Mäklare Nicklas Björklund

Nicklas Björklund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Ingenjörsgatan 18, Gröndal / Södertorp, Malmö kommun

Ingenjörsgatan 18

Lägenhet
Gröndal / Södertorp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

1 675 000 kr

74 m²

3 rum

3 504 kr/mån

22 635 kr/m²

Det är med stor glädje och entusiasm vi äntligen igen kan presentera en av de mycket attraktiva treorna på populära Ingenjörsgatan! Vi imponeras av den magnifika utsikten från våningsplan åtta som sträcker sig mot Öresund i väster samt mot östra Malmö! Mycket fin planlösning med bl.a. separat matplats i kök, badrum, två bra sovrum samt större vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Här bor man i rogivande miljö med grön innergård och i en stark bostadsrättsförening som anordnar många spännande aktiviteter. Hiss från markplan. Här har man smidig närhet till både Mobilia och Emporia samt kort cykel- eller gångpromenad till Malmö FF:s fotbollsarena samt lummiga Pildammsparken. Strategiskt läge för er som pendlar med bil för att komma ut snabbt på inre eller yttre ringvägen, men också för er som vill nå Malmö City på några minuter med cykel eller buss. OBS! Äldre inredning, kök och badrum med renoveringsbehov.

 • Balkong
 • Hiss
Dragörkajen 7, Limhamn, Malmö kommun

Dragörkajen 7

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

8 350 000 kr

136 m²

5 rum

6 471 kr/mån

61 397 kr/m²

Vilken sann glädje det är för oss att erbjuda er detta helt oöverträffade livstilsboende som är essensen av vad Limhamns gamla fiskeläge idag kan visa upp. Njut av livskvaliteten med den saltstänkta smaken på dina läppar och den sköna doften av havet när du sätter dig på terrassen direkt vid kajkanten, för att avnjuta morgonens goda kaffekopp. Utsikten mot havet är enastående oavsett om du njuter av din favoritbok i vardagsrummet, förbereder lunchen i köket eller avnjuter kvällsmåltiden vid matsalsbordet eller på terrassen. Att bo med den här utsikten är som att följa en levande tavla som hela tiden förändras med rikt fågelliv, båtar som passerar, väderomslag, säsongsskiftningar och skillnader i ljus mellan olika klockslag på dygnet. Planlösningen imponerar med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum på entréplan samt allrum och tre bra sovrum på ovanplan. Lägg därtill två badrum med mycket hög standard och tvättrum, och vi hoppas att ni har blivit tillräckligt övertygade? Varmt välkomna till detta nya, levande hörn av Limhamn där man bor med kort promenad till Limhamns glassmejeri, Restaurang Dragörkajen, Mastio, fiskrökeriet, matbutik, Friskis & Svettis, vårdcentral, apotek, busslinjerna 7 och 9 samt i övrigt allt vad Limhamn kan erbjuda! Välkomna till ett tryggt, enkelt och rogivande liv med hus i bostadsrättsform på ett av de bästa lägena i Limhamn

 • Uteplats
Havsnejlikegatan 14, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikegatan 14

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB

6 895 000 kr

135 m²

5 rum

256 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade gavelradhus med bra förvaring, dubbla badrum och gott om plats för livet. Här blir den stora uteplatsen med perfekt söderläge en förlängning av hemmet under de sköna sommarmånaderna.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
Mellquists gata 16, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Mellquists gata 16

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

8 475 000 kr

164 m²

6 rum

355 m² tomt

Varmt välkomna till ett av Öresundsbyns mycket attraktiva 2-planshus! Ett kvalitetshus i sten och betong med mycket hög materialstandard som verkligen imponerar på oss. Enstavsparkett, Marbodalkök med natursten i bänkskiva, fönsterbänkar i marmor, energieffektiv frånluftsvärmepump från IVT, betongbjälklag mellan våningsplanen, Elitfönster med aluminiumförsedd utsida, maskinpark från mestadels Siemens med hög standard, infällda spotlights samt uteplats med stensättning och pergola med cykelställ på framsidan gör detta hus helt oslagbart i sin genre! Planlösningen är fenomenal med badrum, tvätt, matplats, kök med köksö samt vardagsrum på nedanplan. På ovanvåningen får man utrymme för fyra sovrum, stor klädkammare, allrum och badrum. Här bor ni i lugn, barnvänlig och trivsam miljö med kort promenad-/cykelavstånd till strandängar, hav, bra förskolor/skolor samt busslinjer. Låg energikostnad (ca 10 000 kwh) och ingen kommunal fastighetsavgift/fastighetsskatt i 15 år från nybyggnadsåret! Sol i söderträdgården från morgon till kväll.

Havsnejlikan 21, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikan 21

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB

6 995 000 kr

135 m²

5 rum

489 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade kedjehus med bra förvaring, dubbla badrum och alternativa planlösningar på ovanvåningen så att du kan skapa ett hem som passar just ditt liv. Den stora uteplatsen med fin kvällssol blir snart en favoritplats för vänner och grannar under sommaren.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Uteplats
Havsnejlikan 27, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikan 27

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB

7 995 000 kr

125 m²

4 rum

513 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade enplanshus med flexibel planlösning, dubbla badrum, separat tvättstuga med egen ingång och gott om plats för livet. Här blir den stora soliga uteplatsen i härligt sydostläge en förlängning av hemmet under de sköna sommarmånaderna.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2024
 • Uteplats
Havsnejlikan 8, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikan 8

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB

6 495 000 kr

135 m²

5 rum

182 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade radhus med bra förvaring, dubbla badrum och gott om plats för livet. Här blir den stora uteplatsen en förlängning av hemmet under de sköna sommarmånaderna.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Uteplats
Segeltorpsgatan 10, Djupadal, Malmö kommun

Segeltorpsgatan 10

Radhus
Djupadal, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

5 975 000 kr

142 m²

5 rum

357 m² tomt

Äntligen kan vi erbjuda ett av de mycket populära parhusen i 1 ½-plan nära Broddaparken, Djupadalsskolan och Djupadalsparken. Här bor man i lugna, sköna och trygga omgivningar i ett modernt och välskött familjehus med ypperlig planlösning. På entréplan övertygas man av stilrent, vitt kök med matplats, nyrenoverat badrum i läcker design samt gigantiskt vardagsrum med ljus och atmosfär. På ovanplan lockar en funktionell planlösning med badrum, tre rejäla sovrum samt allrumsyta. Lägg därtill en lättskött trädgård med inbjudande uteplatser på både fram- och baksidan av huset och ni har det perfekta familjeboendet! Förråd och uppställningsplats för två bilar ger ytterligare fina mervärden. Kort promenad till busslinje 1 och 9 samt gång- eller cykelavstånd till Hemköp, Coop och Emporia gör livet lite smidigare. Låga energikostnader med fjärrvärme! Energiklass C

 • Plus
Söder om Allén, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • 5 lediga bostäder

Söder om Allén

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB

6 495 000 kr

150 m²

6 rum

513 m² tomt

I populära Bunkeflostrand hittar du Söder om Allén med kedjehus på 135-150, radhus på 135 och villor på 125 kvadrat. Husen passar med andra ord alla, från den lilla familjen till dig som söker en rymlig bostad. Oavsett vad du väljer har alla bostäder stort fokus på hållbarhet. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck.

 • Nybyggnadsprojekt
Hibiskusvägen 6, Strandhem/Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 11:00

Hibiskusvägen 6

Villa
Strandhem/Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

4 975 000 kr

98 m²

4 rum

516 m² tomt

På ett av Strandhems bästa lägen ligger detta moderna och ombonade enplanshus med inbjudande umgängesytor i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Man imponeras av rymden med öppet till nock i delar av vardagsrummet samt den oemotståndliga braskaminen, där man samlas med nära och kära efter middagen. Huset har fräscht badrum och stilrent kök med svart granit i bänkskivor, mysig matsalsdel samt i övrigt väldigt välskött interiör miljö med möjlighet till tre sovrum. Ljuvlig trädgård med stort trädäck i söder-/västerläge. Här bor man i lugn, idyllisk och trygg omgivning med kort promenad till strandängar och hav, bra kommunikationer (4:an eller 6:ans busslinjer) men också till alla samfällighetens faciliteter såsom badbrygga, lekplats, tennis- och boulebanor.

 • Plus
Öronmaneten 7, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Öronmaneten 7

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB

7 895 000 kr

150 m²

6 rum

358 m² tomt

Välkommen till detta rymliga välplanerade kedjehus med bra förvaring, dubbla badrum och alternativa planlösningar på båda våningarna så att du kan skapa ett hem som passar just ditt liv. Här kan du njuta av sommarens middagar på den stora uteplatsen med kvällssol.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Uteplats
Glasbruksgatan 2B, Limhamn, Malmö kommun

Glasbruksgatan 2B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

1 395 000 kr

53 m²

2 rum

4 281 kr/mån

26 321 kr/m²

Söker du en optimalt planerad tvårumsvåning med tidstypiska drag från 50-talet såsom originalkök med matplats, takhöjd på 2,65 meter, vackra ljusinsläpp i genomgående lägenhet samt plank- och ekparkettgolv, då tror vi att du har hittat rätt! Lägg därtill ett modernt, helkaklat badrum, stor klädkammare, generöst sovrum samt ett vardagsrum med mycket atmosfär som har plats för både det stora matsalsbordet och sällskapshörnan, vilket skapar ett mycket attraktivt boende. Skön innergård med cykelparkering och utemöbler skapar extra fin känsla. Här bor ni på lugn, trivsam gata mitt i centrala Limhamn med kort promenad till mataffärer, butiker, restauranger och kommunikationer. Ta en rask promenad eller cykeln till kallbadhuset, småbåtshamnen, Hylliekrokens golfanläggning, Sibbarpsbadet eller Ribersborgsstranden.

Vilebovägen 25L, Solbacken, Malmö kommun
Vilebovägen 25L, Solbacken, Malmö kommun, bild 2
Vilebovägen 25L, Solbacken, Malmö kommun, bild 3

Vilebovägen 25L

Radhus
Solbacken, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

7 975 000 kr

142 m²

5 rum

311 m² tomt

På Malmös mest centrala villakvarter presenterar vi nu ett unikt stenhus i två plan ritat av de prisbelönta arkitekterna på Metro arkitekter! Detta påkostande gavelradhus har allt man kan tänka sig. Modern semiöppen planlösning med påkostade materialval i kombination med lekfull arkitektur. Härliga sociala ytor på entréplan med direktaccess till den insynsskyddade trädgården i västerläge med poolområde, utekök och matplats/lounge under tak. Balkong i både öst och väst där man kan njuta av såväl soluppgång såsom solnedgång. Tvåplanshuset erbjuder fem rum och kök varav rymligt vardagsrum/matrum på bottenplan, allrum och tre sovrum på övre plan, ett badrum på vardera planen, tvättstuga och bra förvaringsmöjligheter. Allrummet på övre plan kan givetvis göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Från samtliga rum i huset når man antingen uteplatsen eller balkongerna! Detta hus är helt enkelt oslagbart! Förråd, uppställningsplats för två bilar och laddbox till elbil erbjuds givetvis också. Låg driftkostnad är en självklarhet i detta lättskötta hus som upplevs bäst på plats! Varmt välkomna om ni vill bo modernt, bekymmersfritt, och påkostat på populära Solbacken!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Amiralsgatan 4, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Amiralsgatan 4

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

4 975 000 kr

101 m²

3 rum

4 535 kr/mån

49 257 kr/m²

I en oerhört vacker sekelskiftesbyggnad har vi förmånen att presentera denna vackra våning längst upp i huset under tornet med spiran! Redan när vi kommer in i porten från gatan får man en känsla av historians positiva påverkan på denna enastående byggnad med ornament, stuckaturer m.m. Lägenheten har en magnifik utsikt mot centrala Malmö från både vardagsrum och sovrum. Man trivs med den inbjudande planlösningen som ger kök med matplats, generöst sovrum med både garderober och klädkammare, ytterligare ett sovrum eller kontor, fräscht badrum, atmosfäriskt vardagsrum samt skön balkong in mot innergården. Vi imponeras av många tidstypiska detaljer såsom takhöjd, stuckaturer, höga kantlister, spegeldörrar samt plankgolv i vardagsrum. Brf:en innergård känns som en liten skön oas mitt i stan och erbjuder gemensamma trädgårdsmöbler. Låg månadsavgift som även inkluderar bredband!

 • Balkong
 • Hiss
Ringugnsgatan 7, Limhamn, Malmö kommun

Ringugnsgatan 7

Övrigt
Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

2 795 000 kr

170 m²

5 rum

4 411 kr/mån

En sällan skådad möjlighet att förvärva en mycket praktisk bostadsrättslokal på attraktivt läge i Limhamn! I dag fungerar lokalen som kontor och lager, men kan med enkelhet konverteras till många olika typer av verksamheter. Praktisk port på baksidan mot parkering för att ta emot gods och transporter. På bottenplan finner man idag ett kontorsrum samt stora lagerytor (som med enkelhet kan göras om till ytterligare kontorsrum) samt på ovanplan finns idag badrum/WC, konferensrum, kontorsrum samt större yta för kök, matplats och lounge. Goda parkeringsmöjligheter med grind som stängs på kvällar och helger. Här tar man sig på några få minuter ut på inre- och yttre ringleden.

Vilebovägen 25Q, Solbacken, Malmö kommun

Vilebovägen 25Q

Radhus
Solbacken, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

7 875 000 kr

140 m²

5 rum

328 m² tomt

Äntligen får jag möjlighet att presentera ett av de mycket påkostade, moderna och urbana radhusen från Metro arkitekter! Huset är byggt i tidlösa, tåliga och naturliga material såsom sten och trä. Vi imponeras av den funktionella och smarta planlösningen, vilket ger sköna sociala ytor på entréplan tillsammans med stilriktigt kök, matplats och badrum. På ovanplan finns möjlighet för 3-4 sovrum, allrum samt ytterligare ett badrum. Trädgården i västerläge attraherar med gjuten pool och ett stort trädäck för lata dagar eller socialt umgänge. Lägg därtill allmänt hög standard på materialval och maskiner, braskamin från Contura, inglasat uterum samt balkonger i två väderstreck och jag tror att ni har funnit ett helt optimalt boende! Uppställningsplats för två bilar direkt utanför dörren. Kort promenad till busslinje som tar er till centrala Malmö och perfekt cykelavstånd till både Hyllie, Ribersborgsstranden och Malmö city. Pildammsparken, Malmö FF:s "himmaborg" och Triangeln når man med en kort promenad. Det här är ett hus för er som ställer lite högre krav på ert boende. Låg driftkostnad!

Visar alla 16