till både Malmö och Lund via bil, tåg och buss, blir vardagen både enkel och bekväm. Närmsta busshållsplats ligger enbart två minuter ifrån bostaden. Missa inte chansen att äga detta underbara hem i Gamla Åkarp varmt välkommen på visning!

  • Premium
Rantzowgatan 1, Kirseberg, Malmö kommun

Rantzowgatan 1

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
920 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 497 kr/mån
17 358 kr/m²

Det är med stor glädje vi nu presenterar denna välplanerade tvårummare om 53 kvadratmeter i härliga Kirseberg! Här finner vi enhetliga materialval och genomtänkta färgval. Det moderna köket lockar med generösa arbetsytor och en stilfull design, ett stilrent och helkaklat badrum samt ett rymligt allrum som ger dig flexibilitet att inreda med en bekväm soffgrupp samt matbord med plats för fyra till åtta personer. Sovrummet är väl tilltaget med två fönster vilket ger ett väldigt bra ljusinsläpp. Här bor du i ett lugnt och stillsamt område med Beijers-park i direkt närhet som erbjuder vackra promenadstråk, perfekt för avkopplande stunder. Här finns också bekvämligheter som pizzeria, matbutik och gym inom räckhåll för att göra din vardag enklare och mer bekväm. Önskar du mer puls finner du goda förbindelser med buss in till stan.

Rödkullastigen 7B, null, Malmö kommun

Rödkullastigen 7B

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 450 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 8/8
5 909 kr/mån
18 710 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade trerummare! Här finner ni ett ljust boende med en härlig och inglasad balkong balkong mot den trivsamma innergården. Med hiss tar vi oss upp till åttonde våningen och vidare genom ytterdörren äntrar vi bostadens hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare, genom vardagsrummet, når vi den inglasade balkongen i västerläge. På högt, fritt läge är utsikten rofylld mot föreningens lummiga innergård. Vägg i vägg ligger bostadens kök. Här finns gott om arbetsytor och plats för matbord - perfekt för den med kulinariska intressen! Lägg därefter till ett helkaklat badrum så passar bostaden er som värderar komfort och funktionalitet. Lugnt läge i den välskötta föreningen med fina gröna innergårdar där det finns både sittplatser och lekplats för barnen. . Den ekonomiskt starka föreningen har gemensam el, vilket innebär att ni inte betalar nätavgiften och därmed får en lägre förbrukningskostnad. Här finns bra bussförbindelser till centrum och närhet till Mobilia köpcentrum. Läget är perfekt även för den bilburne då vi tar oss ut på Ringvägen inom någon minut. All daglig service som matbutik och apotek finns - precis som busshållplatsen alldeles utanför grinden! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grönvägen 5 B, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 5 B

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/9
4 063 kr/mån
20 764 kr/m²

På omtyckta Grönvägen finns nu tillfälle att förvärva detta fina boende med inglasad balkong längs välplanerade kvadratmeter. Du hittar en genomgående planlösning som tillsammans med tilltagna fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum, två sovrum i bra storlek, halvkaklat badrum med dusch och ljust kök. I den rymliga hallen finns praktiska och platsbyggda garderober - perfekt för att lösa den där jobbiga förvaringsfrågan. Ett utmärkt boende för dig som är på jakt efter ett hem med möjligheten att sätta din egen prägel. Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till skolor och livsmedelsbutiker. På Grönvägen bor du i en trygg och stabil föreningen med grönskande omgivning. Runt hörnet finns utmärkta kommunikationer både med bil, buss samt tåg till Malmö och Lund. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7