Mäklare Nicklas Björklund

Nicklas Björklund

Om mig

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2002 och kan med stor övertygelse säga att detta är världens roligaste arbete! Är det någon skillnad på mäklare A, B och C? Erfarenhet, kunskap, passion, drivkraft och lokal kännedom ger definitivt en stor skillnad på slutresultatet. Tveka inte att slå mig en signal eller skicka ett mail.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Formgatan 29, Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Formgatan 29, Limhamns sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 29, Limhamns sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 29

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 995 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/7
4 362 kr/mån
48 424 kr/m²

När havet blir en del av ditt boende! I den här ypperligt planerade trerumsvåningen har ni en magnifik utsikt vid kajkanten mot havet, Öresund och bron. Under soliga dagar öppnar man upp för den salta havsbrisen och njuter av den goda måltiden med de närmaste vännerna eller tillbringar lata dagar i solstolen på den inbjudande balkongen. Planlösningen är oslagbar med stora sociala ytor i öppen planlösning, där både matplats, kök och vardagsrum samverkar i en perfekt symbios. Läckert kök i vitt från Marbodal samt badrum med hög standard ger extra fina mervärden. Lägg därtill två generösa sovrum med havsutsikt, klädgarderob respektive skjutdörrsgarderob och vi kan övertyga er om att detta boende är något alldeles speciellt. Ett boende som präglas av ljus, rymd och atmosfär med vita väggar, enhetlig ekparkett, natursten i fönsterbänkar samt stora fönsterpartier mot havet. Här bor man direkt i anslutning till havet med trevligt umgänge vid kajkanten och med kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Vessel, Limhamns kött och vilt, Fiskrökeriet samt till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkommen hem till havet!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Söder om Allén, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • 6 lediga bostäder

Söder om Allén

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
fr. 5 995 000 kr
135-150 m²
5-6 rum
452 m² tomt

I populära Bunkeflostrand hittar du Söder om Allén med kedjehus på 135-150, radhus på 135 och villor på 125 kvadrat. Husen passar med andra ord alla, från den lilla familjen till dig som söker en rymlig bostad. Oavsett vad du väljer har alla bostäder stort fokus på hållbarhet. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck.

 • Nybyggnadsprojekt
Havsnejlikegatan 3, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikegatan 3

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
7 895 000 kr
150 m²
6 rum
vån 2/2
358 m² tomt

Välkommen till detta rymliga välplanerade kedjehus med bra förvaring, dubbla badrum och alternativa planlösningar på båda våningarna så att du kan skapa ett hem som passar just ditt liv. Här kan du njuta av sommarens middagar på den stora uteplatsen med kvällssol.

 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Uteplats
Havsnejlikegatan 60, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikegatan 60

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
5 995 000 kr
135 m²
5 rum
vån 2/2
182 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade radhus med bra förvaring, dubbla badrum och gott om plats för livet. Här blir den stora uteplatsen en förlängning av hemmet under de sköna sommarmånaderna.

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Uteplats
Västra Kristinelundsvägen 37B, Slottsstaden, Malmö kommun

Västra Kristinelundsvägen 37B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 795 000 kr
69,5 m²
2.5 rum
vån 4/4
4 770 kr/mån
40 216 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilriktiga och smakfullt renoverade 2,5:a på absolut bästa läge vid Fridhemstorget och Rönneholmsparken! Lägenheten kan med enkelhet återställas till en 3:a, då man tidigare har tagit bort en vägg för att få ett rymligt kök med både köksö och matplats/lounge. Vardagsrummet som ger en skön känsla av ljus, rymd och atmosfär har balkong i västerläge. Rymligt sovrum med parkettgolv och fräscht badrum ger välbefinnande. Här bor man med kort promenad till spännande restauranger, caféer och butiker kring Fridhemstorget och Slottsstaden. Man cyklar på bara några få minuter till havet och Ribersborgsstranden. Goda kommunikationer med flera busslinjer i närheten.

 • Balkong
Sundholmsgatan 12C, Limhamn Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 12C

Lägenhet
Limhamn Ön, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/5
3 415 kr/mån
43 772 kr/m²

Vi har nu nöjet att erbjuda er denna rymliga, välskötta och moderna 2-rums våning på populära Ön! Stilriktigt kök i sobert grått med matplats, fräscht badrum med dusch, generöst sovrum med stor garderobsavdelning, öppen planlösning samt balkong/terrass med havsutsikt gör denna inbjudande lägenhet extra attraktiv! Kort promenad till matbutik och restauranger. 7:an och 9:ans busslinjer för att ta sig till Malmö C eller Hyllie ger dig som pendlar stora fördelar!

 • Balkong
 • Hiss
Stadiongatan 49A, null, Malmö kommun

Stadiongatan 49A

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 395 000 kr
36,5 m²
1.5 rum
vån 8/8
2 396 kr/mån
38 219 kr/m²

I mycket välskött bostadsrättsförening har vi glädjen att erbjuda marknaden denna mycket inbjudande 1,5:a på åttonde våningen(högst upp i huset) med härligt ljus och fin utsikt! Lägenheten genomgick en stor renovering 2018 och upplevs stilren, modern och ypperligt planerad. Här lockas man av nyare kök med köksö, detaljer i mässing, bänkskivor i kompositsten, fräscht badrum, vackra golv i ljust trä, mysig sovrumsnisch med svart industriglasvägg samt öppen planlösning. Här bor man i gröna omgivningar med kort promenad till bl.a. Malmö FF:s hemmaarena, Pildammsparken, teatern/Malmö opera samt Malmö City. Välkomna på visning till en bostadsrättsförening med mycket låg belåning.

 • Hiss

Visar alla 7