Mäklare Nicklas Björklund

Nicklas Björklund

Om mig

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2002 och kan med stor övertygelse säga att detta är världens roligaste arbete! Är det någon skillnad på mäklare A, B och C? Erfarenhet, kunskap, passion, drivkraft och lokal kännedom ger definitivt en stor skillnad på slutresultatet. Tveka inte att slå mig en signal eller skicka ett mail.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Furallén 27, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Furallén 27

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
8 475 000 kr
198 + 27 m²
6 rum
641 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Lindeborgsgatan 56, Lindeborg, Malmö kommun

Lindeborgsgatan 56

Radhus
Lindeborg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
4 095 000 kr
115 + 58 m²
4 rum
136 m² tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till detta mycket funktionella tvåplansradhus i omåttligt populära Lindeborg. Planlösningen är ypperlig för barnfamiljen där entréplan inbjuder med fina sociala sällskapsytor, fräscht badrum samt kök med matplats, ovanplan lockar med tre rymliga sovrum, badrum med badkar samt klädkammare i hallen och källaren har förutom stora förvaringsmöjligheter även möjligheter till kontor/gästrum. Skön trädgård i söderläge med trädäck ger extra fina mervärden. Garage och extra parkering en kort gångväg från huset. Här bor man också på kort promenad-/cykelavstånd till fina grönområden (både på Lindeborg och Katrinetorp), skola och förskola samt livsmedelsaffär. Fina kommunikationsmöjligheter med buss, tåg från Hyllie samt smidig närhet med bil till inre och yttre ringvägen. Välkomna!

  • Energieffektiv
Roskildevägen 9B, null, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Roskildevägen 9B

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 975 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 4/6
6 704 kr/mån
37 324 kr/m²

En sällan skådad välskött och välbevarad 60-tals våning med inbjudande balkong i soligt söder- och västerläge. Här bor man med Pildammsparken som bästa granne och med kort promenadavstånd till Triangeln, tågstation, Malmö stadsteater och Opera samt Malmö FF:s hemmaarena, Eleda stadion. Den funktionella planlösningen imponerar med generöst kök (inklusive rymlig matplats), atmosfäriskt vardagsrum med utgång till balkong, matrum med plats för en stor bjudning (kan givetvis även fungera som ett ytterligare sovrum), två rejäla sovrum samt både badrum och gästtoalett. För er som älskar 60-tals design kommer ni inte att bli besvikna, då det finns många fina ursprungliga detaljer såsom klassisk ekparkett, fönsterbänkar i natursten samt originaldörrar. Här finns både vinds- och källarförråd. Varmt välkomna till denna orörda 60-tals pärla på absolut toppadress!

  • Balkong
  • Hiss
Kollegiegatan 9B, Nydala, Malmö kommun

Kollegiegatan 9B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 850 000 kr
76 m²
3 rum
vån 8/8
3 952 kr/mån
24 342 kr/m²

Totalrenoverad (2022) och optimalt planerad trea på våning 8 med magnifik utsikt mot bl.a. grönområde i väster! Två rejäla sovrum, mycket tjusigt badrum i exklusiv design med dusch och tvättmaskin/torktumlare, stor skjutdörrsgarderob i hall, stilriktigt och modernt kök med angränsande matplats, vackra golv samt större vardagsrum med plats för stort socialt umgänge gör denna lägenhet mycket attraktiv! Njut av solen på den inglasade balkongen i västerläge. Här bor ni nära grön park, Nydalaskolan, idrottsplats samt 8:ans busslinje. Varmt välkomna till en av de absolut finaste lägenheterna i brf-föreningen.

  • Plus
  • Hiss
Odonvidegatan 7C, Videdal/Husie, Malmö kommun

Odonvidegatan 7C

Radhus
Videdal/Husie, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 195 000 kr
102 m²
4 rum
5 920 kr/mån
31 324 kr/m²

Det är en stor glädje att få möjlighet att erbjuda marknaden detta mycket funktionella och inbjudande radhus i oerhört populära Brf Odonvidet! Här bor man med skön villakänsla i vacker 60-tals design med mycket ljus, rymd och atmosfär. Originaldetaljerna samt planlösningen i olika etage ger synnerligen fina mervärden för dig som är intresserad av arkitektur och inredning. På entréplan finns ett generöst sovrum/allrum samt badrum och tvätt, en halvtrappa upp lockar med stora sociala ytor och magnifik takhöjd samt kök, och på ovanplan finns två rymliga sovrum med extra toalett. Lägg därtill en attraktiv och rogivande trädgård i söderläge, förråd för praktisk förvaring samt en garageplats (och extra parkeringsrutor) och vi hoppas att ni har funnit ert nästa favoritboende. Här är det nära till förskolor, fritidshem, grundskolor, parker, lekplatser, sporthall och livsmedelsbutik. Det finns även bra bussförbindelser och närhet till inre och yttre ringvägen samt stora gemensamma grönytor. Välkomna.

Bülow Hübes väg 15D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Bülow Hübes väg 15D

Radhus
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
8 975 000 kr
184 m²
5 rum
138 m² tomt

Vilken glädje att äntligen få erbjuda marknaden ett av de de omåttligt populära och ikoniska 50-tals radhusen i sällsynt elegant modernism ritade av Fritz Jaenecke och Sten Samuelson! Här möts originaldetaljer med moderna inslag i en vacker symbios, där ljus, rymd och atmosfär är de slående karaktärsdragen. Utsikten mot Öresund och Köpenhamn ger en oslagbar känsla av välbefinnande. Balkonger, uteplats med trätrall, takhöjd, panoramafönster, natursten i bänkskivor samt ett oerhört vackert trapphus i original skapar fina mervärden. Planlösningen är mycket funktionell med allrum och badrum på entréplan, kök med matplats, badrum och två sovrum på mellanplan samt generöst vardagsrum och master bedroom på ovanplan. Garage samt uppställningsplats för bilar. Här bor man på lugn gata i gröna omgivningar med kort promenad till Limhamns centrum, kommunikationer, Hylliekrokens golfanläggning, Lagunens småbåtshamn, Limhamnsfältet samt Ribersborgsstranden och havet.

  • Plus
Lovisas gata 9, Klagshamn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Lovisas gata 9

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
6 750 000 kr
139 + 8 m²
5 rum
764 m² tomt

Läckert enplanshus på hörna i lugnt område på mycket attraktiv adress! Skön trädgård i söder- och västerläge med mycket lockande poolområde! Ypperlig planlösning med fyra sovrum, två fräscha badrum med god standard, välskött kök med köksö samt rymligt grovkök ger familjen stor tillfredsställelse. Inglasat uterum ger möjlighet att starta upp utesäsongen tidigt och förlänger sommaren till hösten. Carport och förråd. Kort promenad-/cykelavstånd till förskolor, skola, kommunikationer, naturområden, bad och småbåtshamn!

  • Plus
Formgatan 29, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 29

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
3 351 kr/mån
54 804 kr/m²

Välplanerad, stilren och välskött våning precis vid kajkanten till havet, inramad av en vacker horisont som skiftar med väder och vindar. Från Limhamns Sjöstad är det nära till allt. Storstadspuls och småstadsidyll, kultur och avkoppling, öppna fält och djupblått hav. Vi imponeras av det vackra köket från Marbodal med svarta beslag och hög standard på maskinparken från Siemens, natursten i fönsterbänkar, det ljuspigmenterade askparkettgolvet, det sobra badrummet med dusch och kombimaskinen för tvätt och tork, det rymliga sovrummet där även arbetshörnan får utrymme, det atmosfäriska vardagsrummet som ger fina utrymmen för både det stora matsalsbordet och sällskapshörnan samt inte minst den nyligen inglasade balkongen med utsikt mot Öresund. Ta möjligheten att bo direkt i anslutning till havet med trevligt umgänge vid kajkanten och med kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Vessel, Limhamns kött och vilt, Fiskrökeriet samt till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkomna till en vacker bostad vid havet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kalkbrännerigatan 27, Limhamn, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Kalkbrännerigatan 27

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
6 250 000 kr
140 + 8,5 m²
5 rum
340 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Västra Kristinelundsvägen 37B, Slottsstaden, Malmö kommun

Västra Kristinelundsvägen 37B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 795 000 kr
69,5 m²
2.5 rum
vån 4/4
5 009 kr/mån
40 216 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilriktiga och smakfullt renoverade 2,5:a på absolut bästa läge vid Fridhemstorget och Rönneholmsparken! Lägenheten kan med enkelhet återställas till en 3:a, då man tidigare har tagit bort en vägg för att få ett rymligt kök med både köksö och matplats/lounge. Vardagsrummet som ger en skön känsla av ljus, rymd och atmosfär har balkong i västerläge. Rymligt sovrum med parkettgolv och fräscht badrum ger välbefinnande. Här bor man med kort promenad till spännande restauranger, caféer och butiker kring Fridhemstorget och Slottsstaden. Man cyklar på bara några få minuter till havet och Ribersborgsstranden. Goda kommunikationer med flera busslinjer i närheten.

  • Balkong
Sallys gata 40, Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Sallys gata 40, Limhamns sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Sallys gata 40, Limhamns sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Sallys gata 40

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 975 000 kr
107 m²
4 rum
vån 6/6
6 689 kr/mån
55 841 kr/m²

Det är med både stolthet och glädje vi kan presentera denna vackra och välskötta penthousevåning med havsutsikt i mycket populära Sjöstaden! När hissdörrarna öppnar upp sig längst upp i huset känns det lyxigt att bo som ensam lägenhet på våningsplanet. Man imponeras av det fina skicket på lägenheten, och allt upplevs som att flytta in i en nyproducerad lägenhet. Exklusiva tillval såsom enstavsparkett i mattlackad ask, blankpolerad svart granit i köksbänkskivor, innerdörrar i massivt trä, fin maskinpark från Siemens samt stor markis med automatik och relä på den 22 kvm rejäla balkongen skapar extra fina mervärden. Planlösningen är mycket funktionell med extra plus för de stora öppna sällskapsytorna, bra förvaring samt två fräscha badrum med dusch-/badmöjligheter.Här bor man direkt i anslutning till havet med trevligt umgänge vid kajkanten och med kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Restaurang Dragörkajen, Limhamns kött och vilt, Fiskrökeriet samt till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkommen hem till havet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11